Dragi čitaoci, pitanje za petak, 6. maj, glasi: koliko je maksimalno vreme rada ostvario ASUS Eee PC Seashell Karim Rashid u velikom uporednom testu netbuk računara u 107. broju časopisa Digital?
zna li ko odgovor
Dragi čitaoci, pitanje za petak, 6. maj, glasi: koliko je maksimalno vreme rada ostvario ASUS Eee PC Seashell Karim Rashid u velikom uporednom testu netbuk računara u 107. broju časopisa Digital?
zna li ko odgovor
prvi kod sam dobio za dva dana, a sljedećega sad čekam već peti dan
10h 27 min je danasnji odgovor
Evo meni konačno došao kod,nakon 6 ili 7 dana...a sad,gdje se to upisuje?
prodao t-46,kupio t28
tenk sam po sebi je odlican,ali jebe*mu mater kad me stalno baca u borbe di nemrem nikom nis...10 borbi s njim 8 poraza,nisam nikog uspio ubit
WTF
istina.....
zato ja još igram sa PzKpfw 35(t).... on je tier2 i igra protiv tier1 i 3......
sve posli njega baca na najmanje 2 tiera jače protivnike......
jedino sa artiljerijom to ima ismisla, i u neku ruku sa brzim lightovima (čisto izvidnički).........
Tooo stigao kod :) About time :)
Ja se nađem u partijama gdje sa KV-3 budem predzadnji na listi. Zbog takvih partija sam promijenio omjer AP/HE koje nosim u korist HE.
al meni je tako stalno,od kad sam ga kupio a proslo je bar 15 partija...i sto je najsmjesnije ovo mi je prva koju sam zapravo i prezivio jer sam se skempo u grm i cekao da ovi moji obave posao
Ja se nađem u partijama gdje sa KV-3 budem predzadnji na listi. Zbog takvih partija sam promijenio omjer AP/HE koje nosim u korist HE.
AP/HE? mozes pojasnit malo?
Balansiram omjer AP i HE granata koje nosim u tenku. AP koristim za isti tier i niži, dok HE koristim kod mrcina kroz čiji oklop ne mogu proći (IS3, IS4 i ekvivalenti američki i njemački).
AP isto lijepo prođu kroz tier7 IS i Tigere, ali mogu i bouncati.
meni prije pet minuta stigao kôd.....napokon
EDIT: poslao sam 29. 4.
Dajte napišite kad neko dobije kod, nakon koliko ga je dobio. Mene to sad interesuje kao tinejdžericu ona stvar :)
evo,danas nakon 5 dana sam dobio drugi kod
imam 1500 zlata. savjet dal da kupim churchilla ili nešto drugo?
evo,danas nakon 5 dana sam dobio drugi kod
imam 1500 zlata. savjet dal da kupim churchilla ili nešto drugo?
govno mi je taj tenk bio kad sam ga kupio u beti. Rađe spremi te pare pa kupiš premium ili pretvoriš u zlato ili nekaj drugo....
Dakle, dobio kod. Poslao ga 29.4 u 22:05. Ono da ne prihvaćaju .com domenu je glupost, slao sa GMaila. Eto, toliko. :)
A kaj to točno treba poslat ?
haha ja poslao zahtjev za key, oni ga za par dana poslali,pa ja odgovorio "Zahvaljujem" a oni odgovorili na tu poruku san novim keyem :DDD,,,valjda su mislili da je zahtjev od drugog emaila
Itko ?
Evo baš uzimam Premium na 3 dana, malo da požurimo do tigera, pa samo da priupitam ako ima netko za platoon i kako to zapravo funkcionira?
mail sa odgovorm na pitanje iz časopisa na
-wot@digitalonline.rs
-u subject staviti: Digital! i World of Tanks
-svaki dan ti je drugo pitanje, odg. na današnje je 10h i 27min
-dobiš 1250 golda i M3 Stuart kojeg odmah prodaj za 170k creditsa jer je njesra
@RoyalBlood, nisam nikad imao platoon niti bio u jednom, još sam premali tier za hebat se s tim. Uglavnom, jedan igrač osnuje platoon, te pozove još 2 igrača unutra, te ih onda u borbe stavlja zajedno, ta 3 igrača.
Evo baš uzimam Premium na 3 dana, malo da požurimo do tigera, pa samo da priupitam ako ima netko za platoon i kako to zapravo funkcionira?
To je zapravo kratkotrajno, traje par sati, i praviš ga kada ti se igra s kolegama. Možeš praviti druge kada ti jedan istekne.
Itko ?
treba poslat mail na wot@digitalonline.rs, u naslovu poruke (subject) mora pisat Digital! i World of Tanks, a sadržaj poruke mora imat odgovor na pitanje koje oni svakog dana postave na njihovoj stranici ili forumu i svaki dan u ponoć se mijenja pitanje........u biti Duche je rekao da je današnji odgovor 10h 27 min
Dakle, napiši mail ovako:
I usput se zahvaljujem korisniku Duche za odgovor na današnje pitanje. T(h)anks dude, you rock
Koji top na KV, 122 ili 76mm? Nekako mi se bolje čini 76 jer ima veću penetraciju, pošto me stavlja u partije sa KV3 i IS onda.
http://www.bug.hr/master/toplista/
ne zaboravite glasati!
EDIT: kuky, citirac cu nastya '' 107mm, ubija baju. ''
Koji je najbolji low-tier exp maker? Čisto za exp, nije bitno koja zemlja..