Ovako, koji premium tenk/td najviše zaradi u ovoj klasi do 7,5k golda?
Igram sa standardnim računom i ne igram puno tako da bi mi premium samo propadao a i ne ganjam neke tenkove, više igram sa ovim što imam, a neću da bude prazna kasa.
Igram sa standardnim računom i ne igram puno tako da bi mi premium samo propadao a i ne ganjam neke tenkove, više igram sa ovim što imam, a neću da bude prazna kasa.
do 7.5k super pero najviše zarađuje
Idemo sve bacit u 3PM i realno zaključit:
KOLIKO učestalo se može zarađivati tako puno para s premium tenkom? Svaku petu? svaku desetu partiju?
Evo imao si s KV-5 impresivni "Income", reci ti meni koliko i imao zaradu sljedećih 4-5-6 rundi poslje takve?
Idemo sve bacit u 3PM i realno zaključit:
KOLIKO učestalo se može zarađivati tako puno para s premium tenkom? Svaku petu? svaku desetu partiju?
Evo imao si s KV-5 impresivni "Income", reci ti meni koliko i imao zaradu sljedećih 4-5-6 rundi poslje takve?
pojma nemam,to sam odigro još prošle godine,al sa njim je avg 70k čiste zarade
ma je kitu avg, ak ja s loweom koji ima 60% win i standardnim accoutom redovito idem ispod 50k ciste.
1 granata za lava je 1k a za KV5 je 250 creditsa,to igra veliku ulogu kad se raspucaš
1 granata za lava je 1k a za KV5 je 250 creditsa,to igra veliku ulogu kad se raspucaš
veliku ulogu i igra kaj je tvoj pen 160 a loweov 235, dakle trebas imat srece da s tim topom dobijes nekog tiera 8 1v1, a kamoli tek jacu ekipu.
veliku ulogu i igra kaj je tvoj pen 160 a loweov 235, dakle trebas imat srece da s tim topom dobijes nekog tiera 8 1v1, a kamoli tek jacu ekipu.
penetracija??? kakve veze penetracija ima sa zaradom,znam gdje su weakspotovi kod tenkova,kakav besmislen komentar....
ti se salis, jel mozda znas da trebas napravit dmg da bi zaradio, ne vrijedi ti samo dingati ostale tenkove ak ih nemres ostetiti ;)
ti se salis, jel mozda znas da trebas napravit dmg da bi zaradio, ne vrijedi ti samo dingati ostale tenkove ak ih nemres ostetiti ;)
mislim da nebi uspjeo napravit 143k creditsa da nebi znao igrat i da nebi znao weakspotove od većine tenkova,ako znam weakspotove mi ni ne treba 235mm penetracije,to što ti nemožeš napravit dosta dmg-a da zaradiš poštene pare sa svojim tenkom je tvoja stvar....
U igru zaradu nosi DMG koji postigneš... dakle ako ja s SU-122-44 napadnem jačeg od sebe i spucam 4 granate u njega ali bez da ga ubijem.. zaradio sam više nego da sam ga samo finiširao njegovih 8% preostalih. A ako sam 4 puta opalio i 4puta nisam imao penetraciju, mogu se slikat...
Istina svaki tenk ima weak spot i treba znati gađati u tom trenutku prije nego netko ne pogodi / ubije tebe.
Ako se raspištoljiš s granatama, to istina košta previše (meni je rekord s Mausom 29 ispucanih granata)
No ja i dalje stojim da nema smisla davati previše para za skupe premium tenkove jer realno, oni ne zarađuju tako učestalo grdo para da bi se isplatila kupnja.
Do 7,5k golda Super pero je najbolji sto se tice zarade, a i zabave :D
Nemam jedino Lowe-a i Tajpa i najvise zaradjuje JgTiger 8.8cm i to ubjedljivo i po meni se isplati dati jos 2,5k golda za njega. KV5 je isto odlican ali R2D2 vec svi znaju i samo njega i gadjaju :)
A naravno da se ne moze uvijek imati partija od 100k+ zarade ali isto tako ne moze se uvijek ni imati partija sa npr IS3 koja je odlicna.
Zavisi od tima ali i od samog tebe, nekad jednostavno ti dodje neka glupost, poganjas nekog nizeg tiera koji je easy kill i naletis na 4 neprijateljska tenka tvog tiera i to je to gotova partija za tebe :)
ma jok luka, si ti kupio tog kv5 ili damagehigh?
Dedaa pitaš informativno ili pitaš na "podjeb"?
Ovo zaista nema smisla.... ljudi kupuju WOW, Guild Wars, EVE i slične accounte pa zašto ne i ovo?
pa zato sto je to jednostavno besmisleno, jer sto se dogodi, kupis account na ebayu, nemas nikakvog prethodnog iskustva i uletis odmah u nekog tiera 10 i mozes mislit sto se dogodi.
sto mislis otkud svi ti 47%, 600 efi, 10k warriori?
U igru zaradu nosi DMG koji postigneš... dakle ako ja s SU-122-44 napadnem jačeg od sebe i spucam 4 granate u njega ali bez da ga ubijem.. zaradio sam više nego da sam ga samo finiširao njegovih 8% preostalih. A ako sam 4 puta opalio i 4puta nisam imao penetraciju, mogu se slikat...
Istina svaki tenk ima weak spot i treba znati gađati u tom trenutku prije nego netko ne pogodi / ubije tebe.
Ako se raspištoljiš s granatama, to istina košta previše (meni je rekord s Mausom 29 ispucanih granata)
No ja i dalje stojim da nema smisla davati previše para za skupe premium tenkove jer realno, oni ne zarađuju tako učestalo grdo para da bi se isplatila kupnja.
s time se ne bi baš složil,ja sam fala bogu svoj t34 dobil jer sam ga zgrindal pa su mi dali premium,ali da se ne isplati kupiti premium tenk to ti ne stoji.pa ja ne znam ako sam koji put uopće bil u minusu sa tim premium tenkom,a uvijek sam u plusu od 50 pa do 100k.sa kojim tenkom možeš zaraditi tolko,a da nisi u minusu,a da nije premium?
Najveću zaradu ima type onda ide JagdTiger 8.8. Netko je postao ovdje na forumu prije tjedan dva link gdje se točno vidi za sve tenkove kolika je prosječna zarada.
stolnik,ova rasasprava je već bila,ako sa loweom možeš samo napravit 60k čiste zarade to govori kolko si dobar igrač,ako želiš samo izazivat i podjebavat nemoj bezveze ni komentirat,i da,mogu se kladit da sam 100% bolji igrač od tebe svejedno na čijem acc-u igram
KV-5 ima veći credit coef. T34 ima najmanji. Lowe je između. Za ostale tier 8 ne znam.
Što bi reklo, u idealnoj situaciji gdje si nanio istu količinu štete istim tenkovima, KV-5 će zaraditi najviše, potom Lowe, a T34 najmanje.
No, opet odstupanje Lowea od T34 je manje nego KV-5 od Lowea.
Iz iskustva znam da kad sam igrao u platoonu sa frendom, on KV-5, ja T34. Nije bilo partije u kojoj nisam imao više damagea, no crediti koji bi dobio bi bili manji nego crediti koje je on dobivao.
Plus je MM na strani KV-5, gdje te ubacuje 80% gejmova u top 3 tenka na listi.
zato kaj jedino na vrhu moze nesto napraviti, u svim ostalim partijama je cannon fodder
Zato KV-5 ima takav MM kakav ima, jer su svjesni da se bez zlata bas ne moze nesto napravit u Tier 9 borbi ( al ako se gadaju bokovi onda se moze ). A u tier 8 busis bez problema svaki tenk, samo treba znat weak spot, jedino je problem frontalno probit King Tiger-a i IS3...
LOL,KV5 dead meat u T9 borbi,a meni govoriš da mi fali iskustva,daj molim te,lowe ima slabiji oklop od T34 i KV5,kad ga spičiš u lower plate gotovo uvijek počne gorit ko svijeća,a što se tiče R2D2 na KV5,on može čak i bouncat nešta (ako ga se pogodi u donji dio gdje nije ona strojnica)
EDIT: KT u lowerplate ili poklopac kroz koji ulazi posada a IS3 gornji dio kupole odma onaj iznad topa,veći problem je KV4 od te dvojice
pa zato sto je to jednostavno besmisleno, jer sto se dogodi, kupis account na ebayu, nemas nikakvog prethodnog iskustva i uletis odmah u nekog tiera 10 i mozes mislit sto se dogodi.
sto mislis otkud svi ti 47%, 600 efi, 10k warriori?
47%?
ajde mi objasni kako win ratio i koliko može govorit o samom igraču?
ukoliko igraš sam možeš ih ubit i deset,napravit 5000 štete i izgubit.jesam li ja loš igrač?
ocjenjivat nekoga po win ratio-u je tako debilno da nemogu shvatit kako netko tko igra wot tako šta uopće može izvalit.
onaj tko igra wot i sam zna da sam možeš teško šta napravit i to pogotovo ako imaš nekog auto loader tenka.da naprvio sam i ja sranja među pet šest tenkova sam ali te igrače onda smatram totalnim debilima.
šta meni vrijedi ako ja odigram odlično ako većina ostalih debila nema mozga i ja zbog toga gubim iz partije u partiju.šta meni vrijedi ako sa scoutom spotam sve artiljerije poginem i naše artiljerije ne ubiju nikog.zašto sam ja kriv?
zašto sam ja kriv ako poubijam pola protivničkog tima(5000+ štete) i onda naš debil umjesto da napravi cap on krene preko cijele mape sam kv5 da bi njih resetirao jer i oni imaju cap ali nama fali još 2-3%.zašto sam ja to kriv i loš igrač?
ajde mi molim te to objasni
ja imam 10k bitaka i zna mi se dogodit dan kada sve gubim a igram dobro
daj luka pokrij se, evo sad ti bas gledam statistike od kv5, odnosno od damagehigh, i stvarno nemas razloga za kurcenje.
1601 borba, 54% win, 1766 razvaljenih, samo 31% (!) prezivjelih partija s tim dreadnoughtom.
ali moram ti priznat, dobro sve pricas u teoriji, weakspotovi i to, ali koliko vidim po tvojim skromnim statistikama lose to provodis u praksi.
edit: killfrenzy imam je frenda koji ima 52% win i nonstop sere po timu ovo ono, on je najpametniji itd, a trebas ga samo vidjeti kako lose igra, tako da da, wr puno toga govori o igracu.
daj luka pokrij se, evo sad ti bas gledam statistike od kv5, odnosno od damagehigh, i stvarno nemas razloga za kurcenje.
1601 borba, 54% win, 1766 razvaljenih, samo 31% (!) prezivjelih partija s tim dreadnoughtom.
ali moram ti priznat, dobro sve pricas u teoriji, weakspotovi i to, ali koliko vidim po tvojim skromnim statistikama lose to provodis u praksi.
edit: killfrenzy imam je frenda koji ima 52% win i nonstop sere po timu ovo ono, on je najpametniji itd, a trebas ga samo vidjeti kako lose igra, tako da da, wr puno toga govori o igracu.
aj daj svoje statse....
i mogu se kladit da bi te u 1v1 pobjedio samo tako...
Zato KV-5 ima takav MM kakav ima, jer su svjesni da se bez zlata bas ne moze nesto napravit u Tier 9 borbi ( al ako se gadaju bokovi onda se moze ). A u tier 8 busis bez problema svaki tenk, samo treba znat weak spot, jedino je problem frontalno probit King Tiger-a i IS3...
KV-5 ne može probiti Ausf B,
ali ajde mi objasni kako sam ja loš igrač ako napravim 5000+ štete i pobijem pola tima a mi izgubili!?
wr nemora o igraču govoriti baš ništa jer ako igraš wot opet ponavljam trebao bi znati da sam nemožeš puno napraviti
ova fora sa preživjelim partijama....hm.koliko sam se puta žrtvovao za tim da ja popušim prvi shel od nekog obj263 kako bi mogli proći i na vrijeme npr uzeti bazu jer nitko od debila ne želi popiti taj jedan shel a oni nam uzimaju bazu.pričaš totalne gluposti. statistika može i nemora govoriti nešto o igraču.
ove fora sa pobujanim tenkovima.....da igram proračunato samo bi čekao i dovršavao tenkove i imao bi gomilu poubijanih i zato sam ja dobar igrač?...da igram tako..
pričaš totalne nebuloze
KV-5 ne može probiti Ausf B,
S naprijed ne, al s boka da
LOL,KV5 dead meat u T9 borbi,a meni govoriš da mi fali iskustva,daj molim te,lowe ima slabiji oklop od T34 i KV5,kad ga spičiš u lower plate gotovo uvijek počne gorit ko svijeća,a što se tiče R2D2 na KV5,on može čak i bouncat nešta (ako ga se pogodi u donji dio gdje nije ona strojnica)
Jel ti to podj.. ili stvarno to mislis? Praksa ili čitaš svakojake forume?. A sad ozbiljo jel ti stvarno tvrdiš da T34 ima bolji oklop od Lowe-a?.