World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.379.058
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

IS-7 se može probiti sprijeda sa BL-9 topom bez tih specijalnih granata. Normalno ne uvijek, ali se ipak može.

naravno da se može,kad je tenk loše pozicioniran

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Bila su dva KT i IS3. Tigrovi su sve dingali ali is3 nije. Gold ammo nista vise.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Izvini ali PRODAT t10 tank da bi kupio drugi je po meni glupo,10-ke se uvjek ostavljaju u garazi.

Moj PC  
14 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jedna dobra sa T-50.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo da se i ja pohvalim sa novim epik ačivmentom {#}

kak je inace pravilo ss or iz didnt happen, mislim da cete mi ipak povjerovat

mapa: garaza, tocnije tech tree

tenk: t-34-85

nakon otkljucanog t-43, ostavio sam ga da otkljucam i kv-13, a posto sam opremil kv-1s al sam igral samo da otkljucam kupolu i gusjenice, prebacil posadu iz drugog hevija, i pustil da skuplja prasinu dok ne odradim kv-13 da ne skupljam expe bezveze

na t-34-85 imam 56k expa, a treba mi 65k za kv-13

idem na tech tree i tam vidim da mi pise 53k za kv-13. pa si mislim..mzda je neka greska? da otkljucam odma?

i otkljucam{#}

i onda mi pise: kv-13 researched succesfully. undistributed experience spent 0. free experience spent 53 000 {#}

i skuzim, istrazil sam ga preko kv-1s grane{#}

i sad mi stoji 56k expa na t-34-85 da me podsjeca ma moju mudrost, pamet i skil nakon 11k partija

a cital sam na forumu kak je lik sa JgPanterom otkljucal ferdija umjesto JgP dvojke, pa trazil od tehnicke podrske da mu vrati expe natrag jer se "zabunil"...a ja si mislim kpa kolko moras bit glup da slucajno istrazis krivi tenk?

sad znam {#}

dovoljno je bit cisto malo glup {#}{#}

trebace prek 2k golda da se to konverta u free expe, osim ak ne uleti neka nova medijum grana kaj se nastavlja na t-34-85

kako kaze ona knjiga, zbogom pameti?{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ED63 kaže...

Ne brini se, nisi jedini koji je čudne stvari u wotu napravio. moj blesavi brat je još tamo kad je bio popust na tier 9 tenkove napokon kupio VK 4502 (P) Ausf. B, u garazi napravio desni klik,slucajno kliknuo sell i brzinski potvrdio yes bez razmisljanja i prodao tenk a nije imao kredita da ga kupi opet dok je na popustu   {#}. Neznam jeli uopće koju partiju odigrao  {#}.

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 10:47 (D.N.R.).
13 godina
neaktivan
World of Tanks
A da nije slučajno...?
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
began kaže...

Izvini ali PRODAT t10 tank da bi kupio drugi je po meni glupo,10-ke se uvjek ostavljaju u garazi.

Ne igram CW tako da mi ne treba masa tier10 heavya.

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
began kaže...

Ja sam isto prije par dana prodao Mausa.. nepotreban mi je ne igram CW i samo mi bezze stajao u garazi, jer ga po tri mjeseca nisam palio {#}

EDIT: I kad tako dugo ne igraš s Mausom vergla po pola dana da upali a nemoš ga gurnut niz brdo u drugoj da upali {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 6:22 (dasoo988).
13 godina
World of Tanks

Jutro, zanima me dali iko od vas ima možda link od moda Xspeedtree, inače taj mod miče grmlja i stabla sa mapa što bi mi itekako pomoglo jer igram na laptopu.

Zahvaljujem unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
subi91 kaže...

Jutro, zanima me dali iko od vas ima možda link od moda Xspeedtree, inače taj mod miče grmlja i stabla sa mapa što bi mi itekako pomoglo jer igram na laptopu.

Zahvaljujem unaprijed

Možda ovo

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 8:09 (Intel&ATI).
16 godina
D.N.R. kaže...
ED63 kaže...

Ne brini se, nisi jedini koji je čudne stvari u wotu napravio. moj blesavi brat je još tamo kad je bio popust na tier 9 tenkove napokon kupio VK 4502 (P) Ausf. B, u garazi napravio desni klik,slucajno kliknuo sell i brzinski potvrdio yes bez razmisljanja i prodao tenk a nije imao kredita da ga kupit opet dok je na popustu {#}. Neznam jeli uopće koju partiju odigrao {#}.

Ja sam jednom išao povećati skill posade na SU-26. Kliknem na radio operatora i na training te mu povećam skill na 100% sa 200 golda jer sam bio noob i nisam vidio da je trening automatski stavljen na tank academy ako imaš dovoljno golda na računu.

Sada mi svi članovi posade na SU-26 imaju skill 86 osim radio operatora koji uz skill od 100 ima i 2 perka. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 11:06 (Shamrock).
15 godina
subi91 kaže...

Zahvaljujem unaprijed

jel nije to ilegalno?!

15 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...
subi91 kaže...

Zahvaljujem unaprijed

jel nije to ilegalno?!

{#}

Ne....

Sve što radiš na clientu što se tiče izgleda i performansi ne yebe ni 1% od EULA-e, tako da nije uopće ilegalno.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
anarky1988 kaže...
subi91 kaže...

Jutro, zanima me dali iko od vas ima možda link od moda  Xspeedtree, inače taj mod miče grmlja i stabla sa mapa što bi mi itekako pomoglo jer igram na laptopu.

Zahvaljujem unaprijed

jel nije to ilegalno?!

Ako mislite na onaj no vegetation mod on je ilegalan,hitbox(ne skinovi nego onaj koji pokazuje module unutar tenka)je također ilegalan.

Tako je potvrđeno od strane wg-a.

\m/ \m/
15 godina
Intel&ATI kaže...
subi91 kaže...

Zahvaljujem unaprijed

Možda ovo

Ups sad tek vidim da je ovaj mod ilegalan http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/168970-trees-in-all-maps/

Koristite na vlastitu odgovornost, mada neznam kako oni mogu znati dal imas instaliran ovaj mod...

15 godina
World of Tanks

jel neko zna kopji ce tenkovi bit u specijalu? mozda neko zna od prosle godine?

kraj opsade lenjingrada-nasao sam podatke za t-34, kv-1 i 2

jel neko ima vise podataka?

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
14 godina
Shamrock kaže...
D.N.R. kaže...
ED63 kaže...

Ne brini se, nisi jedini koji je čudne stvari u wotu napravio. moj blesavi brat je još tamo kad je bio popust na tier 9 tenkove napokon kupio VK 4502 (P) Ausf. B, u garazi napravio desni klik,slucajno kliknuo sell i brzinski potvrdio yes bez razmisljanja i prodao tenk a nije imao kredita da ga kupit opet dok je na popustu {#}. Neznam jeli uopće koju partiju odigrao {#}.

Ja sam jednom išao povećati skill posade na SU-26. Kliknem na radio operatora i na training te mu povećam skill na 100% sa 200 golda jer sam bio noob i nisam vidio da je trening automatski stavljen na tank academy ako imaš dovoljno golda na računu.

Sada mi svi članovi posade na SU-26 imaju skill 86 osim radio operatora koji uz skill od 100 ima i 2 perka. {#}

Da i ja jednu svoju zgodu ispričam.Išao sam grindati rusku granu i uzeo sam BT-2.Stavio toolbox na njega i kad sam otkrio BT-7 išao ga prodati.Kupio sam ga za cca 20k(nez točno) i kad sam ga išao prodavat iznos je bio na 250k.Pomislio sam da je bug i odmah ga prodao,uzeo novi BT-2 jer sam mislio da bug i dalje stoji i kad sam ga išao prodati vidio iznos od 10k.Nisam skužio u čemu je stvar dok nisam htio igrati s drugim tenkom i prebaciti toolbox.Tad sam shvatio da nikakav bug ne postoji {#}

16 godina
odjavljen
World of Tanks

Ja mislim da bi igra trebala nekoliko puta velikim crvenim slovima preko cijelog ekrana upozorit kada se nesto skupo prodaje poput tenka visokog tiera ili opreme tako da nebi dolazilo do raznih gluposti i gubljena kredita :D

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Danas je popi*divitis! odigrao sam 50 partija, u 35 sam imao da su me ubili i da smo izgubili!

I preporuke...nemojte kupovati SU-122-44....kad sam pogledao prosjek...dobivate 25-35.000 po partiji čistih... ni blizu poštenog MoneyMakera

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 23:25 (Ziga).

3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

Ja mislim da bi igra trebala nekoliko puta velikim crvenim slovima preko cijelog ekrana upozorit kada se nesto skupo prodaje poput tenka visokog tiera ili opreme tako da nebi dolazilo do raznih gluposti i gubljena kredita :D

Znam za sllučaj gdje je llik nehotice otpustio posadu iz Type 59. {#}

17 godina
Ziga kaže...

Danas je popi*divitis! odigrao sam 50 partija, u 35 sam imao da su me ubili i da smo izgubili!

I preporuke...nemojte kupovati SU-122-44....kad sam pogledao prosjek...dobivate 25-35.000 po partiji čistih... ni blizu poštenog MoneyMakera

A šta bi ti? Par miliona po pobjedi? {#}

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan

Zašto ne,pa ja bih...Samo da onda ne poskupe i tenkovi.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima tko link na video gdje netko igra sa 88mm l100 na e50?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ima tko link na video gdje netko igra sa 88mm l100 na e50?

Nitko danas nezna googlat >_>

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ja sam prije par dana SU-122-44 kupio u paru sa SuperPershingom, obično sam imao 40-45k čiste zarade bez premiuma, meni se to cini sasvim oke jer tenk košta 6750k golda, nekom logikom nemoš očekivati zaradu kao sa tenkom od 11500k golda:) ... SU ima dosta skupe granate... kad racionalno trošiš granate puno je veća zarada čak i ako ne praviš uopće damage nego samo penetraciju...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal netko probao ovo s mobitelom http://worldoftanks.eu/game/guide/en/account_security/account_to_mobile

Svaki put kad upišem broj ispod broja mi napiše "Correct number format required"

Zna netko kako to riješit ?

Mob mi je na vip-u 091

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dasoo988 kaže...

Ja sam prije par dana SU-122-44 kupio u paru sa SuperPershingom, obično sam imao 40-45k čiste zarade bez premiuma, meni se to cini sasvim oke jer tenk košta 6750k golda, nekom logikom nemoš očekivati zaradu kao sa tenkom od 11500k golda:) ... SU ima dosta skupe granate... kad racionalno trošiš granate puno je veća zarada čak i ako ne praviš uopće damage nego samo penetraciju...

Pogledaj moje postove od prije, vidjet ćeš da imam mizerne promašaje i to uglavnom max 2-3 granate po partiji, a ispucam ih do 15ak. Tako da ne promašujem nepotrebno.

13 godina
World of Tanks

Sniper medalja s artyem {#}

3 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice