možeš još uvijek ctrl+enter za all, tak da isti k
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
možeš još uvijek ctrl+enter za all, tak da isti k
Meni to nije radilo.
Imam neki osjecaj da ce sljedeci patch jako brzo doc.
kakve veze ima to kaj su transmission stavili naprijed kod E50?
Sada ga je puno lakše oštetiti/uništiti.
Lakse se pali, sad ce trebat nosit protupozarni alat umjesto onoga 5% na motor, i odmah gubi na okretljivosti i konkurentnosti...
meni se u 10 partija nijednom nije zapalio a izrokali su me ko budalu..nadam se da će tako i ostat
Da. Nekako mi je ovo najlošiji patch.Već par puta mi se rušila igra a prije nije. Dosta dugo mi izčazi iz bitke i sve je nekako sporije
Jel izašao overtarget markers za 0.7.4 jer stari ovaj put ne radi.Pojavi se crni ekran.
To je crosshair mod a meni treba overtarget mod.
http://worldofwargaming.ru/33-overtargetmarkers-dlya-obnovleniya-074-otm.html
evo vam jedna dobra stranica, ako niko nije postao prije mene, tu imate zanimljivih stvari
http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks
a što se tiče OTM to imate u xwm
moje mišljenje, patch je dobar, cool su ovi novi ružni francuzi, pogotovo Amx 50 Foch kojeg je teško probiti , osim gore di je commander
To je crosshair mod a meni treba overtarget mod.
http://worldofwargaming.ru/33-overtargetmarkers-dlya-obnovleniya-074-otm.html
imas to sto trazis u igrici vec od 7.3, netreba ti mod
imas to sto trazis u igrici vec od 7.3, netreba ti mod
Ovako ne,nema.
Heh još sam nešto primjetio.Imam običaj kada stisnem battle spustit prozor i dok ne započne bitka nešto ili gledat na netu ili nešto radit. rijetko ali se dogodi da zakasnim u bitku ali sada više neću jer prozor u taskbaru počne svijetlit crveno da je bitka počela :D.zgodno
Jel se to meni samo cini ili su nerfali xp i kredite?
Evo nakon duggoooo vremena, zaigrao i ja WoT, dao mi kolega acc da isprobam malo, uglavnom, 23 bitke, 23 poraza, najblazi je bio 15-8 a 6 zaredom 15-0ili 15-1, uglavnom ludnica, za kontra ekipu.
Sto reci, zadnje tri bitke nisam ni igrao, samo usao i gledao sto se desava, sad znam zasto sam ga prestao igrati. Tenkovi igrani s moje strane, KV-1; KV-2; IS-8; IS-4; T-29; M4Sherman, AMX50-100 i arty s-51, najvise sam imao s IS4 5killova ali ni to nije pomoglo. Ovaj assault mod je ok, zanimljivo, ali ni to ne pomaze, previse njubeka igra igru, u vise od pola partija svi na jednu stranu krenu, i svi izginu, ne kuzim ljude, uopste ne kuzim. Nist, drzim se ja SimCity, tamo najgore sto mi se moze desit je vulkan da eruptira.
A u sljedećem patchu dolaze tier 10 TD-ovi i meds.
Nema fucking šanse da to požure, rekli su cca. 2.5 mjeseca :P
BTW ako netko želi još uvijek imati server side reticle kao prije evo LINK
Neznam da li bi se plakao ili smijao ovim novim modovima igre. Neki izgleda da još ne kuže što je pjesnik želio reći.
Danas na Kareliji trebamo braniti bazu na brdu. 2/3 tenkova ode na položaj na kojem su bile stare baze. Ostali smo 2 amx13 90, 2 artyja i ja s ausfB u tier10 borbi. Pregazili nas za 2 min i zauzimaju bazu, dok se ostatak tima čudi tko to zauzima bazu, jer oni ne vide nikoga (čuće u starim bazama)...
sad svi jurišaju na capture point bez ikakvog smisla!
ZARADU su još više NERFALI.
OMG, sad su nas sve pritisnuli još više da se koristi premium.
Upravo to ljudi,nekim ljudima na tierovima 7+ sada smeta što se ponovo moraju učit kako igrat...
Šta mi preporučujute da stavim od dodatnih skillove posadi na Jagdpantheru?
i moram reći da mi se igra počela rušit nakon ovog patcha,nesjećam se kad mi je zadnji put izbacila,danas već 3 puta.
Htio bih probati igru.
Jel ima netko onaj invite code?
odoh na pivo
Upravo to ljudi,nekim ljudima na tierovima 7+ sada smeta što se ponovo moraju učit kako igrat...
Nije to nikakav argument, pa valjda je malo raznolikosti dobrodošlo. Non stop ista rutina je poprilično dosadna.

ovaj asault mod im je smiješan nema šanse da napadački tim pobijedi
Stolnik imas mogucnost višestrukog citiranja, netrebas 100 postova zaredom pisat
Ontopic:
Jucer sam igrao 5 partija i 3 puta sam bio u nekom game modu.
Danas sam odigrao 15 partija i svaki put Standard battle ?