World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.385.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rebelsy kaže...
Kill Frenzy kaže...

• IS-4 will be substituted for Object 252.
Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot. Undistributed experience will remain on Object 252, however can be transferred to a new IS-4 on demand.
No additional refunds are planned.

Ja tek na ISu :(

Ja tek na PanzerKampfWagenu 35t, i nemam pojma šta dalje... onaj 38t koji mi se otključa je rupa, stavlja me u mečeve sa puno jačima tako da nemogu nikako napredovat, da dodjem bar do hetzera. Mislio sam kupit nešto golda možda da uzmem onaj američki premium heavy tenk za 1500 golda, šta vi mislite o njemu?

16 godina

Nemoj uzimat premium tenkove. Nemoj.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
FichoM kaže...
rebelsy kaže...
Kill Frenzy kaže...

Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot. Undistributed experience will remain on Object 252, however can be transferred to a new IS-4 on demand.

Ja tek na PanzerKampfWagenu 35t, i nemam pojma šta dalje... onaj 38t koji mi se otključa je rupa, stavlja me u mečeve sa puno jačima tako da nemogu nikako napredovat, da dodjem bar do hetzera. Mislio sam kupit nešto golda možda da uzmem onaj američki premium heavy tenk za 1500 golda, šta vi mislite o njemu?

Više ćeš postić ako uzmeš premium na tjedan dana nego da potrošiš to na tenka.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
neaktivan
FichoM kaže...
rebelsy kaže...
Kill Frenzy kaže...

Tako sam i ja mislo kad ću više doć do Hetzera. Kad sam ga napokon kupio razočaranje totalno. Prvo spor ko puž a top nikakav. Prvo sam kupio najaći motor da dobiješ koliku toliku pokretljivost. Juće sam napokon kupio 105mm + HE municija dobitna kombinacija.  Sad možeš i uzvratit jaćima od sebe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 13:14 (Valiant28).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Lowe koliko kod bio los tenk. Novci padaju... ne napravim nista ... dobijem 30k novaca...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
rebelsy kaže...

Lowe koliko kod bio los tenk. Novci padaju... ne napravim nista ... dobijem 30k novaca...

meni su puno bitniji xp nego nofci :)

16 godina
ktm402 kaže...

lol. i šta ćeš sa miljon xp-a ako nemaš para?

Podjednako su bitni i xp i novci.

14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
ktm402 kaže...

lol. i šta ćeš sa miljon xp-a ako nemaš para?

Podjednako su bitni i xp i novci.

kao sto ti je i covjek rekao a i ja ti kazem nofce dobijem bez obzira na sve oko 10k svaku rundu a za 200 xp-a se trebam namucit

17 godina
neaktivan

Evo Maus kod mene u garaži :) Upravo ga kupio

17 godina
neaktivan

Eh da hoće ovo staviti...

Object 279

http://en.wikipedia.org/wiki/Object_279

15 godina
World of Tanks

kako ne kuzim ove SPG-ove...  :S  kupio onog Bisona i vidio sam na youtubu da pritisneš LShift za Arty mode da gledaš onako iz zraka a ja pritisnem i ništa... otkrijte mi tajnu...

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Isključi xfire ako imaš uključen in game.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Loz kaže...

Eh da hoće ovo staviti...

Object 279

http://en.wikipedia.org/wiki/Object_279

Vizualno bi bio zanimljiv,ali mi gusjenice izgledaju ranjivo,a i ako mu se ne dogodi ricochet(tj.odbijanac) mogao bi gadno stradati,ali inače bi bio ok za recimo 7-8 tier...

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
ktm402 kaže...

kao sto ti je i covjek rekao a i ja ti kazem nofce dobijem bez obzira na sve oko 10k svaku rundu a za 200 xp-a se trebam namucit

Možda stvar s nižim tirovima.

Kasnije sa tier 8,9,10 dobijaš puno xp-a jer ti i treba puno a sa parama si vrlo često u minusu iako imaš premium.Bez premiuma si gotovo uvijek u minusu

14 godina
neaktivan
@nani_cropes, probaj sa ctrl+desni klik na kartu, no ak ne šljaka shift, nećeš se moć vratit u normalni/drive mod...
17 godina
World of Tanks

Evo prvi put zaigrao Tier IV i stalno me baca s Tier VI i VII tenkovima, redovito sam na dnu liste..pa kako ikog ubiti??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ak si light/medium onda scoutaj, ak si artiljerija ili td sakrij se malo iza svojih i budi podrška, u svakom slučaju se trudi što više štete napravit, nije bitno kolko killova imaš...
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Isključi xfire ako imaš uključen in game.

ma HVALA... neznas kolko si mi pomogo... vec sam tier V, imam PZ IV i jos mi fali 2k exp za KV-a ali me zna strašno raznervirat ta artiljerija... pa sam si reko da ak ih hocu ukrotit da moram razmisljat ko oni... a kak da drukcije to postignem nek da pocnem igrat s artiljerijom... al kak da nekog ubim ovak,a vidio na youtube i pod controls da postoji arty/sniper mode...

HVALA jos jednom... pala prva zrtva: KV :P

★★★★★☆
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

gdje si to nasao ako mi mozes zaljepit ovdje?

15 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
ak si light/medium onda scoutaj, ak si artiljerija ili td sakrij se malo iza svojih i budi podrška, u svakom slučaju se trudi što više štete napravit, nije bitno kolko killova imaš...

Meni je isto sa tier III...najbolje je skampat se negdje iza grma i čekati kaj ti dođe dođe...ili eventualno šprintati u neprijateljsku bazu...Nadam se da mene neće u tieru 4 bacati na tier 8 jer onda ću poludit i kupit wespu.

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina

Naravno da će te bacat. Bolje se odmah privikni da ćeš nekada bit najslabiji, ali naravno i nekada najjači. Bitno je da znaš koja je tvoja uloga u timu...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imaju IS-4 i dobit će još jedan  tenk tier IX s posadom na 100%?

Hebote.... -.-

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 18:53 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...

Imaju IS-4 i dobit će još jedan hebeni TD tier IX?

Hebote.... -.-

I onda neka netko kaže da developeri vole sve nacije jednako. Gamad

|| http://av-gurus.blogspot.com || Magarac
16 godina
trubilo kaže...

Evo OVDJE imaš detaljni opis svega što će se dobiti kad će mjenjati tenkove.

17 godina
Jack Sparrow kaže...
trubilo kaže...

Evo OVDJE imaš detaljni opis svega što će se dobiti kad će mjenjati tenkove.

Kao i očekivano, igrači sa njemačkim i američkim tenkovima će dobiti samo nove tenkove, a rusi i stare i nove.

|| http://av-gurus.blogspot.com || Magarac
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 19:12 (mind_challenge).
16 godina
World of Tanks

Zapravo i oni sa T30 američkim tenkom će isto dobiti i stari i novi, jedini koji ovdje ispaštaju su oni sa njemačkom linijom koji čak neče dobiti ništa osim onog sa pantherom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 19:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Evo Maus kod mene u garaži :) Upravo ga kupio

daj neku fotku

14 godina
neaktivan
World of Tanks

jeste vidjeli da su u Osijeku složili spomenik na domovinski rat sa onim crvenim fićom i tenkom koji ga gazi

stavlili su T55, nasljednika T54 koji rastura u igri

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 19:15 (gamer_101).

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovaj PzKpfw 35 (t) je prava zvjerčica. A, evo i slika gdje sam uništio IS-4 sprijeda sa T-34-85. Imao sam 100 mm D10T. To je bilo prije kojih mjesec dana, ali evo, tek sada stavljam sliku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ovaj PzKpfw 35 (t) je prava zvjerčica. A, evo i slika gdje sam uništio IS-4 sprijeda sa T-34-85. Imao sam 100 mm D10T. To je bilo prije kojih mjesec dana, ali evo, tek sada stavljam sliku.

Itekako da je,ja si ga zadržavam...Upravo sam kupio pzIII...I čuvam mišljenje za sebe dok si ga ne upgradeam do kraja...

Ja sam Plavi zmaj.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice