World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.403.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Što vi napravite da dobijete chat ban?

Ja svoj tim vrijeđam svakodnevno i nikad nisam dobio ban...

Jedino sam dobio jednodnevni ban zato što sam ubio dvojicu low tier kretena koji su stali ispred i iza mene i namjerno me blokirali...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

2 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

u dan i pol  80 000xp sa t54. :) tenk rastura.još malo pa t62a

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Ja sam dobio ban chat kada su 3 Maus idiota campali u bazi iza neke kuce di nikoga nemogu pogoditi dok smo mi capali na encounteru i naravno njih 15 na nas par pojeli nas za dorucak,po****io sam i rekao poziciju neprijatelju na chatu, a oni svi kao noob ovo ono...
Uglavnom vrijedilo je gledati kako njih 15 ubija ta 3 kretena. 

16 godina
World of Tanks

Prije se znalo rijetko dogodit da bude ovako ali sad je to gotovo uvijek.Pogotovo kad igram sa tenkom višeg tiera. večeras non stop ovako igram

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 4:20 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Prije se znalo rijetko dogodit da bude ovako ali sad je to gotovo uvijek.Pogotovo kad igram sa tenkom višeg tiera. večeras non stop ovako igram

Zadnjih dana previse arty i to skoro svaku partiju.

PanterA
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel AMX 50B stvarno tolko slab kolko mi se čini? 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

možda jednostavno previše ljudi igra arty pa mm nema izbora nego tako miješati {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Hyperion kaže...

btw: napokon sam danas dobio chatban na 72h :D

Ja sam dosad dobio pet puta{#}

Ja dosad nijedan chatban, ali su mi prije javljali iz klana da previše vrijeđam i da su neki moderatori otvarali privatni chat s commanderom i da sam mogao dobit perma ban zbog mojeg vrijeđanja.

Pa šta da kažem kad ima tardova i od svih iz klana uhvate uvijek mene i počnu srat. Ja bi reko da me ovi moji samo zastrašuju jer previše sranja pričam.

A svaki puta dajem lagani osvrt pun raznobojnih epiteta o mojem nekompetentnom timu.... {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan

Sad je meni WoT dosta ok igra ali nevolim amerikance nisu mi neki ja idem na ruse imam IS-3 .{#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ukratko, kupio sam IS-8, potrošio masu kredita i xp-a na njega, i nakon 10-15 borbi, mogu reći da sam itekako požalio. Netko će reći da se strpim do tier X guna, da tek onda je tenk dobar itd itd. Tako je možda bilo s is-3. U početku je imao loš d-2-5t top i tek s bl9 je postao zvjerka. Ali i s lošim topom nekako sam preživljavao bitke. Bočni oklop možda nije bio nešto, ali frontalni je znao pretrpjeti svašta. Jednom sam se našao licem u lice s dva KV-2, obojica s 152mm topom. Dva izravna hica s 5 metara samo su se odbila od tenka...Osim toga, zarada je bila itekako poštena, a posebice s premiumom računom. S druge strane, IS-8, na koji je trebalo potrošiti više od 150k xp-a, 3 i pol milijuna kredita, ima oklop, recimo kao IS. Apsolutno svi protivnički igrači mogu izbušiti tenk, posebice sada kada je MM +-2. Tier IX tenk, a doslovce me je strah bilo kojeg tenka, bio to amx 13 90 ili KV-3. Kad se samo sjetim kako nikako nisam mogao s IS-3 unišiti američki tier IX M103..{#} Sad kad ga (i naravno ne samo njega) vidim vozeći IS-8, samo pobjegnem jer mi ništa drugo niti ne preostaje. Što se tiče brzine, 50km/h postiže, ali uglavnom na nizbrdici ili po asfaltu, i to uz zalet od par stotina metara {#}. Njegova pokretljivost i brzina doista ne mogu kompezirati nepostojanje oklopa. Ukratko, toliko sam se iznervirao da sam obrisao igru, i neću je igrati neko vrijeme, vjerovatno dok ne uvedu fiziku u igru. A onda krećem s nekom dugom nacijom, vjerovatno amerikancima.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Ukratko, kupio sam IS-8, potrošio masu kredita i xp-a na njega, i nakon 10-15 borbi, mogu reći da sam itekako požalio. Netko će reći da se strpim do tier X guna, da tek onda je tenk dobar itd itd. Tako je možda bilo s is-3. U početku je imao loš d-2-5t top i tek s bl9 je postao zvjerka. Ali i s lošim topom nekako sam preživljavao bitke. Bočni oklop možda nije bio nešto, ali frontalni je znao pretrpjeti svašta. Jednom sam se našao licem u lice s dva KV-2, obojica s 152mm topom. Dva izravna hica s 5 metara samo su se odbila od tenka...Osim toga, zarada je bila itekako poštena, a posebice s premiumom računom. S druge strane, IS-8, na koji je trebalo potrošiti više od 150k xp-a, 3 i pol milijuna kredita, ima oklop, recimo kao IS. Apsolutno svi protivnički igrači mogu izbušiti tenk, posebice sada kada je MM +-2. Tier IX tenk, a doslovce me je strah bilo kojeg tenka, bio to amx 13 90 ili KV-3. Kad se samo sjetim kako nikako nisam mogao s IS-3 unišiti američki tier IX M103..{#} Sad kad ga (i naravno ne samo njega) vidim vozeći IS-8, samo pobjegnem jer mi ništa drugo niti ne preostaje. Što se tiče brzine, 50km/h postiže, ali uglavnom na nizbrdici ili po asfaltu, i to uz zalet od par stotina metara {#}. Njegova pokretljivost i brzina doista ne mogu kompezirati nepostojanje oklopa. Ukratko, toliko sam se iznervirao da sam obrisao igru, i neću je igrati neko vrijeme, vjerovatno dok ne uvedu fiziku u igru. A onda krećem s nekom dugom nacijom, vjerovatno amerikancima.

Stvar s IS-8 je ta da moraš ga naučit nakositi, kada gledaš prema neprijateljskom tenku zakosi ga po dijagonali i onda bočno dinga sve i svašta, tako sam jednom capal i t110e5 ide na mene i dvaput u bok ding tj. nije to bio ding nego track samo popije granatu

Meni je IS-8 jedan od najzabavnijih i najuspiješnijih po statsu 220 borbi 56% WR 800xp avg

17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Riker kaže...

Stvar s IS-8 je ta da moraš ga naučit nakositi, kada gledaš prema neprijateljskom tenku zakosi ga po dijagonali i onda bočno dinga sve i svašta, tako sam jednom capal i t110e5 ide na mene i dvaput u bok ding tj. nije to bio ding nego track samo popije granatu

Meni je IS-8 jedan od najzabavnijih i najuspiješnijih po statsu 220 borbi 56% WR 800xp avg

Ma znam...S IS-3 imam skoro 400 borbi i naučio sam koristiti prednji oklop i ne izlagati previše bočne strane i sve to, ali opet...Ne kažem ja da je IS-8 loš tenk, već da je jednostavno nepojmljivo (barem meni) da tier IX tenk ima armor kojeg bilo tko može probiti. Tier IX tenk bi trebao biti strah i trepet, a ne da se niži tieri zabavljaju uništavajući ga. Lorraine 40 me uništi bez problema. Dok se bl9 napuni, ovaj ispali 3-4 hica, svaki probije oklop, vrti se oko mene a IS8 se samo koprca glumeći medium tenk i gutajući svaku granatu. Pridruži se još jedan tenk i IS8 je gotov. Dogodi se koji put da dinga, ali to je neusporedivno rijeđe nego kod IS3...Možda nekom odgovara taj stil igre (da se mora skrivati, bježati i snajpati s 0.5km udaljenosti) ali meni nikako..Nisam jednom čuo od igrača da je grindanje IS8 i dolazak s njim do IS-7 čista muka..

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna moja dobra sa IS-8.....ali je 7.4 verzija pa nemojte premotavat sa lijevo/desno strelicama, nego samo strelicama gore/dolje ubrzajte/usporite replay  CLICK

Tier X gun je fucking epic kad ga stavite, ali dotad Bl-9 će biti dostatan.

Ja sam uspio nekako otključat sa free xp taj zadnji gun jer sam imao dosta free xp skupljeno samo čistim igranjem svih svojih tenkova i jednog dana dobijem gold zato jer sam bio Alpha tester u WoWP...pa sam odma bacio to na free XP i otključao tier 10 top. Naime možete stavit top i neki komad opreme na stock IS-8 i ima taman mjesta za rammer ili gun laying drive. Ja iskreno nisam stavio rammer jer ima dobar reload sa 75% ekipom, stavio sam gun laying drive i radi bez yebemti u toj kombinaciji za početak.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Riker kaže...
Intel&ATI kaže...
Riker kaže...

Ma znam...S IS-3 imam skoro 400 borbi i naučio sam koristiti prednji oklop i ne izlagati previše bočne strane i sve to, ali opet...Ne kažem ja da je IS-8 loš tenk, već da je jednostavno nepojmljivo (barem meni) da tier IX tenk ima armor kojeg bilo tko može probiti. Tier IX tenk bi trebao biti strah i trepet, a ne da se niži tieri zabavljaju uništavajući ga. Lorraine 40 me uništi bez problema. Dok se bl9 napuni, ovaj ispali 3-4 hica, svaki probije oklop, vrti se oko mene a IS8 se samo koprca glumeći medium tenk i gutajući svaku granatu. Pridruži se još jedan tenk i IS8 je gotov. Dogodi se koji put da dinga, ali to je neusporedivno rijeđe nego kod IS3...Možda nekom odgovara taj stil igre (da se mora skrivati, bježati i snajpati s 0.5km udaljenosti) ali meni nikako..Nisam jednom čuo od igrača da je grindanje IS8 i dolazak s njim do IS-7 čista muka..

A  sta mislis kako je bilo sa t34 dok je bio tier 9, mogao te probit i ms1.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,imam pitanje u vezi zvukova,dali bi se po zvuku kada te granata dinga moglo raspoznati dali te je skoro probila ili dali je bila "daleko od proboja".

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Y2K2 kaže...
Riker kaže...
Intel&ATI kaže...
Riker kaže...

A  sta mislis kako je bilo sa t34 dok je bio tier 9, mogao te probit i ms1.

uzeo mi čovjek rečenicu iz tipkovnice.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

haha najave da ce skinut server na 1h zbog 'najavljenog odrzavanja' minut prije sto ga ugase {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

kakvu sam partiju odigrao sa t54.2300 xp,80k kredita(nije x2) i taman kad je završila partija samo sam stigao pogledat rezultat i onon serveri offline.nadam se da će prihvatit rezultat

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 15:10 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

kakvu sam partiju odigrao sa t54.2300 xp,80k kredita(nije x2) i taman kad je završila partija samo sam stigao pogledat rezultat i onon serveri offline.nadam se da će prihvatit rezultat

Isto tako je bilo prije par dana održavanje

Ovaj rezultat mi nije priznalo

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 15:21 (Intel&ATI).
16 godina
World of Tanks

priznalo je :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jel se moze igrati world of tanks na penitum 4 3ghz,1gb rama i gt 630 1gb ddr3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Jel se moze igrati world of tanks na penitum 4 3ghz,1gb rama i gt 630 1gb ddr3

A moze,samo stavi jos 3 gige rama koje je dosta jeftin.

PanterA
15 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon full upgradean wolverine, prezakon mu je ovaj top i kupola... sad napadam sluggera...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

napokon full upgradean wolverine, prezakon mu je ovaj top i kupola... sad napadam sluggera...

taj tenk je zakon,onaj zadnji top ima stvarno nevjerovatan RoF,bolji mi je od ovog malog T49

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

taj tenk je zakon,onaj zadnji top ima stvarno nevjerovatan RoF,bolji mi je od ovog malog T49

3,26 reload time, bez dodatne opreme i posada jos nije na 100% ... ;D

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 16:16 (rebelsy).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@lovvro

na 3ghz single core prosjek FPS-a je oko 20 bez obzira na ostatak hardwarea.. barem je tako bilo kod dva frenda sa athlonima 3000+

zamijenili obojica procove i sad leti

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 16:13 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Igra mi se vuče na HP 635

AMD e-450.

Prosječni FPS je 17, sve na lowi isključeno sve kaj se dalo isključit.

Rad vas čini slobodnim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

VK3001 je vec researchan, do VK3601 mi fali oko 5-6 k expa. 
Kredita imam oko 550k, znaci jos nedovoljno ali ako prodam pzIII/IV imao bi dosta za jednog od ta dva (VK3601 je skuplji) ... 

5 VK3001
19 VK3601

0 0 hvala 0
17 godina
Krešo91 kaže...

Evo jedna moja dobra sa IS-8.....ali je 7.4 verzija pa nemojte premotavat sa lijevo/desno strelicama, nego samo strelicama gore/dolje ubrzajte/usporite replay  CLICK

Tier X gun je fucking epic kad ga stavite, ali dotad Bl-9 će biti dostatan.

Ja sam uspio nekako otključat sa free xp taj zadnji gun jer sam imao dosta free xp skupljeno samo čistim igranjem svih svojih tenkova i jednog dana dobijem gold zato jer sam bio Alpha tester u WoWP...pa sam odma bacio to na free XP i otključao tier 10 top. Naime možete stavit top i neki komad opreme na stock IS-8 i ima taman mjesta za rammer ili gun laying drive. Ja iskreno nisam stavio rammer jer ima dobar reload sa 75% ekipom, stavio sam gun laying drive i radi bez yebemti u toj kombinaciji za početak.

Tipična himelsdorfska partija, međutim nisi pokazao kolegi forumašu kako igraš 1vs1 ili protiv više tenkova.

Sve je ok u ovoj bitci osim kada si gađao is-3 odostraga, neznam zašto si ciljao bok koji je bio pod velikim nagibom i to još onaj gornji dio koji je spaced armor umjesto guza.

Ja sam imao odmah na početku elite IS-8 sa 100% posadom pa neznam koliko je teško igrat sa njim na početku. No elite-an je bio prilično brz, 40-50km/h i puno brže je akcelerirao od IS-7.

Gubim živce svaki dan no nikad mi nepada na pamet uninstalirati igru, mislim wtf, zbog čega? Nema hebene logike, a i smanjio bi si vijek trajanja ćelija na ssd-u ponovnim instaliranjem za koji ciklus...

Rikeru ako misliš igrat amere još više ćeš gubit živce jer je njihov trup napravljen od papira. A M103 i T110E5 možda imaju dobar prednji armor kojeg na daleko gotovo nemožeš probit jer nemožeš naciljat weakspotove (osobno sam sprašio 5 gold shellova na is-7-ici i nisam uspio probit t110e5 sprijeda na ~400 metara), ali bokovi i guza su im od papira i protiv više tenkova jednostavno nemaš šanse.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice