World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

I onda neka netko kaže da je e100 za qrac

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.

4 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
0verlord kaže...

Ma sve je to lijepo kad nema puno artija, dobiješ borbu s t8 i poluzatvorenu mapu. No problem postaje npr. Malinovka ili Sand River sa samo t10 tenkovima i 5 t8 artija na svakoj strani. Onda E-100 i ne može toliko toga napraviti.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...
0verlord kaže...

Ma sve je to lijepo kad nema puno artija, dobiješ borbu s t8 i poluzatvorenu mapu. No problem postaje npr. Malinovka ili Sand River sa samo t10 tenkovima i 5 t8 artija na svakoj strani. Onda E-100 i ne može toliko toga napraviti.

Svaki tenk u rukama dobrog igrača je zvijer ( na mene se ne odnosi pošto sam ja retard za tu igru )

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ma ja ne znam kak vam je taj efficiency tak bitan u toj cijeloj igri?ok,dobro ako ima neko bolji taj  efficiency vjerovatno je dobar igrač,ali ne mora značiti,ali opet da sad idem gledati ko ima kakav efficiency pa ne mora značiti da budeš dobil partiju zbog toga jer je u tvojem timu troje,npr. sa boljim postotkom nego u protivničkom.po meni je ta formula za efficiency loša.zakaj?pa evo mogu sebe npr. izdvojiti ne volim zauzimati bazu nego uvijek idem oštetiti/ubiti čim više protivnika,a ne ko neki kad vodimo npr.12-5 i idu zauzimati bazu,pa pobogu kaj ti znači zauzimanje ako imaš 4 tenka u krugu i uzmu svaki otprilike 25%,a mogu sigurno više dobiti sa oštečivanjem preostalih tenkova,a ja koji bi ih oštetil bi dobil bolji exp. i onda zauzmu bazu i ne znam kakvu imaju svrhu od toga ,a kolko sam skužil taj efficiency ti se gleda puno više tj.diže sa zauzimanjem baze nego sa oštečivanjem ili ubijanjem.ja ako idem zauzimati bazu to je jedino ako vidim da stvarno nemam šanse rasturiti protivnika nego samo na taj način pobijediti.

ako sam u krivu za to izračunavanje efficiency nek me netko prosvijetli

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 15:04 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
jura kaže...

ma ja ne znam kak vam je taj efficiency tak bitan u toj cijeloj igri?ok,dobro ako ima neko bolji taj  efficiency vjerovatno je dobar igrač,ali ne mora značiti,ali opet da sad idem gledati ko ima kakav efficiency pa ne mora značiti da budeš dobil partiju zbog toga jer je u tvojem timu troje,npr. sa boljim postotkom nego u protivničkom.po meni je ta formula za efficiency loša.zakaj?pa evo mogu sebe npr. izdvojiti ne volim zauzimati bazu nego uvijek idem oštetiti/ubiti čim više protivnika,a ne ko neki kad vodimo npr.12-5 i idu zauzimati bazu,pa pobogu kaj ti znači zauzimanje ako imaš 4 tenka u krugu i uzmu svaki otprilike 25%,a mogu sigurno više dobiti sa oštečivanjem preostalih tenkova,a ja koji bi ih oštetil bi dobil bolji exp. i onda zauzmu bazu i ne znam kakvu imaju svrhu od toga ,a kolko sam skužil taj efficiency ti se gleda puno više tj.diže sa zauzimanjem baze nego sa oštečivanjem ili ubijanjem.ja ako idem zauzimati bazu to je jedino ako vidim da stvarno nemam šanse rasturiti protivnika nego samo na taj način pobijediti.

ako sam u krivu za to izračunavanje efficiency nek me netko prosvijetli

EFf ti nema nikakve veze u igri, jedino što je bitno ti je average damage u određen tenku  i to je to! ( to ne moreš punit )

EDIT: i evo jedne kad ti ni Bog ne može pomoć

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 16:00 (0verlord).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jednog duplanja od jucer
T29 zvjer

replay je dobar ako zelite nauciti nesto o taktikama pa ako tko zeli pogledati:
http://mwreplays.com/replay/LXECEV227PX9/

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

Pih t8 meč a vidim i par zlatnih si potrošio... a po repair billu skoro i poginuo :P Al da slažem se zna se potrefit renesansa s e100 {#}

EDIT: pogledajte kak je nedkad bilo, sad je još dobro :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 17:21 (chemmy).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Lucky medalja u T50.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Up to 50% discount on Premium Ammunition (gold and credits)

Whichever currency works for you… enjoy the discounts!

------------------------------

Brace yourselfs, premium ammo is being loaded, eff chasers are coming.

To se i ceka hahaa

Vulgar Display Of Power
12 godina
neaktivan
Ziga kaže...
TonyKTM kaže...

Hetzer s Derpom i gold municijom radi čuda. 8 killova. {#}

Nema tu čuda jer si završio u minusu. Kako je netko rekao gold municiju koristiti samo ako o tome ovisi tvoj život ili cijela partija... ali s tier 4 tenkom rasipavati se goldom zaista nema smisla.

slazem se Ziga u potpunosti,ja gold ne koristim ni na t34 nema mi svrhe zarada,a kamo li obicnim tenkom...osim tu itamo pokoji gold po potrebi...

12 godina
neaktivan
chemmy kaže...

Pih t8 meč a vidim i par zlatnih si potrošio... a po repair billu skoro i poginuo :P Al da slažem se zna se potrefit renesansa s e100 {#}

EDIT: pogledajte kak je nedkad bilo, sad je još dobro :P

A jbte jel to neka montaza hahhah katastrofa,ja bi najvolio da ih  nikako nema :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

poz tenkisti,

ok znam da sam totalni noob ali mi jedno nije jasno...nedavno sam kupio e100 i zadnji top ...i ne mogu se pohvaliti da baš nešto razvaljujem...npr ja ništa ne mogu probiti sprijeda {#} znam da nisam znalac ali da baš ništa ne prolazi to je za plakati .....isto tako pucam po mausu po sredini dole i ništa .....POMOĆ PLS  :)!!!

poz i hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Sheeva kaže...

evo jednog duplanja od jucer
T29 zvjer

replay je dobar ako zelite nauciti nesto o taktikama pa ako tko zeli pogledati:
http://mwreplays.com/replay/LXECEV227PX9/

lijepa partija, čestitam, ali neke posebne taktike nisam vidio {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
budget kaže...

poz tenkisti,

ok znam da sam totalni noob ali mi jedno nije jasno...nedavno sam kupio e100 i zadnji top ...i ne mogu se pohvaliti da baš nešto razvaljujem...npr ja ništa ne mogu probiti sprijeda {#} znam da nisam znalac ali da baš ništa ne prolazi to je za plakati .....isto tako pucam po mausu po sredini dole i ništa .....POMOĆ PLS  :)!!!

poz i hvala

Imaš E-100 a totalni si noob?Kako?Zašto?Jesi li poljskog podrijetla?

14 godina
budget kaže...

poz tenkisti,

poz i hvala

pa di ćeš u prednji armor gađati? mislim logika ti govori. prednji armor je najjači, to kaj ti imaš mrcinu od topa ništa ne garantira...

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
neaktivan
budget kaže...

poz tenkisti,

poz i hvala

Imaš li ti što poljske krvi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 19:04 (TonyKTM).
15 godina
neaktivan

lol nemam ali teško je bilo probiti se sa strane  pa udarati.....

ne nemam poljske krvi 

14 godina
protjeran

Moraš naučit sve weakspotove na t9 i t10 tenkovima koje susrečeš. Dobro ti je imat 5-6 gold granata, isto tako ako je protivnik u apsolutno boljem položaju i možeš ga gađat samo u kupolu ili TD s dobrom šansom za bounce a ostalo mu još malo HPa npr.: napuni HE granatu: oko 250 dmg zagarantirano + mrtav član posade ili oštečen modul po mogučnosti gun {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jos jedna stvar cudna na wot-u, zadnja 3 mjeseca nijedna igra (Napad- ono kad je jedna baza koja se brani/napada) i danas od 15 partija 13 je bilo te vrste 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Jos jedna stvar cudna na wot-u, zadnja 3 mjeseca nijedna igra (Napad- ono kad je jedna baza koja se brani/napada) i danas od 15 partija 13 je bilo te vrste 

Ti igraš na drugim modovima? Kako ih možeš podnijet >_>

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kaj to mogu promijenit

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da u postavkama, odmah na prvoj kartici ja mislim

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
17 godina
World of Tanks

Čim se pojavila ta opcija odmah sam isključio

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Assault sam iskljucio ali Encounter mod mi je nekad drazi od standardnog :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

rating mi je danas bio 1200...maloprije gledam i vidim da sam opet žut i da je 1160...popodne sam dao malom nećaku da igra sa low tierovima i ima je većinu izgubljenih partija...pretpostavljam da mi je zbog toga pao eff?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigao hummel ovaj tjedan u moju garažu konačno... Bilo zabavno sa grilletom, ali je zabavnije još sa hummelom više zbog većeg luka topa :) Pa uspio sam i istražiti zadnji top i upravo odigrao prvu bitku s njim :D

zadnja bitka sa grilletovim topom zadnja bitka sa grilletovim topom
K'o se to tamo sakrio :D K'o se to tamo sakrio :D
Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pupa265 kaže...

rating mi je danas bio 1200...maloprije gledam i vidim da sam opet žut i da je 1160...popodne sam dao malom nećaku da igra sa low tierovima i ima je većinu izgubljenih partija...pretpostavljam da mi je zbog toga pao eff?

Ne nije ti zbog toga pao eff, mjenjali su formulu za izračun efficiencya, od sada cap pointsi više ne znače toliko za eff

16 godina
Oly_E3 kaže...

Stigao hummel ovaj tjedan u moju garažu konačno... Bilo zabavno sa grilletom, ali je zabavnije još sa hummelom više zbog većeg luka topa :) Pa uspio sam i istražiti zadnji top i upravo odigrao prvu bitku s njim :D

Hummel mi je bio odličan, s njim sam i napravio najviše exp bodova u svim dosadašnjim partijama. GwPanther također odličan. Nedavno uzeo GwTigera. Ta artiljerija je glomazna, spora i skupa.

17 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Oly_E3 kaže...

Hummel mi je bio odličan, s njim sam i napravio najviše exp bodova u svim dosadašnjim partijama. GwPanther također odličan. Nedavno uzeo GwTigera. Ta artiljerija je glomazna, spora i skupa.

Do tier7 arty se moze igrat u randomu ,nisu ni minusi ogromni ako pogadas i ubiju te.

Vulgar Display Of Power
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice