Sad se jos neckam dali da posaljem jos koji, ali neda mi se otvarat e-mail adresu... Ide 1 kod po 1 email adresi, jel tako?

Da, sad se možeš slikat...;)
Sta ima lose u tome da posaljes vise mailova nekom casopisu za koji nikada nisi cuo a kamoli citao... ?
Ima i gorih od mene.. npr. Kuky ... on je poslao 10 mailova
Kolko sam ja shvatio može se još danas... Do ponoći.
I @rebelsy, jel se ono mene ticalo da sam ljubomoran? :S
Kolko sam ja shvatio može se još danas... Do ponoći.
I @rebelsy, jel se ono mene ticalo da sam ljubomoran? :S
Ne na tebe, nego na thechosenfreaka jer mi je dao TD zato sto sam napisao da jos mogu ocekivati 8750 golda....
Joj pusti me na miru boli me zub,nemam posao i iz dosade djelim td. Jel si sretan?
Poslah 2 zahtjeva sa 2 različite adrese(obje gmail) prije par dana...još uvijek ništa od koda.
Možda je problem u gmail adresi ili u tome što nisam ništa napisao u poruci?
Btw,sad igram se Wespe SPG-om(maksimalno nadograđen,posada na 75%).
U najboljim partijama dobijem 4-5 k novaca...teško ću ovim tempom dotjerat do PZ 4...
Joj pusti me na miru boli me zub,nemam posao i iz dosade djelim td. Jel si sretan?
Skuhaj kadulje, ostavi da se ohladi, progrkljaj par puta...sutra si ko nov
Happy now?
On topic: evo koji rezultat od sinoćnjih borbi s novom igračkom
On topic: evo koji rezultat od sinoćnjih borbi s novom igračkom
Hetzer je mila majka! Imam Stuga III (tier 5) i Hetzera (tier 4) i u nekim stvarima je Hetzer bolji, čak i ima više prednjeg oklopa.
Hetzer (također ga zovem i kešmašin) <3
Dokaz kako ne možete ništa ako nemate potporu tima...
Odigrao sam partiju, pobio ih 5, ostao zadnji s malo healtha i 3 shella na njih 3...pogodite kak je završilo..-.-
Danas sam probao pogoditi kv-a sa svojim bt-7 , nisam ga ni okrznuo .
Odigrao sam partiju, pobio ih 5, ostao zadnji s malo healtha i 3 shella na njih 3...pogodite kak je završilo..-.-
Svu 3-ojicu si one shootao?
Svu 3-ojicu si one shootao?
Hehe...baš..;)
Bio je to tier II..nema tu one-shoota...:P
+ te 3 su bile HE, koje su na tieru II skoro neupotrebljive na normalnim tenkovima..
Svaka čast za support WoT-a...
Poslao SS s onim teamkiller pacijentom i dobio odgovor u manje od 4 sata...svaka čast:
Također, apeliram na sve vas da uvijek imate upaljen fraps ili neki slični program za SS dok igrate, da se riješimo ovih idiota, ili im bar smanjimo broj.Damage, sta si nesto pricao za klan?
A vidjet ćemo za 2 dana...=)
Ugl. ak pribavim golda, budem osnovao neki..=)
Evo čisto da i ja malo pozdravim. Zakon igra, uzima dosta vremena, nemreš nekad ni pišat otić.
Al Rusi ko Rusi, svoje su malo uzdigli, a Njemce malo precvikali. Još bi to i shvatio al ovo stavljanje njihovih tenkova koji su došli par godina kasnije Drugog Svjetskog Rata nema previše nekog smisla, a Njemačkih ni nema od tad. Tad je svaka godina nešto novo donesla. Al ajde, šta je tu je.
Još samo da mi kod stigne, bilo bi dobro
A vidjet ćemo za 2 dana...=)
Ugl. ak pribavim golda, budem osnovao neki..=)
Nema ako,moras pribavit gold :-)
evo bas sam si kupio t-46,nisam ga jos imao prilike isprobat,budem sutra,danas cijeli dan visim na WoT-u :)
evo bas sam si kupio t-46,nisam ga jos imao prilike isprobat,budem sutra,danas cijeli dan vidim na WoT-u :)
To ti je najbolji tenk u tom rangu,brz,okretan,mozes stavit cak 76mm koji owna skoro do KV.
imam jedno pitanje u vezi ovih kodova koji se dijele.
znaci ako npr. ja ukucam u svoj acc 5 promotivnih kodova dobit cu u garazi 5 m3-stuarta ili moram prije prodat starog M3-a da bi dobio novi?
Napokon dobio i ja kodove. (2)
Možda još pošaljem nekoliko zahtjeva.
Kad si poslao?
Jos malo i KV researchan ....
Kako je dobar ovaj premium
Kad si poslao?
Prije 6 dana.
imam jedno pitanje u vezi ovih kodova koji se dijele.
znaci ako npr. ja ukucam u svoj acc 5 promotivnih kodova dobit cu u garazi 5 m3-stuarta ili moram prije prodat starog M3-a da bi dobio novi?
moras prodat starog da bi dobio novi...i mozes imat samo jednog,tako da ti preporucam da svaki put kad ga dobijes,odma prodas...tako cu ja napravit
Kuky je utipkao 2 koda i nije dobio drugog,nego samo jednog
jel vam se kad dogodilo da vam je posada pobijena al da je tenk još uvijek neuništen?
meni jest, svi krepali a tenk stoji i čeka
svaka cast armoru tvog tenka....inace za to ti postoji consumables tj. onaj first aid kit pa mozes jednog clana posade "ozivjeti" na dvije minute (mozes imati najvise 3 consumablesa u partiji, dakle 3 first aid kita)