World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.378.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
ivanoile kaže...

Ali random bitke nisu za tierX,ja svoj IS-4 kada je presao u tier X nisam zaigrao valjda 3 puta.Troskovi su preveliki,a ima jako puno izgubljenih bitaka,a cak i ne dobijes neko iskustvo jer te naguze 5 tenkova odjednom.Zato ima ono za vjezbati,tu se vecinom uci o tenku,a i malo procitat o njemu pomaze puno.Vec prije je bilo dosta govora da se ti tenkovi ne igraju u random,pogotovo kada je dosao CW jer tada su zapravo tier X i taktika dobili neko znacenje.

Nisu? kako objašnjavaš da od kad igram s Mausom, sve je hrpetina Tier X tenkova..i to ko u priči. Kako da se naučim igrati s njime kad naspram Ausf B je posve drugačiji koncept igranja?

imam moneymakera odigram 2 partije, zaradim 50-60.000 čistih i onda trošim s Mausom :)

16 godina
odjavljen
World of Tanks

Ova WoT ekipa sta se pojavljuje u ovoj igri je valjda neponovljiva. Samo su ovakvi siemke i njima slični u stanju čovjeku zgadit igru na neko vrijeme sa svojim ultra debilizmom. Napokon otljučam i kupim tier 5 žabarski arty dan prije početka eventa u kojemu zaraduje 70% više ali ubi me meni se igra trenutno gadi i nebi je valjda "dirao izoliranim štapom preko interneta".

Jeli tko od vas imao takvih problema? :D

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ako ti je E4 problem šta je tek onda E3?
12 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Koji tier10 je najbliži nuli šta se tiče zarade?

Sa svakim ćeš biti u plusu (s premiumom) ako pobjedite i preživiš. Ako pogineš i pobjedite moraš pristojnu štetu napraviti da bi bio u plusu, poraz: teško da si u plusu

16 godina
World of Tanks

Meni su igru zgadile OP arty 3.14zde koje nemaju {#} da igraju tenkove i arty partiji. Imaju splash takav da ti obicno shebu 1 ili 2 crew membera. Nemozes se sakrit da si bog a da te ne splasha.

Tak dugo dok ne uvedu da mozes iskljucit arty ne igram t10 u randomu. Maksimum sta igram je t7 jer tamo obicno nema arty a i niko ne koristi gold ammo.

Ah da gold ammo, jao... sad te svaki idiot moze busit klikom na desnu tioku misa... uglavnom shebali su igru. Mozda kad im se smanji player base poduzmu nesto.

Eh da na kraju, zaboravio sam siemke, to je tragikomicno sta se dogada, ili gubimo 15:0 ili pobjedujemo 15:0.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

Meni su igru zgadile OP arty 3.14zde koje nemaju {#} da igraju tenkove i arty partiji. Imaju splash takav da ti obicno shebu 1 ili 2 crew membera. Nemozes se sakrit da si bog a da te ne splasha.

Tak dugo dok ne uvedu da mozes iskljucit arty ne igram t10 u randomu. Maksimum sta igram je t7 jer tamo obicno nema arty a i niko ne koristi gold ammo.

Ah da gold ammo, jao... sad te svaki idiot moze busit klikom na desnu tioku misa... uglavnom shebali su igru. Mozda kad im se smanji player base poduzmu nesto.

Eh da na kraju, zaboravio sam siemke, to je tragikomicno sta se dogada, ili gubimo 15:0 ili pobjedujemo 15:0.

Krivi WG a ne igrace.

15 godina
neaktivan
miho11 kaže...
g12356 kaže...

Sa svakim ćeš biti u plusu (s premiumom) ako pobjedite i preživiš. Ako pogineš i pobjedite moraš pristojnu štetu napraviti da bi bio u plusu, poraz: teško da si u plusu

NIsam pitao za premium.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Ziga kaže...

Purchased: 'Maus' successfully purchased. You have spent credits: 6.220.000.

Posada s Ausf B je u barakama.. Jel se isplati dić posadu odmah na 100% s goldima ili je ok na 90% s kreditima?

inače imaju 100% repair, 100% camuflage, 53% BiA (na svim članovima)

golde se ne isplati trosit na pretreniranje

tu je problem da ti je bia perk i nije aktivan dok svi ne dodju na 100%

posto ti je camo malo bitan na mausu, evo mog prijedloga

resetiraj skilove,i stavi prvi BiA svima, drugi neke perkove, a treci mozes izabrat repair koji je aktivan i cim krene od 1%

samo pazi na kolko ce ti past kad resetiras, prije nego kliknes drop skills, pise ti opcija na kolko ce pasti,a bitno je da  ti i drugi bude na 100% i da dobis bar pocetak trecega

ja sam kod prebacivanja posade radio drop skill, pa pretrenirao za novi tenk za cred, pa su odma bili na 100% i samo odaberem ponovo skilove

trosak je 20+20=40k cred po clanu

mozda ti iskusniji u mausu mogu dat prijedlog perkova osim bia

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
17 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Evo jedna dobra partija sa SU-144-22 {#}

Radley-Walters Medal,  Steel Wall, Top Gun, Sniper, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: Ace Tanker

Ja jucer 8 killova,sniper,925 exp izvucem draw i ne dobijem Ace tankera. Ma mrs u 3 pm glupa igra stvarano rise kvake.

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

Ova WoT ekipa sta se pojavljuje u ovoj igri je valjda neponovljiva. Samo su ovakvi siemke i njima slični u stanju čovjeku zgadit igru na neko vrijeme sa svojim ultra debilizmom. Napokon otljučam i kupim tier 5 žabarski arty dan prije početka eventa u kojemu zaraduje 70% više ali ubi me meni se igra trenutno gadi i nebi je valjda "dirao izoliranim štapom preko interneta".

Svako ima svoje veselje..ja sam preko vikenda igrao samo i iskljucivo Hummela i zaradio lijepe novce(cca 2 miliona srebra). Zato si nadjes jos dva dobra igraca pa u platoon i Bog te veselio,puno su vece sanse onda da se igra okrene u tvoju korist!!

15 godina
Ziga kaže...
ivanoile kaže...

Ali random bitke nisu za tierX,ja svoj IS-4 kada je presao u tier X nisam zaigrao valjda 3 puta.Troskovi su preveliki,a ima jako puno izgubljenih bitaka,a cak i ne dobijes neko iskustvo jer te naguze 5 tenkova odjednom.Zato ima ono za vjezbati,tu se vecinom uci o tenku,a i malo procitat o njemu pomaze puno.Vec prije je bilo dosta govora da se ti tenkovi ne igraju u random,pogotovo kada je dosao CW jer tada su zapravo tier X i taktika dobili neko znacenje.

Nisu? kako objašnjavaš da od kad igram s Mausom, sve je hrpetina Tier X tenkova..i to ko u priči. Kako da se naučim igrati s njime kad naspram Ausf B je posve drugačiji koncept igranja?

imam moneymakera odigram 2 partije, zaradim 50-60.000 čistih i onda trošim s Mausom :)

To sto sam ja napisao da nisu,ne znaci da nitko nece igrati s njima.Pogotovo danas kada u ovoj igri ima hrpa debila kojima je cilj sto brze poginut.Mislim,troskovi popravka su veliki,cijena municije je visoka i sada da taj tenk sluzi za svakodnevicu,pa ne bas.Ja sam imao srecu,pa sa IS-3 na IS-4 sam se odma prilagodio,ali da igram tier X u random bitkama,nema sanse.Jedino ako je platoon napravljen,pa ono svi 3 imamo tier X/IX,onda bi jos i odigrao,ali meni se to nikako ne isplati,a samo gubim zivce(vidim i ti).

16 godina
odjavljen
juno kaže...
D.N.R. kaže...

Svako ima svoje veselje..ja sam preko vikenda igrao samo i iskljucivo Hummela i zaradio lijepe novce(cca 2 miliona srebra). Zato si nadjes jos dva dobra igraca pa u platoon i Bog te veselio,puno su vece sanse onda da se igra okrene u tvoju korist!!

Ma znam, igram sa bratom koji je dosta dobar igrač (bolji od mene) ali nemožeš protiv većine debila iz svojeg tima se borit i na kraju izvuć pobjedu. Počinjem gubit volju za igrom kako stvari stoje trenutno jer igranje nije više zabava nego napor kada je većina s kojima završiš u meču hrpa idiota.

15 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...
juno kaže...
D.N.R. kaže...

Ma znam, igram sa bratom koji je dosta dobar igrač (bolji od mene) ali nemožeš protiv većine debila iz svojeg tima se borit i na kraju izvuć pobjedu. Počinjem gubit volju za igrom kako stvari stoje trenutno jer igranje nije više zabava nego napor kada je većina s kojima završiš u meču hrpa idiota.

..a jbg tako je to,uijek jedna ekipa dobiva,jedna gubi..rijetko se desi da bude nerjeseno..nikad se nezna,sve je to zakon brojeva mozda danas budes sa gubitasima sutra sa ovima koji pobjedjuju..meni je najbitnija kolicina dmg-a,a jbg ako izduvam izduvam..sta se moze!

16 godina
odjavljen
World of Tanks

Btw nisam mislio da uvijek moramo dobiti ;), mozemo izgubit samo da bitka nije ultra "posebna" :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
juno kaže...
D.N.R. kaže...
juno kaže...
D.N.R. kaže...

..a jbg tako je to,uijek jedna ekipa dobiva,jedna gubi..rijetko se desi da bude nerjeseno..nikad se nezna,sve je to zakon brojeva mozda danas budes sa gubitasima sutra sa ovima koji pobjedjuju..meni je najbitnija kolicina dmg-a,a jbg ako izduvam izduvam..sta se moze!

Pa zna igra malo iritirati imam intaliran XVM pa mlo pratim igrače, nekada igra kao da te mrzi konstantno te ubacuje u igru sa lošim igračima evo mloprije prva trojka svi oko 45%-46% a u jednog gledam bff 360 , taman nisam ni izgovorijo sad će biti neki ludi rash lika pokupi arty , druga partija sličana pa treaća i sad četvrta vidim platoon 3 lika sa bat chat 25 t svi oko 61% 1800 bff počinje borba oni odeše valjda nekom rutom koju su uigrali, međutim dočeka ih par kamperskih tenkova i arty i već 0-3 i sad likovi pišu nama ostalima noob campers team idots itd , niti su rekli šta planiruju ni kuda će se kretati valjda tješe sami sebe da uvjek neko drugi mora biti kriv.

Neko je napisao da u tierovima 7 i nižim nekoristi se gold ammo, to nikako nije tačno puno platoona sa M4 i derp gunovima igra sa zlatom , KV2 , SU26 PZIV, pa i ja naravno jer u tim tirovima uz dobar platoon pobjeda je skoro zagarantovana.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

zasto bi netko imao instaliran xvm, to smece treba banati, samo ti ubije moral na pocetku i onda si za*urac cijelu partiju

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

zasto bi netko imao instaliran xvm, to smece treba banati, samo ti ubije moral na pocetku i onda si za*urac cijelu partiju

definitivno se slažem s tobom, ni u pravom ratu nisi znao koliko ti je opasan protivnik dok ga nisi sreo na bojišnici...

Po meni su dobri oni igrači koji

- igraju timski

- pomažu i kad zagusti a ne daju petama vjetra

- govore ti što rade ili kamo će ići

- ne spamaju s B4, B4, B4, B4, B4

- ne cvile svako malo "Help"

- ne pozdravljaju s siemka i slično

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja imam isto XVM instaliran i uopce ne padam u bananu zbog tih postotaka i to..ako imamo male sanse za dobit to mi dodje kao dodatna motivacija,ali ne pratim to bas nesto najvise gledam sebe svoj eff. rating!! {#}

2 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

Ja sa XVM-om odmah vidim na ćemu sam i što mogu očekivati od svog tima i od neprijatelja...

Ako u borbi sretnem neprijatelja sa malim efficiencyjem, znam da je noob i da mi ne predstavlja veliku prijetnju.

Isto tako, ako vidim neprijatelja velikim efficiencyjem, znam da ga trebam što prije uništiti da ne napravi veliku štetu mom timu...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
Shamrock kaže...
.

Ako u borbi sretnem neprijatelja sa malim efficiencyjem, znam da je noob i da mi ne predstavlja veliku prijetnju.

Isto tako, ako vidim neprijatelja velikim efficiencyjem, znam da ga trebam što prije uništiti da ne napravi veliku štetu mom timu...

Ako taj neprijatelj vidi da imaš EFF manji od njegovog, zna da si noob i da mu ne predstavljaš veliku prijetnju.... {#}

17 godina
World of Tanks

khm khm :)

sta je taj XVM?

Ja nemam nista intalirano na wot-u od tih nekih dodataka, a vidio sam neki imaju neke skinove pa tacno znaju gdje moraju gadjati da pogode ammo ili tako neki dio...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

khm khm :)

sta je taj XVM?

Ja nemam nista intalirano na wot-u od tih nekih dodataka, a vidio sam neki imaju neke skinove pa tacno znaju gdje moraju gadjati da pogode ammo ili tako neki dio...

XVM ti je mod koji prikazuje sve igrace u raznim bojama i koliki im je eff. rating,koliko postotaka imaju u pobjedama i kolike su sanse tvom timu da pobjedite. Ima maa ti h modova koji se mogu ubacit u WOT,i da ima  i taj gdje ti pokazuje gdje trebas gadjati tenk da ga probijes.

17 godina
World of Tanks

a kad instaliras taj mod i onda imas replay i posaljes nekome svoj replay jel on vidi normalno ako nema nista instalirano ili vidi kao sto ti vidis koji imas sve te modove instalirane?

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

meni xvm služi većinom za to da vidim kakvi su igrači koji meni govore da sam noob, dosta često to znaju biti igrači s najlošijim effom  :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

a kad instaliras taj mod i onda imas replay i posaljes nekome svoj replay jel on vidi normalno ako nema nista instalirano ili vidi kao sto ti vidis koji imas sve te modove instalirane?

Nisam siguran ali mislim ako nema taj mod u svom compu onda ga ne vidi...ne znam za replay kako to funkcionira!!

17 godina
World of Tanks

a nije to lose imati... sta sam puta unisten kad sam pokusao preci neki brisani prostor nadajuci se da onaj tamo nije dovoljno brz i spretan da me u voznji pogodi....medjutim obicno bude neko ko zna gadjati...

gdje ima to za skinuti? jel to legalno?

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Bilo bi dobro da nema XVM-a uopće jer par puta sam naletio na tier 8-9 likove u heavy tenkovima, te par puta artiljerce tiera 5 koji bi prorekli budućnost kroz taj alat i onda bi rekli "I go scout" i naravno desilo bi se šta bi se desilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imas na forumu od WOT-a lik je sve lijepo natanane objasnio step by step kako se instalira,samo uguglaj efficiency rating mod WOT..ali ima jedan ALI..meni taj XVM file nije radio pa mi je frend iz klana poslao koji radi,probaj tamo,ako ti ne bude radio posalji pm pa cu ti ga uploudati kad dodjem doma..

12 godina
neaktivan
g12356 kaže...
miho11 kaže...
g12356 kaže...

NIsam pitao za premium.

Nisi ni pitao bez premima.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Puno je razloga zašto instalirati xvm jdan po meni od najvećih pošto igram puno sa artyom imam oko 7 k borbi samo sa njima prvo pucam u igrače koji imaju veći bff i trudim se da ih što prije izbacim iz borbe , te kao što je neko napisao ako igram sa tenkom pripremam taktiku za napad, ta priča ako on vidi da ja imam slabji bff nekao dađe i neka bolji pobjedi.

Nebi se složio sa pričom da su loši grači koju pritiskaju gumb help ili B2, a koji ga pritiskaju konstantno to je nešto drugo.

Lično imam 1400 bff još 1K do plavog , i 22K borbi . Lično nevolim ići na cap a pošto ti bodovi jedni koji najviše povećavaju bff  tu malo padam ali čitao sam na forumu američkom da izlazi nova verzija xvm-a koja u prvi plan stavlja nanesenu štetu tako da će biti dosta bolje.

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice