- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najvise sam igrao sa Light (Francuzi), Medium (Njemci) i malo mi je dosadilo... Ako nista taj T29 ima dobar top pa valjda ce se moci igrati s njim na Tier 7.
Neda mi se istrazivati IS inace bih njega uzeo... Nadam se da je T29 i ostali iza njega OK...
sta se dogodilo sa B-E ?? cuo sam da su neki ljudi izasli??
Ja sma poceo razvijat malo ruske i njemacke tenkove. Americki su mi bili prvi pa sam stigo do t1 ali mi je uzasno tesko skupiti onih 28k honora sta treba. Ima koji brzi nacin osim uplate love ?
Vezano za ovaj 7.4
- Uklonit ce se "komarain" i "mocvara".
Koja je to mapa močvara ?
Vezano za ovaj 7.4
Rekao bih ona blesava što ima dvorac na sredini okružen močvarom te dva sela sa svake strane i uzvisine oko baze.
Vezano za ovaj 7.4
Rekao bih ona blesava što ima dvorac na sredini okružen močvarom te dva sela sa svake strane i uzvisine oko baze.
Da nadodam: shit mapa za većinu tenkova. Pogotovo heavy-je koji su jako spori kao Maus ili E100 ili T95.
Ne mogu uci u igru kao ni ostali pa da malo tipkam :)
Lutam po raznim granama: Njemci, Rusi, Ameri...
ajd mi recite sta da kupim Tier 7 (smatram da tu mogu zaradjivati)
imam istrazen Panther 1, VK3002Db, sad ganjam T29 (heavy) i T20 (medium)
Imam istrazen i Tiger al ne svidja mi se... da nastavim prema T29???
vk3002db kupi jedino ako želiš zabavu, osim toga ako imaš istražene panteru i tigra ne služi ničemu, on ti je kao kv-13, vrlo brz, mobilan, zabavan, dmg mu je solidnih 200 kad nabaviš 8,8cm ali problem je penetracija, nećeš gotovo nikog tier 7+ moć penetrirat sprijeda, tako da moraš igrat pametno i dolazit im s boka ili leđa, pantera je dobra (ja je imam) s tom granom nemožeš pogrješit, jedini problem je taj što imaš mitraljez ne gun, radiš bijednih 100 dmg ali pucaš ko lud, moraš nać odgovarajući stil igre za njega, za t29-najbolji t7 tenk, i svi nakon njega solidni, jedini problem je t32 koji ima najbolji gun isi kao t29, ali osim toga ameri su oke heavy grana kad se prođe m6...
hebate ne stignem pročitati forum 2 dana i opet se thread pretvori u hrpu historical i balans QQ-a...
evo jedan mali guide for newbs:
- igra je balansirana, vjerojatno bolje od 90% drugih online igara
- ako ti se ne sviđa balans nemoj igrati
- ako misliš da je pay to win, nemoj igrati
- ako tražiš simulaciju nemoj igrati
- ako te igra živcira nemoj igrati
- ako misliš da WG radi loš posao, napravi bolje ili nemoj igrati
- ako si fan 2. svjetskog rata, guess what ovo nije povjesna igra
- ako misliš da znaš kako će stvari izgledati nakon dodavanjy XY tenka, stabla ili whatever, nabavi kristalnu kuglu i počni prodavati svoju vidovitost (tzv QQ na neviđeno)
- ako misliš da je nacija s kojom igraš zakinuta, probaj OP naciju ili nemoj igrati
- još jednom za spore, ako misliš da su rusi OP igraj sa njima i shvatit ćeš da i oni imaju mane (ili nemoj igrati)
evo i template za stvari koje nisam obuhvatio:
- ako "insert random QQ", nemoj igrati
i onako programerski za kraj:
else { stop teh fck QQ-ing;
}
Čestitam, ovoliku količinu verbalnog proljeva nisam dugo pročitao U igri bi to bila nagrada asshole of the month
Koja je programerska naredba za kraj sa preseravanjem? Čovjek bi pomislio da ovo nije forum gdje svi mogu napisati svoje mišljenje i stajalište u okviru ove teme? Potrebna je obzirnost da gospon nani ne mora čitati 2 stranice teme, ili njegova autorizacija da se iznese mišljenje koje je u skladu sa njegovim?
Ne mogu uci u igru kao ni ostali pa da malo tipkam :)
Lutam po raznim granama: Njemci, Rusi, Ameri...
ajd mi recite sta da kupim Tier 7 (smatram da tu mogu zaradjivati)
imam istrazen Panther 1, VK3002Db, sad ganjam T29 (heavy) i T20 (medium)
Imam istrazen i Tiger al ne svidja mi se... da nastavim prema T29???
vk3002db kupi jedino ako želiš zabavu, osim toga ako imaš istražene panteru i tigra ne služi ničemu, on ti je kao kv-13, vrlo brz, mobilan, zabavan, dmg mu je solidnih 200 kad nabaviš 8,8cm ali problem je penetracija, nećeš gotovo nikog tier 7+ moć penetrirat sprijeda, tako da moraš igrat pametno i dolazit im s boka ili leđa, pantera je dobra (ja je imam) s tom granom nemožeš pogrješit, jedini problem je taj što imaš mitraljez ne gun, radiš bijednih 100 dmg ali pucaš ko lud, moraš nać odgovarajući stil igre za njega, za t29-najbolji t7 tenk, i svi nakon njega solidni, jedini problem je t32 koji ima najbolji gun isi kao t29, ali osim toga ameri su oke heavy grana kad se prođe m6...
Hvala za odgovor, sad imam T1 fali mi jos malo ex. do M6, inace T1 sam presao za par dana lagane igre i dobar mi je bio za svoj Tier (kad sam u svom Tieru znalo je bit do 5 killova sto je za mene ok).
Za vikend bi trebao biti M6, nadam se :)
Ako bih stigao do T29 mislim njega dobro srediti i loziti u ramer ili nesto sl. i tu ostati ne ici na Tier 8... mozda :)
Vezano za ovaj 7.4
Miču swamp? e jbg, ta mi je mapa bila baš dobra..od arty preko mediuma pa i heavy-ja
hebate ne stignem pročitati forum 2 dana i opet se thread pretvori u hrpu historical i balans QQ-a...
evo jedan mali guide for newbs:
- igra je balansirana, vjerojatno bolje od 90% drugih online igara
- ako ti se ne sviđa balans nemoj igrati
- ako misliš da je pay to win, nemoj igrati
- ako tražiš simulaciju nemoj igrati
- ako te igra živcira nemoj igrati
- ako misliš da WG radi loš posao, napravi bolje ili nemoj igrati
- ako si fan 2. svjetskog rata, guess what ovo nije povjesna igra
- ako misliš da znaš kako će stvari izgledati nakon dodavanjy XY tenka, stabla ili whatever, nabavi kristalnu kuglu i počni prodavati svoju vidovitost (tzv QQ na neviđeno)
- ako misliš da je nacija s kojom igraš zakinuta, probaj OP naciju ili nemoj igrati
- još jednom za spore, ako misliš da su rusi OP igraj sa njima i shvatit ćeš da i oni imaju mane (ili nemoj igrati)
evo i template za stvari koje nisam obuhvatio:
- ako "insert random QQ", nemoj igrati
i onako programerski za kraj:
else { stop teh fck QQ-ing;
}
Čestitam, ovoliku količinu verbalnog proljeva nisam dugo pročitao U igri bi to bila nagrada asshole of the month
Koja je programerska naredba za kraj sa preseravanjem? Čovjek bi pomislio da ovo nije forum gdje svi mogu napisati svoje mišljenje i stajalište u okviru ove teme? Potrebna je obzirnost da gospon nani ne mora čitati 2 stranice teme, ili njegova autorizacija da se iznese mišljenje koje je u skladu sa njegovim?
Slažem se s tobom..
Za koji k... onda služi forum ak ne za raspravu?!
O čemu da pričamo onda? o farbi na tenkovima? jel bi to prošlo autorizaciju?
Vezano za ovaj 7.4
Da li je sa zadnjim updateom ukinuta i mapa Provincija? Nisam bio na njoj od updatea...
Nisu mi nešto drage ove mape što se ukidaju ali ima i gorih (čitaj:zmajev greben)
Samo male tirove ostavili da to igraju, T1 i T2! Ako si se poželio, kupi loltraktora i tuci heheh :D
Vezano za ovaj 7.4
Da li je sa zadnjim updateom ukinuta i mapa Provincija? Nisam bio na njoj od updatea...
Nisu mi nešto drage ove mape što se ukidaju ali ima i gorih (čitaj:zmajev greben)
Province je isključivo low tier mapa (vjerovatno I, II i III). Nisam se ni ja s njom susreo odavno iako imam tenkove tier IV - VII.
Ja sam nedavno išao na master tankera iako je bugiran, kupio loltraktora, trebao mi onaj t1 francuz i provincija je bila svaka treća mapa...
Imali smo malu buru u klanu nakon poraza u CW-u u nedjelju. Neki su igrači izašli iz klana ( trojica), došli su neki novi , trenutna atmosfera je dobra . Nadam se skorom povratku otišlih članova , jer su dobri igrači sa dobrim tenkovima i u svakom slućaju nam fale .
Jel ima neko objasnjenje na hr. kako fura to sa klanovima (nije mi bas u potpunosti jasno),
a volio bih znati...
Pozzz
Čovjek bi pomislio da ovo nije forum gdje svi mogu napisati svoje mišljenje i stajalište u okviru ove teme? Potrebna je obzirnost da gospon nani ne mora čitati 2 stranice teme, ili njegova autorizacija da se iznese mišljenje koje je u skladu sa njegovim?
prvo treba naučiti razlikovati mišljenja i stajališta sa neprekidnim cmiždrenjem dječice koji vječito nađu razlog za repetetivno prigovaranje na već isprane teme.
mislim da odeš nazad i pročitaš zadnjih 100 stranica, da ćeš na barem 25 naći da je netko spomenuo kako je tiger bio superioran tenk u ww2, na 80 ćeš naći da je ovaj ili onaj OP itd itd.. isto tako redom sva ekipa koja redovno plače je 100 puta već napustila igru kroz zadnjih x stranica, jer ih živcira, jer ih WG ne sluša itd itd blah blah blah..
smatram da se kao ni meni, većini forumaša neda slušati tuđa jadikovanja.. ako hoćete da vaše suze dopru do devova, imate suggestion forum, error & bug reporting itd itd, oni su barem plaćeni da slušaju/čitaju taj proljev.
ah i drage ruke ću primiti nagradu s-hole of the month, ukoliko će to pomoći dječici da stiša plač
Imali smo malu buru u klanu nakon poraza u CW-u u nedjelju. Neki su igrači izašli iz klana ( trojica), došli su neki novi , trenutna atmosfera je dobra . Nadam se skorom povratku otišlih članova , jer su dobri igrači sa dobrim tenkovima i u svakom slućaju nam fale .
Epski rage quit
Epski rage quit
Zaja jel ti trazis klan?
imam t57, i ta je mapa stvorena za taj arty. Gotovo uvijek top gun, ali ni s njim me ne stavlja više tamo....
Igram sa IS-7 i krećem se 40km/h i pogode me 2 arty-a od jednom i treći arty koji je igrao kao TD me dokrajči -.-
Mrzim ih iz dna duše, precizniji su od tenkova ffs
BTW: Onaj ruski film "Bijeli Tigar" je došao na torrente, jedva čekam da vidim kako tigar rastura ruse
Igrao sam s arty-em nešto sitno, pogodit metu dok se kreće nisam uspio, no ovi kao da imaju lasersko navođenje.
Evo screenshotova iz filma
Čovjek bi pomislio da ovo nije forum gdje svi mogu napisati svoje mišljenje i stajalište u okviru ove teme? Potrebna je obzirnost da gospon nani ne mora čitati 2 stranice teme, ili njegova autorizacija da se iznese mišljenje koje je u skladu sa njegovim?
prvo treba naučiti razlikovati mišljenja i stajališta sa neprekidnim cmiždrenjem dječice koji vječito nađu razlog za repetetivno prigovaranje na već isprane teme.
mislim da odeš nazad i pročitaš zadnjih 100 stranica, da ćeš na barem 25 naći da je netko spomenuo kako je tiger bio superioran tenk u ww2, na 80 ćeš naći da je ovaj ili onaj OP itd itd.. isto tako redom sva ekipa koja redovno plače je 100 puta već napustila igru kroz zadnjih x stranica, jer ih živcira, jer ih WG ne sluša itd itd blah blah blah..
smatram da se kao ni meni, većini forumaša neda slušati tuđa jadikovanja.. ako hoćete da vaše suze dopru do devova, imate suggestion forum, error & bug reporting itd itd, oni su barem plaćeni da slušaju/čitaju taj proljev.
ah i drage ruke ću primiti nagradu s-hole of the month, ukoliko će to pomoći dječici da stiša plač
je puno bolje su poruke tipa:
-kako sam dobar.... ubih x tenkova.....
-vidi ovo ......
-dobra partija...
popraćeno nekim cropanim usranim skrinšotom......
a onda pogledaš profil tog uber igrača i ima 40isitno prosjek pobjeda i efikasnost ispod 900.......
ako malo bolje pogledaš na WOT forumu....... a i ovdje.....
podosta tih "plačipičkica" ima znatno bolje statistike od uberskrinšot igrača..........
je puno bolje su poruke tipa:
-kako sam dobar.... ubih x tenkova.....
-vidi ovo ......
-dobra partija...
popraćeno nekim cropanim usranim skrinšotom......
a onda pogledaš profil tog uber igrača i ima 40isitno prosjek pobjeda i efikasnost ispod 900.......
ako malo bolje pogledaš na WOT forumu....... a i ovdje.....
podosta tih "plačipičkica" ima znatno bolje statistike od uberskrinšot igrača..........
Kao prvo daj da više zatvorimo temu o tom Efficiency rating. To je statistički bullshit koji nikad u životu nisam pratio. Aj dobro prosjek pobjeda, ali opet i to ovisi o drugim igračima koje taj pojedinac dobije. Tj. koliko idiota mu MM stavi u njegov tim.
A ovo sa hvalisanjem koliko smo tenkova maznuli u jednoj bitci (npr. ja sa stugom nekidan) je samo pokazivanje sretne partije i skilla.
Mi tada barem ne seremo svima kako je XYZ tenk slab i ne započinjemo naše KUKANJE koje vi neki stalno naglašavate jer očito je da ili neznate igrat s tim tenkom ili ste totalni retard (što sumnjam da jeste jer ste sposobni napisat post) ili je nešta stvarno syebano u igri s tim tenkom.
Uzmimo primjer IS-8. On IMA grešku u armor values i devloperi su to rekli i ispravili su u nadolazećem patchu. A ljudi dan danas sa smrdanim armor values own-aju s tim tenkom bez obzira na developerske greške. Što znači da su takvi igrači prilagodljivi i UČE IZ SVOJIH GREŠAKA....za razliku od nekih koji nakon 10 partija odustanu od tenka i odyebu ga k'o lanjski snijeg. Narode stvarno ono, za vijeke vjekova naučite razlikovat QQ-anjem koji, seljački objašnjeno znači "PREKINITE KUKAT K'O BABE O SVEMU!" Imate mozak, imate dovoljno inteligencije za razviti taktiku i imate volje, samo ste slijepi zbog ovoga kukanja jer ste navikli na to. For fucks sake naučite pretvarati slabosti nekog tenka u njegovu prednost, odnosno iskoristite njegove prednosti i čuvajte njegove slabe točke jer inače ćete stalno krepavat ko Toni Cetinski 100-put dnevno.
Anyway, ovim putem bi htio podsjetit sve vas da počnete ignorirat svakakva sranja koja se događaju u igri i počnite malo samokontrolu razvijat jer inače ćete popyzdit.
Epski rage quit
Zaja jel ti trazis klan?
Ne trazim klan.
prva bitka sa obj261 i nemogu stavit rammer
ali gle ovo(*)
edit: evo druga bitka
moram rec da i nije los, ima samo 18 granata koje rade manji dmg od obj212 a kostaju 400 vise
ipak dobra preciznost, jako plitak luk granate i top nemozes bas okrenut ali zato cilja 2-3 sek brze od obj 212 i krug je manji
prva bitka sa obj261 i nemogu stavit rammer
ali gle ovo(*)
edit: evo druga bitka
moram rec da i nije los, ima samo 18 granata koje rade manji dmg od obj212 a kostaju 400 vise
ipak dobra preciznost, jako plitak luk granate i top nemozes bas okrenut ali zato cilja 2-3 sek brze od obj 212 i krug je manji
pa imas podatke od TS-a ramrus?ajde dodi pa da bacimo koju