Jučer kupih AMX 12t, tenk je nakon odličnog ELC AMXa živa katastrofa. Ima očajan top, čak sam krenuo koristiti gold municiju al ništa ne mogu pogodit, džaba mi šaržer od 6 granata kad ciljanje traje vječno. Inače to mi je prvi autoloader tenk.
Meni je elc prezabavan,nekad se malo nazivciram jer ne iskoristim sve prednosti koje ima ili odigram totalno kretenski ali inace tenk kao tenk predobar,zano sam se nasmijat do suza koliko su to znale biti smijesne scene plus ubijanje nekih noobova koji ti poslije na chat se.u sve zivo mi je predobro...amx 12t mi se nije nesto posebno dopao,prespor mi je da bi bio zabavan kao elc,gold municija mi nista ne znaci,jeidno mi pomaze tih 6 granata ali kako vrlo cesto dobijem po tamburi brzo onda niti ne iskoristim tih 6 granata jer i dugo cilja kako se vec zna...
Meni ELC AMX nešto ne sjeda. Kad hoću trolati, imam VK2801+derp i T-50 koji je puno okretniji od oba, a u planu je T71 kao i M4+derp.
Elc je zkn,moras jos vjezbat igranje s njim,a t-50 i t71 vjerujem da bi mi sjeli jos bolje od elca,nisam ih jos probao jer mi se neda razvijat jos te linije ali kasnije tko zna,mozda i od toga nesto bude,kad ih vidim u igri vidim da se s njima vrlo lijepo da zaigrat...