World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.353.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
BIPS kaže...
Stolnik kaže...
BIPS kaže...
Koliki dmg napravis sa HE granatom?
Naravno ako nije probila oklop.

Ovisi koji Tier gadaš:D

ozbiljno te pitam, recimo is4

Na početku uvjek load-am HE i onda protivnika pogodim u kupolu ( onda mu krepa Gunner, Loader itd, i shebem mu armor ) onda load-am AP i sve bušim :) Pa kad is4 pogodim u kupolu uzmem mu 200-300 HP-a, al onda dalje s AP uzimam 700-800 HP-a. Btw uvijek krenem oko 13-12 minute u borbu, onda protivnici "zaborave" na mene, pojavim se kad se fokusiraju na neke druge tenkove, dodem im s boka i uzimam 800-900...a sad kad je brži, okretniji, i kupola se brže okrece bit ce jos lakše tu taktiku prakticirat....
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 7:51 (Stolnik).
16 godina
Stolnik kaže...
Volos kaže...
Stolnik kaže...
Volos kaže...
marsovac kaže...

Tier 8 bez Premiuma Tigar 2 ili T32?

Prošao oba tenka, oba su odlična, naročito t32, al s obzirom da Tiger II vodi ka E100 (katastrofa), preporučio bi T32...

Vidim da nisi igrao test server pa neznas kakav je E-100 u 8.0...

Nisam igrao test server... čitao sam samo o HP buffu kojeg će dobit, al ne znam hoće li to išta promijeniti na njemu? Kakva su tvoja iskustva u 8.0? Ako bude dobar možda ga ponovo kupim...

Puno je okretniji, turrent se brže okreće, 2700HP-a, brže dođe do 30hm/h nego prije....

E 100 bez boljeg topa (veće penetracije) će ostat sranje što god oni napravili od njega. Ima najveće weakspotove, najjadniji top, ogroman je i spor. Dali mu više healtha? Samo znači da će neprijatelj zaradit više para.

Malo ubrzali rotaciju topa-nebitno kad je top sranje. (ovo da trebaš gađat weakspotove objesi mačku o rep. Teško da ćeš bušit bilo šta bez dobrog ciljanja, a tebe nije problem bušit-ogromni LFP)

Popravili mantlet topa-to je koliko toliko ok.

Da mu daju 4500 healtha i dalje bi ostao sranje i dalje bi te recimo IS 7 probušio ko sir dok ga ti spamaš sa HE (jer AP teško da će proć kada se on namjesti- a namjestit će se kako mu paše jer je dosta brži).

Na veće udaljenosti nemoj ni pokušavat gađat tier IX i X sa AP jer nećeš ništa probušit.

Ogromna meta za artije i na otvorenom također nema što tražit za razliku od ostalih (manjih i bržih).

Imaš tema o tome koliko hoćeš na službenom forumu i zaključak je da mu treba adler turet (da izgleda 100x bolje i bude malo manji) i BOLJI TOP! Recimo ovaj sa JdgTigra (al da mu povećaju reload time).

Beta server nije mjerilo jer to nije prava stvar i većina ih vozi ko idioti ;).

13 godina
neaktivan
World of Tanks

koji premium tenk kupiti:?! :) 

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Poceo sam igrati WoWp i moram priznat da ce ono cudo biti zaraznije od ovih tenkova :)
Jedini problem je malo se naviknuti na kontrole jer upocetku je veoma tesko pravilno upravljati avionima ali kada se navikne igra je ludilo :D
Mape nose iste nazive koliko sam primjetio mada su izmijenjene podosta.

Fakat ne bi bilo lose kada bi nekad ubuduce iskombinovali wot i wowp, bilo bi zabavno, mada strana koja bi prva ostala bez avioncica bi def izgubila...

A sto se tice E100 jos nisam stigao do njega ali mi je na testnom serveru bio sasvim ok. Ja nes nisam primjetio da je onaj top toliko losiji od recimo onog na mausu, tj. nije nes buno bouncao na tenkovima. Ali opet to je bio testni server pa je vecina ljudi i igrala retardirano, nisu se namjestali i letili na tebe ko muhe bez glave :)
Mada sam najvise impresioniran ostao sa E75, po meni fakat mocan tenk...

0 0 hvala 0
16 godina

Mouse ima top isti kao i E 100 početni (12cm, s tim da E 100 ima još i 15 cm KwK 44 L/38 koji ima još slabiju penetraciju). Mouse je podnošljiviji zbog puno boljeg oklopa.

14 godina
Dala kaže...
Stolnik kaže...
Volos kaže...
Stolnik kaže...
Volos kaže...
marsovac kaže...

Tier 8 bez Premiuma Tigar 2 ili T32?

Prošao oba tenka, oba su odlična, naročito t32, al s obzirom da Tiger II vodi ka E100 (katastrofa), preporučio bi T32...

Vidim da nisi igrao test server pa neznas kakav je E-100 u 8.0...

Nisam igrao test server... čitao sam samo o HP buffu kojeg će dobit, al ne znam hoće li to išta promijeniti na njemu? Kakva su tvoja iskustva u 8.0? Ako bude dobar možda ga ponovo kupim...

Puno je okretniji, turrent se brže okreće, 2700HP-a, brže dođe do 30hm/h nego prije....

E 100 bez boljeg topa (veće penetracije) će ostat sranje što god oni napravili od njega. Ima najveće weakspotove, najjadniji top, ogroman je i spor. Dali mu više healtha? Samo znači da će neprijatelj zaradit više para.

Malo ubrzali rotaciju topa-nebitno kad je top sranje. (ovo da trebaš gađat weakspotove objesi mačku o rep. Teško da ćeš bušit bilo šta bez dobrog ciljanja, a tebe nije problem bušit-ogromni LFP)

Popravili mantlet topa-to je koliko toliko ok.

Da mu daju 4500 healtha i dalje bi ostao sranje i dalje bi te recimo IS 7 probušio ko sir dok ga ti spamaš sa HE (jer AP teško da će proć kada se on namjesti- a namjestit će se kako mu paše jer je dosta brži).

Na veće udaljenosti nemoj ni pokušavat gađat tier IX i X sa AP jer nećeš ništa probušit.

Ogromna meta za artije i na otvorenom također nema što tražit za razliku od ostalih (manjih i bržih).

Imaš tema o tome koliko hoćeš na službenom forumu i zaključak je da mu treba adler turet (da izgleda 100x bolje i bude malo manji) i BOLJI TOP! Recimo ovaj sa JdgTigra (al da mu povećaju reload time).

Beta server nije mjerilo jer to nije prava stvar i većina ih vozi ko idioti ;).

E pa sad je brži, a šta ti bi rađe imao 100HP-a zato da neprijatelj manje zaradi?

Da turrent je nebitan, moš mislit....malo ga nakosiš i dinga pun k...

Za facehug je najbolji, bilo koji tenk gađas gore u tumor i uzimas 800 HP-a

Ma da, ti ocito ne znas onda igrat s tim tenkom...na daljinu bušiš Tier 9 bez pol muke, samo treba znati weak spotove tenkova, Tier X vec malo teže, al da se....

Da, na otvorenom nemaš šta radit, samo otić u grad i to je to...i nikad ne biti prvi, uvijek pustit par tenkova ispred sebe...

Kako da ima drugi turrent i da tenk bude manji ako je u RL bio takav LOL

Istina, al može se zaključit kakav je tenk naspram 7.5 Patch-a!

Anthony17 kaže...

Ovisi dal želis TD-a, Heavy il Medium tank?

Dala kaže...

Mouse ima top isti kao i E 100 početni (12cm, s tim da E 100 ima još i 15 cm KwK 44 L/38 koji ima još slabiju penetraciju). Mouse je podnošljiviji zbog puno boljeg oklopa.

MAUS je podnošljivi? E ti stvarno ne znas igrat s tim tenkovima....šta ti ides u rush s njima ili jednostavno ne znas nakosit tenk itd? To su DEF tenkovi i nikad nesmijes s njima biti prvi, il na otvorenom, jer ako te spotaju arty će te pojest il će doć Medium i također će te pojest, zato pustiš par tenkova ispred sebe koji neće dozvolit da Medium prođe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 10:18 (Stolnik).
13 godina
protjeran
Dr. Vicko kaže...

Poceo sam igrati WoWp i moram priznat da ce ono cudo biti zaraznije od ovih tenkova :)
Jedini problem je malo se naviknuti na kontrole jer upocetku je veoma tesko pravilno upravljati avionima ali kada se navikne igra je ludilo :D
Mape nose iste nazive koliko sam primjetio mada su izmijenjene podosta.

nadam se da ce te probleme s kontorolama rijesiti u skorije vrijeme i prije izlaska same full verzije.

ovo sad a je katastrofa.

cak je preciznije igrat samo tipkovnicom i/ili misem nego vrhunskim HOTASom ili joystickom..gamepadovi i analogni stickovi su beskorisni jer ih ne mozes nikako dovest u stanje reda da se fino linearno ponasaju.

cak ni prckanje po xmlovima ne pomaze jer su to totalne bijesne glsite.

nesto joysticka funkcionira nakon kaj ih ustekas al vecina i to zamisli onih kvalitetniji setupova je beskorisna.

al uglavnom uvijek sma vise volio avione nego tenkove :D

P.S. kad izlazi ta osmica?

GW2. fail of the year as well.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 10:31 (Oberstleutnant).
16 godina
Stolnik kaže...

E pa sad je brži, a šta ti bi rađe imao 100HP-a zato da neprijatelj manje zaradi?

Ma da, ti ocito ne znas onda igrat s tim tenkom...na daljinu bušiš Tier 9 bez pol muke, samo treba znati weak spotove tenkova, Tier X vec malo teže, al da se....

Da, na otvorenom nemaš šta radit, samo otić u grad i to je to...i nikad ne biti prvi, uvijek pustit par tenkova ispred sebe...

MAUS je podnošljivi? E ti stvarno ne znas igrat s tim tenkovima....šta ti ides u rush s njima ili jednostavno ne znas nakosit tenk itd? To su DEF tenkovi i nikad nesmijes s njima biti prvi, il na otvorenom, jer ako te spotaju arty će te pojest il će doć Medium i također će te pojest, zato pustiš par tenkova ispred sebe koji neće dozvolit da Medium prođe.

1) Radije bih imao 15 mm veći pen  nego 1000 HP-a više.

2) Turret nije nebitan, ali je manje bitan od topa. Traverse speed kupole na E 100 je sprdačina prema ostalim t X tenkovima. I sa novim patchom će biti inferiorna.

Oblik kupole kod SU tenkova je zaobljen što puno znači kod računanja kuta penetracije= dosta više bouncanja, a ni armorom ne zaostaju.

3) Najbolji za facehug? Bilo koji tenk gore u tumor? Lol. Ajde si ti fino pogledaj veličinu "tumora" na IS-7 recimo pa probaj to pogodit u tenku koji se zna kretat. Spraši ti 1 granatu u weakspot i mrda se da ga nemožeš dobro naciljat. Ne pričam o igračima koji se dovezu do tebe i stoje. Pričamo o kompetentnom vozaču IS-7, IS-4... vs kompetentni vozač E-100. E 100 gubi. 99%.

4) Gađao sam u 1 meču na daljinu IS-7 kojem je ostalo 150 Hp-a, 4 x  u bok i sve bouncao. To se drugim tenkovima sa većom penetracijom ne događa (da, ali ne u toj mjeri). Imao sam par takvih situacija. Da nešto posebno znam igrat sa E 100 neznam, jer sam odustao od njega kad sam shvatio kakva je krama i koliko zaostaje za ostatkom ekipe u tom nivou (za razliku od E 75).

5) Uvijek pustiš par tenkova ispred sebe jer si najsporiji i uvijek zadnji (ako ne uzmemo u obzir E 100 anti tenk i Mousea).

6) U RL nije bio nikakav, jer ga nisu nikad napravili: "The first prototype was never completed and was found by allied forces on the factory floor in 1945". Dok su kod dizajna imali i opciju Adlerove kupole. Za razliku od tebe ne pričam bzvze.

7) Mouse nemam, ali znam da ima isti jadan top kao i početni od E-100. I iako E 100 glumi najjači tier X heavy tenk na švapskoj strani (uz Mousea) nisu ni jedan ni drugi neki brawleri (pogotovo E 100 zbog znatno lošijeg oklopa), bome nisu ni scouti ni sniperi. Preciznost im nije jača strana kao ni penetracija-dapače. E sad ako ti s njim snipaš-tvoja stvar.

Njih dvojica služe eventualno na gradskim mapama i to kao roadblockeri - ništa drugo. Bilo gdje drugdje svi živi će pomest pod s E 100. Zato ih i nema više u igri toliko.

I što sad? Molit se svaki put da kapne Himmelsdorf ili neka druga gradska? Bzvze.

Ako je tebi taj tenk super to je tvoja stvar i to govori da si mazohista, što je isto u redu. Inače se svaki drugi T X vozač veseli kada mu je na drugoj strani ostao E 100 i to dovoljno govori o svemu.

Na stranu ogromnoj mrcini koju artiji jedva čekaju, njegovoj tromosti, ogromnim slabim točkama, nikakvoj kamuflaži, ravnim plohama i view rangeu istom kao i na cca duplo nižim tenkovima (IS 7 ima view range isto kao i E100 - 400 m ako se ne varam), uz sve te probleme dalo bi ga se igrat samo da ima zabavniji top. Ovako je pre koma-meni. Tebi se sviđa, ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 13:13 (Dala).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

najbolji tim u kojem sam bio u ovoj igri,svaka im čast :)

protivnici nam čak ni sa 2 T9 tenka više nisu mogli gotovo ništa

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Anthony17 kaže...

Definitivno Superpershinga

14 godina
Dala kaže...
Stolnik kaže...

1) Radije bih imao 15 mm veći pen  nego 1000 HP-a više.

2) Turret nije nebitan, ali je manje bitan od topa. Traverse speed kupole na E 100 je sprdačina prema ostalim t X tenkovima. I sa novim patchom će biti inferiorna.

Oblik kupole kod SU tenkova je zaobljen što puno znači kod računanja kuta penetracije= dosta više bouncanja, a ni armorom ne zaostaju.

3) Najbolji za facehug? Bilo koji tenk gore u tumor? Lol. Ajde si ti fino pogledaj veličinu "tumora" na IS-7 recimo pa probaj to pogodit u tenku koji se zna kretat. Spraši ti 1 granatu u weakspot i mrda se da ga nemožeš dobro naciljat. Ne pričam o igračima koji se dovezu do tebe i stoje. Pričamo o kompetentnom vozaču IS-7, IS-4... vs kompetentni vozač E-100. E 100 gubi. 99%.

4) Gađao sam u 1 meču na daljinu IS-7 kojem je ostalo 150 Hp-a, 4 x  u bok i sve bouncao. To se drugim tenkovima sa većom penetracijom ne događa (da, ali ne u toj mjeri). Imao sam par takvih situacija. Da nešto posebno znam igrat sa E 100 neznam, jer sam odustao od njega kad sam shvatio kakva je krama i koliko zaostaje za ostatkom ekipe u tom nivou (za razliku od E 75).

5) Uvijek pustiš par tenkova ispred sebe jer si najsporiji i uvijek zadnji (ako ne uzmemo u obzir E 100 anti tenk i Mousea).

6) U RL nije bio nikakav, jer ga nisu nikad napravili: "The first prototype was never completed and was found by allied forces on the factory floor in 1945". Dok su kod dizajna imali i opciju Adlerove kupole. Za razliku od tebe ne pričam bzvze.

7) Mouse nemam, ali znam da ima isti jadan top kao i početni od E-100. I iako E 100 glumi najjači tier X heavy tenk na švapskoj strani (uz Mousea) nisu ni jedan ni drugi neki brawleri (pogotovo E 100 zbog znatno lošijeg oklopa), bome nisu ni scouti ni sniperi. Preciznost im nije jača strana kao ni penetracija-dapače. E sad ako ti s njim snipaš-tvoja stvar.

Njih dvojica služe eventualno na gradskim mapama i to kao roadblockeri - ništa drugo. Bilo gdje drugdje svi živi će pomest pod s E 100. Zato ih i nema više u igri toliko.

I što sad? Molit se svaki put da kapne Himmelsdorf ili neka druga gradska? Bzvze.

Ako je tebi taj tenk super to je tvoja stvar i to govori da si mazohista, što je isto u redu. Inače se svaki drugi T X vozač veseli kada mu je na drugoj strani ostao E 100 i to dovoljno govori o svemu.

Na stranu ogromnoj mrcini koju artiji jedva čekaju, njegovoj tromosti, ogromnim slabim točkama, nikakvoj kamuflaži, ravnim plohama i view rangeu istom kao i na cca duplo nižim tenkovima (IS 7 ima view range isto kao i E100 - 400 m ako se ne varam), uz sve te probleme dalo bi ga se igrat samo da ima zabavniji top. Ovako je pre koma-meni. Tebi se sviđa, ok.

Sčažem se s tobom.

1) I ja.

2) Točno, ali kupola od MAUS-a ima 54 tone ( ko Tiger tenk ) i onda nema šanse da se brže okretala, isto je i s E-100.

3) Ako imaš is7 možemo u Trening Room i isprobat facehug.

4) Gađaj u zadnji dio i u bok ( zadnji kraj ) i probit će jer ako gađaš u frontal armor nema šanse da probiješ.

5) Sad će bit brži {#}

6) Znam, volim nacističke tenkove tako da jako puno znam o njima. Da ali Adlerovu kupolu nisu ni nacisti mislili stavit na E-100.

7) MAUS ima super top ( rijetko kad se dogodi ding ) nisu snajperi? LOL

E tu se ne slažem jer s MAUS-om još uvijek mogu cijeli flank držat sam ( nakosim ga i sve dinga )

Ne, ja igram s Arty i više manje na svakoj mapi znam di se ne može ili je teže pogodit, i onda idem tam s E-100 il MAUS-om.

Ja više manje sve bušim s E-100 ( da, dogodi se ding tu i tamo, al jbg ) ali meni je i dalje zabavan tenk, a u 8.0 da ni ne pročam, nije više trom, neče se moć Mediumi ljepit za moj tenk kad mi dođe {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks
Ajmo svi ogromni facepalm za WG...
www.worldoftanks.com/news/1619-80-update-notes/
1 (rijecima jedan) nerf za ruse, sve ostalo buffovi, a ofc
sami nerfovi za zabare i amere. Naciji su dobili par bufova koje zasluzuju...
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Dijeli se 25k closed beta ključeva za World of Warplanes.

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/376/World-of-Warplanes-Beta-Key-Giveaway.html

Napomena: ključevi rade samo na US serverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
harrothar kaže...

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/376/World-of-Warplanes-Beta-Key-Giveaway.html

bilo prije stranicu-dvije

13 godina
odjavljen
luka94 kaže...
harrothar kaže...

Nope, ovo je akcija od danas, drugi website.

15 godina
neaktivan
harrothar kaže...
luka94 kaže...
harrothar kaže...

jedno te isto...

17 godina
World of Tanks

Bem ti TD govno kad Tiger II ima veći view range od Ferdija i Jagdtigera

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
luka94 kaže...
harrothar kaže...
luka94 kaže...
harrothar kaže...

jedno te isto...

Na onom prethodnom website-u su podijelili sve ključeve taj isti dan kada je objavljeno, a ovo je drugi website i novi set ključeva... Tako da je to "jedno te isto" možda tebi, ali onima koji žele sudjelovati u beti a nisu nabavili ključ, nije.

16 godina
World of Tanks

baš neki dan gledam na forum i vidim da je tema otišla na drugu stranicu.dosta mojih prijatelja ne igra više igru iako ima preko 10 000 bitki.ja više ne igram igru. čini mi se da interes opada a kako i ne kad je igra sve manje zanimljiva i postaje naporna. ovaj peč što dolazi i ta fizika meni nekako ne djeluju baš ohrabrijujće jer mislim da će igra otić u krivom smjeru i to neće biti više onaj stari wot.nema više akcije.dodji do grma,ugla,zida i čekaj.svi rade astronomski damage,artiljerije nemilosrdno puno ima po partiji. mislim da krivim smjerom idu.kad vidim da će ubacit bloom u igru dobijem rogove.ubacili su te td tier 10 koji su prejaki po mom mišljenju za igru.uz njih kad imaš po 7-8 artiljerije tiera 8 šta možeš napravit nego sjest i plakat. nema napucavanje,nema taktike, nema ničeg.izletiš sa tenkom tiera 10 i izgoriš da se ni ne snađeš. što se tiče fizike.pa nema smisla se igdje sakrit kad se tenkovi penju ko vjeverice i pucaju sa svih mogućih strana(??). ja svoj acc neću probavat jer mi se možda poslej bude igralo ali za sada odustajem nakon godinu i pol igranja i mase para uloženih u igru.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Kupio novu arty, pa ajde da je isprobam, i sto se desi, 20 arty u jednoj borbi. Ova igra me svaki put iznenadi.

Pokaži ingame nick ili ide stalno thumb down i prijava za spamanje jer ti doslovno spamaš sa svojim "fake slikama"

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 4:10 (Krešo91).
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

Sčažem se s tobom.

1) I ja.

2) Točno, ali kupola od MAUS-a ima 54 tone ( ko Tiger tenk ) i onda nema šanse da se brže okretala, isto je i s E-100.

4) Gađaj u zadnji dio i u bok ( zadnji kraj ) i probit će jer ako gađaš u frontal armor nema šanse da probiješ.

5) Sad će bit brži {#}

6) Znam, volim nacističke tenkove tako da jako puno znam o njima. Da ali Adlerovu kupolu nisu ni nacisti mislili stavit na E-100.

E tu se ne slažem jer s MAUS-om još uvijek mogu cijeli flank držat sam ( nakosim ga i sve dinga )

Ne, ja igram s Arty i više manje na svakoj mapi znam di se ne može ili je teže pogodit, i onda idem tam s E-100 il MAUS-om.

Ja više manje sve bušim s E-100 ( da, dogodi se ding tu i tamo, al jbg ) ali meni je i dalje zabavan tenk, a u 8.0 da ni ne pročam, nije više trom, neče se moć Mediumi ljepit za moj tenk kad mi dođe {#}

2) Zato ni ne predlažem brže okretanje kupole, ali zamijenu kupole da. WG je stavio Kruppovu kupolu, nacisti su planirali stavit Mouseovu (i to bi bilo bolje), a imali su plan i za Adlerovu (najlijepša)

3) Od tier X imam samo E 100 nažalost

4) Male šanse za probit sprijeda, zbog lošeg topa i dobrog oklopa neprijatelja

5) Super, sumnjam da će bit na razini ostalih T X, zbog glomaznosti i mase

7) Koristiš premium? Ako ne, kako ti taj 128 mm top može bit super!? Nije snajper sa točnosti od 0,4 i slabim penom (osim ako koristiš premium što sumnjam). Može glumit snajpera, ali to nije uloga ove mrcine.

I ja igram i artije (imam GW tigra) i znam da se najviše veselim gađat ovim redom: 1) JdgPz E100, E 100, T-95, Mouse, pa ostatak ekipe (ako zanemarimo enemy artije).

Eto sa službenog foruma gdje se od 200 ljudi njih cca 98% slaže da E 100 jednostavno ima prejadan top i dosta ih odlučilo štrajkat mricnu (uključujući mene). A imaš i ostale teme sa sličnim zaključcima.

Ne želimo više HP-a, želimo bolji top! (+opcionalno Adlerovu kupolu ili jači LFP).

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/149469-e-100-on-strike/

Možemo se složit da se ne slažemo, sretno sa E 100.{#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidim da je raja masovno razočarana updateom na 8.0...ja nisam probavao, čekam da izadje...zar je toliko loše?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

8.0.? Preletio sam ono kaj me zanima.

Švabe:

Poskupili high tier arty popravci = nerf

E 100 i JdgPz dobili neznatne buffove u smislu veće nosivosti, par stupnja bržeg okretanja topa...= gluposti

Jače topovi nisu mijenjali.

Američki hight tierovi mi se čini da su najviše najeb... ovim patchem. High tierovima smanjili brzinu, pokretljivost, oklop...

+poskupili popravci artijima

Rusi:

Nisu ništa posebno mijenjali osim malo smanjili transversal rotaciju gusjenice T-50-2 (koji je i dalje OP mala formula).

Fracuze nisam gledao.

14 godina
Dala kaže...
Stolnik kaže...

Sčažem se s tobom.

1) I ja.

5) Sad će bit brži {#}

2) Zato ni ne predlažem brže okretanje kupole, ali zamijenu kupole da. WG je stavio Kruppovu kupolu, nacisti su planirali stavit Mouseovu (i to bi bilo bolje), a imali su plan i za Adlerovu (najlijepša)

3) Od tier X imam samo E 100 nažalost

4) Male šanse za probit sprijeda, zbog lošeg topa i dobrog oklopa neprijatelja

5) Super, sumnjam da će bit na razini ostalih T X, zbog glomaznosti i mase

7) Koristiš premium? Ako ne, kako ti taj 128 mm top može bit super!? Nije snajper sa točnosti od 0,4 i slabim penom (osim ako koristiš premium što sumnjam). Može glumit snajpera, ali to nije uloga ove mrcine.

I ja igram i artije (imam GW tigra) i znam da se najviše veselim gađat ovim redom: 1) JdgPz E100, E 100, T-95, Mouse, pa ostatak ekipe (ako zanemarimo enemy artije).

Eto sa službenog foruma gdje se od 200 ljudi njih cca 98% slaže da E 100 jednostavno ima prejadan top i dosta ih odlučilo štrajkat mricnu (uključujući mene). A imaš i ostale teme sa sličnim zaključcima.

Ne želimo više HP-a, želimo bolji top! (+opcionalno Adlerovu kupolu ili jači LFP).

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/149469-e-100-on-strike/

Možemo se složit da se ne slažemo, sretno sa E 100.{#}

2) Slažem se, najbolje bi bilo da su stavili MAUS kupolu. 4) Točno 5) Neće bit na razini ostalih 7) Da, koristim premium, al ako misliš na gold ammo, to ne! Uloga je def baze, ili u gradu držat cijelu stranu... I ja imam GwTigra, tako nekako ide i moj redosljed gadanja s arty :) Pa da, ima preslab top, ali da se igrat s njim, samo treba na svakoj mapi znat taktiku za odredeni tenk. Tako je! Hebes HP, Pen FTW!! Ma slažemo se, hvala, takoder :D
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Budući da ste se nadovezali na e100, ovako...

Imam ga istraženog odavno, al sad tek imam pare..

Igrao sam ga na test serveru 8.0, paaa i nije se činio toliko loš..sa gold ammo je čak i dobar tenk..

Eh, problem je što na test serveru nema toliko arty i svi igraju bez imalo smisla i taktike..

Da li da ga kupim ili ne? Ima li imalo zabave u tom tenku?

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dala kaže...

8.0.? Preletio sam ono kaj me zanima.

Švabe:

Poskupili high tier arty popravci = nerf

E 100 i JdgPz dobili neznatne buffove u smislu veće nosivosti, par stupnja bržeg okretanja topa...= gluposti

Jače topovi nisu mijenjali.

Američki hight tierovi mi se čini da su najviše najeb... ovim patchem. High tierovima smanjili brzinu, pokretljivost, oklop...

+poskupili popravci artijima

Rusi:

Nisu ništa posebno mijenjali osim malo smanjili transversal rotaciju gusjenice T-50-2 (koji je i dalje OP mala formula).

Fracuze nisam gledao.

i ruski artiji su također poskupili

Object 212: Repair cost increased by 44,12%
Object 261: Repair cost increased by 41,90%

sve promjene: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/155667-world-of-tanks-80-update-notes/

13 godina
World of Tanks

Steel Wall sa AMX 50 100 {#}

2 0 hvala 0
17 godina
hoss kaže...

Steel Wall sa AMX 50 100 {#}

Lol respect.

Uživaj u tom tenku dok ne dođeš na 120-ticu

16 godina
World of Tanks