ja o ovog is-a necu do sljedece godine skupit vaku hebenu rundu igram protiv is4(2-3) i dobivam po 120 exp(bez preimuma)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja o ovog is-a necu do sljedece godine skupit vaku hebenu rundu igram protiv is4(2-3) i dobivam po 120 exp(bez preimuma)
Da, pa? I ja isto toliko dobivam po prosjeku pa se ne žalim... :)
Da, pa? I ja isto toliko dobivam po prosjeku pa se ne žalim... :)
ja sam sa KV igro dosta dobro skoro svaka rundu nije ni kv3 tolko los (jest da dobivas puno para) ali u nekim je matchevima koma!
Meni je KV najdrazi heavy, a sa KV-3 nikako para skupit. Malo-malo pa odem u minus. Možda je to zbog skupog 122mm topa...
Zna li netko da li se isplati uzimati M5 stuard? Ili da odem na Panzer luchs?
kak je moguće da me Object 704 oneshoot-ao a bio sam na 100% a njemu je na najjačem topu maksimalno oštečenje 950 i još sam k tome bio frontalno okrenut
kak je moguće da me Object 704 oneshoot-ao a bio sam na 100% a njemu je na najjačem topu maksimalno oštečenje 950 i još sam k tome bio frontalno okrenut
Koristio je HE iliti fugasna granate ili premium granate.
Da si imao 200% HP on bi te one shot-ao 
Zna li netko da li se isplati uzimati M5 stuard? Ili da odem na Panzer luchs?
ja upravo uzeo m5 stjuarda :)
mozda te pogodio u ammo rack i explodirao ti ammo i raznesao ti cjeli tenk
Auuuu lik sigurno haxa, idi ga sad prijavi da dobije ban.
Jel ti nikad nisi čuo za ammo rack ili fuel tank?
Odavno nisam igrao nešto bolje !!!
kud je tenka najbolje gadat da ga skrsis naj prije?
U zadnji dio, ili ako znas gdje mu je municija onda tamo pucaj.
kud je tenka najbolje gadat da ga skrsis naj prije?
1. u stražnji dio
2. bokovi, hud točno ispod kupole
3. sprijeda su najslabije točke otvori za posadu, donji dio uz tlo i top
pa svi to isprobao i nista mi se ne cini da djeluje..Jedino municiju nisam probao gadat
pa svi to isprobao i nista mi se ne cini da djeluje..Jedino municiju nisam probao gadat
Municiju i te takve posebne dijelove ide nasumično, ovisno di pogodiš. Ali većinom ćeš moći sa HE iliti fugasnim granatama. Ćut ćeš od posade: Critical hit!
Ali najsmiješnije mi je kad kaže: Penetration! 
Slab top, ako ti je nišan crven ili narančast znači da nećeš probiti oklop, tek kada ti je zelen onda pucaš
Slab top, ako ti je nišan crven ili narančast znači da nećeš probiti oklop, tek kada ti je zelen onda pucaš
Meni je skoro svaki puta crven/narančast pa skidam po 15-20% 
tako i meni,obicno oko 20
Onda koristite HE municiju ona ne treba probiti oklop da napravi oštećenja
Evo vam mog Ferde u stvarnosti i replike u igri, radi se o replici Ferdinanda 654 bataljona
Onda koristite HE municiju ona ne treba probiti oklop da napravi oštećenja
Evo vam mog Ferde u stvarnosti i replike u igri, radi se o replici Ferdinanda 654 bataljona
sad cu probat he municiju,al pise da moze manji oklop skrsit
sad imam top 130mm od IS7
dosta je bilo zajebancije, VK 4502-u u dva udarca 62% skinuo
igra ko sada da igramo zajedno moj nick je Iron133
152mm top na KVu + HE granate = one-shot T1 Heavy 
Oneshota ga i bez HE, al dobro, mislim moš i oneshotat M6, a T29 sa dobrim hicem može doći na nekih 15%.
Sa HE bi trebao killati i T29.
152mm top na KVu + HE granate = one-shot T1 Heavy 
152mm je odlican samo reloda ga duplo duze od arty
Sve vise idiota ima u igri evo bas sad igram sa su-8 skempam se u grm i derem i doleti lik sa pzk38na i krese po meni a dvojica likova sa kv1s i vk3601 stoje kraj mene i kresu po nekom liku sta je na drugom kraju mape tak da sam krepo umesto da mene deffaju!
imam pitanje u vezi s ovim patchem koji dolazi.ako imam kv sa kv 2 kupolom i sa dugim 76mm topom hoću li dobit kv2 ili treba imat 152 ili 107 top
nekuzim zasto al ni na jednom tenku nemogu prebacit resrc bodove,a na svima imam onu medalju i sve istrazeno..zasto?
nekuzim zasto al ni na jednom tenku nemogu prebacit resrc bodove,a na svima imam onu medalju i sve istrazeno..zasto?
Trebaju bit elitni, dakle sve istraženo na njima uključujući tenkove na koje napreduješ.