World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.356.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
quickr kaže...

Nakon jednog dana premiuma sve ostalo mi je sada voda. Sića zarada, sića exp {#} 

Heh, da, ostane neki jadni osjećaj kad istekne. Navlakuša da bi oni free igrači kupili.

Ja sam proletio kroz M4 grind i kupio Jumbo, a i T21 je tu.

Sad ne znam da li da prodam M4 ili da ga ostavim. Ima neko ko je igrao oba da kaže da li je Jumbo izdržljiviji/uspješniji u bitkama?

14 godina
DrNasty kaže...
quickr kaže...

Nakon jednog dana premiuma sve ostalo mi je sada voda. Sića zarada, sića exp {#} 

Heh, da, ostane neki jadni osjećaj kad istekne. Navlakuša da bi oni free igrači kupili.

Sad ne znam da li da prodam M4 ili da ga ostavim. Ima neko ko je igrao oba da kaže da li je Jumbo izdržljiviji/uspješniji u bitkama?

ja sam ti prošao tu liniju. i M4 i jumbo, sad sam na T29/T20.... i jedan i drugi (M4/jumbo) su odlični tenkovi u svom tieru, pravi money makeri. s obzirom da sam sa jumbom više uživao. armor mu je u rangu heavy-a jačeg tiera od njegovog. nećeš pogriješiti ako se budeš njega držao.....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina

U pravu si da treba upisati bez 098 ili 091 primjeri, primjer1-98 kako već ide redosljed tog broja i bez problema ideš na idući korak,malo sam se mučio ali sam skužio kako treba upisati broj{#}{#}{#}{#}

Joe X
15 godina
neaktivan
World of Tanks

dupli sa skoro sat vremena razmaka i istom porukom {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovog panzera I ausf. c najbolje opisuju ove dvije riječi:

brzi bounce

Imate najbržeg tenka u igri sa jako brzim reloadom,ali ćete teško šta probit.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Joe X kaže...
U pravu si da treba upisati bez 098 ili 091 primjeri, primjer1-98 kako već ide redosljed tog broja i bez problema ideš na idući korak,malo sam se mučio ali sam skužio kako treba upisati broj

ček znači npr bezveze broj 091 7826994 kako njega treba napisat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
Zaja kaže...
romelef kaže...
Zaja kaže...

Najbolja partija sa super SHITOM i sigurno zadnja. 

lol,sto zadnja?

dobro si uspio sa njim toliki demage napravit {#}

Tenk je epic fail,ovo me potrefilo jedna dobra da uzmem ace takera i adio.

Imam Kv-5 i T34, ali SP mi je najzabavniji tenk i dosta cesto  bolji moneymaker od obojice.

Uistinu me cudi tvoja izjava da je tenk fail {#}

Jbga mozda ti lezi,a sto se tice kesa dobar je,ja sam ga isto imo inakon 30 bitki prodo ga koliko me je izivciro{#}

kad ga vozis kao SUPER SLOW MOTION.t34 mi je po svakom pitanju odlican,i solidna lova i dosta jaka osma...

17 godina
neaktivan
Joe X kaže...
U pravu si da treba upisati bez 098 ili 091 primjeri, primjer1-98 kako već ide redosljed tog broja i bez problema ideš na idući korak,malo sam se mučio ali sam skužio kako treba upisati broj

Meni niš ne dolazi na mob, a pisao sam bez ove 0.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...
quickr kaže...

imas nekoliko opcija:

evo ja planiram ponovo uzet m4 vulgaris da treniram posadu za t69,sa derp gunom bice brzo i zabavno

jumbo iliti e2 ima hebeni prednji oklop, dobar MM i uz 100% posadu, ja sam ga fural sa standardnom med opremom-ramer,vent,vertikal

eventualno mozes ramer zamjenit za nesto sto odgovara tvom gejmstajlu-mozda spall liner ak kempas ili optiku

kad je bil onaj neki event, igral sa e8 sa derpom i strava kaj se sve moze napravit, kombinacija brzine, mobilnosti i neg elevacije topa je fantasticna

sad je prodan i posada prebacena negdje, mislim u t21

al sve to mozes imat i u tiru 5-m4 i 105 gun

bolju posadu stavis u npr. jumbo,a za m4 uzmes novu i treniras ju

ionak ti trebaju 2 med posade za 2 grane - barem 8 i 9 tir

a ako ga predajes,skini svu opremu, ostavi na stock prije prodaje

i ne prodaj za vrijeme specijala-do uto ujutro, jer je na 50% popusta, tak da dobijes 25% cijene za njega

jedan od temelja napretka u wotu je financijsko razmisljanje, da ne bacas creditse u vjetar

romelef kaže...
Bugzapper kaže...
Zaja kaže...
romelef kaže...
Zaja kaže...

Najbolja partija sa super SHITOM i sigurno zadnja. 

lol,sto zadnja?

dobro si uspio sa njim toliki demage napravit {#}

Tenk je epic fail,ovo me potrefilo jedna dobra da uzmem ace takera i adio.

Imam Kv-5 i T34, ali SP mi je najzabavniji tenk i dosta cesto  bolji moneymaker od obojice.

Uistinu me cudi tvoja izjava da je tenk fail {#}

Jbga mozda ti lezi,a sto se tice kesa dobar je,ja sam ga isto imo inakon 30 bitki prodo ga koliko me je izivciro{#}

kad ga vozis kao SUPER SLOW MOTION.t34 mi je po svakom pitanju odlican,i solidna lova i dosta jaka osma...

kako mudro prodat prem tenk.....{#}

znaci kupio si slot za 7500 golda i dobio uz to 1.5 mil creditsa kao nagradu{#}

stvarno si kralj{#}

a i da nista ne zaradjuje tenk, mogao si bar trenirat med posade u njemu

sigurno ne studiras ekonomiju{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zdravo ekipa, novi sam tu.
Nakon downloada i instaliranja WoT-a, nešto mi skida preko torrenta, preko 4gige. Jel to potrebno, može li se prekinuti/pauzirati? {#} 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hueber kaže...

Nakon downloada i instaliranja WoT-a, nešto mi skida preko torrenta, preko 4gige. Jel to potrebno, može li se prekinuti/pauzirati? {#}

Zapravo si ti tek instalirao launcher,to ti se tek sada skida igra.Možeš pauzirati ali i moraš to skinuti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
hueber kaže...

Kao što je kolega rekao, te 4gb ti je zapravo igra. Ali da ne skida preko torrenta možeš ugasiti torrent skidanje. Gore kraj X imaš sliku malog ključa. To stisneš i onda dobiješ prozor mali. U tom prozoru ugasiš korištenje torrenta i onda će ti skidat te 4gb full brzinom i neće ovisiti o torrent seedovima.

15 godina
World of Tanks

mislim da sam skuzil kak nesto zaraditi tj. dobit besplatno od wg-a{#}

posto nakon patcha tenkovi luchs, leopard i vk2801 idu tier gore...

kupite ih prije patcha i dobit cete razliku u vrijednosti za tir gore kad ih prodate

a sad za golde{#}

cijena kamuflaze pocinje od 25 golda za tir 1 i dize se za 25 svaki iduci tir

ako sad opremite te tenkove kamuflazom za golde koja je 50% na popustu,mozete zaradit golde

kad je amx  12t isao tir gore, imao sam camo za golde na njemu-camo je skinut a goldi su mi vraceni na acc jer u tiru vise camo je skuplji-znaci total refund by wg

ako sad uzmete camo npr. za leoparda, koji je inace 100 golda po skinu, a imate 3 mogucnosti (300 max)

potrosili ste 150 golda (-50%) a dobit cete natrag 300 golda,jer ce ic u tir 5 i camo ce mu bit 125golda

matematika je tu vrlo jasna

platit cete:

38 x 3 =114 za luchsa

50 x 3 = 150 za lea (ne dicaprija btw.)

63 x 3 = 189 za vk-a

total =    453 golda

----------------------

a vratit ce vam

75 x 3 = 225

100 x 3 = 300

125 x 3 = 375

total =   900 golda

----------------------

znaci "dobili"  ste 447 golda od wg-a i nemorate niti reci hvala nego f**c U wg{#}

ali stisnite hvala meni slobodno{#}

see you on the beerfield{#}

khm khm ovaj {#}  battlefield

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 3:29 (ED63).
Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina
World of Tanks

Ima tko volje za Type-59 platoonanje dok imam ovaj jedan dan premiuma? Ne mogu sam, nema mi tko čuvat leđa, već sam popušio toliko rundi zaredom da sam lud već, pa ak ima nekog za platoon da pomogne. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...
Intel&ATI kaže...

I onda mi nek neko veli da statsi ne znace nista, ma posaljem ga u ...

Odmah dok sam vidio chance to win znao sam sta me ceka, jedan od retardiranih Typeova se prilikom spawna odmah pored baze iza jedne kuce sakrio i cekao cijelu borbu, svaka cast {#}

Nebih ragel da mi to nije sad 5 zaredom takva s T28

Statsi ne znace nista {#}

da da, vidim da si u ovim rundama s 20% win chancea ti donio prevagu sa 40k para s premiumom {#}

svaka cast...

a to da neki od igraca s velikim eff-om s druge strane zajebe odmah na pocetku je isto moguce pa onda nije cudno sto suprotna strana izgubi...

tako da nemoj izvlaciti primjere borba gdje ništa nisi napravio, a pobijedio onda stvarno imas srece sa timovima kad imas takav win chance i pobjedujes...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 9:41 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

još jedan dokaz kako mm dobro radi

na protivničkoj strani 1t10 i 5 tier9 tenkova

a u mom timu sam ja sa gwe peti najači tenk {#}

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Obj.212 da beast {#}

8951 dmg

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
never kaže...

još jedan dokaz kako mm dobro radi

na protivničkoj strani 1t10 i 5 tier9 tenkova

a u mom timu sam ja sa gwe peti najači tenk {#}

Postoji puno gorji match making...

17 godina
World of Tanks

Znam da ste rekli da ne valja, al mi vrag nije dao mira dok ne probam, a i to je samo 48k exp-a sa SU-100 s kojim uživam igrat pa nije problem. Dakle istražio sam i kupio SU-100M1, evo prve runde s njim, dojmovi su, brz je, može odbit, dosta je precizan, jedino je minus taj mali kut micanja topa u svaku stranu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Mene neki sroljo nazvao noobom, a napravio sam vise DMGa nego pola tima

0 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

da da, vidim da si u ovim rundama s 20% win chancea ti donio prevagu sa 40k para s premiumom {#}

svaka cast...

a to da neki od igraca s velikim eff-om s druge strane zajebe odmah na pocetku je isto moguce pa onda nije cudno sto suprotna strana izgubi...

tako da nemoj izvlaciti primjere borba gdje ništa nisi napravio, a pobijedio onda stvarno imas srece sa timovima kad imas takav win chance i pobjedujes...

Nisi skuzio poentu, a to je da ti statsi cesto ne znace nista, a ne kako sam ja odigrao partiju ;)

Bingo sa tvojom trecom recenicom, cesto neka faca sa eff preko 1300 i winrateom preko 55% natrlja na nos kako cemo da ispusimo i onda samouvjereno lik doseta na 2-3 nisana i zagine, a takvih je podosta :)
Vise volim igrati kada ne znam u kakvom sam timu, mnogo zanimljivije {#} 

15 godina
Dr. Vicko kaže...
Intel&ATI kaže...

svaka cast...

Nisi skuzio poentu, a to je da ti statsi cesto ne znace nista, a ne kako sam ja odigrao partiju ;)

Bingo sa tvojom trecom recenicom, cesto neka faca sa eff preko 1300 i winrateom preko 55% natrlja na nos kako cemo da ispusimo i onda samouvjereno lik doseta na 2-3 nisana i zagine, a takvih je podosta :)
Vise volim igrati kada ne znam u kakvom sam timu, mnogo zanimljivije {#} 

Skuzio sam ja poantu, ali ti je poanta kriva, nije istina da ceste statsi ne znace nista nego je obrnuto...

I naravno da i dobar igrac moze pogrijesiti i zahebati (npr. ako zeli zauzeti nego takticki vaznu poziciju, a tim je preretardiran da shvati sta pokusava i ne podupire ga) ali to je rijetkost (barem kod dobrih igraca)

Stvarno mogu nabrojati na prste borbe koje sam dobil a imali smo manje od 30% sansi za pobjedu, isto tako i one koje smo imali vise od 80%, a bili su porazi

Tak da je glupo reci da cesce statsi nista ne znace...

17 godina
Intel&ATI kaže...

Skuzio sam ja poantu, ali ti je poanta kriva, nije istina da ceste statsi ne znace nista nego je obrnuto...

I naravno da i dobar igrac moze pogrijesiti i zahebati (npr. ako zeli zauzeti nego takticki vaznu poziciju, a tim je preretardiran da shvati sta pokusava i ne podupire ga) ali to je rijetkost (barem kod dobrih igraca)

Stvarno mogu nabrojati na prste borbe koje sam dobil a imali smo manje od 30% sansi za pobjedu, isto tako i one koje smo imali vise od 80%, a bili su porazi

Tak da je glupo reci da cesce statsi nista ne znace...

E onda ili ja imam prehebenu srecu u MM ili ti veoma losu jer kod mene cesto timovi za koje statistika kaze da ce izgubit pobijede...
Jedno 35 - 40% partija koje bi trebale biti poraz ne budu... 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

stvar je u tome što xvm ne može predvidjeti ishod borbe jer uzima u obzir samo eff

a ne u kojim su tenkovima ti igrači i koja je mapa

naprimjer ako je tier10 borba i gradska mapa bez artiljerije a na jednoj strani platoon od tri igrača u t50-2

sa efom oko 2000 xvm će pokazat za tu stranu šanse 90% iako oni ne mogu utjecati puno na borbu

zato je meni na xvmu isključeno to za šanse

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Probao sam na test serveru E100...i čini mi se dobrim tenkom.Može se sa njime elegantno igrati ako si smirenih živaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

pa taj EFF mod ubije svaku draž za igrom i treba ga zabraniti.

Realnost bilo kakvog ratovanja među igračima je ta da ne možeš znati koliko je tko jak dok ga ne sretneš pa odmjerite snage prsa u prsa...

sve u svemu uspješnost ovisi i o samoj timskoj igri kao i o sreći..

Dakle, igram bez tog MODa i uživam u igranju nebitno jer pobjeđujem ili gubim...

9 3 hvala 1
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Oly_E3 kaže...

Stigao hummel ovaj tjedan u moju garažu konačno... Bilo zabavno sa grilletom, ali je zabavnije još sa hummelom više zbog većeg luka topa :) Pa uspio sam i istražiti zadnji top i upravo odigrao prvu bitku s njim :D

Hummel mi je bio odličan, s njim sam i napravio najviše exp bodova u svim dosadašnjim partijama. GwPanther također odličan. Nedavno uzeo GwTigera. Ta artiljerija je glomazna, spora i skupa.

Ja sam se isto razočaro prilikom kupovine  GwTigera ali kad kupiš zadnji top stvari se popravljaju. Pazi samo da pucaš u sigurnu metu jer dok ponovo napuniš može poć u wc ;)

17 godina
World of Tanks

I nastavlja se, a još uvijek imam prvi top... jako često udara maksimalni dmg što me jako veseli, igram ga dosta agresivno zbog mogućnosti odbijanja i funkcionira, puno mi je zabavniji od SU-152 koji je pretrom i dosadan, te krajnje neprecizan...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 18:34 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ED63 kaže...

mislim da sam skuzil kak nesto zaraditi tj. dobit besplatno od wg-a{#}

posto nakon patcha tenkovi luchs, leopard i vk2801 idu tier gore...

kupite ih prije patcha i dobit cete razliku u vrijednosti za tir gore kad ih prodate

Jedino ako su na akciji sad kao niži tier.

VK2801 sad košta 705.000 kredita. Kad ga pomjere tier više, mora koštati barem 1.410.000 kredita da bi bio na nuli kad ga prodaš, jer je cijena prodaje 50%.

Ako postave cijenu niže (obični tier 6 su oko 900.000), prodajom si na gubitku jer dobijaš 50%. Ne vjerujem da će ići cijenom toliko gore jer je i sad preskup (Leopard košta oko 200.000), pogotovo jer su ga nerfali.

Naravno, sve ovo važi za stock verzije.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pao je i M sa Kingom.

Stavit cu replay brzo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 18:44 (someguy).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice