Sa premiumom je dosta lakse dobit tu svotu.
al svejedno,bi dobio oko 35-40 k,tako da ono...
Znači po iskustvu vas 2-3 koji ste sad nešta isprobali US TD-ove vidim da su dosta loši naspram švaba.
Po tome možemo zaključit da će početni Yenki TD-ovi mogli dobit kodno ime bager belaj
Hehe...da, u pravu si, KV je definitivno najveći moneymaker u igri...;)
Nitko nije komentirao nove zvukove posade? Hahaha...ja umirem od smjeha...napravili su parodiju od toga..:P
Nitko nije komentirao nove zvukove posade? Hahaha...ja umirem od smjeha...napravili su parodiju od toga..:P
šta viču, još nisam ušo u igru xD
Stil - Johnny Bravo..lol
Stil - Johnny Bravo..lol
Ajme,ja sam prvo mislio da nije nesto u redu sa igrom,pa sam restartao,pa sam gledao zvucnike,zvuk je dosta,barem meni,iritantan.
Stil - Johnny Bravo..lol
Ulazim u igru odma xD
Napišem dojam o Tigru II kad ga nabavim kroz neko kraće vrijeme ( pola sata ).
Namučit ćeš se sa topom od Tigra I...:P
Btw. jel imaš istražene sve motore od 1.?
Je vam mozda pise kad se logate preko njihove stranice ovo: Server busy.Please try again in a few minutes.
I jos imam jedno pitanje kako ja mogu igrat S BOLT-ovcima u osvajanje teritorija?????
EDIT: Nekako sam uspio , ali svaki put kad se idem logat uvijek problemi.
Je vam mozda pise kad se logate preko njihove stranice ovo: Server busy.Please try again in a few minutes.
I jos imam jedno pitanje kako ja mogu igrat S BOLT-ovcima u osvajanje teritorija?????
Kupiš IS-7 i eto.
Kupiš IS-7 i eto.
Lako je rec.
Navikao sam :D
Hmm nemam sve neam zadnjeg :D
Navikao sam :D
Hmm nemam sve neam zadnjeg :D
Istraži ga..pa onda idi na dvojku...isplatit će ti se..
Nego, što se razvojnog puta tiče - savjet - top 1., suspension, kupola, top 2.
Jos jedna stvar, nemoj ići naoružan do zuba, loadaj pola tenka ili malo jače, zavisi koliko ispucaš po partiji, jer ti se smanjuje vjerovatnost za ammo rack detonaciju.
E ovo ti je čista laž, jer na svakom tenku ammo rack ima dva stanja ... ili je pun ili je prazan. Dakle i sa samo jednom granatom u njemu može doć do eksplozije.
E ovo ti je čista laž, jer na svakom tenku ammo rack ima dva stanja ... ili je pun ili je prazan. Dakle i sa samo jednom granatom u njemu može doć do eksplozije.
Hm, onda su me pogrešno uputili suigrači. Istina jeste da nisam našao službenu informaciju o tome (nisam ni tražio jer mi na heavyjima nije posebno zanimalo). Ali vidim da su čak po forumima eksperimentirali i statistički čak i dobili manji postotak oneshotanja kad su loadali manje HE granata u odnosu na AP (iako tip kod učitavanja kaže suprotno). Isto je i za količinu.
Ja sam mislio da igra uzima količinu u omjeru od 0% do 100% a ne samo 0 i 1, a budući da su igru radili Rusi, ekipa je sumnjičava i kažu da se tačan obračun ne može ni znati.
Ja ipak ne idem pun, ionako to ne ispucam.
Može doći do eksplozije, ali nigdje nije navedeno da li su šanse iste za pun ammo rack i rack sa jednom granatom.
Meni je žao što ne mogu "pokloniti" određenu sumu love nekome....
I prije je skidalo puno kredita, samo sada dobijes ispis u garage koliko je to tocno.
Changes:
- Added a notification in the Garage on the credits total charged for a team kill or damage.
Par patch napomena (dosadno na poslu pa citao forume)
- backupirajte sound direktorij tako da lako mozete vratit originalne zvukove posade prije patcha (novi su izgleda neizdrzivi). ako niste, moze se po forumima skinut stare zvukove
- samo USA tree je updatean, krajem srpnja (0.6.6) ce bit swabe, za ruse nista ne pise i ne odgovaraju na forumu. (bjesomucan KV3 grind se pokazao nepotrebnim :()
- 0.6.6 feature: Free platoons for 2 players, premium account is required for platoon leader to invite a 3rd member. jej!
De nek neko snimi molim vas, meni se nije promijenilo.
ja cu navecer doc na komp ( molim vas reciti mi u kojem se direktoruju nalazi taj "sound" folder" )
Onda cu ga ja navecer stavit na neku Share-stranicu ;)
Sry za duble post ali imam jedno pitanje
vidim da na wot fourmu spominju 45 vs 45 borbe ?
Sry za duble post ali imam jedno pitanje
vidim da na wot fourmu spominju 45 vs 45 borbe ?
Da, na jesen dolaze 30vs30 i 45vs45, uz to dolaze i duplo veće mape od sadašnjih.
meni je igra na hrv jeziku i nemam nikakvih novih zvukova sto se tice govora.
Jel može netko uploadat nove glasove?
Jel može netko uploadat nove glasove?
Što će ti novi?