World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.373.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi trebam par savjeta kako igrati s arty...

Kupio sam si wespe i krenuo rokat, ugodno iznenađen dometom :)

Na mapama na kojima nema prepreka od slinog prebavcivanja strana na kraju niš ne pogodim, sve čekam da me počnu prozivat po chatu :)

Da li se fokusirat na jednu stranu i čekat ili se prebacivat kako se tko pali na mapi?

I da li tko puca prije nego se kružić skroz smanji...

Tx.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
BIPS kaže...

Na mapama na kojima nema prepreka od slinog prebavcivanja strana na kraju niš ne pogodim, sve čekam da me počnu prozivat po chatu :)

Da li se fokusirat na jednu stranu i čekat ili se prebacivat kako se tko pali na mapi?

Tx.

Imam i ja Wespe (isto iznenađen dometom :D) što se tiče gađanja uvijek čekaj da se krug skroz smanji i onda tek opali, jer najgore je kad arty nije precizan a gađa nekoga preko pola mape. :S  Kod većine mapa samo reci nekom timu da ih pokrivaš i da oni scoutaju tako da ti možeš njih gađat.  Za dodatnu opremu ti obavezno treba nešta "gun rammer" iliti "nabijač granata" (ovisno koji jezik staviš ;))  jer je prevelik reload na oba topa za Wespe.

Meni osobno samo služi za zabavu jer nemogu baš nešta puno naštetit a niti zaradit, ali ako budem napredovao dobro je imati ga :)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
World of Tanks

Koji je bolji top na Pantheru

5 7.5 cm KwK 45 L/100
3 8.8 cm KwK 36 L/56
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BIPS kaže...

Tx.

Ja obično se skampiram u neko grmlje i udaraj, ali ako mapa ima uzvisinu trudim se biti na njoj. Mijenjam poziciju jedino ako vidim da je moj tim zasrao i da idu prema meni. Pucam 85% dok je nišan najmanji, ostatak ih rokam u pokretu ali se trudim micati miša da ima što manji otklon kruga, ali ako jako pomičem miš krug se raširi i onda opet sve ispočetka :)

17 godina
neaktivan
BIPS kaže...

Tx.

Grille ti i sluzi da nacis igrat. Sakrijes u grm i rokaj. Cekaj da se nisan skroz smanji i pogodat ces cesto. Ako tvoji otkriju suparnicki arty uvjek njega gadas,uvjek! Ako tenk ide prema tebi ostani miran i prebaci u normalni nisan i razavli mu granatu u celo i onda brzo mjenjaj smjer i bjezi u novi grm. Ako vidis da tvoj scout tenk ide naprjed na pocetku borbe isprati ga i opali granatu pa onda nadi grm. Ako dodes do tier 6 arty treba ces kupit rammer,gun drive i ventilation.  Ako budes imao jos pitanja javi mi se u igri na josip666.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 20:32 (Zaja).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

da vas cujem

1 američki heavy
13 ruski heavy
[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 0 hvala 0
15 godina
Ja imam tek IS.Do njega ruski heavyi rasturaju,od KV-a sa 107(ili 152) do KV-3 sa 100 ili 122 ili 107 topom.Iako su oba tenka spora i kupole su (pogotovo na KV-u ona druga) jako malo okretne.IS je suprotnost od KV-a.Brz,lagan okretan,ali jedan od slabijih u Tier 7 i dost neprecizan.IS-3 je dobar tek sa BL-9 i tad postaje po meni najbolji t8 tenk.Vecina igraca tvrdi da su rusi najjaci pa ti vidi. Ameri,pa T1 i M6 su po meni grozni jer obojici KV sa 107 skida 30-40% jednim pucnjem u bok.Ali T29 mjenja stvari i postaje odlican tier 7 heavy tenk.Za dalje,neznam,procitaj malo WoT forum.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam jesu li što radili što se tiče balansa ali igra me i dalje iznenađuje retardiranošću.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jučer sam doživio najsmješniju situaciju, za mene.

Na našoj strani ostali ja i arty a na suprotnoj samo arty i to jedan, Hummel. (ja sam bio SU-100). Dođem ja do njihove baze i ugledam Hummela, opalim u njega i ostane mu 1% (kao i inače, ovo već postaje iritantno), on se nasloni na mene i opali granatu čime ubije i mene i sebe. {#}

P.S ne znam što se ljudi žale toliko na SU-100, ali meni je odličan.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sokre kaže...

neznam jesu li što radili što se tiče balansa ali igra me i dalje iznenađuje retardiranošću.

ne znam, igra je bolno jednostavna. jedino što me smetaju jest gomila retarda koji je igraju. toliki broj retarda nisam vidio još od izlaska Wolfenstein: Enemy Teritorry.

15 godina

Šta je sa ovim igračima, stalno neke komične situacije.

Slučaj danas: netko nam capa bazu, i zaletila se 2 T-59 (novi kineski premium tenkovi) da prekinu to, i nadomak baze se sudare jedan s drugim i obojica izginu od sudara. {#} 

Da vidiš poslije chata, ljudi se valjaju od smijeha, a što je najžalosnije MS-1 nam capao (ubili su ga na kraju ali ipak).

15 godina
neaktivan
viskovic kaže...

Slučaj danas: netko nam capa bazu, i zaletila se 2 T-59 (novi kineski premium tenkovi) da prekinu to, i nadomak baze se sudare jedan s drugim i obojica izginu od sudara. {#} 

Da vidiš poslije chata, ljudi se valjaju od smijeha, a što je najžalosnije MS-1 nam capao (ubili su ga na kraju ali ipak).

Svaka mu dala tom ms-1!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnjih dana stalno neki likovi dovode Loltraktor ili Ms-1 u platoon sa Tigerom ili IS. Odma u startu imaš igrača manje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

danas ja bio afk na malinovki i debilni grill me sa ledja 700 mi skine a moj igrac :S i nista ne dobijem odstete .. 4k zaradio a popravka 13 :S 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iNFY kaže...

danas ja bio afk na malinovki i debilni grill me sa ledja 700 mi skine a moj igrac :S i nista ne dobijem odstete .. 4k zaradio a popravka 13 :S 

to se i meni događalo da svoga kresnem topom,  rokam po mapi netko se sparka ispred mene naravno ja nevidim pošto većinom gađaš naokolo kad se sparkaš. tj kako ti tenkovi prilaze top spušta cijev i na kraju bude skoro vodoravno ovisno od pozicije i desi se da nekog svog zalutalog skineš.

najbolje kd ti se dese takve nesreće pri prvoj pobijedi ili kako meni da mi naleti naše neki brzi tenkić u putanju granate dok je bilo 5x xp-a.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:13 (sokre).
17 godina
neaktivan
viskovic kaže...

E to je stvarno za puknit od smjeha.boze sacuvaj njubare jer ne neznaju sta cine.

15 godina
ivanoile kaže...
Ja imam tek IS.Do njega ruski heavyi rasturaju,od KV-a sa 107(ili 152) do KV-3 sa 100 ili 122 ili 107 topom.Iako su oba tenka spora i kupole su (pogotovo na KV-u ona druga) jako malo okretne.IS je suprotnost od KV-a.Brz,lagan okretan,ali jedan od slabijih u Tier 7 i dost neprecizan.

IS najslabiji t7 tenk?? {#} zato sam ja s njim ubio 8 komada i napravio 1400 exp u jednoj bitki... a kolko samo bounca... još k tome kad ga nadogradiš full možeš ici bez brige uphill s njim.. a da i ne pričam da pošto sam igrao s 100mm da sam dobro zarađivao s njim i bez problema zgrindao taman tolko para da kupim IS-3 kad sam ga istrazio.. s tim da nisam igrao artye uopce, tu i tam s kv-3 koju odigrao

★★★★★☆
17 godina
World of Tanks

Toliko ja napravim s KV-om i derp gunom na nonpremium accountu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najgorje kaj ti se može dogoditi je da ti razvale gusjenice/motor baš kada si na kosini tako da nemožeš nikoga gađati ni da hoćeš.Samo se opusti i čekaj da te cappaju.

Imam osjećaj da ću sutra ili prekosutra imati za rammera na tigeru.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 16:41 (g12356).
17 godina
World of Tanks

Trenutno igram najvise sa Pantherom i nije los tenk, ali izgleda da njemacki tier 7 tenkovi su svi jednostavno losi osim mozda GW Panther-a, ali s njime jos nisam igrao.

Do sada sam pretezno igrao sa TD-ima i artiljerijom i rijetko kad bi izgubio zivce radi suigraca jer vecinu vremena bi campao i vise manje kad suigraci naprave glupost bi samo pomislio ma ko vas je.e kad ste kreteni.

Sa Pantherom se toliko zivciram radi kretena od suigraca da to nisu istine, a i ovaj Panther je toliko sklon kritikalima da je to cudo. S obzirom da je Panther medium moram igrati aktivno i brzo i nakon vise od 3000 partija znam na svakoj mapi di "trebaju" ici mediumi, a di heavyi. Izgleda da sam ja jedan od rijetkih koji to zna.

Npr. Ruinberg svi heavyi idu za mnom po onoj cesti sa strane nitko u grad, na Ensku svi heavy idu sredinom mape znaci po pruzi, a ja se u Pantheru u sredini grada natezem sa heavyima, Abbey svi na cestu ili u sredinu, Himmelsdorf - KV je isao preko brda naravno da je dosao na drugu stranu taman kad je zuzimanje nase baze bilo na 99, mozda su mi ipak najdraze situacije na mapi Arktik na gornjoj strani kad su u igri teske artiljerije i onda ekipa u heavyima i TDima pun gas na "corner of death" i jednostavno im ne dode do mozga da se povuku cak ni kad vide da su im suigraci one-shotani, a oni koji se povuku, se povuku kad im ostane 10-20% tako du su mogli ostati do kraja tamo isto im dode. Ja mislim da bi lose programirani botovi imali bolji ucinak.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Koliko imate screenshotova? Meni se nakupilo 3997.

20 do 100
0 100 - 500
1 500 - 1000
0 1000 - 3000
0 3000 - 5000
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 19:19 (Izzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Daj ih par uploadaj(jedno 100)

15 godina
nani_cropes kaže...
ivanoile kaže...
Ja imam tek IS.Do njega ruski heavyi rasturaju,od KV-a sa 107(ili 152) do KV-3 sa 100 ili 122 ili 107 topom.Iako su oba tenka spora i kupole su (pogotovo na KV-u ona druga) jako malo okretne.IS je suprotnost od KV-a.Brz,lagan okretan,ali jedan od slabijih u Tier 7 i dost neprecizan.

IS najslabiji t7 tenk?? {#} zato sam ja s njim ubio 8 komada i napravio 1400 exp u jednoj bitki... a kolko samo bounca... još k tome kad ga nadogradiš full možeš ici bez brige uphill s njim.. a da i ne pričam da pošto sam igrao s 100mm da sam dobro zarađivao s njim i bez problema zgrindao taman tolko para da kupim IS-3 kad sam ga istrazio.. s tim da nisam igrao artye uopce, tu i tam s kv-3 koju odigrao

Meni je KV3 puunoo vise bouncao.IS je po meni slabiji od T-29 u oklopu,neprecizniji od Tigera i gdje tad dolazis?U svakoj igri me busi t5 pa na dalje,jako je sklon kvarovima,malo je okretniji od ostalih,ali zato top koji moze nes napravit t8 je 122 mm onaj drugi.A taj je neprecizan previse,da se razumijemo,posada je na 100%.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
World of Tanks

Heh jučer sam s SU8 one-shootao JgdPanthera... nisam mislio da je to moguće, ali eto dobio je pogodak direktno odozada i ode svih 100%. Na Malinovki sam ubio i svog, neprijateljski tenk je išao cappati bazu ja spustio top i taman ga naciljao i da opalim i peder iz mog tima uleti na putanju i BAM.... i onda po chatu "stfu, idiot, **** you!!..." kao da sam ja kriv...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 7:58 (Ziga).

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ajde molim vas recite mi di treba gadati ono smece cheatersko od type 59. Ima li mozda netko skin sa hitzonama jer ja ga ne mogu nigdi naci?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Ajde molim vas recite mi di treba gadati ono smece cheatersko od type 59. Ima li mozda netko skin sa hitzonama jer ja ga ne mogu nigdi naci?

Znaju kinezi šta treba kopirati.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ma samo sa strana i sa ledja :D

1 0 hvala 0
16 godina
Samo ne u kupolu.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

To samo meni ili su im svi serveri down??

Dakle, i web i igra...sve..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

jel ima netko problema s wot-om kod pristupa igri. Sada me izbacilo iz igre i ne može se spojiti više na server

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice