World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.377.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
World of Tanks

Da li kad kupim camuflage, toolbox, dalekozor itd...to ostaje samo na tom tenku ili mogu to prebacit na neki drugi tenk?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
krayzie kaže...

Da li kad kupim camuflage, toolbox, dalekozor itd...to ostaje samo na tom tenku ili mogu to prebacit na neki drugi tenk?

Ako nema onaj lokot (ili šta više) kraj slike, onda možeš to maknut i stavit na drugi tenk

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
15 godina
World of Tanks

Jel se moze ocekivati takva akcija djeljenja zlata opet kod nas negdje? Ili bilo gdje dalje?

Posto je ovo prvi put da sam cuo da se tako djeli. Sva sreca da postoji digitalonline :)

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
pirat kaže...

btw,sta ako nemam slobodnog mjesta u garazi,a unio sam kod...ocu li opet dobit tenk ako naknadno prodam neki koji imam od trenutnih? :S

hoćeš to sam i ja napravio , upisao sam 4 koda i dobio sam sva 4 tenka pa sam ih prodao i sad imam 4 mjesta u garaži , a za nijedan nisam platio onih 300 golda

15 godina

Sa svakim tenkom dobiš novi slot u garaži. - mislim na poklonjene Stuarte

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 23:52 (The Unforgiven).
17 godina
moderator
World of Tanks

Još 6k xp-a i pola miliona kredita (2 dana igre) i IS je tu :) Neću da prodajem KV-3 zbog isplativosti IS tenkova.

Ako kodovi dođu - ufffff, biće veselo :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Di mogu vidit od koliko su paketi za gold? Igranje s gold-ima je zaaakon! :)

Reserchao sam onaj ruski T-46, kupujem ubrzo onaj medium poslije njega, a iza njega je KV! :)
http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Reserchao sam onaj ruski T-46, kupujem ubrzo onaj medium poslije njega, a iza njega je KV! :)

link

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Šef kaže...

link

{#} Radije ne, skupo je ko sam vrag!

{#}

http://androoolog.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
World of Tanks
Pozdrav tenkoljupci!

Evo i ja uskoro mislim igrati ovu sjajnu igru, ali imam jedan problem.
Naime, imam ograničeni internet od 5 GB (dakle, nije FLAT) pa me zanima koliko bi mi skidalo prometa kada bi ja igrao?

Iz prvog posta u ovoj temi vidim da je igra velika 1,8 GB kada se skida (dali je to točno?), to mi nije problem za skinut, jedini problem je koliko bi prometa nabio kada bi igrao...
Internetska veza mi je dovoljno brza i pouzdana, jedini problem je šta nemam FLAT tarifu, pa se bojim da ne prođem granicu od 5 GB...

Pa bi zamolio nekoga ako bi mogao provjeriti koliko mu skine prometa u uploadu i downloadu za nekih pola sata igranja. Dakle, igrajte pola sata igru i pročitajte ispis spajanja i potrošeni promet pa mi recite koliko skida...
Dali bi mi netko mogao napraviti tu uslugu?

Unaprijed hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
krayzie kaže...

One stvari sa lokotom zasad nemozes prebacivati na druge tenkove ali kazu da ces moci poslije sljedeceg patch-a

ostalo bez lokota mozes kako hoces

15 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
Naime, imam ograničeni internet od 5 GB (dakle, nije FLAT) pa me zanima koliko bi mi skidalo prometa kada bi ja igrao?

Svaka online igra trosi dosta prometa kad se igra...
Znam ja prije jos 2-3 godine kad sam dobio adsl i krenuo igrati cod2... nisam mogao izdrzati s prometom do kraja mjeseca nikako.... 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
14 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
Pozdrav tenkoljupci!

Iz prvog posta u ovoj temi vidim da je igra velika 1,8 GB kada se skida (dali je to točno?), to mi nije problem za skinut, jedini problem je koliko bi prometa nabio kada bi igrao...
Internetska veza mi je dovoljno brza i pouzdana, jedini problem je šta nemam FLAT tarifu, pa se bojim da ne prođem granicu od 5 GB...

Pa bi zamolio nekoga ako bi mogao provjeriti koliko mu skine prometa u uploadu i downloadu za nekih pola sata igranja. Dakle, igrajte pola sata igru i pročitajte ispis spajanja i potrošeni promet pa mi recite koliko skida...
Dali bi mi netko mogao napraviti tu uslugu?

Unaprijed hvala!

najbolje da si nabaviš flat jer ako hoćeš igrat ovu igru trebat će ti dosta vremena

15 godina
Šef kaže...

Pripremi se na muke po T-28 onda, pogotovo dok ne risrčaš 85mm top na njega, jer onaj početni je, u najmanju ruku, smijurija.

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel valja ona 152mm cijev za kv-a?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 11:31 (bibi007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Njemački tenkovi su dobili 5 čokolada u depot (+10% crew do kraja partije). Provjerite što ste vi dobili. Btw. to je consumable.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 1
15 godina

Jucer sam bio spasitelj u igri za jednog igraca.Naime on se zakampirao na jednom prolazu i cekao da neprijatelj dodje,ali je neprijatelj mu je htio doci iza ledja i tu ja nastupam.Iz baze za SU 85b i malo jacim topom sredio sam PZIII sa 2 hica i sa 1 hicem Mardera 2.

Inace super tenk,ali je dosta spor,ali tako je kod vecine TD. 

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
World of Tanks

Danas svi igrači imaju besplatnih 5 dodataka za svaku naciju, znači sveukupno 15 dodataka. Kod Amerikanaca je to 5x paket cole, kod švaba je to 5x čokolada, a kad rusa 5x dodatni borbeni obroci. Pa ne zaboravite to iskoristiti. Ti dodaci dodaju 10% na iskustvo posade.

To sam izvukao od tud

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 11:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
DamageHigh kaže...

Njemački tenkovi su dobili 5 čokolada u depot (+10% crew do kraja partije). Provjerite što ste vi dobili. Btw. to je consumable.

Rusi dobili neki combat rations, a ameri Coca-Colu

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 11:45 (mind_challenge).
15 godina

Kada se danas moze nac moda na WoT,u koje sate kod nas?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je neizdrživo imam bt-7 i stavlja me u rundu sa 3 kv-a , i uvijek poginem {#}

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nixXxa kaže...

Ovo je neizdrživo imam bt-7 i stavlja me u rundu sa 3 kv-a , i uvijek poginem {#}

Ah što češ, mene je i sa tier 2 i 3 s njima stavljalo

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad šparam do 200 000 pa ću kupit nešto jaće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nixXxa kaže...

Sad šparam do 200 000 pa ću kupit nešto jaće.

I ja šparam, ali pare i nisu toliki problem, nego exp, kojeg mi je sa SPG-ovima dosta teško skupit. Sa Hetzerom još nekako i ide

16 godina
protjeran
World of Tanks

jesu li sad na popustu od 50% ova maskirna mreza, alat itd. ?

mislim, uzeo bi sad maskirnu mrezu za M6 pa bi si to kasnije prebacio na T29 kad ga kupim...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 11:53 (krayzie).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

to je ko onaj morsovov zakon : Sad kad igram sa t-28, PzIII onda sam sa KV KV-3, IS, Tigerom a kad cu ja kupit KV onda nikad necu bit sa T-28 ili PzIII   :) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
nixXxa kaže...

Znam kak ti je, ali tebi je tu jedina svrha spotati, iako je to dosadno, ali jbg proći će kad dođeš na  T34.

Mislim da ova slika prikazuje kako mješa tenkove:

krayzie kaže...

jesu li sad na popustu od 50% ova maskirna mreza, alat itd. ?

Da jesu na popustu su do sutra. Nego, ne zaboravi iskoristiti one dodatke colu, čokoladu i one obroke na nacijama, koje smo sve danas dobili besplatno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 11:56 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hmmmmm ... malo mi je dosadno spotati , kako vam se čini t-28 , u usporedbi sa t-34 koji je poprilično jak ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nixXxa kaže...

Hmmmmm ... malo mi je dosadno spotati , kako vam se čini t-28 , u usporedbi sa t-34 koji je poprilično jak ?

Evo upravo sam sad sa T-34(ima malo jaci top od onog kojeg dobijes) razvalio T-28 u dva hica.T-34 je bolji,ali te stavlja sa KV-3,IS,cak i Tiger,a njima ofc nemozes nis ucinit.

16 godina
ivanoile kaže...

Evo upravo sam sad sa T-34(ima malo jaci top od onog kojeg dobijes) razvalio T-28 u dva hica.T-34 je bolji,ali te stavlja sa KV-3,IS,cak i Tiger,a njima ofc nemozes nis ucinit.

Da, malo me smeta kad me stavi s tenkvima kojima nemogu ništa a oni mene unište  jednim pogotkom.

Nije mi tenk ni dovoljno brz da spotam tak da...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice