World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.367.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dragi moj Mausu,prijatelju stari.
Sve do 7.2 si bio odličan tenk,malo undergunnan ali si

se snalazio u rukama dobrih igrača.
Sada s navalom ovih topova i tenkova,bojim da te više neću moći igrati,

no neću te nikada zaboraviti.
Samo se sjeti vremena kad bi ja i ti zajedno držali cijelu stranu mape od 9 njihovih tenkova,

i budi ponosan na sebe,jer rijetko tko je mogao držati ono što si ti uspio.

Počivaj u miru stari prijatelju....

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
11 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

jedva čekam da na ruse stave maljutke i javeline, tako da možeš piti pivicu a tenk sam roka sve  živo i neživo po mapi!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

prije par dana  sam  kupio   novi p c  4   g rama... 1  giga  graficka....i  ponekad m i stopa  igra... da li  znate   zbog cega??

odisey

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo imam odigranih 1600 bitaka i stvarno sam se zabavio.

Bilo bi fora kad bi napravili neki realan WWII game mod. Jer je glupo da ostale SSSR i USA imaju tenkove do 1950 a njemci do 1945. 

Malo mi je glupo da jednan od najvecih fear factora Tiger ispada jedan tenk kojeg zelis sto brze preci. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DedicatedGamer kaže...

novi hardware pretpostavljam pa koriste to vrijeme da malo poboljšaju neke stvari na koje se ljudi žale ili da poboljšaju neke od trenutnih mogućnosti

ja se nadam otvaranju amerike ili azije i dodavanjem novih mapa {#}

Xc
14 godina
pandza94 kaže...

Samo se sjeti vremena kad bi ja i ti zajedno držali cijelu stranu mape od 9 njihovih tenkova,

Sta ti pricas?? MAUS je odlican tenk, naravno bez opreme i posade koja nije ma 100% puno igraca kazu da je tenk jadan spor itd itd. Na njemu treba imat Spal-Liner-a, Rammer-a i Ventilaciju i posada naravno na 100% sa skilovima. Najvaznija stvar je znati ga nakosit ( ako to neznas otidi u traning s frendom koji ima Tier X i isprobavaj ) kad se MAUS pravilno postavi dingaju ga svi, mene je dingao JgdTiger, IS-7, E-100 itd, i kako nakosis tenk, kada traje reload tocno tako trebas nakositi i kupolu i kad si spreman za pucanje onda okrenes turent prema neprijatelju, s tim tenkom treba znat igrati...btw ako neces moc s tim tenkom igrat, s kojim ces onda moc??
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
MrXleader kaže...

ja se nadam otvaranju amerike ili azije i dodavanjem novih mapa {#}

Ovo s mapama je teški shit stari moj na količinu pojavljivanja istih

Erlenberg = rijetko, Komarin = rijetko, South Coast = rijetko, Swamp = rijetko, Westfield = rijetko, Arctic region = ultra rijetko (1 mjesečno), Cliff = rijetko, Mountain Pass = rijetko,

Province = ultra shit rijetko (1 u 2 mjeseca) > ovu sam mapu igrao 1 put u životu

a neke se javljaju prečesto, jučer sam Live Oaks igrao 3 puta zaredom,...sramota

17 godina
Stolnik kaže...

Najvaznija stvar je znati ga nakosit ( ako to neznas otidi u traning s frendom koji ima Tier X i isprobavaj ) kad se MAUS pravilno postavi dingaju ga svi, mene je dingao JgdTiger, IS-7, E-100 itd, i kako nakosis tenk, kada traje reload tocno tako trebas nakositi i kupolu i kad si spreman za pucanje onda okrenes turent prema neprijatelju, s tim tenkom treba znat igrati...btw ako neces moc s tim tenkom igrat, s kojim ces onda moc??

Tko nije naučio nakositi tenk na Ausf B, Mausa ne mora ni istraživati ni kupovati....

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 10:08 (Ziga).
14 godina
GRDI-146 kaže...

Evo imam odigranih 1600 bitaka i stvarno sam se zabavio.

Bilo bi fora kad bi napravili neki realan WWII game mod. Jer je glupo da ostale SSSR i USA imaju tenkove do 1950 a njemci do 1945. 

Malo mi je glupo da jednan od najvecih fear factora Tiger ispada jedan tenk kojeg zelis sto brze preci. 

Slazem se s tobom, to je malo nepravedno ali jbg, nadajmo se da ce i naciste stavit do 1950 :) Ja imam otkljucanog King Tiger-a tj Tiger-a II, ali u garazi jos uvjek imam Tiger-a koji je meni odlican tenk, s njim u danu odigram 30 partija i nezelim ga se rjesit jer je po meni jedan od zabavnijih tenkova, tako i Panther odigram u danu otprilike isto partija kao i s Tiger-om a u garazi imam E-50...neznam zasto bi se netko cim prije htio rjesit Tiger-a :D
15 godina
Stolnik kaže...
pandza94 kaže...

Sta ti pricas?? MAUS je odlican tenk, naravno bez opreme i posade koja nije ma 100% puno igraca kazu da je tenk jadan spor itd itd. Na njemu treba imat Spal-Liner-a, Rammer-a i Ventilaciju i posada naravno na 100% sa skilovima. Najvaznija stvar je znati ga nakosit ( ako to neznas otidi u traning s frendom koji ima Tier X i isprobavaj ) kad se MAUS pravilno postavi dingaju ga svi, mene je dingao JgdTiger, IS-7, E-100 itd, i kako nakosis tenk, kada traje reload tocno tako trebas nakositi i kupolu i kad si spreman za pucanje onda okrenes turent prema neprijatelju, s tim tenkom treba znat igrati...btw ako neces moc s tim tenkom igrat, s kojim ces onda moc??

Maus jedino šta ima je armor. No i taj armor ima weakspotove, i onaj koji zna igrati protiv Mausa, taj će ga pojest. 

Sad ono kaj ti nisi skužil iz njegovog posta. Dolaze tier10 medium tenkovi i tank destroyeri. -> Mediumi u tieru 9 već sad mogu bez problema pojest Mausa 1na1. Za pretpostaviti je da će tier10 biti nešto brži, nešto jače topove imati i bit će agilniji. Mausu ne pomogne ni 5000hp.

TDovi -> 17cm top na E100 cca 1000dmg per hit, rus će dobit buff u penetraciji + ima slope ko OP7, armora bi moglo bit više + mali lowerp plate. Samo će biti ding, ding, we didn't even scratched them, we didn't penetrate their armor. Kad bude penetration bit će 0 dmg hit. 

I još jedna stvar, da s tim tenkom treba znat igrat, isto kako i treba sa amerima. Druga je stvar da 90% vozača OP7/4 u randomima ne zna igrat, pa onda ova dva OP tenka ispadaju loši pa treba buff ovakav ili onakav, ili treba nerfati amere i njemce.

17 godina
World of Tanks

Mausu treba top s GW Typ E :)

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

vec vidim 2 posta u kojima pricate gluposti,

novi ruski td je baziran is8, znaci 120mm prednji oklop i 190 superstruktura na kojoj je top, nema to veze sa is7

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
bas malo gledam na wikipediji o ruskim "tenkovima", pa oni su u 2. svjetskom ratu imali smeca a ne tenkove, svi oke ruski tenkovi nisu postojali 1945 samo neki od navedenih su: IS-3, IS-4, IS-7, T-54 itd navecer cu bas sve pogledat i napisat koji su postojali samo u mislima ( ako opce i to ) da nisu stavili te tenkove u igru ruski tenk niko ziv nebi kupio a kamoli vozio....LAME EDIT: mogu se ic kladit da ako bi nacisti bili u takvoj situaciji da npr MAUS, E-100, E-75, E-50, VK 4502(B) bili proizvedeni 1950-tih nebi bili u igri.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 12:04 (Stolnik).
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
Stolnik kaže...
bas malo gledam na wikipediji o ruskim "tenkovima", pa oni su u 2. svjetskom ratu imali smeca a ne tenkove, svi oke ruski tenkovi nisu postojali 1945 samo neki od navedenih su: IS-3, IS-4, IS-7, T-54 itd navecer cu bas sve pogledat i napisat koji su postojali samo u mislima ( ako opce i to ) da nisu stavili te tenkove u igru ruski tenk niko ziv nebi kupio a kamoli vozio....LAME EDIT: mogu se ic kladit da ako bi nacisti bili u takvoj situaciji da npr MAUS, E-100, E-75, E-50, VK 4502(B) bili proizvedeni 1950-tih nebi bili u igri.

Ja to od samih početaka govorim. Ova igra nema veze s povijesnim činjenicama, a nije teško primjetiti da su svi tenkovi podređeni ruskim tenkovima iako su baš njemački tenkovi za vrijeme drugog svijetskog rata najnapredniji (kao i sva ostala vojna vozila). Rusi su imali katastrofa vozila, koja jesu napredovala pred sam kraj rata, ali za njihovu pobijedu su zaslužni pješaci, ogromne količine pješaka. Hitler je i pogriješio pri napadu na Rusiju, te je ''poznata'' rezultirala velikom vojnim gubicima što je pomoglo rusima. Slična je situacija već i u drugoj igri ovog razvojnog studija (World of warplanes) iako je igra tek u beti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 12:10 (mind_challenge).
16 godina

Ma ne mogu a da ne komentiram ovo u vezi mousa, taj tenk je do 7.1 update bio odličan, ali nakon toga adio...rusi jednostavno ne daju da njemci budu bolji, čak niti drugi, nego tek treći. Možeš ti postaviti miša kako hoćeš ali probija pored topa lijevo i desno svaka granata (ako okreneš kupolu ne možeš pucati), ne znam da li imaš miša, ali ima najviše slabih točaka od svih t 10 tenkova.

Frka85
14 godina
mind_challenge kaže...
Stolnik kaže...

Ja to od samih početaka govorim. Ova igra nema veze s povijesnim činjenicama, a nije teško primjetiti da su svi tenkovi podređeni ruskim tenkovima iako su baš njemački tenkovi za vrijeme drugog svijetskog rata najnapredniji (kao i sva ostala vojna vozila). Rusi su imali katastrofa vozila, koja jesu napredovala pred sam kraj rata, ali za njihovu pobijedu su zaslužni pješaci, ogromne količine pješaka. Hitler je i pogriješio pri napadu na Rusiju, te je ''poznata'' rezultirala velikom vojnim gubicima što je pomoglo rusima. Slična je situacija već i u drugoj igri ovog razvojnog studija (World of warplanes) iako je igra tek u beti.

Tako je, pa pogrjesio je sto je napao pred zimu, a Staljin je naredio da ako nacisti zauzmu neko selo ili grad, stanovnici tog sela/grada prije dolaska nacista nek ubiju svu stoku, zapale kuce i naravno toplu odjecu, ponesu sa sobom hranu. Hitler-ovi vojnici nisu bili naviknuti na veliku zimu, hladnoca, ostali bez hrane itd ( zima je zapravo pobjedila naciste, a rusi djelomicno....
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 12:23 (Stolnik).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Slažem se s vama u potpunosti. Ruski tenkovi su se masovno proizvodili, dok su njemački bili kvaliteniji i bolji (malo sporiji) ali bilo ih je puno manje. Igra je nerealna, iz aviona se vidi da favoriziraju ruse. Za iskup, wargaming bi trebao uvest u igru Landkreuzera P1500 {#}.

2 0 hvala 1
14 godina
mp93 kaže...

Slažem se s vama u potpunosti. Ruski tenkovi su se masovno proizvodili, dok su njemački bili kvaliteniji i bolji (malo sporiji) ali bilo ih je puno manje. Igra je nerealna, iz aviona se vidi da favoriziraju ruse. Za iskup, wargaming bi trebao uvest u igru Landkreuzera P1500 {#}.

Tog tenka zapravo to cudoviste nebi mogao nitko probit, a top uopce nebi koristio, samo bi ih gazio :D
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pa da igra ima veze s povijesnim činjenicama - njemački tenkovi nisu dobili rat, ruskih tenkova je bilo više od 15 na bojištu , ameri nisu imali nego m4, m5 ,m10, m18

a IS2m IS3 i IS4 su sve prototipi  teškog tenka iz 1944 ( is3 je dobio i proizvodio se od '45-'47 ), a t54 je prototip iz 1945 koji je trebao zamijeniti t34 i ušao u službu 1947.

1946 se pojavio is7 koji je imao samo 3 primjerka do 1948 i projekt nije nastavljen

s druge strane njemačko stablo ima fiktivne tenkove za koje ne postoje niti detaljni tehnički nacrti osim spekulacija koje su se razvile kroz povijest i koje nisu napravili njemački inženjeri do 1945.

i nemojte pričati da su njemački tenkovi u igri slabi, jer nisu i nije problem u njima nego u vama i glupostima koje čitate na forumu

Moj PC  
5 3 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Stvarno ste dosadni vise s tim favoriziranim rusima, ako su tolko jaki sto ne igrate s njima.

A kao drugo sta vam je cudno i da su Rusi napravljeni malo jaci od drugih pa njihova je igrica, kad ce te u COD-u ili MOH-u vidjet da Rusi kolju Amerikance...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

vražju mater, oću da budem švabo!

Ako mogu u WOT, ako mogu u Company of Heroes onda mi dajte FPS gdje sam švabo {#}

meni u igri je ostao samo ruski Su8, sve rusko i američko sam prodao, francuze da ni ne spominjem

2 0 hvala 0
15 godina
mp93 kaže...

I sto onda bi po tebi trebalo stavit jednu ekipu sa 100 ruskih T-34 protiv druge ekipe od 15 Tigera?Sto bi tek onda bilo.A kao sto vec dosta mudrih je reklo,rusi rade igru i normalno je za ocekivat da ce njihovi tenkovi biti jaci i idealizirani.

16 godina

Ma ne pričaj svašta.......kojih tenkova ima najviše u CW bitkama....sve sam ti rekao....inače ja imam sve tenkove i igram sa svima čisto radi gušta, ali ipak ne mogu toliko biti pristrani u korist "mother russia"{#}.

Frka85
14 godina
ivanoile kaže...
mp93 kaže...

I sto onda bi po tebi trebalo stavit jednu ekipu sa 100 ruskih T-34 protiv druge ekipe od 15 Tigera?Sto bi tek onda bilo.A kao sto vec dosta mudrih je reklo,rusi rade igru i normalno je za ocekivat da ce njihovi tenkovi biti jaci i idealizirani.

Onda bi 4 Tigra spotrla T-34 za 45 Min, a ostalim Tigrovima bi bilo dosadno ;)
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo prva bitka na test serveru, ovo je sad prvi pravi ruski oklop koji može parirat njemcima, dinga is7 ako se dobro nakosi

stock kupola i zadnji top i sve je sad ok

Victory!
Battle: Live Oaks 12. lipnja 2012. 12:49:27
Vehicle: KV-4
Experience received: 20.610 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 244.452
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...
ivanoile kaže...
mp93 kaže...

Slažem se s vama u potpunosti. Ruski tenkovi su se masovno proizvodili, dok su njemački bili kvaliteniji i bolji (malo sporiji) ali bilo ih je puno manje. Igra je nerealna, iz aviona se vidi da favoriziraju ruse. Za iskup, wargaming bi trebao uvest u igru Landkreuzera P1500  {#}.

Negdje pročitah anegdotu jednu o sličnom događaju. Dakle išla su 3 Tigera i uletila među 42 ruska tenka, sve ih počistili bez većih šteta i vratili se u bazu jer su bez goriva ostali, da nisu sredili bi još kojeg. Ako nađem izvor zalijepit ću vam ovdje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Stolnik kaže...
ivanoile kaže...
mp93 kaže...

Negdje pročitah anegdotu jednu o sličnom događaju. Dakle išla su 3 Tigera i uletila među 42 ruska tenka, sve ih počistili bez većih šteta i vratili se u bazu jer su bez goriva ostali, da nisu sredili bi još kojeg. Ako nađem izvor zalijepit ću vam ovdje.

8 tigrova, artiljerija je počistila oni su samo napravili obruč oko tenkova da nemogu pobjeć 42 uništena ruska tenka ( t43 ) ?

u svakom slucaju {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 13:28 (DedicatedGamer).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Stolnik:

Imam Mausa već nekih mjesec-dva,i prilično sam siguran da ga znam igrati,dapače.
I pročitaj još jednom post,možda sada i shvatiš o čemu sam pričao. 

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DedicatedGamer kaže...
mind_challenge kaže...
Stolnik kaže...
ivanoile kaže...
mp93 kaže...

8 tigrova, artiljerija je počistila oni su samo napravili obruč oko tenkova da nemogu pobjeć 42 uništena ruska tenka ( t43 ) ?

u svakom slucaju {#}

Ne, il si procitao krive izvore il si to izmislio, bas su Tiger-i unustili tenkove! Doma dodem oko 5 pa cu tocno citirat sto pise i jos cu stavit izvor da nebi bilo da sam izmisljao.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice