World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.383.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
hoss kaže...

Mene više interesira da li ćemo morati baciti naše kompove i kupiti druge, tj. kako se to odražava na grafičku?

Frame rate će ostati isti ili se čak povećati. Tako kaže u videu.

Šalalallalalalalallalaa.
17 godina
hoss kaže...

Mene više interesira da li ćemo morati baciti naše kompove i kupiti druge, tj. kako se to odražava na grafičku?

Glavni problem im je neoptimiziranost kaj se tiče procesora... samo da srede da igra koristi više jezgri i to bi bilo već puno bolje....

LoL username: UnimatriX (EU West)
16 godina
World of Tanks

Jedva čekam da srede fiziku i rendering sustav.

Trenutno WoT izgleda dosta sterilno. Tenkovi su zaljepljeni za podlogu i kreću se kao vlakovi, mape izgledaju umjetno...

Igra će sa patchom 8.0 postati dinamičnija i ljepša.

Mountain pass-prije Mountain pass-prije
Mountain pass-poslije Mountain pass-poslije
Lakeville-prije Lakeville-prije
Lakeville-poslije Lakeville-poslije
Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 18:27 (Shamrock).

11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ma samo se bojim da sa fizikom nestovre više problema nego koristi, kao što bude gotovo svaki put sa "malo većim strukturalnim" mjenjanjem igre.

ali bili živi pa vidjeli, nema većeg sranja nego kad na početku partije zapneš za neko smeće i odkampaš veći dio partije ili te rejpaju ko vola u kupusu.

ali definitivno jedva čekam mogućnost zgurati kakav slabiji tenk u jezerce ili kakvu provaliju:)

zanima me dali će se sada moći recimo sa 2-3 tenka izgurati sa puta recimo maus koji je trenutno nepremostiva prepreka kad se fino popriječi po sredini.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

Nego,ovaj,kada očekujete da će taj update biti live ili barem na testu?

uh šta smo nestrpljivi... prije par dana je izašao patch a ti bi vec novi

pa patchevi za wot su uglavnom izlazili svakih mjesec dana ali bilo je i iznimka kad je prošlo i do dva mjeseca do novog patcha...

nova fizika i rendering su dosta značajna pa i za developere zahtjevna stvar tako da im se nemože zamjeriti ako 8.0 dođe u drugoj polovici rujna...

tak da ce vjerojatno test serveri početi krajem ovog mjeseca... al to je sve samo moja okvirna procjena

inače bi test server mogli ocekivat u drugoj polovici ovog mjeseca i patch početkom rujna, ali najavljene stvari pogotovo fizika su dosta zahtjevne i makar se na tome radi vec jako dugo nemože im se zamjerit ako 8.0 izdaju u drugoj polovici rujna (mislim da ne nema šanse da bude kasnije od toga)

EDIT:

ko je voljan nek si malo pročita na overlordovom blogu ovaj zanimljiv intervju

neki od najzanimljivijih odgovora su:

Q: How many maps you will add in 2012.? Can you tell me something about that maps?
A: On average we add 2 maps per update. Assuming we get 8 updates annually, it makes 15 maps all in all.

Q: When can we expect British tanks in game? And what will happen with some premium British tanks in Soviet tech tree?
A: Brits are expected to arrive at the end of the year, the first British premium tank (Matilda Black Prince) is currently in testing.

Q: Players are very interested for physics? Can we expect physics before end of 2012.?
A: Yes, physics is highly-anticipated. We hope to release it in early autumn.

Q: Is there any chance to find out will you ever upgrade game engine for multi core support and when will that happen?
A: Multi-core support depends on some middleware we use (Umbra - Overlord). If we eventually find how to replace it or get a new version with multi-core support – it will be enabled.

Q: When you implement physics in the game, will the game use more than one processor core or we will play game on only one processor core?
A: Physics in game is server-side, it’s aim is not to provide some nice visuals, but to make the calculation of vehicle movement correct. Thus, it doesn’t load the game client. “Nice” physics,

something in Havoc-style is likely to be added later.

Q: Will you really remove T-50-2 from the game? Why, when, will we get some replacing for that tank?
A: Yes, T-50-2 in-game is not like it was in RL, thus we will replace it with a totally crazy vehicle.  (vjerojatno misli na mototank mt-25)

ima još dosta zanimljivih ali ak vas zanima pročitajte cijeli intervju da ne zatrpavam temu

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 21:33 (nani_cropes).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

rage quit? lol

Igram sa M10, ubijem ih 4, nedugo nakon toga umrem .. bla bla bla.. ostane ziv T40 protiv KV1 (4% hp) i Somoue (34% hp), napisem ja da je T40 kao afk (a ima lik vec 2 killa), francuski td se zaleti na nas spawn i ovaj ga ubije, cijeli protivnicki team odjednom na chatu "noob; are u from poland?; m10 retard" itd.

Poslije partije me doceka ovo :)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 23:32 (rebelsy).

5 0 hvala 0
15 godina

ja nemam nekih zamjerki na tvoje statse... imaš tek 400 bitki pa nije niš strašno šta nemaš top gun... imaš čak super win/lose omjer.. mislim da sam ja s tolko bitaka imao puno gori ali sam nadodao 7k bitaka pa je sad slican tvome :D

★★★★★☆
15 godina
World of Tanks

Normalno da igra dobro kad mu je to drugi acc. A rebelsy stvarno si bezveze prodao onaj prvi.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma ne brijem ja na nikakve statse, igram da se zabavim, omjeri su mi nebitni ... s druge strane pomalo mi je zao sto sam prodao taj account jer je u njega bilo ulupano oko 15,000 golda (za koji nisam dao ni kune), sa Lowe-om sam imao dosta bitaka (oko 1000, ne sjecam se vise), uzivao sam igrajuci s njim ali eto, nisam imao volju za grindanjem... jbg, sta je tu je ^^

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 1:11 (rebelsy).

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

I tako WG kaže da je poboljšao matchmaking?

Vidi se kako dobro radi, 15 arty FTW :)

clock2much
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo je previse artya sad, evo danas tri partije za redom ima sta i vidjet, i tako svako malo.

16 godina
Cele303 kaže...

kakav je gušt imat mod koji ti govori kako će partija završit? ne pogodi svaki put al svejedno. nije mi jasan taj mod i ljudi koji ga imaju!

počinje partija i lik napiše da smo popušili i nemrda iz baze. ok zgazili su nas ali kakve logike ima tako igrat???

btw da mi je vidit idiota koji je smislio assault na malinovki

edit: baš sam sad igrao partiju gdje je bilo 7 tier8 artiljerija po timu.ima dosta takvih partija i to mi se ne sviđa.lik je ispred mene samo izvirio van u is7 full energija i nestao u sekundi.lol

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 4:25 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Cele303 kaže...

kakav je gušt imat mod koji ti govori kako će partija završit? ne pogodi svaki put al svejedno. nije mi jasan taj mod i ljudi koji ga imaju!

počinje partija i lik napiše da smo popušili i nemrda iz baze. ok zgazili su nas ali kakve logike ima tako igrat???

btw da mi je vidit idiota koji je smislio assault na malinovki

edit: baš sam sad igrao partiju gdje je bilo 7 tier8 artiljerija po timu.ima dosta takvih partija i to mi se ne sviđa.lik je ispred mene samo izvirio van u is7 full energija i nestao u sekundi.lol

sad bi tek dobro došao limit arty-a po timu...

EDIT:neznam jel ko primjetio,ali WG se sam reklamira na novoj mapi "Port" :D

zar nije lijep SS? :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 8:59 (luka94).
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Mene uopće ne zanima taj postotak pobjede jer zbilja nema neku težinu, znao sam pobijediti i sa manje od 10% šanse ali dobro mi je znati postotke pobjeda od igrača i njihovu učinkovitost, recimo ako mi dođu dva tenka na mene samog, prvo ću pucati i postaviti se prema zelenom igraču jer će me crveni vrlo vjerojatno dingati, faliti, detrakati itd, ili recimo zgodno je vidjeti da su najglasniji igrači koji najviše vrijeđaju team uvijek oni najlošiji po statistikama i uredno ništa ne naprave u borbi ali zato kad treba druge prozivati noobovima ili cijeli team da smo noobovi e tu su najjači...

Tipičan primjer u teamu je bio crveni maus sa 42% pobjeda i 600 učinkovitosti u 10k bitki i ljubičasti is7 sa 18k bitki, 2000+ učinkovitost i 60% pobjeda, odmah znaš da je maus za ništa a da će is7 napraviti nered i tako je i bilo i kad su mausa uništili bez da je išta napravio počeo je drvljem i kamenjem po ostatku našeg teama da smo svi noobovi itd

clock2much
16 godina
Cele303 kaže...

Mene uopće ne zanima taj postotak pobjede jer zbilja nema neku težinu, znao sam pobijediti i sa manje od 10% šanse ali dobro mi je znati postotke pobjeda od igrača i njihovu učinkovitost, recimo ako mi dođu dva tenka na mene samog, prvo ću pucati i postaviti se prema zelenom igraču jer će me crveni vrlo vjerojatno dingati, faliti, detrakati itd, ili recimo zgodno je vidjeti da su najglasniji igrači koji najviše vrijeđaju team uvijek oni najlošiji po statistikama i uredno ništa ne naprave u borbi ali zato kad treba druge prozivati noobovima ili cijeli team da smo noobovi e tu su najjači...

Tipičan primjer u teamu je bio crveni maus sa 42% pobjeda i 600 učinkovitosti u 10k bitki i ljubičasti is7 sa 18k bitki, 2000+ učinkovitost i 60% pobjeda, odmah znaš da je maus za ništa a da će is7 napraviti nered i tako je i bilo i kad su mausa uništili bez da je išta napravio počeo je drvljem i kamenjem po ostatku našeg teama da smo svi noobovi itd

taj omjer pobjeda je po meni niš koristi.recimo ja sam sa svim tenkovima što igram i koji su high tier "M" tj ace tanker a omjer pobjeda na nekima mi je loš.recimo na gwpanther imam 42% pobjeda i u 200 partija skoro 300 ubijenih tenkova.s njim mi stvarno super ide a opet taj omjer mi je loš. ako ja ubijem 6-7-8 tenkova i mi izgubimo onda jbg.

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
World of Tanks

Kako se zove taj mod za statistiku u WoT-u?

Zamolio bih i DL link.

Hvala.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon researcha top od 107mm za mog ljubimca KV-2...top predobar.buši skoro sve, dobro oštećuje.u 2 borbe sam skupio sa njim preko 1200expa

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

1200 exp se skupi u jednoj borbi, ništa za pohvalit se, svaki win ide preko 1000..

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

napokon researcha top od 107mm za mog ljubimca KV-2...top predobar.buši skoro sve, dobro oštećuje.u 2 borbe sam skupio sa njim preko 1200expa

Sramota je koristiti taj top na KV-2, taj tenk je stvoren za haubicu, ovako nemas nikakav fear factor.

14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
cod4gamer kaže...

Sramota je koristiti taj top na KV-2, taj tenk je stvoren za haubicu, ovako nemas nikakav fear factor.

tenk je spor a s obzirom da većina mapa je otvorenog tipa meni treba dugo dok dođem do neprijatelja a iz daljine top od 152mm nemože probušit nikog, dok s ovim topom mogu iz daljine snipat tako da meni ovaj top baš paše.

PRODAJEM AJVAR
16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
dedaa kaže...
cod4gamer kaže...

tenk je spor a s obzirom da većina mapa je otvorenog tipa meni treba dugo dok dođem do neprijatelja a iz daljine top od 152mm nemože probušit nikog, dok s ovim topom mogu iz daljine snipat tako da meni ovaj top baš paše.

152 ne moze probusiti nikoga iz daljine?

Zacudio bi se koliko je zapravo precizna, stavi HE i deri, nema boljega nego razvaliti jagdpanthera i slicne u jednom šusu.

15 godina
cod4gamer kaže...
dedaa kaže...
cod4gamer kaže...

Nije valjda da stavljaš AP u 152mm top? Pa He granatama ne važi udaljenost, onda ne mora probušit tenk da nanese štetu..

Šalalallalalalalallalaa.
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
cod4gamer kaže...

Pff 107mm je zakon.

Al svejedno je to player preference.

RHCP
14 godina
neaktivan
leobugi kaže...
cod4gamer kaže...
dedaa kaže...
cod4gamer kaže...

Nije valjda da stavljaš AP u 152mm top? Pa He granatama ne važi udaljenost, onda ne mora probušit tenk da nanese štetu..

ček HE granate koje se kupuju goldom?nemam ja golda.al svejedno moj je stil igre takav da mi više odgovara 107mm

PRODAJEM AJVAR
16 godina
neaktivan
World of Tanks

HEAT se kupuju goldom, HE ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

HE su one treće po redu? ajme ja kroz cijelu igru ispalio možda 50 tih granata kad bušim arty il TD.na tenkove sam uvijek one prve koristio.FAIL

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
dedaa kaže...

HE su one treće po redu? ajme ja kroz cijelu igru ispalio možda 50 tih granata kad bušim arty il TD.na tenkove sam uvijek one prve koristio.FAIL

meni sad nista nije jasno, koje granate su za sta?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam na kv-u sa 152 uvijek nosio 1 AP shell za prvu granatu, sve ostalo HE.

jednom sam AP-om ammo-rackao IS3 sa boka, i onda idući šus HE lorraineu 1050 dmga LOL.. obožavam taj derp gun {#}

@rebelsy

jednostavno HE-om gađaš ako ne možeš probušiti.. recimo ako nekom tenku viri samo kupola koju nema šanse da pennaš.

KV-ov 152 ima low penn i accuracy pa se isplati samo HE-om gađati. možeš bilo gdje bilo koji tenk pogoditi za solidan dmg tako da se accuracy i penn kompenzira.

ako HE ne probije napravi neki % dmga.. recimo konkretno za taj top 300-400, ako probije npr nekog od iza onda napravi bolesnu štetu {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 15:27 (nine).
Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
nine kaže...

ja sam na kv-u sa 152 uvijek nosio 1 AP shell za prvu granatu, sve ostalo HE.

jednom sam AP-om ammo-rackao IS3 sa boka, i onda idući šus HE lorraineu 1050 dmga LOL.. obožavam taj derp gun {#}

@rebelsy

jednostavno HE-om gađaš ako ne možeš probušiti.. recimo ako nekom tenku viri samo kupola koju nema šanse da pennaš.

KV-ov 152 ima low penn i accuracy pa se isplati samo HE-om gađati. možeš bilo gdje bilo koji tenk pogoditi za solidan dmg tako da se accuracy i penn kompenzira.

ako HE ne probije napravi neki % dmga.. recimo konkretno za taj top 300-400, ako probije npr nekog od iza onda napravi bolesnu štetu {#}

a gle,sa tim topom moraš prvo pogodit,čak iz bliza zna promašit pa si zbog dugog reload vrmena nahebo ;)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
World of Tanks

AP / HEAT/ APCR granate nanose štetu samo ako probiju oklop tenka.

HE granata ne mora probiti tenk da bi napravila štetu. Šteta može nastati i od eksplozije granate u blizini tenka (splash damage).

Kada HE granata pogodi tenk koji ima deblji oklop od penetracije granate, damage će biti manji... Zato, recimo, KV sa derpgunom i HE granatom u prosjeku radi 300-600 damagea iako je "full damage" HE granate oko 1000 (neznam točne podatke).

U borbi HE granate rijetko naprave "full damage" jer je njihova penetracija puno manja od debljine oklopa tenka (u prosjeku 50-100mm).

HE je koristan kod skidanja "capa" baze jer lako napravi štetu na tenku ( ne mora se precizno gađati kao kod AP granate)

Artiljerija (pogotovo viši tierovi) najviše puca sa HE granatom jer ima "splash damage" i može oštetiti više tenkova odjednom su blizu jedan drugoga.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

3 0 hvala 6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice