- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A kada se mijanja kv za free slot?
Je li kupia ko ovaj novi VK2801? Ima sam danas par vrlo neugodnih susreta s njim....
Zaj.ban je do kraja, a brz ka metak.
Mene je onaj američki M24 Chaffee poštenu istukao jednu rundu. Ja sam vozio KV-a, majko mila kako je brz, a i top me svaki put probio. Jedino što je taj američki imao neku veliku kupolu skoro pa visine kao KV.
A kada se mijanja kv za free slot?
Početkom iduče godine, piše na blogu od owerlorda
Je li kupia ko ovaj novi VK2801? Ima sam danas par vrlo neugodnih susreta s njim....
Govno je...čisto iz razloga što je repair 10k kredita i nema teorije da budeš u plusu...-.-
JEBATELED...........
zadnjih desetak partija sa JT .....4 top guna, od toga 2 witmana......steel wallovi, sniper skoro svaku......
a sve izgubija.........
s kim ja igram..........
odoh leć..............
Znam kako ti je...
e tebi vec neznam kako je.nakon par poraza mjenjam vozilo ili pravim platoon
Ja stvarno ne znam, ali kad god je JagdTiger u mojoj ekipi on obicno ne napravi nista, a najcesce je uzrok poraza. Bas je danas neki lik u JagdTigeru lipo sta na artiljerijsku vatrometinu na mapi Arktik napravia nista, mi totalna pusiona na njegovoj strani. Boze sacuvaj!
Sve zavisi od igraca.JT je sniper.Ja obicno kempam u blizini baze,rokam po svemu sto se pojavi a onda idem naprjed ako treba ili pomazem boku koji ce nahebat. Uglavnom uvjek pokusavam bit sto dalje i tu je JT kralj. Da mi daju posten armor bio bi najbolji tenk u igri.Ovako se moram drzat sto dalje jer ne mogu podjet udarce.250 mm cega ono?? NICEGA!!!!
Sad me je pustio JT i igram dosta sa IS4. Koji je to easymode naspram JT.
Govno je...čisto iz razloga što je repair 10k kredita i nema teorije da budeš u plusu...-.-
Nemoj zezat, daj sliku...
E i imate li nekakv extra savijet za igrat leoparda (kako najbolje skupljat exp-e), danas sam si ga kupio iz zajebancije i jako mi se dopalo...
http://www.bug.hr/master/toplista/

Bilo je i vrijeme
Ipak wot nije tako vrhunska igra da bi se dugo zadrzala na prvom mjestu
i sta kazete na kineza?
Još nisam upoznao ni jednog
Uletio platoon sa 3x T59 i još 2x T59 pojedinci na suprotnoj strani a kod nas ni jedan i platoonovci mi uletili na flank koji sam držao sam sa Ferdijem blizu baze jer je naravno ekipa otišla u vlakiću na drugu stranu i izbušili su me kao ništa, jedanput sam uspio opalit, shebali artiljeriju i capali bazu u roku keks, ovako na prvu bi rekao da je T59 odličan za svoj tier
Pa nije ni čuda, kad se zna da je Type 59 kineska verzija ruskog T-54
Super mi je mali SU 85.sa 107 to je vecinom one shoot hehehe.dobre pare daje bez premiuma
Super mi je mali SU 85.sa 107 to je vecinom one shoot hehehe.dobre pare daje bez premiuma
daa :D
al samo pretjerano 14k
al samo pretjerano 14k
brzo se to skupi...
Koji top na SU-100?
2 | 100mm D10S |
---|---|
13 | 122mm D-2-5S |
Preliminary patch notes of v.7.0 update planned for release in November:
1) New maps added: Marsh and Fjords;
2) Various features:
- Tank customization: cammo and horns;
- Tank company battle levels;
- Sizing and other addons to minimap;
- Complaint system;
- Clan logos;
- War mist on Global map;
- Freezing of destroyed tanks on Global map;
- Reset of a tanker's skills for gold;
- Expanded support for Logitech keyboards and Alienware laptops;
- Advanced visual effects.
Full list of updates will be available before the v.7.0 update release.
French tanks will be added in 7.1 update scheduled for Q4 2011.
S ovim ažuriranjem se i ja vraćam WoT-u jedva čekam kad će podići test server.
Preliminary patch notes of v.7.0 update planned for release in November:
1) New maps added: Marsh and Fjords;
2) Various features:
- Tank customization: cammo and horns;
- Tank company battle levels;
- Sizing and other addons to minimap;
- Complaint system;
- Clan logos;
- War mist on Global map;
- Freezing of destroyed tanks on Global map;
- Reset of a tanker's skills for gold;
- Expanded support for Logitech keyboards and Alienware laptops;
- Advanced visual effects.
Full list of updates will be available before the v.7.0 update release.
French tanks will be added in 7.1 update scheduled for Q4 2011.
S ovim ažuriranjem se i ja vraćam WoT-u jedva čekam kad će podići test server.
A kad će fizika?Sad mi je žao.
Za ove tier 5 light tankove moraš dati više experiencea nego za tier 7 tenkove.Ali donekle je to razumljivo jer se te kante za napucavanje budu borile baš sa takvim visokim tierovima.
U verziji 7.1 dolaze francuski tenkovi
A verzija 7.1 ce bit kada Hrvatska udje u EU -.-"
Recite mi koja grana ima najbolji arty?? Jer cu opet brzo odustan. S artyem sam stao ovako: SU-26(tier3), Wespe(tier3), M37(tire3).
2 | Rusaka |
---|---|
22 | Njemacka |
2 | Americka |
Ja već mjesecima igram s SU-8, posada na 100%, vjestine su na 78% negdje. imam brže nišanjenje, smanjena brzina punjena i kamuflaža.
arty ima očajan accuracy..nekad je kružić skroz mali, tenk stoji i ne miče se, pucam i fulam cijeli fakin tenk!
a nekad na mapi skinem 7 komada što je čista sreća, koliko vidim Hummel je bolji od SU8
Recite mi koja grana ima najbolji arty?? Jer cu opet brzo odustan. S artyem sam stao ovako: SU-26(tier3), Wespe(tier3), M37(tire3).
ja sam stao na gw pantheru i ne mislim ići dalje. prilično precizna samohotka, za razliku od američke grane. rusku nisam ni igrao pa ti ne mogu posvjedočiti.