World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Prekrasna partija sa KV1. Dok su moji napadali ja sam ostao braniti drugu stranu i bazu na El Hallufu. Na kraju sam sam ostao protiv 6 tenkova i pobijedio {#}

Evo replay LINK, ako cete gledati vidjet ćete kako mi se opet par puta dogodio 0% damage penetracija, najgore mi je bilo kad se to desilo na Pz38na koji je imao ok 50HPa.

btw...prvo sam mrzio M3 lee, a kasnije sam slušao savijet i počeo s njim igrati kao kao TD, stajao u drugom redu i pucao iz daleka. Rezultat je odličan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 13:15 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon opet kupih kv-2, fali mi zabava sa 152mm derpom:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Brothers in Arms (topla braća  {#}) s ivanoileom danas... Šteta što je bio draw :(

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jbš to slabo gofno od Hummela/Panthera,pravi užitak je vozat

210 milimetarsku beštiju,i sijati teror po cijeloj mapi.

Ne puni kao moj dragi TD Object 261,ali razara kad udari.

I da,ako netko bude bacao komentar da mrzim Hummela i Panthera,a igram Object 261,većinom je to

premium/AP,i punooo bolji mobility range.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

zanima me zasto ne mogu ja igrat na high postavkama WOT??

Moj laptop:

Asus K93s

Intel Core i7-2670QM 2.2 GHZ

RAM 12gb

Nvidia GeFORCE GT 630M 1gb

{#}

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
Anthony17 kaže...

Moj laptop:

Asus K93s

RAM 12gb

{#}

Prvenstveno jer imaš malo RAM-a, a i CPU ti je slab.

16 godina
neaktivan

Bit će da je grafička ili pojedine postavke... Imam sličan laptop i ovo su postavke s kojima igram... FPS se kreće oko 30-50 u prosjeku ovisno o mapi... Uglavnom efekti dima i prašine od gusjenica znato reduciraju FPS. Probaj ovako kao ja, ako ne možeš onda ti je grafička usko grlo, kdo mene AA baš i ne čini neki pad performansi zato ga i imam na HQ

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
14 godina
DrNasty kaže...
Anthony17 kaže...

Moj laptop:

Asus K93s

RAM 12gb

{#}

Prvenstveno jer imaš malo RAM-a, a i CPU ti je slab.

Poprilično sam uvjeren da je problem u memoriji {#} A i taj proc je među slabijima tako da neznam kaj se čudiš. Uostalom, tko još igra WoT?

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra li iko kineske mediume, zanima me kakvi su, isplati li ih se grindati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
quickr kaže...

Poprilično sam uvjeren da je problem u memoriji {#} A i taj proc je među slabijima tako da neznam kaj se čudiš. Uostalom, tko još igra WoT?

Upravo to.

Back on topic:

Krećem standardnu medium američku liniju (onu Pershing -> Patton) nakon što izgrindam T71 autoloadera, pa me zanima jel se isplati, budući da wot forum vrvi sa ''Patton nerf'' temama?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 13:19 (DrNasty).
14 godina

Trenutno sam na T20 i tenk je očaj... nadam se da će se situacija popraviti na pershingu/pattonu 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Maloprije na himmelu, oneshot na jagdtigera i to iz najgoreg kuta ikad natoj mapi...

REPLAY: http://mwreplays.com/replay/SKUA2MO4995K/

http://i.imgur.com/GPBB0sA.jpg

http://i.imgur.com/ZNrilU0.jpg

Ali vidi vidi koga sam sreo u istoj bitci :P

http://i.imgur.com/Fm8IXgE.jpg

Ala se "rejdža" u chatu kad netko pokušava malo humora ubacit.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 13:53 (Krešo91).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Krešo91 kaže...

Maloprije na himmelu, oneshot na jagdtigera i to iz najgoreg kuta ikad natoj mapi...replay uskoro [ovdje]

A vala citavu partiju si nesh drobio po chatu {#}

14 godina
DrNasty kaže...
quickr kaže...

Upravo to.

Back on topic:

Krećem standardnu medium američku liniju (onu Pershing -> Patton) nakon što izgrindam T71 autoloadera, pa me zanima jel se isplati, budući da wot forum vrvi sa ''Patton nerf'' temama?

Meni je cijela linija bila zabavna, pogotovo zbog odlične depresije topa. Uptavo sam prije 5-6 dana kupio tier X, M48 Pattona i tenk je prosječan po karakteristikama al meni jako zabavan. Makar se ekipa stalno žali na njega na forumu...

15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
Krešo91 kaže...

Maloprije na himmelu, oneshot na jagdtigera i to iz najgoreg kuta ikad natoj mapi...replay uskoro [ovdje]

A vala citavu partiju si nesh drobio po chatu {#}

morala sam, morala sam {#}

da ne pišem tako pisao bi čiste psovke timu kako je pun retarda/poljaka i tako slično, ovako malo dižem duh timu, makar je li-la humoristično

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 13:55 (Krešo91).
14 godina
Volos kaže...
DrNasty kaže...
quickr kaže...

Upravo to.

Back on topic:

Meni je cijela linija bila zabavna, pogotovo zbog odlične depresije topa. Uptavo sam prije 5-6 dana kupio tier X, M48 Pattona i tenk je prosječan po karakteristikama al meni jako zabavan. Makar se ekipa stalno žali na njega na forumu...

Od m3 lee-ja preko shermana do sherman jumba, sve odlični i vrlo zabavni tenkovi, ali brate sada sam došao do T20 i neće pa neće... užas...

S druge strane, britanska med linija predobra. Kvalitetni, brzi, okretni tenkovi. Uživam s njima igrat....

17 godina
moderator
quickr kaže...

Od m3 lee-ja preko shermana do sherman jumba, sve odlični i vrlo zabavni tenkovi, ali brate sada sam došao do T20 i neće pa neće... užas...

Mene čeka T21 na tier 6, koji je još tanji i ima lošiji MM od T20, kao i slabije topove.

Ako mi grind do T71 bude dosadan, možda odyebem kompletnu granu i odmah odem na standardne mediume u US stablu.

14 godina
protjeran

To sam i ja napravio s t21, odustao i prodao, jako je slab taj tenk. T20 nije bio tolko loš i moram priznati da mi je bio draži bez najačeg topa jer se mogao igrat poput amx-a 2 sec reload pičiš po mapi napraViš krug dva oko protivničkog tenka i pičiš dalje.

17 godina
moderator

Ima jako dobar camo koeficijent, možda spasi stvar ako igram kao scout, taman ću posadu trenirati za scouta (za T71).

17 godina
malina22 kaže...

Igra li iko kineske mediume, zanima me kakvi su, isplati li ih se grindati?

Meni su sasvim dobri. Trenutno sam na T-34-1. Bio je super vikend za igranje s kinezima tako da samo što nisam na T-34-2. Osobno jako sam zadovoljan. Glavna prednost nakon što nabaviš T-34-1 ili 110 (heavy) je da možeš iskoristiti odličan armor na kupoli, T-34-1 je nizak a nakon uvođenja ficike možeš se sakriti iza bilo koje grbe i viriti samo s kupolom. Možeš flenkati isto jako dobro.  Makar svi kinezi su mi odlični. 

Ako istražuješ paralelno hevy i med liniju možeš uštedjeti na XP-u na gunovima, radiju i enginima. Recimo ja ni jedan radio nisam istražio, engine sam istražio tek kada sam unlockao 110 pa sam i tu uštedio. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 16:26 (Gajotres).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

što se tiče američkih mediuma meni su najzabavniji tenkovi u igri

neznam kakav je tier9 patton nakon nerfa ali tier 10 je i dalje zabavan

a kinezi su mi bili loši do tiera6 ali t34-1 me ugodno iznenadio ima odličan top

a i oklop mu nije loš

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mwreplays.com/replay/PT2KFOIC7W0X

Kako najzabavnije sredit T-54?

- Lagano, zgnječiš ga! :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 12:55 (Krešo91).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon u garazi. Najgori i najdulji grind ikad.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo vratio se ja nakon nekog vremena opet na tenkovanje {#}

@zaja di ti je 268? kaj si ga prodao? kakva ti je ta linija bila za igrati? ja sam si uzeo su100m pa ću isto do kraja.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nine kaže...

evo vratio se ja nakon nekog vremena opet na tenkovanje {#}

@zaja di ti je 268? kaj si ga prodao? kakva ti je ta linija bila za igrati? ja sam si uzeo su100m pa ću isto do kraja.

268 je u garazi. Nikad ga necu prodat. Linija grinda je horror. Pripremi se zivcima jer ce se najest shita kao nikad.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 18:26 (Zaja).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jeli se bar isplatilo?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luka94 kaže...

jeli se bar isplatilo?

Da isplatilo se. Tenk je odlican. Vrhunski oklop,top ko u JT samo bolji,brzi od 268.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Uhvati ih panika kad se okrenes prema nekome a nemoze te lako probit. Bjeze IS7 i E100 i nitko ne misli uzvratit kad opalis na njega nego bjeze u zaklon dok sa 268 se bas i ne boje jer te svatko busi. Gold ce te probit ali ne svaki pogodak.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Na cjeloj linija grinda nisam imao ace tankera iako imam visoke razlike pobjeda-porazi. Ne grindao vise nista,pun mi je qurac.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice