World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.392.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
juno kaže...
damirvz kaže...

test server je radio ....

uuuu odlican tenkic,igrao sam na nalogu od frenda u klanskim s njime i odmah pozurio na grind!!

fakat je tenk odličan, ono mi je bila peta partija s njim.... no lako je na testu, vrijedi to tu izgrindati....

17 godina
World of Tanks

Očekujem kinesku verziju Mausa koji će se zvati "Muas" (Da ne povrijede patent). Koštat će 2.500.000 kredita i svako malo će neki moduli crkavati {#}

6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jel neko skinuo taj patch,kakvi su dojmovi jel ima Typa i koliko golda pjeva??

17 godina
juno kaže...

Jel neko skinuo taj patch,kakvi su dojmovi jel ima Typa i koliko golda pjeva??

Ja mislim da premium Typea nema dostupnog u igri (bar ga ne vidim u Gift shopu)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da odgovorim ovima za "Type 59":

NEMA GA!

Ako bude bit će na obavijestima i opet će milion ljudi kupit ga. Ne vjerujem da će ga ikako vratit jer ko je jamio, jamio je. Tko sad ima Type-a ima jednog od najboljih ako ne i najbolji premium serekeš u igri. Ja sam ga platio 250 kn kad se bio vratio u shop i mislim da je to najbolja investicija koju sam mogao napravit.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DJDario15 kaže...

Ima

Silly troll {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Joj taj type mi je baš neugodan...nadam se da ga nikad više nebudu prodavali.Tier 7 tenkovi ga nemogu od nikud probit.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Joj taj type mi je baš neugodan...nadam se da ga nikad više nebudu prodavali.Tier 7 tenkovi ga nemogu od nikud probit.

Zato Ferdinand ga one-shoota hitcem u ammo-rack..1300dmg :) (dobro shit, treba ga pogodit prvo tamo hehe )

PS. ja sam jučer jednog Mausom gurnuo u smrt {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 14:04 (Ziga).
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ma kako ne,samo ga treba ulovit po boku a od naprijed je solucija uvijek donja ploca..naravno da ga nemozes u kupolu kad je ko NLO gore!! {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan replay od nekidan dok jebio arty sa 70% više dobitaka u parama.

http://mwreplays.com/replay/0X2NTX3NLFFY/

Basically ownali smo team i još onaj budala u T28 Prot počeo kenjat a mi ownali team.

EDIT: replay nije moj nego od platoon frenda, inače jako dobar igrač i svaki put umirem od smijeha kad on nešta provali na TS-u {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 14:20 (Krešo91).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

A nemožeš ga ni u donju ploču kad je tako nizak,a nemožeš ni u stranu kad ga uvijek nakose.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina

jedna dobra partija sa cromwellom.... {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
g12356 kaže...

A nemožeš ga ni u donju ploču kad je tako nizak,a nemožeš ni u stranu kad ga uvijek nakose.

type se u gornju ploču probija bez problema

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Kill Frenzy kaže...
g12356 kaže...

lol aj nemoj mudrovati, e pa ja ti velim da sa tier7(osim topova sa cca >180pen) ga nemozes samo tako probiti u upper plate...

17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Kill Frenzy kaže...
g12356 kaže...

lol aj nemoj mudrovati, e pa ja ti velim da sa tier7(osim topova sa cca >180pen) ga nemozes samo tako probiti u upper plate...

Type je bio i ostat ce problem za manje tirove.

Vulgar Display Of Power
16 godina
World of Tanks

za manje tier-ove....pa naravno da hoće i treba kao i svaki drugi tenk

neznam kako na pamet nekom uopće može doć da bez greske probija vec tier od naprijed....tenkovi istog tiera probijaju type odnaprijed  i iza toga stojim..na kraju krajeva type drugog type probija i gornju ploču bez greske.samo treba imat ok kut i ide

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

za manje tier-ove....pa naravno da hoće i treba kao i svaki drugi tenk

neznam kako na pamet nekom uopće može doć da bez greske probija vec tier od naprijed....tenkovi istog tiera probijaju type odnaprijed  i iza toga stojim..na kraju krajeva type drugog type probija i gornju ploču bez greske.samo treba imat ok kut i ide

T34/Lowe? 

17 godina
World of Tanks

Nisam imao nekih vecih problema sa Panterom i Tigrom probiti tajpa s prijeda. Naravno i dinga ali vise zbog pokretljivosti, ja taman opalim on promijeni kut :)

5 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kad te suborci guraju.... {#}

13 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Dok čekam da se skine update-ima li gratis tenk i slot kao što su dali kada su došli Britanci?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Evo jedan replay od nekidan dok jebio arty sa 70% više dobitaka u parama.

http://mwreplays.com/replay/0X2NTX3NLFFY/

Basically ownali smo team i još onaj budala u T28 Prot počeo kenjat a mi ownali team.

EDIT: replay nije moj nego od platoon frenda, inače jako dobar igrač i svaki put umirem od smijeha kad on nešta provali na TS-u {#}

Šta je to s TD-ovima? Nije da me benda mislim libo me racku ali ono za čega sam zaslužio?

12 godina
protjeran
Ziga kaže...

Kad te suborci guraju.... {#}

To pješadija u pratnji tenka.

15 godina
World of Tanks

dobra partija {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 23:39 (damirvz).

2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

jel bi mi netko mogao kopirati ili poslati na PM sadržaja wotlauncher.cfg fajla? nisam igrao od 7.2 updatea, a launcher mi iz nekoga razloga ne radi.

0 0 hvala 0
15 godina

imaš PM

17 godina
neaktivan
World of Tanks

jednostavno meni najbolji i najdraži tenk tier IV{#}

gore sam stavil rammera i ventilaciju i tenk je odličan

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 0:24 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ništa nisam dobio :O

0 0 hvala 0
15 godina
Zvonzi kaže...

ništa nisam dobio :O

evo poslao još jednom (i kopiju na mail)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo da uletim iako ne pricate o tome sada, 
igram od 9. mjeseca prosle godine, ugl, ako me hocete dodati, zovem se malcbzt
postoji li neki klan ovdje, sada sam poceo aktivnije igrati, rijesio sam se m3 lee i uzeo h1 heavy, imao sam m7 ali je smece, sada imam panzer III/IV i ganjam bodove za vk3601h i tako.
blesavo mi je samo igrati protiv stranaca i mislio sam s domacim ljudima igrati :D

enivej, ste probali kinesku seriju? sa reno'om sam rasturio iz prve, cak 4 killa i master gunner dobio, osjecam se ponosnim, sa exp point's od jedne partije cijeli tenk upgradeao i jos uzeo novi :D
eh ti kinezi, ako ste primjetili, imaju svacije tenkove, mislim da ce biti full interesantni.

je netko usporedio kineske "posudene" tenkove sa originalima, kakva je razlika armora, brzine i tih cuda?
ako se nekome igra moze pm pa ga dodam za neki platoon ili slicno

puno pozdrava iz snijegom(blatom nazalost) prekrivene Rijeke :D

<3 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice