- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Btw., doveo sam ovaj tenk do savršenstva..:P
Ustvari, skoro..=)
sorry, ali ne vidim smisao u tolim bildanju takvog tenka, pa samo camouflage kosta n-terostruko vise od cijelog tenka... Mislim da se to isplati samo na kasnijim tierima (ja osobno mislim to napravit kada se domognem T-34-85).
BTW. fale ti consumables ;)
don't shoot the messenger
a znam procitao sam
ali sam pitao opet jer mi nije jasno kako moze biti u ghz
Btw., doveo sam ovaj tenk do savršenstva..:P
Ustvari, skoro..=)
sorry, ali ne vidim smisao u tolim bildanju takvog tenka, pa samo camouflage kosta n-terostruko vise od cijelog tenka... Mislim da se to isplati samo na kasnijim tierima (ja osobno mislim to napravit kada se domognem T-34-85).
BTW. fale ti consumables ;)
Haha...znam, znam..ali to mi je najdraži tenk, s kojim mi je najdraže igrat i..najzabavnije..tako da mi ulaganje u njega nije neki problem..:P
Ajd mi objasnite malo te consumables? Sto od toga se trosi a sto ne? Jel to za stalno?
Imaš i trajnih i potrošnih. Npr. camouflage net je trajna, al samo na 1 tenku moš imat.
Piše ti u karakteristikama za svaku kolko puta moš iskoristiti :)
pise u njihovom magazinu, a koliko ja znam ovo su cak i sluzbeni podaci pa nije nemoguce da toliko kloka memoriju.
AMD Radeon HD 5870Sapphire 5850 Toxic EditionSapphire 5850 Vapor-XAMD Radeon HD 58501.2GHz (4.8GHz data rate) GDDR5 1.125GHz (4.5GHz data rate) GDDR5 1.05GHz (4.2GHz data rate) GDDR5 1GHz (4GHz data rate) GDDR5
ok..hvala
(znam znam...noob sam )
Imaš i trajnih i potrošnih. Npr. camouflage net je trajna, al samo na 1 tenku moš imat.
Mogu imati na 1 tenku... a jel mogu maknuti s tog tenka i staviti na drugi?
Not if they are locked. they would be only for that tank and you would need to buy them again on your new tank. There are a few that can be transfered though. Toolbox, camo net, and the view finder.
EDIT: Camuflage net kupljena, za toolbox nemam para a ovo view finder nezz sta je... ?
Ajd mi objasnite malo te consumables? Sto od toga se trosi a sto ne? Jel to za stalno?
Svi consumablesi su potrošni, znači kada jednog staviš na tenk i potrošiš u borbi moras kupit novog, također, ne ide svaki consumables na svaki tenk.
Mješaš pojmove, pa sama riječ consumables znači potrošna roba a camouflage net (i slične stvari) spadaju u equipment.
Ugl, da ne duljim izvolite: http://wiki.worldoftanks.com/Consumables i http://wiki.worldoftanks.com/Equipment
(btw. jel mi moze tko rec kako da uredim ove linkove - da mi dode ko Damagehighu u onoj temi WOT nickovi )
Sad imam oko 75 000 , i mislim kupit A-20 .. treba još punooo igrat xD
Moze mi netko objasnit koja je svrha T-34?Stavime sa pzIV kojem nemogu penetrirat oklop ili onaj VK3016 tako nesto ista stvar kao da gadjam u prazno.Tenk je dobar,ali prejaki su ostali za njega.
stavi onaj 57 mm top na njega i busis sve zivo, samo se zaletis na njih i koljes, nekad te brzo skenjaju a nekad si zvijer iz pakla
Jos mi nije jasno kako su sluzbeno KV i PzIV tenkovi "iste jacine"
dns smo igrali i bilo je u mom timu 4 PzIV a kod njih 4 KV
Pogodite kolko smo izdrzali :)
Jos mi nije jasno kako su sluzbeno KV i PzIV tenkovi "iste jacine"
dns smo igrali i bilo je u mom timu 4 PzIV a kod njih 4 KV
Pogodite kolko smo izdrzali :)
Da, istina da kv je stvarno lud naspram konkurencije. Ali na to smo se navikli kroz betu :)
Pa je vecina vec znala dok se ne prjede odredeni tier da rusi imaju generalnu prednost kao nacija.
Kao dokaz ova runda sto sam odigrao maloprije.
Evo nesta zanimljivo u vezi TK u igri.
Copy-paste sa W.O.T foruma
There is an automatic team killer detection system coming which will punish team killers immediately with a fine on their earnings and allow team mates to execute them
Evo sa HCL-a Recenzija.
Evo nesta zanimljivo u vezi TK u igri.
Copy-paste sa W.O.T foruma
There is an automatic team killer detection system coming which will punish team killers immediately with a fine on their earnings and allow team mates to execute them
Tooooo!! Odlicno!!!!
Točan odgovor na pitanje od 5. maja u vezi sa grafičkom karticom Sapphire Toxic glasi 4,94 GHz et da znate xd
Šteta ja moram na put a kljuc mi stigao vidmo se u utorak
Šteta ja moram na put a kljuc mi stigao vidmo se u utorak
Koliko si čekao? Jesi poslao mail u ovom ciklusu gdje traže odgovor ili je mail iz ranijeg perioda?
a znam procitao sam
ali sam pitao opet jer mi nije jasno kako moze biti u ghz
DDR5 je quad data rate i stvarna frekvencija se množi sa 4 da bi se dobila efektivna frekvencija... Npr moja 5870 (875/1300) ima efektivnu frekvenciju 5200MHz (1300*4)
...
Ja sam čekao kod 3 dana, prošli petak poslao, u ponedjeljak mi stigao, to je bilo dok nisu bila pitanja...
Ne žuri mi se nikamo pa lagano kupujem po svakom tieru sve vrste tenkova, odlučio sam biti samo švabo... Sad sam na tier IV PzKpfw III, Hetzer i Grille, osim sa Grille ubija mi volju bacanje u prejake tierove, 90% vremena sam među zadnja 3 u teamu, dok neprijatelje bockam kao sa iglom oni mene razvale jednim šutom gdje god me gađali...
Zbilja mislim da bi bilo fer da se tenkovi bacaju po +- 1 tieru pa da sa tier IV igram protiv tier III i V a ne da me tier VII ubije samo što me pogleda, ne kužim zašto su to tako glupo napravili
Jel bio strani mail, yahoo, google ili si imao neki domaći? Ja nisam mislio ni slati sa yahoo-a i gugla, dok mi frend nije rekao da je njemu došao kod na takav mail (rekli su da će ignorirati .com)?
Poslao sam email sa posla, fina.hr
Jel bio strani mail, yahoo, google ili si imao neki domaći? Ja nisam mislio ni slati sa yahoo-a i gugla, dok mi frend nije rekao da je njemu došao kod na takav mail (rekli su da će ignorirati .com)?
Da će ignorirati .com.Disi to vidio?
Totalna glupost ako je tako.
Jučer sam točno odgovorio i sad ovo ...lol
Ma nemam pojma, onda je neko iz mase to izvalio, negdje sam naletio na to. Vidi sad u onoj glavnoj vijesti da ne piše nigdje, što je dobro.