nekuzim zasto al ni na jednom tenku nemogu prebacit resrc bodove,a na svima imam onu medalju i sve istrazeno..zasto?
Trebaju bit elitni, dakl sve istraženo na njima uključujući tenkove na koje napreduješ.
pa jesu,ne kuzim u cemu je problem
nekuzim zasto al ni na jednom tenku nemogu prebacit resrc bodove,a na svima imam onu medalju i sve istrazeno..zasto?
Trebaju bit elitni, dakl sve istraženo na njima uključujući tenkove na koje napreduješ.
Jeli imaš gold za konverziju?
Imas golde?
Jeli imaš gold za konverziju?
pa u golde hocu konvertat,al i imam ih
pa u golde hocu konvertat,al i imam ih
Nemožeš experience mijenjat u gold
pa pise 25 xp za 1 gold
To znači da za 1 gold možeš pretvoriti 25 XPa s nekog elitnog tenka u free XP, koji se mogu koristiti na drugim tenkovima.
Što se tiče onog pitanja o KV-2, ne treba imat ni 152mm ni 107mm top, već samo kupolu. No od toga neće biti ništa u sljedeća 2 patcha tako da se nema brige.
btw. ovaj T34 mi je ubio volju za igranjem. Ode on u mirovinu trenutno, iako će 120mm biti researchan sutra, a ja se odoh zabavljat s M3 Lee-jom za M4 Shermana, pa onda na Easy 8.
No od toga neće biti ništa u sljedeća 2 patcha tako da se nema brige.
bt a ja se odoh zabavljat s M3 Lee-jom za M4 Shermana, pa onda na Easy 8.
Biti će to u 6.5 patchu.
Easy 8 imam ja, zvijerka nema šta.
Može li mi netko dati link za skidanje skinova za tenkove?
Evo nešto novo o novom patch...v6.5....LINK
Imam jedno info pitanje 
koliko treba cekati da mi stignu goldi??
Imam jedno info pitanje 
koliko treba cekati da mi stigne premium??
Kad ga kupiš sa goldima, aktivira ti se odma.
Upravo sam sa potpuno upgradeanima ms-1 uništio njih 7,oštetio njih 7 i jednog scoutao...
Može li mi netko dati link za skidanje skinova za tenkove?
Upravo sam sa potpuno upgradeanima ms-1 uništio njih 7,oštetio njih 7 i jednog scoutao...
screnshot or it didnt happen :)
a jebiga,sada se to više nemože...
A dali se goldi kako mogu dobiti besplatno?
mozes u slucaju:
1. da dobijes promo kod
2. da pobijedis u onim igrama sa devovi organiziraju svako malo
3. da doprinosis zajednici (nagrade od devova)
4. da tvoj clan u clanwarsu drzi jednu ili vise regija pa onda clan iz svoje blagajne dijeli članovima gold
koji bi bio najbolji top za kv-3? 100, 107 ili 122mm trenutno koristim 107mm
koji bi bio najbolji top za kv-3? 100, 107 ili 122mm trenutno koristim 107mm
107mm je najbolji jeftina municija a jak je dosta dok onaj sta je kao najjaci mislim da je to 122mm ti je isto sranje kao i 107 samo municija je 10 puta skuplja tako da ti je najbolje uzet 107mm
Može vaše mišljenje o ovim tenkovima:
Panzer IV
Panzer VI Tiger
T-54
Wespe(SPG)
Panzer IV
Panzer VI Tiger
T-54
Wespe(SPG)
Ja isto nekuzim koji je najbolji ,jer ovi moji i me stjuard i m5 pa to je sve nula,gledam druge tenkove svi duplo veci i duplo bolja oruzja :( kojeg uzet
Panzer IV
Panzer VI Tiger
T-54
Wespe(SPG)
Ja isto nekuzim koji je najbolji ,jer ovi moji i me stjuard i m5 pa to je sve nula,gledam druge tenkove svi duplo veci i duplo bolja oruzja :( kojeg uzet
A dobro,ajd to su brojke,mene više zanima praktična uporabljivost,i kako su dobri naprema tenkovima u istom tieru...
Panzer IV
Panzer VI Tiger
T-54
Wespe(SPG)
A dobro,ajd to su brojke,mene više zanima praktična uporabljivost,i kako su dobri naprema tenkovima u istom tieru...
pa to i mene zanima kolko je m5 stjuard dobar sa drugima u rangu tj u tier 4 klasi evo npr m-35 mi pogodi mog m5 stjuarda sa 150 stita i ubije me
cekaj malo,ti u tier 4 imaš 150 hp-a?meni je to malo premalo...
cekaj malo,ti u tier 4 imaš 150 hp-a?meni je to malo premalo...
imam 350 ali dok me malo skrse dodem do 150
Vjerojatno te pogodio neki spg ili tank destroyer...meni se tako u tieru III sa 230HP-a događaju one shot deathovi...
Ja sam si upikao Panzera 3. Jako dobar tenk. Stock ima 310 hp-a. Koliko vidim, najbolji izbor su upravo švapski tenkovi.
moj bože http://en.wikipedia.org/wiki/T28_Super_Heavy_Tank
" The T28 was designed as a counter to the German heavy tanks,[2] such as the Maus[4] "
"13 kilometers per hour"
Grindam za njega. 
dal mi se isplati kupit tigra pošto uskoro dolazi patch?
mislim na to dal će se dobit još koji tenk ako imam tigra