luka oces rec da nikada nisi vidio "scouta" is7?
iskreno,nisam :/
fali ti iskustva onda, sry :)
nebi reko :)
pa neznam, nisam ja taj koji kupuje tuđe accounte jer je prelijen napraviti svoj ;)
pa neznam, nisam ja taj koji kupuje tuđe accounte jer je prelijen napraviti svoj ;)
čiji acc sam ja kupio?
mislim da na svakoj slici koju objavis pise damagehigh, koliko znam on je tu medu prvima poceo igrat tenkove i onda u jednom trenutku otisao
Cak i ja sa 2500 bitki,skoro svaki dan vidim nekog optimistu u IS-7 kako jurca na pola mape prema neprijateljima,obicno 20-ak sek kasnije ga razvale,poslije mi ne vidimo njih,a imamo jedan tierX tenk manje,tako da to zavrski vecinom gubitkom.
Zato vise i ne igram s tenkovima jacim od IS-3,dosta mi je takvih gubitaka.
mislim da na svakoj slici koju objavis pise damagehigh, koliko znam on je tu medu prvima poceo igrat tenkove i onda u jednom trenutku otisao
nisi baš upućen kolko vidim...
niti nemoram biti, znam da sad taj account koristi druga osoba, pametnome dovoljno
niti nemoram biti, znam da sad taj account koristi druga osoba, pametnome dovoljno
mislim da onda nije dovoljno za tebe
Kupio Caernarvona kakvo sranje od tenka sve živo ga buši a nedaj bože da te neko pogodi sa leđa
sve šta može otić ode motor se zapali ode ammo rack najgori tier VIII s kojim sam igrao.
Kupio Caernarvona kakvo sranje od tenka sve živo ga buši a nedaj bože da te neko pogodi sa leđa
sve šta može otić ode motor se zapali ode ammo rack najgori tier VIII s kojim sam igrao.
igrao sam ga malo na test serveru, stvarno je papir, ali kupola zna dosta upit
Postoje dvije mogućnosti:
1. Da si kupio acc od DamageHigh forumaša.
2. Da si ti DamageHigh, ali imaš drugi acc ovdje na forumu.
Budući da znam da je onaj DH acc prodan, prva opcija je vjerovatnija.
Umjesto što provociraš, napiši svoju verziju ili ignoriraj poruke, ovako se stvara spam.
Umjesto što provociraš, napiši svoju verziju ili ignoriraj poruke, ovako se stvara spam.
to je stolnikov acc,on mi daje da igram na njemu,damagehigh se sad kolko ja znam zove damagehigh_RELOADED,eto ti moja verzija
igrao sam ga malo na test serveru, stvarno je papir, ali kupola zna dosta upit
sad sam odigrao s njim 4 partije u svakoj je il motor otišao il ammo rack , a većinom se desi da ode i jedno i drugo
svi tenkovi full nadogradjeni su dobri osim t28 prot.
kakav jebeni uzas
t28 prot je kada ga elitiraš odličan tenk. Malo je spor ali dosta tvrd i vrhunski top.
t28 prot je kada ga elitiraš odličan tenk. Malo je spor ali dosta tvrd i vrhunski top.
Srdačno ti zahvaljujemo na dobrodošlici i na prvom postu na ovom forumu samo da nam kažeš ono što mi već svi znamo
to je stolnikov acc,on mi daje da igram na njemu,damagehigh se sad kolko ja znam zove damagehigh_RELOADED,eto ti moja verzija
... što opet vodi do zaključka da igraš na kupljenom/tuđem accountu.
Srdačno ti zahvaljujemo na dobrodošlici i na prvom postu na ovom forumu samo da nam kažeš ono što mi već svi znamo
Kao što vidiš moj post je odgovor na post drugog korisnika, ako si znao to već mogao si mu i sam napisati. Baš ti hvala na toploj dobrodošlici.
... što opet vodi do zaključka da igraš na kupljenom/tuđem accountu.
jeli to važno,moj original acc je napravljen istog datuma kao i njegov
Wow on igra na tuđem accountu
GREAT SCOTT!
Wow big deal....jeli vam krivo? Jeli van smeta što on igra na tuđem accountu s toliko dobrih otključanih tenkova? Jeli vam smeta što on može ono što mi tek moramo?
For fucks sake stvarno ste djeca, ali fakat prava djeca. Već vidim kako će započet flame war ovdje ako se netko ne opameti i kaže da prekinete se blesirat oko gluposti. Igrajte igru i uživajte u njoj....pa ono....uživajte dok možete jer ipak je još ferije i ima dosta poljaka u igri >_>
Svakako, ako lik igra i ništa drugo ne radi onda on pomaže prijatelju koji možda nema vremena igrat.Pa evo par mojih frendova iz klana rade to stalno.
Netko ima primjerice JagdPanzer E100 za grindat i treba jedno 3-4 mil. creditsa još grindat i jedno 150-200 k exp-a. Jedan ili dva lika koji ga poznaju i stalno platoon-aju se ponude pomoći da dođe do toga.
I poslje on s njima igra s tim tenkom.
Pa evo ja sam frendu iz klana pomogao da se digne na noge opet jer je netko mu upao i prodao sve tenkove osim nekih tamo low tier-ova. Klan cmdr mu kupio KV-5 i ja sam mu se ponudio za pomoć da mu grindam lovu da ponovo kupi te svoje tenkove. Na kraju sam mu nagrindao jedno 2 milje creditsa i kao znak zahvale clan cmdr je i meni uzeo KV-5 čisto radi pomaganja. Ja sam rekao da ne treba ali on je inzistirao, prezahvalan sam za to dan danas.
Tako da ako nastavite SRAT o tome kako neki igraju na tuđim accountovima onda se stavite u moju situaciju i pomislite: e a možda se oni dobro znaju pa igraju na zajedničkom accountu.
Good hunting...
nakon 6 linija izgrindanih do kraja ,nekoliko njih do tiera 9 i par do tiera 8 mogu slobodno reć da mi je ovo najgori ,najdosadniji i najneigriviji tenk.zašto? prespor je. u zadnje vrijeme se vrlo često dogodi da jedna ekipa rejpa drugu.ako mi rejpamo ja nestignem vidit nikog jer se vozim.ako nas pak oni rejpaju prvo pomarišu sve ostale a onda mene "gengbengaju".užas užas.na njemu je dobra depresija topa i reload. tenk koji niz najveću padinu ide 20,koji se često nemože rotirat i ić,koji čim je mala uzbrdica ide 7 na sat je za mene smeće koje neznam kako ću izgrindat do kraja.malo mi fali do zadnje topa a onda jos 145 000 do t30 stvarno neznam.niti jedan tenk mi nije bio loš baš loš ali ovaj je za po*izdit
čemu pravljenje tenka koji će igraču bit užas za igrat neznam.
što se tiče oklopa...malo je čudan no ako te onaj koji te gađa zna di treba pogodit i odnaprjed si rejpan. nadam se da te nikad nije arty pogodila jer gotovo uvijek uzima full.koliko me samo hummel one shotao zato što je tenk otvoren i onda he radi kaos a ti se nemožeš pomaknut...odnosno možeš ali 10kmh pa ti bježi
Koga uopće briga ako netko igra sa tuđim accom?
Ja sam svoj prvi acc prodao-i fino sam zaradio.
I da mi se sada na novom accu ne da grindati,kupio bih neki acc i nastavio komotno dalje. Vau,big deal. Ako si njub,ne pomaže ti ni to da imaš Mausa kada ga ne znaš voziti.
Witam!
nakon 6 linija izgrindanih do kraja ,nekoliko njih do tiera 9 i par do tiera 8 mogu slobodno reć da mi je ovo najgori ,najdosadniji i najneigriviji tenk.zašto? prespor je. u zadnje vrijeme se vrlo često dogodi da jedna ekipa rejpa drugu.ako mi rejpamo ja nestignem vidit nikog jer se vozim.ako nas pak oni rejpaju prvo pomarišu sve ostale a onda mene "gengbengaju".užas užas.na njemu je dobra depresija topa i reload. tenk koji niz najveću padinu ide 20,koji se često nemože rotirat i ić,koji čim je mala uzbrdica ide 7 na sat je za mene smeće koje neznam kako ću izgrindat do kraja.malo mi fali do zadnje topa a onda jos 145 000 do t30 stvarno neznam.niti jedan tenk mi nije bio loš baš loš ali ovaj je za po*izdit
čemu pravljenje tenka koji će igraču bit užas za igrat neznam.
što se tiče oklopa...malo je čudan no ako te onaj koji te gađa zna di treba pogodit i odnaprjed si rejpan. nadam se da te nikad nije arty pogodila jer gotovo uvijek uzima full.koliko me samo hummel one shotao zato što je tenk otvoren i onda he radi kaos a ti se nemožeš pomaknut...odnosno možeš ali 10kmh pa ti bježi
Spor je istina ali navikneš se. Kad istražiš zadnji top promjena je ogromna, naravno i motor i gusjenice (malo je okretniji ali osjeti se). Ne mogu o ukusima raspravljati nekkom se nešto sviđa nekom ne ali samo pažljivo i nikad ne idi prvi, napravit ćeš solidno dmg a onda idu i exp i lova, ja trenutno imam na njemu sve istraženo i oko 50k expa a uživam u njemu kao da sam tek počeo igrati (istina volim igrat TD). Ako ti se ne da solo zovi u platun pa ćemo zajedno.
Moja preporuka ti je PBZ-ova Visa electron kartica..Znaci odes u PBZ zatrazis otvaranje deviznog racuna,i za 15-ak dana stize kartica i onda na nju ubrizgavas love koliko ti treba i trosis je kako hoces,u tuzemstvu,inozemstvu,bankomati,i sve moguce internert transakcije,paypal,netteller,moneybookers..za apsolutno sve servise radi,jer se vodi kao Visa a nije kreditna sto je dobro jer ne mozes trositi ako imas 0 sredstava na racunu! Radi cak i provjereno kod onlne kladionica,uplata na sve i isplata natrag na devizni bez centa provizije...
Super stvar, hvala!
Da te pitam, u ovoj sllici koju si stavio 8k označava broj borbi, srednji broj je eff, a postotak su sveukupne pobjede ili pobjede s tenkom kojeg trenutno koristi?
Ajd netko pametan za promjenu.
Nego seratori koji je vama top tier otkljucan i u garazi? Te kakvi su vam statsi, SS + notepad sa imenom da ste sa Bug-a or it didn't happen.
Evo dokazi s moje strane posto rijetko postam ikakve skrinove iz wota u temu. Nisu niš posebno ali dokaz da "postojim" ingame.
Ajd netko pametan za promjenu.
Nego seratori koji je vama top tier otkljucan i u garazi? Te kakvi su vam statsi, SS + notepad sa imenom da ste sa Bug-a or it didn't happen.
a kakvi su tebi statsi?