World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.440.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Sve 5 jedino po meni malo previše tih HDR efekata ili šta je to već i mutavi zvuk topa. Ne zvuči nimalo realnije od onih prije. Nadam se da je do testa i da je to zvuk od nekog topa od 10mm koji je eto samo za test stavljen na sve tenkove xD
Također zapeo sam nasred mape za nešto nevidljivo. Valjda će i to srediti.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Eh, prodao sam acc, avantura gotova...

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500580262-Radagast/

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 15:45 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Gozz kaže...

Eh, prodao sam acc, avantura gotova...

{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
World of Tanks

LJudi,imam savjet,odite na test server,uzmite sladoled,uzmite nekog skauta,kada ste u bitci triput stisnite r i sa jednom rukom vozite a sa drugom jedite sladoled.

e,kada uđem na test server mi se događa ovo:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 17:19 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jel zna tko dobar balkanski klan koji prima članove, a da nije neki elitni pa da traži samo ljude sa tier X tenkovima. Trenutno imam tier 7 i na putu sam do 8, al klan u kojem sam trenutno je gotovo inaktivan, ima svega po par članova online po danu, a želim u neki gdje su često company akcije. Pa eto, ako tko ima preporuku, cijenio bi pomoć. Hvala unaprijed! {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Dođi u XEQTE, ili XEQTE Bootcamp

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hebem ti sreću,taman sreo jednog od onih hunt us down i neuspijem ga uništit :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja sam srećom uspio uništit svoj računar... Lagano nakon bitke u Ensk mapi i totalnih idiota u timu razbijem tipkovnicu i mis popolovim!

Igrao sam dosta igara al ova jede živce to nije normalno, ima da dobijem loj na bubregu :) 

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne mogu se spojiti na testni server, kaže da je server ugašen radi "scheduled maintenance", ali nisam nigdje vidio riječi o tome. Restarta se svakih 6 sati, ali je zadnji restart trebao biti u 16, a idući u 22 sata.

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve je super i krasno (premda ima tu još mnogo sređivanja) ali mi posebno smeta jedna stvar...Ukratko, radi se o tome da tenkovi (u mom slučaju is8) nemaju penjačke sposobnosti tenka...Uopće se ne mogu popesti barem na neki mali brežuljak ili prijevoj. Krenem s tenkom i jednostavno mu ponestane snage na pola puta. I onda mi ostaje samo da odem unazad. A po komentarima na wot forumu mogu vidjeti da i drugi ljudi spominju slične probleme..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A možeš li se spojiti? :)

~
17 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

A možeš li se spojiti? :)

Nisam imao problema...Koji put sam znao pričekati oko minutu, ali većih problema nije bilo. Osim naravno visokog pinga i dosta čestog rušenja igre..Ali ovo je samo preview :)

16 godina
Riker kaže...

Sve je super i krasno (premda ima tu još mnogo sređivanja) ali mi posebno smeta jedna stvar...Ukratko, radi se o tome da tenkovi (u mom slučaju is8) nemaju penjačke sposobnosti tenka...Uopće se ne mogu popesti barem na neki mali brežuljak ili prijevoj. Krenem s tenkom i jednostavno mu ponestane snage na pola puta. I onda mi ostaje samo da odem unazad. A po komentarima na wot forumu mogu vidjeti da i drugi ljudi spominju slične probleme..

a meni je opet nerealno i glupo da se tenkovi penju okolo ko majmuni i skaču sa stjene na stjenu(vidi moj post stranicu prije).naravno da tenk od 80-90-100 tona se nema snage popet na svaku stjenu na mapi(pogledaj koliko su stupnjeva te padine,uzbrdice).ipak su to stariji tenkovi i nemaju te performanse kao tenkovi danas a i današnji tenkovi nemogu neke stvari koje sam vidio na test serveru.

sve u svemu trebali bi ograničit to penjanje. ovo mi sve liči na "đampanje" u cod-u i sličnim igrama.

vidjet ćete da kad puste novi peč i ako ga ne srede da će biti dosta glupih i nerealnih situacija sa tenkovima koji su se popeli u pm i rade nered.

igra će se totalno promjenit.zamislite skauta na mapi cliff kod svjetionika gore.vidi cijelu mapu.trebu tu još masa poliranja.mislim da će peč dosta kasnit

tvoj post riker dvije stranice prije (prva slika) gdje si se popeo sa is8 je meni totalno retardirano i glupo(nemislim od tebe nego mogućnost koju ti je igra dala).to kako ti stojiš sa tom is8 mi je nekako neozbiljno i nepotrebno za ovu igru.ipak bi trebalo biti nekih ograničenja

heh..kad sam napisao ovaj post odem na wot forum i prva tema http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/144702-physics-give-too-much-freedom/

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 21:45 (Kill Frenzy).
16 godina
World of Tanks

Meni je opet nerealno da tenk ide 72 i u trenu se zaustavi na rubu litice i ostane nagnut pod kutem od 60%...

Ili da isti tenk ostane zaljepljen za podlogu dok prelazi preko rupe i ne odskoči...

-Vjerujem da će se dosta toga još mijenjati, ovo je tek test, i to samo fizike, a ne cijelog 8.0 patcha...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bit ce jos dugo do patch, nisam skinuo ovu fiziku niti ne namjeravam ali sudeci po komentarima na forumu ima tu jos dosta posla.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

sve je to ok ali tenkovi se nisu penjali po planinama.pa nisu koze.jednostavno su pre teški i nisu napravljeni za to. penjat se na planinu bez ceste je nemoguće za tenka a ljudi se u igri penju na uzbrdicu po kojoj se nebi pješke popeo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Krivo sam instalirao maloprije, sad sam iskopirao direktorij igre i u njega instalirao, updateao i dobivam:

login/status/LOGIN_REJECTED_NO_LOGINAPP_RESPONSE

Možda jer je sad restart servera. Ima li još netko problema sada?

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

šta je ovo za čudo? antitalent sam za raspoznavanje tenkova, pogotovo "naših"

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

T55 je to.

16 godina
neaktivan

Izgleda mi kao T-54...

~
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Riker kaže...

a meni je opet nerealno i glupo da se tenkovi penju okolo ko majmuni i skaču sa stjene na stjenu...

Slažem se s tvojim postom, ali ja nisam niti mislio na planinarenje s tenkom, već na normalno savladavanje većih zapreka. I meni je totalno glupo vidjeti amx 13 na krovu kuće ili na vrhu planine, ali vjerujem da će se takve stvari srediti do finalne verzije. Ima tu još puuuno poliranja...

17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

T54/55

lol i kako se čini to su nam praktički još jedini funkcionalni tenkovi.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 22:08 (sokre).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

" The majority of the Croatian T-55s were captured from the Yugoslav army forces.[3] Around 209 T-55s were in service in 1998 and 222 in 2003, 2004 and 2006. Currently 140 T-55s are in service. some vehicles were withdrawn from service,rest are in reserve."

Imamo mi M-84A Snipere, modernizirani T-72, odlično za našu malu vojsku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebali su kupit bar 10 degmana naši tek toliko da arapi misle da nešt vrijede da ih kupe.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Trebali su kupit bar 10 degmana naši tek toliko da arapi misle da nešt vrijede da ih kupe.

To još nije izašlo iz prototipa, iako ima najveći operativni domet od svih modernih tenkova današnjice.

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
g12356 kaže...

To još nije izašlo iz prototipa, iako ima najveći operativni domet od svih modernih tenkova današnjice.

Ne da nije izašlo nego kada su ih trebali kupiti su odlučili ih ne kupiti.Drugim riječima,nije otkazano ali kao da je.

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

" The majority of the Croatian T-55s were captured from the Yugoslav army forces.[3] Around 209 T-55s were in service in 1998 and 222 in 2003, 2004 and 2006. Currently 140 T-55s are in service. some vehicles were withdrawn from service,rest are in reserve."

Imamo mi M-84A Snipere, modernizirani T-72, odlično za našu malu vojsku.

Mi imamo vojsku? {#}{#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Mi imamo vojsku? {#}{#}

evo da se obrazujes {#} http://hr.wikipedia.org/wiki/Oru%C5%BEane_snage_Republike_Hrvatske

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidim da ne kužite sarkazam....for fucks sake šta se događa ovih dana -.-

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Vidim da ne kužite sarkazam....for fucks sake šta se događa ovih dana -.-

kids these days :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice