World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Nekužim one koji govore da je is-8 sranje, pa to mi je najbolji tenk, najbolji nacin je da ga igrate kao mediuma, uspijeh zagarantiran...

Evo sad odigrao dvije borbe onako prije maturalca malo {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ne kuzim nista, od kad imam Ferdija, sve partije gubimo s 10 ili vise razlike.... stopa izgubljenih bitki 63%, stopa prezivjelih bitki samo 17%

evo prije 2 minute izgubili 2:15, prije 5 minuta vodili 7:0 da bi izgubili 8:15

sramota... na team balance...covjece koji je smisao imati 5 komada E-75 u timu a protivnicki ima 4 Lorrainea + Betmena??

jucer odigrao partiju, ukupan zbroj IS-3 tenkova bio je 9 u oba tima

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 1:22 (Ziga).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo napokon jedna fina sa m103, nije mi legao kao T 32, neznam zasto...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Mislim da bi se ozbiljno trebali pozabavit afk igračima iliti botovima.Sve ih je više i toliko partija je upropašteno zbog njih da je to za popi...

Tri puta bot tri dana ban pa se misli kad ćeš sljedeći put zaje.. suigrače

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Kill Frenzy kaže...

Mislim da bi se ozbiljno trebali pozabavit afk igračima iliti botovima.Sve ih je više i toliko partija je upropašteno zbog njih da je to za popi...

Tri puta bot tri dana ban pa se misli kad ćeš sljedeći put zaje.. suigrače

znam to.najgore mi je kad najbolji ili među najboljima ostane u bazi dok nas E-75 ubija.to mi je danas bilo.IS-8 stoji u bazi a protivnički E-75 nas većinu oneshoota :/

je kako si
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima ko titl za Belyj tigr bluray verziju? Moze i engleski

Sjecam se da ne netko spominjao nedavno taj film.

Ovako nabrzinu mi izgleda sasvim solidan film, pogotovo sto su rijetki oni koji se bave bas tematikom tenkova.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

lol nekidan mi se object nariktao pod suncobran {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
19 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Xc
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 11:53 (MrXleader).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li netko iskustva s kupnjom zlata direktno preko kreditne kartice? Koliko treba da sjedne, je li sigurno, je li imao netko problema...?

I uplaćivanje preko banke, kako to ide, je li netko koristio to?

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Ima li netko iskustva s kupnjom zlata direktno preko kreditne kartice? Koliko treba da sjedne, je li sigurno, je li imao netko problema...?

Ja sam već kupovao kad mi nije htio prihvatit paypal. Isto kao preko PP-a samo "manje sigurnosti". Direktno ti skida sa bankovnog računa bez nekog posrednika (kao paypal) i odma ti sjedne gold na račun.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
World of Tanks

Pozdrav, isprika na offtopicu, ali zanima me jedna stvar. Vi koji ste gledali taj film, Bijeli tigar, gdje se titlove nabavili? Hvala unaprijed.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Proz0r kaže...

Ja sam već kupovao kad mi nije htio prihvatit paypal. Isto kao preko PP-a samo "manje sigurnosti". Direktno ti skida sa bankovnog računa bez nekog posrednika (kao paypal) i odma ti sjedne gold na račun.

Koliko je to manje sigurno? Postoji li neka opasnost, skrivene takse ili tako nešto?

~
15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
Krešo91 kaže...
Proz0r kaže...

Koliko je to manje sigurno? Postoji li neka opasnost, skrivene takse ili tako nešto?

Osim ako nemaš keylogera na kompu posve je sigurno jer ide sve preko enkriptirane stranice, sa SSL certifiktom.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan

A neke dodatne takse? Malo se bojim da me ne operu jer nemam sigurnost koju PayPal pruža.

~
15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

A neke dodatne takse? Malo se bojim da me ne operu jer nemam sigurnost koju PayPal pruža.

Nope, ništa. Banka ti obračunava pretvaranje valuta po njihovom tečaju, kod mene je PBZ i oni obračunavaju po srednjem tečaju, debitna kartica Visa Electron. I nikad nije išlo preko onoga što sam dobio pretvaranjem iz eura u kune na njihovoj online mjenjačnici/kalkulatoru.

Tako da nemaš briga od nekih dodatnih troškova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 15:19 (Krešo91).
13 godina
neaktivan

Nema izgleda nigdje, pretrazio sam sve zivo i jedino sam nasao neki koji je naveden kao bosanski, ali je desyncan sa verzijom filma koju imam (Belyj.tigr.2012.720p.BluRay.Rus.HDCLUB) , a ne da mi se zafrkavat se sa popravljanjem. Izgleda da moramo ili nauciti ruski ili cekat :D

17 godina
superhixx kaže...

Nema izgleda nigdje, pretrazio sam sve zivo i jedino sam nasao neki koji je naveden kao bosanski, ali je desyncan sa verzijom filma koju imam (Belyj.tigr.2012.720p.BluRay.Rus.HDCLUB) , a ne da mi se zafrkavat se sa popravljanjem. Izgleda da moramo ili nauciti ruski ili cekat :D

Ja sam ti svakih 5 sekundi pomjerao delay sa "F2" tipkom u mpc-hc i tako ga pogledao. Film je žešće sranje, jedino se isplati pogledat scene borbi u kojima ionako ništa ne pričaju.

Kako sam loš sa IS-7 i IS-4, nisam već pošteno igrao s njima mjesec-mjesec i pol valjda zato...

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 18:34 (Hyperion).
17 godina
superhixx kaže...

Da, imam istu tu verziju. Nalazio sam svakakve titlove, ali se niti jedan ne poklapa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam prvo našao srpsku verziju na ćirilici, a onda i na latinici. U početku sve ide ok, ali kako film odmiče, prijevod postaje sve brži i brži a GOM je kaos za namjestiti titlove...Inače volim ruske filmove a ovaj želim pogledati još od prvog trailera..Ali bez pravog prijevoda, teško..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ima na warez hr pod imenom belyy tigr, ima i titl, al film je los, naporan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

želio bi nabaviti King Tigra, trenutno imam otključan vk3601 i vk3002db, imate li prijedlog s kojim da krenem prema tigru?

i molio bi vas da ukratko opišete taktiku teških tenkova, do sad sam igrao samo med tenkove

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 20:58 (renofan).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nema veze s WOTom ali eto haubica je...

M115 203mm Howitzer

Najrazornije oružje u rukama Hrvatske vojske za vrijeme domovinskog rata. Domogli smo se zarobljavajući od postrojbi JNA.
23 komada je zarobljeno u Varaždinskoj vojarni, u Selskoj vojarni 8 komada. Nažalost bile su zarobljene bez ciljinih naprava
pa su se morale ručno praviti kog strojara.

Granata je teška 90kg i za rukovanje time bilo je potrebno 14 članova posade, i to sve iskusnih i obučenih vojnika
Tamo gdje ta granata padne, trava više nikad ne raste. Na Lasinjskom ratišu 203mm granata HVa je pala pored JNA tenka T55
od siline splash damagea, tenk se preokrenuo na kupolu
Brzina pucanja 30 granata na sat, domet 16,5km

Najteže je bilo ugurati granatu u cijev tako da se njena bakrena obujmica ureže u žlijebove cijevi dovoljno duboko da zadrži granatu u istom položaju i kada se cijev podigne. NAime granata

nema čahuru koja bi ju držala do opaljenja, nego se iza nje nalaze barutna punjenja u vrećama. Nakon zatvaranja cijevi u zatvarač se umeće kapsula upaljača i tada slijedi BOOOOM opaljenje :)

pa usporedite s haubicama ingame :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 22:15 (Ziga).

12 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

M115 203mm Howitzer

Najrazornije oružje u rukama Hrvatske vojske za vrijeme domovinskog rata. Domogli smo se zarobljavajući od postrojbi JNA.
23 komada je zarobljeno u Varaždinskoj vojarni, u Selskoj vojarni 8 komada. Nažalost bile su zarobljene bez ciljinih naprava

Granata je teška 90kg i za rukovanje time bilo je potrebno 14 članova posade, i to sve iskusnih i obučenih vojnika
Tamo gdje ta granata padne, trava više nikad ne raste. Na Lasinjskom ratišu 203mm granata HVa je pala pored JNA tenka T55

Najteže je bilo ugurati granatu u cijev tako da se njena bakrena obujmica ureže u žlijebove cijevi dovoljno duboko da zadrži granatu u istom položaju i kada se cijev podigne. NAime granata

nema čahuru koja bi ju držala do opaljenja, nego se iza nje nalaze barutna punjenja u vrećama. Nakon zatvaranja cijevi u zatvarač se umeće kapsula upaljača i tada slijedi BOOOOM opaljenje :)

Now that's a fine piece of history :)

Inače može se usporedit sa S51 ingame, barem što se tiče "dizajna" same haubice.

A šteta što splash u igri nije kao IRL, zamislite svi sada 8 line na Himell-u. Gledate niz ulicu i najednom se pojavi mali T-54 i on u strahu ide lijevo desno i zabije se u zid. Stoji on pomalo postrance i vi opalite HE granatu u njegov bok......

Kako je izgledao mali T-54 nakon udarca? Pogledajte OVDJE :D

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

M115 203mm Howitzer

T92!{#}

PanterA
14 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Ziga kaže...

M115 203mm Howitzer

T92!{#}

ali ista cijev kao na Pinokiu (S51) a takoder i dizajn,doduse po splashu je bome ko T92 {#}

Xc
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanima me vaše mišljenje o vama najboljem tier VIII premium tenku.

2 Löwe
1 KV-5
20 Type 59
12 T34
~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Zanima me vaše mišljenje o vama najboljem tier VIII premium tenku.

Najzabavniji je Type, KV-5 je mrga kada je prvi na listi i kada ne naleti na drugoga Tiera 8.

Lowe je spora krmača s kojom je dosadno igrati, zarađuje lošije od Typea zbog skupih granata. T34 je navodno dobar ali nemam ga pa nemogu niti suditi.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

probao sam t34 i taj top sa t10 penetracijom dobro dođe

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

probao sam kod frenda t34 a kod drugog lowe-a i definitivno mi je bolji bio t34.

type-a imam u garaži i definitivno je jako zabavan tenk i jako dobro zarađuje.. jedini problem je što ga ne možeš uzeti u regularnoj ponudi, eventualno ako bude opet neka akcija.

ako želiš kupiti premium tenk, možda bi trebao pričekati uber pershinga kojeg najavljuju {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice