World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.335.736
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

lokacije su vam J1,J3 i J5

J5 vam je najbolje da vas odbaci u daljinu a J3 ako želite u zrak,J3 ima još jedan glitch da ako vas ispali u onu koću pored vas možda uđete u nju (slično onome na himmelsdorfu)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Nisam u toku s ovime,a posto sam na poslu ne mogu vidjet replay-eve,samo slike? Sta koja je spika s tim letenjem,sta odletis i iz zraka rokas po neprijateljima ili?

15 godina
neaktivan
juno kaže...

Nisam u toku s ovime,a posto sam na poslu ne mogu vidjet replay-eve,samo slike? Sta koja je spika s tim letenjem,sta odletis i iz zraka rokas po neprijateljima ili?

nope,odletiš i padneš opet,ponekad na neprijatelja

15 godina
World of Tanks

Neznam zašto svi mrze ovaj T25/2..

Meni jedan od boljih grindeva, stvarno je tenk opak {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

Ajd daj replay, to mi je sljedeći budući da sam na Hellcatu sad, a i nisam čuo dobre stvari o njemu pa me zanima kak si ti ovo odigrao. {#}

15 godina
neaktivan

Svi tenkovi su losi kad nisu u fullu i kad posada nije na 100%,isto tako svi tenkovi su dobri kada su u fullu i kada je posada na 100%!! Svaki ima svoje cari,nema losih tenkova samo losih igraca!! Salim se hehe AMX40 definitivno najbolniji grind ikada..ali zato se sve to zaboravi kad se sjedne u ELC AMX.. Meni osobno nekako najbolje leze tier VI i VII tenkovi to nekakko najbrze izgrindam i najvise love zaradim,pogotovo kad sam top tier,Tiger recimo zaradjuje lijep novac,ima relativno brz reload topa i nanese se dosta DMG-a kad se igra,ko se zna nakosit s tigrom onda je to pjesma za igrati!!

15 godina
neaktivan
juno kaže...

Svi tenkovi su losi kad nisu u fullu i kad posada nije na 100%,isto tako svi tenkovi su dobri kada su u fullu i kada je posada na 100%!! Svaki ima svoje cari,nema losih tenkova samo losih igraca!! Salim se hehe AMX40 definitivno najbolniji grind ikada..ali zato se sve to zaboravi kad se sjedne u ELC AMX.. Meni osobno nekako najbolje leze tier VI i VII tenkovi to nekakko najbrze izgrindam i najvise love zaradim,pogotovo kad sam top tier,Tiger recimo zaradjuje lijep novac,ima relativno brz reload topa i nanese se dosta DMG-a kad se igra,ko se zna nakosit s tigrom onda je to pjesma za igrati!!

M3 lee je bio sve samo ne dobar tenk

15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Ajd daj replay, to mi je sljedeći budući da sam na Hellcatu sad, a i nisam čuo dobre stvari o njemu pa me zanima kak si ti ovo odigrao. {#}

Replay

13 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...
ja111 kaže...
Izzy kaže...
ja111 kaže...
Reichz kaže...
ja111 kaže...
{#}

Nemaš pojma koliko sam tuzan jer nisam snimao, cesto kad imam neki predosjecaj upalim snimanje, ali ovo ni sam nisam vjerovao da ce ovakav zavrsetak biti

Zašto uopće isključuješ snimanje? Meni je uvijek uključeno. A kada se nakupi snimaka, samo ih obrišem.

Blago tebi ja nemam toliko memorije nakon cca 6 rundi bi mi se napunio do kraja

Jesi ti siguran?

Replay ti ima prosjecno oko 500kb (0.5 megabyte), a maksimum je mislim negdje 2 megabyta!

Tako da mozda si nešto pobrkao?

kak to napravis, ja snimam sa frapsom {#}

16 godina
World of Tanks

svi tenkovi full nadogradjeni su dobri osim t28 prot.{#}

kakav jebeni uzas

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
juno kaže...

M3 lee je bio sve samo ne dobar tenk

..ajoj da,na to sam totalno zaboravio... {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

M3 lee je najužasniji tenk koji može biti.I da netko namjerno pokušava dizajnirati užasniji tenk Lee bi i dalje bio užasniji.

A ja sam jedan od rijetkih kojima su amx40 i b1 zapravo bili ugodno iskustvo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

M3 lee je najužasniji tenk koji može biti.I da netko namjerno pokušava dizajnirati užasniji tenk Lee bi i dalje bio užasniji.

hahha onda sam ja jedan od rijetkih kojem je m3 lee bio ugodno iskustvo {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

B1 je bio prava uživancija,uspio sam 2 puta pasccuciovu medalju sa njim dobit,i par puta top gun,jako zabavan tenk,pogotovo sad kad ima gold ammo za creditse :D

14 godina
World of Tanks

Researched:
IS-7 researched. Undistributed experience spent: 189200. Free Experience spent: 0.

I taj grind je gotov, jos ga danas kupim i toeto{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo moj music mod:

http://180upload.com/snpziqx0lxxo

Stavio sam pjesme iz animea Girls und panzer po cijelom wotu...pjesme ruskog podrijetla sam stavio da budu malo češće na repeatu tijekom bitke,jednostavno zato jer mi se te više sviđaju.

Tko hoće i malo je češće na službenom forumu online,neka tamo objavi taj mod,samo neka reče da sam ga ja napravio(account name:bluedragon777).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 15:38 (g12356).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo jedan od zanimljivijih replaya u kojem je moj tenk (25 minuta u replayu) odletio na druge tenkove te nakon toga opet odletio u zrak i propao kroz mapu.

Nešto kasnije na (18:30 minuta) je i T28 odletio...

replay

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 16:48 (Shamrock).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Vjerovali ili ne, onaj trenutak kada sam ga naciljao sam se ponadao da ću pogoditi u streljivo. I još samo da kažem da me izdržljivost IS-a 3 oduševljava. Evo snimka, pa tko hoće neka pogleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Purchased: 'IS-7' successfully purchased. You have spent credits: 6.100.000.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
Shamrock kaže...
g12356 kaže...

Hoćeš li umjesto dođi u wot dati nekakvo kratko objašnjenje?Molim.

Ukratko:

Na mapi Ensk postoje kuće sa malim stepenicama koje te lansiraju u zrak kada se dovezeš kraj njih sa tank destroyerom i skreneš u smjeru kuće...

Tenk se počne pribijati u zemlju i radi glitcha odjednom samo odleti u zrak.

Kada dođem kući, stavit ću jedan replay sa treninga...

Evo da raja ne ceka ;)
I hvala jos jednom, mada jos nisam stigao isprobati, nedostatak vremena :D 

Cijela ova situacija me podsjeća na onu Iza jedne stare šupe naguzila baba dupe...prvi došo čika paja turio ga sve do jaja, drugi došo...pa treći...tako i vi silujete onu jadnu kućicu {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pa jbt ja nemogu vjerovat,jednom otkad sam počeo igrat sa T25/2 dođem u T7 bitku,mi vodimo 9:4,i na kraju izgubimo,nebi mi tolko značilo da ovaj tenk nema tako usran MM koji me stalno baca u T9 di nemogu ništa ni sa APCR napravit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luka94 kaže...

pa jbt ja nemogu vjerovat,jednom otkad sam počeo igrat sa T25/2 dođem u T7 bitku,mi vodimo 9:4,i na kraju izgubimo,nebi mi tolko značilo da ovaj tenk nema tako usran MM koji me stalno baca u T9 di nemogu ništa ni sa APCR napravit...

Pa to ti je tako svaki dan, nekad ti je dobro, nekad te baci u takve tier bitke da to nema veze s razumom. prekjučer... pokrenem igru ali zazvonio mi je telefon, dok sam obavio poziv igra je već trajala.

gubili smo 2:6. Dok sam pokrenuo Ferdinanda, dok sam došao do crte fajta. bam bam bam bam... 7:6 za nas (skinuo petoricu)

Inače ljudi nemaju pojma koliko jedan dobar tek s dobrim igračem znači i koliko nedostaje u timu jer je AFK ili mu je pukla konekcija ili nešto treće....

ono gubimo bitku a kod nas u bazi stoji IS-7 i ne mrda...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 9:23 (Ziga).
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
luka94 kaže...

Pa to ti je tako svaki dan, nekad ti je dobro, nekad te baci u takve tier bitke da to nema veze s razumom. prekjučer... pokrenem igru ali zazvonio mi je telefon, dok sam obavio poziv igra je već trajala.

gubili smo 2:6. Dok sam pokrenuo Ferdinanda, dok sam došao do crte fajta. bam bam bam bam... 7:6 za nas (skinuo petoricu)

Inače ljudi nemaju pojma koliko jedan dobar tek s dobrim igračem znači i koliko nedostaje u timu jer je AFK ili mu je pukla konekcija ili nešto treće....

ono gubimo bitku a kod nas u bazi stoji IS-7 i ne mrda...

To se meni desilo jedan dan sa IS-8,nesto sam prckao doma oko vatre i udjem u bitku a ona vec traje dobrano..nismo gubili nesto puno ali smo gubili...taman kad sam doso do nekog fajta vecina tenkova je bila vec dobrano iscjedjena pa sam ih samo finishiro..za kraj  mi je ostalo da pocistim dva Hummela i Grilleta..i naravno pokupio ovacije preko chata..

Zakljucak je taj da nije uvjet cim igra krene odmah jurisati u fajt zeljan dmg-a ko ozebli sunca..jer ovako se na kraju isplati i ako te posere skupi dosta DMG-a,pa i vjerojatno koja medalja!!

17 godina
juno kaže...

Zakljucak je taj da nije uvjet cim igra krene odmah jurisati u fajt zeljan dmg-a ko ozebli sunca..jer ovako se na kraju isplati i ako te posere skupi dosta DMG-a,pa i vjerojatno koja medalja!!

Ja nikad ne jurcam odmah, pustim da svi lijepo krenu prvi, da se rasporede, da scauti uoče kretnje protivnika...onda se ja fino smjestim i bam bam po potrebi.. ili oni mene hehe {#}

16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

joj poštedi nas, takvi kao ti mi idu glumiti scouta i umiru u prvoj minuti

16 godina
neaktivan
World of Tanks

daj statse i odmah cu ti reci

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

daj statse i odmah cu ti reci

statsi nemaju nikakve veze s ponašanjem prema drugim članovima BOL foruma

16 godina
neaktivan
World of Tanks

žiga, neznam ja ko tu koga vrijeđa, ajde malo bolje pogledaj

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Stolnik kaže...

joj poštedi nas, takvi kao ti mi idu glumiti scouta i umiru u prvoj minuti

brijem da ne vidiš dobro,tamo piše IS7 ne batchat25t....

16 godina
neaktivan
World of Tanks

luka oces rec da nikada nisi vidio "scouta" is7?

Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice