Evo prodao onog M3 Stuarta za 170k silvera :)
i šta dalje :D Trenutno imam M2 light tank, a nemam pojma šta bi mi bilo dobro za dalje :)
Isprobaj sve vrste tenkova pa kreni na one koji ti najviše odgovaraju.
i šta dalje :D Trenutno imam M2 light tank, a nemam pojma šta bi mi bilo dobro za dalje :)
S ovim KV-3 nikad na zelenu granu, vecinom me stavlja u takve tiere da nista ne mogu. Samo gubim.
Nisam ga jos nadogradio no sumnjam da ce biti neke velike razlike. Bila su ljepa vremena sa obicnim KV.
kupim KVa i opet me baca u partije s puno jacima .. ja nevjerujem
ne znam šta da ti kažem :D mogu isprobati, ali ovaj sad koji imam je meni super :P (možda glupo zvuči, al eto... ) pa ću vjerojatno nastaviti s amerikancima...
Tak ce ti uvjek biti. ahahahahha
No meni sa KV je uglavnom bilo solidno. KV-3 ce ti prave muke donjet. Samo cekaj pa ces vidjet :)
Ma na pocetku je KV kanta za napucavanje... jedva ide 24kmh ...
Evo i ja cu probat taj World of tanks :), no ako netko zna link za torrent jer muka mi je skidati preko browsera.
Uh, tako mi i bude kad nikada ne citan mala slova.
Ja svog nakon 350 odigranih partija,jos nisam pronasao.Tuzno.
¸Nakon 100 (98) partija, ova 2 omiljena rusa su mi na 50 % ko i jos neke statistike :)
Ima san i jedan izjednacen rezultat
A oni PkKpfw ili kako vec mi posebno idu na zivac s onim 20 milimetarskim topon od 5-6 granata u jednom
Meni je Bt-2 isto bio zakon, jer je najbrži tenk nižih tiera i ubija iz 2 hica sve te tenkove.
Tko je jamio, jamio je.
Akcija na digitalonline je zavrsila. Sad nek se Bug javi i neka podjeli 10000 kljuceva (meni bar 10)
jbg, ali tko je poslao tocan odgovor jucer, dobit ce kljuceve. I da odgovor je 10h 27min.
lijepo od njih što su podjelili te ključeve
Tko je jamio, jamio je.
Akcija na digitalonline je zavrsila. Sad nek se Bug javi i neka podjeli 10000 kljuceva (meni bar 10)
jbg, ali tko je poslao tocan odgovor jucer, dobit ce kljuceve. I da odgovor je 10h 27min.
Uff taman sam jučer poslao, sva sreća...
Tko je jamio, jamio je.
Uff taman sam jučer poslao, sva sreća...
Također .. ja isto poslao jučer
Tiger prije par trenutaka pao u moje ruke :)
Javim dojmove...
VAŽNO
U WoT-u je trenutno akcija na opremu za tenkove, sve ide u pola cijene koja je bila prije...
Ja baš kupio binoculare za 250 000 za su100 i stug III, inače im je cijena 500 000
Navali narode prilika koja se ne propušta, još malo pa nestalo
budi strpljiv, na pocetku je shit ali kasnije rastura ako igras oprezno
Jel danas ona akcija x5 na xpa na prvu pobijedu...upravo sam dobio preko 5k xpa :D
Je...=)
I sutra..=)
Ja sam sad nakupovao opreme i sad idem u lov na exp..=)
VAŽNO
U WoT-u je trenutno akcija na opremu za tenkove, sve ide u pola cijene koja je bila prije...
Ja baš kupio binoculare za 250 000 za su100 i stug III, inače im je cijena 500 000
Navali narode prilika koja se ne propušta, još malo pa nestalo
ma krasno, a ja baš sinoć kupio onu mrežu. A mogao sam 2 kupiti. FML
Novo stanje u garazi ... 6 tenkova, 8 slobodnih slotova ... 1.000.000 novaca, 7.200 golda
Hvala Digitalu ;D
Uzeo sam camuflage net i kako da ju stavim.Mislio sam da će biti među consumables ali je nema.može pomoć
Uzeo sam camuflage net i kako da ju stavim.Mislio sam da će biti među consumables ali je nema.može pomoć
U garaži iznad tenkova, desno od dijelova a lijevo od municije imaš prazna mjesta, klikni na jedno od njih i odaberi net
Dobio i ja golde... zahtjev poslan 1.5.
U garaži iznad tenkova, desno od dijelova a lijevo od municije imaš prazna mjesta, klikni na jedno od njih i odaberi net
Našao sam.
I kako se aktivira?
Čitao sam da na jednom mjestu moraš bit par sekundi i onda je aktivna.
Stajao sam i ništa se dogodilo nije.Mislio sam možda neka animacija ili nešto ali džaba
Našao sam.
I kako se aktivira?
Čitao sam da na jednom mjestu moraš bit par sekundi i onda je aktivna.
Stajao sam i ništa se dogodilo nije.Mislio sam možda neka animacija ili nešto ali džaba
Nema nikakve animacije niti ničega. Ona ti jednostavno smanjuje šansu da te otkriju za 25%. Dakle ako fino staneš u neko grmlje ili negdje mogu ti doći ispred nosa a da te ne vide. Idealno za TD-ove
Upiknuo 2x camuflage, 2x toolbox, 1x dalekozor (jos si mislim upiknuti 1 dalekozor) ...