a mom frednu oko 1 000 do tigra  koja ironija...
 koja ironija...
do kad ono traje maint.?
sutra do 17:00
 koja ironija...
do kad ono traje maint.?
a kaj nije onda trebalo pocet sutra u 5 ujutro?i trajat do 17?koliko sam ja razumio tako je trebalo biti
 koja ironija...
do kad ono traje maint.?
ojj :S fuck
a kaj nije onda trebalo pocet sutra u 5 ujutro?i trajat do 17?koliko sam ja razumio tako je trebalo biti
da,tak je bilo najavljeno,ali se rusi opet naroljali vodke pa nikaj s toga.
mozda je od 21 do sutra u 9 ujutro?ko bude doma nek proba 
RADI OPET
 Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
                    Ja mislim da će to biti u 18:00 jer smo mi u +1 zoni
Klaun skinovi neće raditi poslije patcha?
Stavio ih tek neki dan lol, olakšavaju igru uvelike.
Pošto sam konstantno s Tier VI tenkom protiv VIII i IX, treba mi malo prednosti pošto me svi one shot ionako. (očito i drugi koriste svakakve đinđe).
mene type iritira pa sam zato to stavio a takoder sa kv-3 ako odes na recimo lowe pa da znas di ga gadas ili is-3 nisam imao pojma di mu je prozor za vozaca a sad ga vidim 
 AMD u <3 Intel u 8===3

AMD u <3 Intel u 8===3
                    bas i ne jer kaj tebi vrijedi ako sa recimo VK-om gadas od sprijeda t32 cak itamo di ga mozes probit opet ce stalno bouncati
IMHO ipak da... To što ti ne možeš s nekim tenkom nekom drugom tenku napraviti gotovo ništa, to je druga stvar. Ali meni taj skin predstavlja oblik cheatanja, jer ti daje prednost u odnosu na isti taj tenk koji se nalazi s druge strane ciljnika, a čiji gazda ne koristi taj skin. A što se tiče argumenta u ranije navedenom postu da pomaže jer netko ne zna gdje treba gađati određeni tenk, i on ne stoji. Svatko tko želi imalo ozbiljnije igrati WoT, mogao / trebao bi si dati truda i malo proučiti tenkove protiv kojih se bori.
ja ih ocu u garazi imat sve :) ali sam jos daleko od toga a kako da *urcu znam di ga gadat ak je jednolican?? jedino se na nijemcima kuzi slaba tocka kao i na KV-u
IMHO ipak da... To što ti ne možeš s nekim tenkom nekom drugom tenku napraviti gotovo ništa, to je druga stvar. Ali meni taj skin predstavlja oblik cheatanja, jer ti daje prednost u odnosu na isti taj tenk koji se nalazi s druge strane ciljnika, a čiji gazda ne koristi taj skin. A što se tiče argumenta u ranije navedenom postu da pomaže jer netko ne zna gdje treba gađati određeni tenk, i on ne stoji. Svatko tko želi imalo ozbiljnije igrati WoT, mogao / trebao bi si dati truda i malo proučiti tenkove protiv kojih se bori.
to svaka cast!!! slazem se u potpunosti sa tobom!! to je čisto cheatanje...kad malo prouči znati ce sam di kojeg tenka moze probiti...i skroz mi je drago sto ce to sad ukinuti!! :D :D
World of Tanks informs tankers that maintenance will be held on the game server starting from 5:00 UTC, December 19th, until approx. 21:00UTC , December 19th, due to the release of update v.7.0.
Wtf!!!
A ne!! -.-
Nece ga ukinuti,vec ce izaci novi set skinova koji ce bit prilagodjen novom update-u.
World of Tanks informs tankers that maintenance will be held on the game server starting from 5:00 UTC, December 19th, until approx. 21:00UTC , December 19th, due to the release of update v.7.0.
Wtf!!!
Znaci oko 10-11 ce radit.
ništ se ne čudim, ipak su to rusi
prošlo im je u naviku da se ne drže zadanog roka i onda još uspiju samo shebati
Ako nista drugo makar su dobru igru napravili :D
Meni je igra sada počela skidati updates (1196.11MB).
i meni skida isto to... ali je brzina katastrofa
bolje cekajte do 22 h pa onda skinite ionak ce tek onda zavrsit maintenance
ma bit ce svakako i danas i sutra nemoguce skiniti nekom normalnom brzinom
skida mizernom brzinom
skidajte ovdje, ide full
direkt sa stranice 470KB/sec tako da .... nema problema