World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.364.466
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
pandza94 kaže...

@Stolnik:

Imam Mausa već nekih mjesec-dva,i prilično sam siguran da ga znam igrati,dapače.
I pročitaj još jednom post,možda sada i shvatiš o čemu sam pričao. 

Aha, procitao sam post i skuzio o cemu pricas, sry{#}

Pricao si bas o tome {#}{#}

Pogledat slike obavezno

@mp95 ipak ce stavit neka cudovista iz WW II kao sto je Ratte {#}

MAUS II, MAUS III, Ratte itd itd

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 15:02 (Stolnik).
17 godina
Stolnik kaže...
{#}

Ne, il si procitao krive izvore il si to izmislio, bas su Tiger-i unustili tenkove! Doma dodem oko 5 pa cu tocno citirat sto pise i jos cu stavit izvor da nebi bilo da sam izmisljao.

Znam da ono što sam napisao nije baš najtočnije, ali sada me zanima baš  što i kako je točno bilo. Isprika na offtopicu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
17 godina
Stolnik kaže...
pandza94 kaže...

@Stolnik:

Imam Mausa već nekih mjesec-dva,i prilično sam siguran da ga znam igrati,dapače.

Pricao si bas o tome  {#}{#}

Pogledat slike obavezno

@mp95 ipak ce stavit neka cudovista iz WW II kao sto je Ratte  {#}

Neznam zašto, ali mi se čini sve i da stave takva ''čudovišta'' da će opet biti nerfana do bola, te će ih rusi (jer će staviti i njih) bez problema bušiti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
15 godina
Stolnik kaže...

Pogledat slike obavezno

Ma nece stavljati tier 11 tenkove nikako, to je bila neka prvoaprilska šala, ali nema šanse...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 15:11 (Intel&ATI).
15 godina
World of Tanks

Ajde, ljudi, dosta kukanja... Pa to je igra! Sto me briga, jos mi je veci gust busiti jace i prilagodjavat se jer znam da sam slabiji. Sve mi je super dok ja na tenku imam vise xp-a po partiji nego 95% drugih. Tako imam na svakom kojeg igram, a i nisam bas neki igrac. A ako niste skuzili i dosta je situacijona igra, nema dvije iste partije.

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Obavezno dignuti tier tenkova na 60, i svakom sljedećim updateom za +10 :) bem li im idiotske ukrajinsko-ruske glave..ili od kud su već........

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon tier X TD! {#}

PanterA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Pogledat slike obavezno

Dora artiljerija....OMG

To jednom opali i pola meča reloada jer radi 20k damage i jedno 50m splash {#}

Očito developeri trollaju jer nema fucking šanse da ubace tier 10 arty.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 15:39 (Krešo91).
15 godina
World of Tanks
http://modelling-tutorials.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Baš sam napravio lijepi odmor od tenkova dva tjedna, vidim da je sve po starom, wg i dalje brije po svom, ništa ajmo nazad na živciranje :D

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 16:10 (Cele303).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks
Znao sam za taj tenk,ali mislio sam da su bila samo dva-jedan koji je pukao na pola i jedan koji je sam sebe oneshotao. Za treceg nisam znao.
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zar je itko uopće povjerovao da planiraju ubaciti Rattea, Monstera, tier X arty i ostale gluposti u igru?

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Da jos malo oftopicarimo o kvaliteti ruskih i njemackih tenkova..
o kvaliteti ruskih tenkova sam Staljin je dovoljno rekao: U kvantiteti ima kvalitete...

Ne kuzim vas, ovaj tenk je los,ona nacija je OP,... jednostavno,svaki tenk zahtjeva svoj stil igre.
Npr. uzivam sa Tigerom, moze naic sve osim onog americkog TD (osim ako ne naletis u njegovu guzicu) :D
Jedini problem je kad u randomu dobijes idiote,.. protiv toga nemozes...

1 0 hvala 0
14 godina
sirka666 kaže...

koje sugavo nepokretno sranje...

16 godina
Stolnik kaže...
sirka666 kaže...

A Maus i T95 inače idu 50 km/h uzbrdo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 17:11 (Shamrock).
14 godina
Shamrock kaže...
Stolnik kaže...
sirka666 kaže...

A Maus i T95 inače idu 50 km/h uzbrdo...

ti mislis da bi se to zeleno govno okrenulo za 360* prije MAUS-a?

14 godina
Stolnik kaže...
DedicatedGamer kaže...
mind_challenge kaže...
Stolnik kaže...
ivanoile kaže...
mp93 kaže...

Slažem se s vama u potpunosti. Ruski tenkovi su se masovno proizvodili, dok su njemački bili kvaliteniji i bolji (malo sporiji) ali bilo ih je puno manje. Igra je nerealna, iz aviona se vidi da favoriziraju ruse. Za iskup, wargaming bi trebao uvest u igru Landkreuzera P1500 {#}.

I sto onda bi po tebi trebalo stavit jednu ekipu sa 100 ruskih T-34 protiv druge ekipe od 15 Tigera?Sto bi tek onda bilo.A kao sto vec dosta mudrih je reklo,rusi rade igru i normalno je za ocekivat da ce njihovi tenkovi biti jaci i idealizirani.

Onda bi 4 Tigra spotrla T-34 za 45 Min, a ostalim Tigrovima bi bilo dosadno ;)

Negdje pročitah anegdotu jednu o sličnom događaju. Dakle išla su 3 Tigera i uletila među 42 ruska tenka, sve ih počistili bez većih šteta i vratili se u bazu jer su bez goriva ostali, da nisu sredili bi još kojeg. Ako nađem izvor zalijepit ću vam ovdje.

8 tigrova, artiljerija je počistila oni su samo napravili obruč oko tenkova da nemogu pobjeć 42 uništena ruska tenka ( t43 ) ?

u svakom slucaju {#}

Ne, il si procitao krive izvore il si to izmislio, bas su Tiger-i unustili tenkove! Doma dodem oko 5 pa cu tocno citirat sto pise i jos cu stavit izvor da nebi bilo da sam izmisljao.

Evo da nebi ispalo da izmisljam...

Tiger

Izvještaji Saveznika govore o potpunoj nemoći savezničkih tenkova prema Tigru, odnosno da je potrebno 5 tenkova Sherman koji moraju u širini napasti Tigra kako bi jedan od njih došao dovoljno blizu i možda ga uništio. Iz takvih napada u najboljem se slučaju vraćao samo jedan Sherman.

Na istočnom bojištu ostao je zapisan događaj u kojem je jedan Tigar napao pedesetak tenkova T-34 i uništio ih više od dvadeset, vrativši se u bazu nakon što je ispucao streljivo.

Panther

Vatreno krštenje ovaj tenk doživljava u srpnju 1943. godine u Kurskoj bitci gdje je poslan bez testiranja po naredbi Hitlera. Taj pokus na bojnom polju bio je tek donekle uspješan jer se većina poslanih tenkova pokvarila prije dolaska do vatrene linije. Oni koji se nisu pokvarili uništili su velik broj protivničkih tenkova dokazujući uspjeh njegovog vojnog dizajna. Kada su početne mehaničke boljke ovog tenka bile djelomično ispravljene on je postao strah i trepet protivnika.

Crvena armija ga je poštovala kao protivnika na bojnom polju. S druge strane, kada bi američke ili britanske vojne (oklopne ili pješačke) trupe imale susret s Panzerom V nastupala bi opća panika s pozivom zrakoplovstvu za hitno bombardiranje. Zapadni saveznici su redovito koristili sve zarobljene tenkove Panzer V smatrajući ih daleko boljim od bilo kojeg svog tenka. Po američkoj statistici za uništenje jednog Panzera V bilo je potrebno izgubiti 5 Shermana ili 9 sovjetskih T-34, a stvarni je omjer možda bio i veći pošto se u rujnu 1943. sedam Pantera sukobilo sa 70 tenkova T-34 i uništilo više od 25 protivnika bez gubitaka.

( pogledaite video i slusaite tai prelijep zvuk Maybach motora {#}

17 godina
World of Tanks

Ako uzmemo sve osobine tenkova i stvorimo konačnu ocjenu, najbolji tenk u WW2 je Panther. Tiger II je bio najjači, no nedostatak mu je užasno loša pokretljivost i abnormalna potrošnja od 500 litara na 100km.

4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ne vidim u čem je poanta rasprave. Vi ne želite da rusi budu OP, nego umjesto toga da nijemci budu OP? Zar je bitno?

2 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...

Ako uzmemo sve osobine tenkova i stvorimo konačnu ocjenu, najbolji tenk u WW2 je Panther. Tiger II je bio najjači, no nedostatak mu je užasno loša pokretljivost i abnormalna potrošnja od 500 litara na 100km.

Da, Panther je bio najbolji tenk pa onda Tiger...
14 godina
smola3005 kaže...

Ne vidim u čem je poanta rasprave. Vi ne želite da rusi budu OP, nego umjesto toga da nijemci budu OP? Zar je bitno?

ne, nego to je dokaz da je igra nerealna i da su ruski papirnati tenkovi u ovoj igri zapravo "njemci" zasto nebi napravili igru tako kako je uistinu bilo ako vec rade te povjesne dogadaje...
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
pandza94 kaže...

@Stolnik:

Pogledat slike obavezno

nisam upućen u raspravu al koji je k****???

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
Ali ni jedno ni drugo ne pridonosi kvaliteti same igre. Ako ste vec toliko uvjereni da su rusi OP, a i dalje ste tu i igrate, po meni je onda sasvim svejedno koja je nacija OP.
A da se osvrnem i na raspravu o povijesti; kolko ja znam, Tiger i u igri razvaljuje i T-34 i Shermana/e...
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

sa tobom se slažem u potpunosti.naprimjer svi koji su bolje upućeni u upućeni u butku u ardenima znaju da bi njemci pobjedili da im 80 king tigera iliti tiger II nije ostalo bez goriva a i samim time njemci nisu mogli preokrenit situaciju u svoju korist a amerikanci su ih sve zarobili. dobro je poznato da je hitler tu bitku dobio da bi se pregovaralo o prestanku rata 

Avenged Sevenfold foREVer!
17 godina
World of Tanks

nemojte se uvrijediti ali nabijem ih na q....c.... heavy tenk opremljen teži 66 tona, ima 130mm topčinu, puca 5 granata u minuti, ima 250ak mm prednjeg oklopa na kupoli i zamislite ide čak 43kmh!

mogli bi napraviti neki IS-9 od polikarbonata tako da teži 30 tona a da ide 100kmh s 203mm topom i 1000metara vidnim poljem

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

I na kraju krajeva dolazimo do zaključka da je to samo igra i da se pravi povijesni parametri unesu onda bi npr. King Tiger bio neprobojan od mojeg Object 704 jer po povijesnim podacima BL10 top na 704 je imao nekih stotinjak i kusur milimetara efektivne penetracije {#}

Zato ono, bacite povijesne parametre i podatke na stranu i igrajte igru kako znate ili naučite bolje iz svojih grešaka. For fucks sake pogledajte battle replay i onda pogledajte gdje ste pogriješili s napadom na neki tenk i popravite se idući puta. Samo polako, nema žurbe {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Stolnik kaže...
smola3005 kaže...

ne, nego to je dokaz da je igra nerealna i da su ruski papirnati tenkovi u ovoj igri zapravo "njemci" zasto nebi napravili igru tako kako je uistinu bilo ako vec rade te povjesne dogadaje...

Nikad nitko nije ni rekao da je WoT simulacija... Igra je napravljena tako da svi tenkovi manje-više budu ravnopravni u borbi.

Neki tenkovi imaju bolji oklop, neki su pokretljiviji i brži, dok treći imaju bolji top...

Osim toga, kada bi se ciljalo na realnost, tada bi u igri bilo sveukupno 20-30 tenkova jer veliki dio tenkova koji su u igri postojao samo na papiru...

Prestanite više World of Tanks gledati kao simulaciju jer WoT to nije niti će ikada biti...

14 godina
Shamrock kaže...
Stolnik kaže...
smola3005 kaže...

Nikad nitko nije ni rekao da je WoT simulacija... Igra je napravljena tako da svi tenkovi manje-više budu ravnopravni u borbi.

Neki tenkovi imaju bolji oklop, neki su pokretljiviji i brži, dok treći imaju bolji top...

Osim toga, kada bi se ciljalo na realnost, tada bi u igri bilo sveukupno 20-30 tenkova jer veliki dio tenkova koji su u igri postojao samo na papiru...

Prestanite više World of Tanks gledati kao simulaciju jer WoT to nije niti će ikada biti...

Da a to su samo rusi, svaki nacisticki tenk koji je u igri je bio na papiru ali su ga napravili do 1945, tj kad je rat zavrsio tenkovi su bili napravljeni...a pol rusa nije postojalo kad je rat trajao...

16 godina
Stolnik kaže...
Shamrock kaže...

Da a to su samo rusi, svaki nacisticki tenk koji je u igri je bio na papiru ali su ga napravili do 1945, tj kad je rat zavrsio tenkovi su bili napravljeni...a pol rusa nije postojalo kad je rat trajao...

lowe, E-75, E-50, GW Panther, GW Tiger, GW Type E, VK 2801, VK 3002 (DB), E-100 (samo je šasija napravljena),VK 4502, Maus (1 funkcionalni prototip)...

Nijedan od tih tenkova nije vidio borbu, a samo neki su napravljeni kao prototipovi...

A što se tiće njemačkih tenkova nakon WW2, prvi tenk koji je ušao u upotrebu bio je Leopard 1 1965. godine, a njega nebi imalo smisla uvesti u igru...

14 godina
World of Tanks

BTW, ja se ne sjećam da sam negdje pročitao da se ovdje radi o WW2 igri. Konkretno, u opisu igre stoji ovako: "The huge tank arsenal at your disposal includes more than 150 vehicles from Germany, France, the Soviet Union and the USA and from the 1930’s to the 1950’s."

3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice