World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.349.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...
MrXleader kaže...

commanderu mentor ostalima camo,barem bih ja tako izabrao

Zar nisu nerfali Jagdu camo bonus?

ali mentor daje + na sve skillove,a ostalima zato camo stavis jer TD je ipak TD

Xc
15 godina
World of Tanks

kako da kupim gold na WoT.. došao sam do tier 6 (vk 3601) bez premiuma u nekih 460 battles! Sad bih kupio premium zbog lakšeg grinda, ali nikako da kupim preko visa electron kartice. Ako ima neki dr. način dajte pomozite ako može malo detaljnije.. (playspan, moneybookers itd.) Puno pozdrava tankeri ;))

0 0 hvala 0
17 godina
Vim kaže...

kako da kupim gold na WoT.. došao sam do tier 6 (vk 3601) bez premiuma u nekih 460 battles! Sad bih kupio premium zbog lakšeg grinda, ali nikako da kupim preko visa electron kartice. Ako ima neki dr. način dajte pomozite ako može malo detaljnije.. (playspan, moneybookers itd.) Puno pozdrava tankeri ;))

otvoriš prvo pay pal račun i povežeš ga s brojem svoje Visa Electron kartice.

Odeš na njihov web WOTa, odabereš paket golda, plaćanje Paypal i odmah te preusmjeri na njihove Paypal stranice gdje nude potvrdu plaćanja, ulogiraš se, potvrdiš, platiš i to je to

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 16:36 (Ziga).
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Bat can eat peanuts coming our of my shit
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sma cuo da JNA ima 500 000 golda u blagajni:http://worldoftanks.eu/community/clans/500000042-JNA/provinces/ a po danu dobivaju 14000 golda

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

da smo pametni svi bi se udružili i napravili nešto kao HV - Hrvatska Vojska i prašili bi im tura, nego ima čak i hrvata u tom klanu

★★★★★☆
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

da smo pametni svi bi se udružili i napravili nešto kao HV - Hrvatska Vojska i prašili bi im tura, nego ima čak i hrvata u tom klanu

dobro vi i mi smo u koaliciji,jos kad bi se ostatak iskrcao... nadam se da cemo danas 1SPD stjerat sa mape

Xc
17 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ja sma cuo da JNA ima 500 000 golda u blagajni:http://worldoftanks.eu/community/clans/500000042-JNA/provinces/ a po danu dobivaju 14000 golda

Vidio sam i to,brutalne pare imaju.siju gold po randomima i pravis se da nisi{#}

17 godina
World of Tanks

To je klan kojem je primarna namjena ratovanje, a ne ovo svaki dan hrpu novih klanova niču kojima je cilj samo zezanje i zabava.... 

da mi je do toga upalio bih Nintendo i igrao nešto iz Mario serijala

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}mi zadnja 3 dana ratujemo opako,zaledili smo si barem 30-45 tenkova,Sa gambije se prosirili na Koldu,i jucer na provinciju do i Koldu umalo obranili ali danas nam Otpisani cuvaju leda i uezt ce ju nazad

Xc
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kolko se golda dobiva u tim klanovima, ak se uopce dobiva, i kolko cesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

{#}mi zadnja 3 dana ratujemo opako,zaledili smo si barem 30-45 tenkova,Sa gambije se prosirili na Koldu,i jucer na provinciju do i Koldu umalo obranili ali danas nam Otpisani cuvaju leda i uezt ce ju nazad

Ide nam alijansa dobro, eto, vas zapalo da nas sve pogurate!! Jbg, mi se bili orijentirali na MP, ali včrs tucemo po el halufu!! Moglo bi od nas nešto i biti :D

14 godina
neaktivan
World of Tanks

samo ne kuzim sta je bilo da ste vi i Balkan Express odigrali draw? sta nema neki dogovor da se netko pusta dalje?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

samo ne kuzim sta je bilo da ste vi i Balkan Express odigrali draw? sta nema neki dogovor da se netko pusta dalje?

Hehe, ja sam na poslu, još neznam sta je bilo....

14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Kolko se golda dobiva u tim klanovima, ak se uopce dobiva, i kolko cesto?

svaka provincija koju zauzmes donosi nesto golda po danu i to ide u klansku blagajnu i onda taj gold rasporeduje commander ,deputy commander ili Treasurer za npr. gold metke koje ti trebaju kod obrane provincije,napadu iduce i sl.

Xc
14 godina
neaktivan
Gozz kaže...
MrXleader kaže...

ma jbg kad vide da ce draw biti trebali su barem, nekoga propustiti :/,trebamo nekoga na toj drugoj strani

Xc
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
Gozz kaže...
MrXleader kaže...

ma jbg kad vide da ce draw biti trebali su barem, nekoga propustiti :/,trebamo nekoga na toj drugoj strani

Evo sad sam zvao D Commandera, kaže on nesporazum, onaj tko je trebao uci sa jednim tenkom nije ušao...

14 godina
neaktivan
Gozz kaže...
MrXleader kaže...
Gozz kaže...
MrXleader kaže...

Evo sad sam zvao D Commandera, kaže on nesporazum, onaj tko je trebao uci sa jednim tenkom nije ušao...

a hbg...

Xc
14 godina
MrXleader kaže...

Mi pustili , ali oni nisu ušli . Oderali smo one Poljake 15:1  i to nam poginuo afk arty .

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 22:13 (Mirda 1).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

a dobro jbg,ali sutra uzmite fino Koldu i onda sljedeci klan da upadne na landing i mapu,hehe vrijeme da 1SPD izgubi jos tenkova i ode sa mape {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mirda, NHF, jbg nesporazum...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

snimka novih tenkova i arty plus novi modovi igranja{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Nije baš prigodno :( pogotovo zbog ubijenih civila

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Zaja kaže...

Nije baš prigodno :( pogotovo zbog ubijenih civila

Ma nisu to civili to je ekipa iz WG naletila na bjesnu rulju zato su nefali e50 i e75 

PanterA
13 godina
protjeran
World of Tanks

Zakaj je KV-4 i ST-1 prokleto rijedak tenk za viditi u igri??

Imam osjećaj da ga jedini vozim.

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Moram priznat da sam i ja ocekivao KV-4 kao nekad KV. Ali mozda svaku 5 naletim na njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Doxy_CRO kaže...

Ja se ne sjećam kad sam zadnji put vidio Mausa u igri, doduše sad će mog Mausa viđati uskoro...za koji dan :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 9:55 (Ziga).
17 godina
Ziga kaže...
Doxy_CRO kaže...

Ja se ne sjećam kad sam zadnji put vidio Mausa u igri, doduše sad će mog Mausa viđati uskoro...za koji dan :)

Ja ga se veoma dobro sjećam od sinoć.... ja igram KV-1S i dobijem u protivničkom timu Mausa. Divna stvar, naravno, on je taj koji me je i uništio, kao i ostatak ekipe, frajer je uspio čak skinuti i Bat Chata 1vs1... ma katastrofa, frajer je preživio sa 2k hp-a nakon što nam je počistio skoro čitav tim.... jedva da je imao nešto za popravljati {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ja ga se veoma dobro sjećam od sinoć.... ja igram KV-1S i dobijem u protivničkom timu Mausa. Divna stvar, naravno, on je taj koji me je i uništio, kao i ostatak ekipe, frajer je uspio čak skinuti i Bat Chata 1vs1... ma katastrofa, frajer je preživio sa 2k hp-a nakon što nam je počistio skoro čitav tim.... jedva da je imao nešto za popravljati {#}

Tenk ne vijedi ništa ukoliko nije u rukama kvalitetnog igrača, koji prije svega upotrebljava mozak. Takvih je doduše rijetkost, no opet..kad se pojave, uvijek su u protivničkom timu {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice