World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.520
|
čitano: 9.341.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Ili oni koji mogu? Nemaju pametnijeg posla ili im je dosadno? Ili zato jer je vani -14 , ili jer su djeca ili su u šumi?
17 godina
NEW_MAN kaže...
Ili oni koji mogu? Nemaju pametnijeg posla ili im je dosadno? Ili zato jer je vani -14 , ili jer su djeca ili su u šumi?

Trebalo bit WOT igrati i na poslu da se ubrza grindanje a da doma žena ne kuka "opet ti i tvoji vražji tenkovi" {#}

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
oNi kaže...
Oni koji provedu vise od 8 sati dnevno igrajuci WOT, onosno jedan radni dan.

Samo osobe s "ozbiljnim problemima" sjede više od 8h dnevno za računalom igrajući igre.

Previse si iskljuciv, a i strog, vecina tinejdzera i djece igraju igre po citav dan sto nije pozitivno ali je to nazalost nasa realnost i da ti tinejdzeri su uglavnom najbolji igraci ne samo WoT-a nego i svih drugih igara. Naravno da je pametnije procitati neku knjigu, ali sta se moze vrijeme je takvo kakvo je.
13 godina
World of Tanks

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
World of Tanks

M6 sam istražio za 34 bitke (od čega 17 pobjeda) BEZ premium računa.

Mislim da je to najbrže istražen tenk dosad.

Još mi ostaje samo 30k exp do t-29, al bitno da su svi moduli gore sad.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...
NEW_MAN kaže...

Trebalo bit WOT igrati i na poslu da se ubrza grindanje a da doma žena ne kuka "opet ti i tvoji vražji tenkovi" {#}

Nee treba ženu upregnuti da ti grinda tenkove! tako kad dođeš sa piva ono već istraženo pola tenka narednog tira!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 15:02 (sokre).
17 godina
sokre kaže...
Ziga kaže...
NEW_MAN kaže...

Nee treba ženu upregnuti da ti grinda tenkove! tako kad dođeš sa piva ono već istraženo pola tenka narednog tira!

Lol jedino ako ti je žena gejmerica i zna več igrati WoT. Ja sam probao pa je bilo mučenje objaniti da ako se zaleti u njihovu bazu da će poginuti, a panika kada ju netko pogodi granatom je nešto neopisivo. Pa zato i moram igrati skrivečke na poslu

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 15:25 (Gajotres).
17 godina
World of Tanks

haha mogu misliti!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Moja je legendarna, ja na kompu ona na laptopu...igram igram...ubiju me..pogleda na monitor i kaže "opet su te ubili, kako to igraš?" :))))

Ili ako imam dobru partiju, gleda kako ih rokam i kaže "penetriraš u svakog tko ti se pojavi" :))))))))))))))

8 0 hvala 0
13 godina
Pranja kaže...
hoss kaže...

hm, tako očito?

Da. XD

Nazovi ih i žali im se na ping,oni ti ga mogu spustiti.

Isto mogu učiniti i svi ostali koji i nemaju problem sa pingom-izmislite neku retardirano veliku brojku (300-400) i recite da vam je ping toliki. Pali kod svih ISP-a,ne samo kod T-coma. {#}

Meni je na Optimi ping bio oko 70,sad je 20-30.

Nazvao sam ih, resetirali su mi na centrali i na speednetu mi je pokazao ping 26-29. Kada uđem u WOT ping je opet 250-300. {#}

15 godina
World of Tanks
Moja igra samnom, ima gwpanthera i ferdu pa ne može meni grindat. Ja sam inače sad na odmoru, pa utrpam preko 5 sati dnevno igre a kad mi je van sezone u hotelu igram i na poslu. Ali me ta količina vremena u igri ipak ne čini pro gamerom.

0 0 hvala 0
17 godina
hoss kaže...

Nazvao sam ih, resetirali su mi na centrali i na speednetu mi je pokazao ping 26-29. Kada uđem u WOT ping je opet 250-300. {#}

Kakav ti je ping na speedtestu? izabereš npr Maribor, Wien, Moscow...

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
oNi kaže...

Samo osobe s "ozbiljnim problemima" sjede više od 8h dnevno za računalom igrajući igre.

Ja imam ozbiljan problem a ti si mnogo glup.

Josip666 Hajdučko Srce
15 godina
oNi kaže...

Ma nemoj. Kaj misliš da zato kaj neko provede 10sati na dan igrajući bude profić?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako netko nije vec napisao:

LINK

Kodovi za Valentinovo: "FREEHUGS" (za premium acc na jedan dan ;))

neradimitipkaspace!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
oNi kaže...
Naravno da je pametnije procitati neku knjigu, ali sta se moze vrijeme je takvo kakvo je.

haha a koju to? mozda sam to samo ja ali nisam sreo jos nijednu knjigu iz koje bi nesto stvarno korisno naučio (valjda zato jer još nisam listao kama sutru)

isto ko što sam više naučio o drugom svjetskom ratu igranjem wota nego u školi

★★★★★☆
13 godina
protjeran
nani_cropes kaže...
oNi kaže...
Naravno da je pametnije procitati neku knjigu, ali sta se moze vrijeme je takvo kakvo je.

haha a koju to? mozda sam to samo ja ali nisam sreo jos nijednu knjigu iz koje bi nesto stvarno korisno naučio (valjda zato jer još nisam listao kama sutru)

Onda o WWII qurca moga znaš.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
15 godina
World of Tanks

ma bravo povjesničare... u tome i je stvar...

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
oNi kaže...

Hehe, ne znam koliko imas godina, ali bar si kamasutru trebao prelistat {#}

13 godina
odjavljen
sokre kaže...

Gajotres kaže...

Lol jedino ako ti je žena gejmerica i zna več igrati WoT. Ja sam probao pa je bilo mučenje objaniti da ako se zaleti u njihovu bazu da će poginuti, a panika kada ju netko pogodi granatom je nešto neopisivo. Pa zato i moram igrati skrivečke na poslu

Ima i toga. Znam za jedan baračni par koji zajedno praši WOT. Žena je znala uzeti mužev acc za CW jer je imao bolju arty. {#}

SK crew
16 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
oNi kaže...

Da, naucio si puno toga o kalibrima topova i modelima tenkova, 0.1% 2.svj. rata.

13 godina
Ziga kaže...
hoss kaže...

Kakav ti je ping na speedtestu? izabereš npr Maribor, Wien, Moscow...

sad isprobao, Lviv Ukrajina 110ms, Ono prije sam isprobao ZG :(

Beč 31ms

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 18:53 (hoss).
15 godina

pardon, ne znam sto bilo, samo sam otvorio browser i postalo mi je jos jednom istu poruku koju sam danas napisao.

ontopic: bokte koji losing streak danas. sa artijem dobivam himmelsdorf, sa td nikako doci na urbane mape... bad luck.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 21:37 (LIX).
13 godina
odjavljen
hoss kaže...

sad isprobao, Lviv Ukrajina 110ms, Ono prije sam isprobao ZG :(

Beč 31ms

Prijeđi na Optimu.

Vrti se WOT,TS3,sestra na fejsu i rezultat je ovo:

SK crew
16 godina
World of Tanks
Za grindanje love da li da uzmem malu kupolu na kv-u i 122mm gun ili veliku kupolu sa 152 ili dugom 107icom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

velika i 107mm ako te stave sa tier IV ili tier III vecina 1 shota a pnz u 2 shota rokas a i puno jace tenkove isto

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

KV DERP i nema tu ništa.

Kad ga opališ ima da se pita kaj je bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

kolko nubara ima ovdje to je strasno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

JgPanther je cudo, upalio WoT nakon vise od pola godine, zaboravio kako je igra dobra :D Taman sam jucer ferdija uzeo, spor ko qjurac al pomalo, tu je m41 za grindat lovu i pzIII/IV, IS-3 i M12 sa nadogradjenim topom, jos 40k xp i dolazi M40/M43, sa IS-3 mi dodijalo iako je blizu IS-4 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Danas/sutra kupujem E 75, a onda krećem u grind love za Jadtigra! I onda imam sve što želim (GW tigar je već u garaži). Bring it on!{#}

Ili- I wonna chew bubblegum and kick some mechanical butt and I am all out of gum! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 8:34 (Dala).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice