ljudi kad će britanski tenkovi doć?
oće ono britansko čudo sa 184mm topom bit njihov T10 TD ili heavy?
oće ono britansko čudo sa 184mm topom bit njihov T10 TD ili heavy?
Rekli su da ce britanski tenkovi doci tek kad uvedu fiziki i igru tj. jest odmah poslije nje, a fiziku navodno planiraju sad poslije 0.7.5
Možda dođu i u istom patchu...patch bez novih tenkova bi bio malo bzvz,a fiziku razvijaju od pamtivijeka pa su si valjda dvoljno vremean ostavili za Britance.
Nego,šta očekujete od britanskih tenkova?
Teško mi je uopće zamisliti kako će igra izgledati s fizikom...
Teško mi je uopće zamisliti kako će igra izgledati s fizikom...
Zamisli ruse i poljake kako rushaju preko 7 gora i planina :D
Neznam kak će to bit jer ak se prevrneš, GAME OVER MAN.
već se vidim kako nebom letim sa t-50-2 i spotam njihove artyje
Mislim da će biti neka mehanika za ponovo postavljanje na gusjenice,da su tako nešto rekli...ali će ti se radit oštećenje i to veliko.Ali su rekli da ako padneš u jezero preduboko da si doista gotov.
oće bit moguće odgurat tenkove?
Hoće!Gurneš ga niz liticu i pljos :)
jedva čekam :DDDD
to znači da si moram nabavit neki teški tenk :O
Neće ti to bit važno,teški tenk će imati težinu,laki brzinu pa dođe na isto...
Neće ti to bit važno,teški tenk će imati težinu,laki brzinu pa dođe na isto...
pa nisam baš siguran da će tenk kao T-50-2 ili VK2801 moći odgurat nešta kao T95 ili T28
pa nisam baš siguran da će tenk kao T-50-2 ili VK2801 moći odgurat nešta kao T95 ili T28
To naravno ne,ali neko kao batchat,amx 13 90 ili lorraine da(ako su pri brzinama od oko 60kmh ili više.
U zadnjem intervjuu je rekao CEO da neće prije jeseni... to je najranije. Ali navodno sigurno do kraja godine.
To naravno ne,ali neko kao batchat,amx 13 90 ili lorraine da(ako su pri brzinama od oko 60kmh ili više.
lorraine i batchat će sigurno moć ali za AMX-a nisam siguran,a da bi iši oko 60kmh misim da bi više sštete sebi nanjeli nego T95-ici,a i siguran sam da ga nebi daleko odgurali :)
Red bi bio da uvedu i nisko-profilne gusjenice :)
Da odgovorim na par pitanja:
1. Tommy britanci :P tanks dolaze u jesen jer imaju još puno poliranja.
2. Nakon T95 dolazi T110E3, manja mobilnost, bolji prendji armor....and bouncing like a boss
3. Kad se uvede fizika, light tenkovi ako padnu sa cca. 2 metra će biti "razrokani do ibera".
Što znači driver ili commander mrtav(jedan od njih ili čak oba), pola HP-a otišlo i jedno 2-3 modula smrdano (najčešće tracks i gun, a možda i turret ili engine u rijetki slučajevima)
ako fizika bude onako "floaty" kao na filmićima u tom slučaju će t-50-2 biti živa kamikaza dok ga vozim često se upitam šta bi u određenim situacijama bilo da je fizika uključena.. ja vam kažem, kroz nebo po njihove artyje rofl
2. Nakon T95 dolazi T110E3, manja mobilnost, bolji prendji armor....and bouncing like a boss
3. Kad se uvede fizika, light tenkovi ako padnu sa cca. 2 metra će biti "razrokani do ibera".
Što znači driver ili commander mrtav(jedan od njih ili čak oba), pola HP-a otišlo i jedno 2-3 modula smrdano (najčešće tracks i gun, a možda i turret ili engine u rijetki slučajevima)
a šta ako heavy padne?
a šta ako heavy padne?
preokrene se naopako
preokrene se naopako
I izgori ko u GTA serijalu
neznam jeste li primjetili, ali danas klanski logo svi ponovno mozete vidjeti na tenku
sada sam u jednoj rundi sreo jedan jako neobičan tenk zvan M6A2E1,američki T8 teški tenk,može objašnjenje šta je to?
sada sam u jednoj rundi sreo jedan jako neobičan tenk zvan M6A2E1,američki T8 teški tenk,može objašnjenje šta je to?
to je američki teški t8 premium tenk kojeg više nema za kupiti
jel nisu njega dobijali neki beta testeri
jel nisu njega dobijali neki beta testeri
Da, upravu si
Ne nisu ga dobijali beta-testeri, već oni koji su preordali paket s goldima.
Dobijali su ga beta testeri koji su imali preko 1000 bitaka.
m6a2e1 su dobivali ovi kaj su preordali 30k golda za 90 $, onog shermana su dobivali svi iznad soma bitaka
Nego šta se dogodi ako imate žuti fuel tank?
Nego šta se dogodi ako imate žuti fuel tank?
Povecava ti sansu da se zapalis za 50%.