jel stigao nekome kljuc ova zadnja 2 dana, nitko se na hvali da je dobio kljuc..
ja svoj vec 4 dana cekam
jel stigao nekome kljuc ova zadnja 2 dana, nitko se na hvali da je dobio kljuc..
ja svoj vec 4 dana cekam
Kad će doć bug online tank company?
Trebao bi netko tko je skupio hrpu besplatnog golda napraviti clan :D
ja svoj vec 4 dana cekam
Meni stigao jučer nakon 6 dana čekanja. Strpljenja malo :)
ja svoj vec 4 dana cekam
Ja sam svoj dobio nakon nekoliko dana, no lega je poslao isti dan kao ja i nista nije dobio. Da li svi dobijaju ili ne?
ja svoj vec 4 dana cekam
Ja sam svoj dobio nakon nekoliko dana, no lega je poslao isti dan kao ja i nista nije dobio. Da li svi dobijaju ili ne?
Kolko sam čuo, a i čini mi se su rekli da će svi dobiti svoj ključ. Sad treba vidjet.
Uzeo sam si premium na 24 sata,onak radi zabave.Sada jurcam do T-34.
Damage je spominjao neki klan... Čekamo zapovjed :D
Uzeo sam si premium na 24 sata,onak radi zabave.Sada jurcam do T-34.
Koliko košta taj premium ?
Evo baš skidam igricu, zanimljivo mi zgleda :)
Evo baš skidam igricu, zanimljivo mi zgleda :)
Vjeruj mi, ukrast će ti vrijeme da ni nećeš znat :)
ja svoj vec 4 dana cekam
Meni je stigao jučer 3. kod, čekam još 2. Sva 3 dosadašnja koda su mi došla za oko 6 dana.
Evo ga,T-34.
Evo jedna slika,kako na toj mapi se nesmije igrat.Ovo su samo neprijatelski tenkovi koje smo sredili ja i dva tipa.Znaci samo iz zaklona smo pucali,ali su ubili jednog.
Slika druga prikazuje T-34.
Promjena pravila.
http://www.digitalonline.rs/vesti/ostalo/digital-poklanja-world-of-tanks-bonus-kljuceve
Jel ko zna za nešto slično?
evo kad svi nešto bacate da i ja bacim malo pa da se plačete
(krstim se)
haha, dobra,malo sutra, jeli mozda bilo credits x5, exp x5 i jos sve x2 za prvu pobjedu??
haha, dobra,malo sutra, jeli mozda bilo credits x5, exp x5 i jos sve x2 za prvu pobjedu??
pogledaj mu profil KLIK
moram malo zezat ekipu koja nezna
moram malo zezat ekipu koja nezna
pogledaj mu profil KLIK
pa lik uopce nema is-7, a na screenu koji je stavio igra sa njim...
nista mi nije jasno...
to je bilo jos u beti, tamo oko bozica, strasno nesto
A cekaj to je tebi bilo double?
nemoj me krivo shvatiti ali to i nije neki rezultat, ja sam imao 13400 sa kt i to nije bilo double
to je bilo jos u beti, tamo oko bozica, strasno nesto
A cekaj to je tebi bilo double?
nemoj me krivo shvatiti ali to i nije neki rezultat, ja sam imao 13400 sa kt i to nije bilo double
imam i ja jednu partiju sa 27k xp samo eto zaboravio uzeo screen (or it didnt happen)
Maloprije testirao kumulativnu granatu (za Hetzer 105 mm gun) na SU-85, ostalo mu nekih 65% health-a....
Rezultati testiranja:
Test succesful
Ostala još jedna za nekog heavy-ja tier 5-6
Ostala još jedna za nekog heavy-ja tier 5-6
2. kumulativna potrošena...sad znam da su JAKO učinkovite
T1 Heavy imao oko 50-60% health-a (jbg svi ga pomalo rokali) i na kraju ja došo na potez......blown to smithereens
Pa ja ne znam šta je ovo..:P
U zadnja 3 dana niti jednom nisam upao, ne u dobar tim, nego u tim od kojeg bi imao bilo kakvu podršku...ili da bar kolju...ništa..-.-
jel netko zna odgovor na danasnje pitanje?