Dobio ključ, aktivirao ga, i kad ono ništa....... ili treba pričekat jedno vrijeme da zlato sjedne na račun ????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobio ključ, aktivirao ga, i kad ono ništa....... ili treba pričekat jedno vrijeme da zlato sjedne na račun ????
Vjerovatno si otisao na .com domenu i uplatio zlato na americki server
Stigao je i meni! :D Finnaly :D
Evo i meni stigao mail, zadovoljan sam sa jednim, nema potrebe za proždrljivošću za više kodova neka i drugi dobe priliku...
EDIT: Ako mi samo netko moze reci gdje ga treba upisati...:P
T28 dojmovi: researcho sam ga do kraja, sasvim solidan tenk, dosta je brz, radi dosta velik damage ... samo mu je zamjerka sto je malo prevelik (dugacak) ....
Evo i meni stigao mail, zadovoljan sam sa jednim, nema potrebe za proždrljivošću za više kodova neka i drugi dobe priliku...
EDIT: Ako mi samo netko moze reci gdje ga treba upisati...:P
Ulogiraš se na netu, preko browsera :)
Uzeh prije par trenutaka 8.8cm top za VK, preodličan je, skino je udarcem u čisti frontalni armor KV-3a 38%..
Nemogu upisat promo code na američki server kad mi je nick na EU, uvik meni neki problemi lol
T28 dojmovi: researcho sam ga do kraja, sasvim solidan tenk, dosta je brz, radi dosta velik damage ... samo mu je zamjerka sto je malo prevelik (dugacak) ....
Ja sam odustao od njega polako,nekako mi ne pase,a eto vec sam na A-20 i uskoro sam na T-34.

Nemogu upisat promo code na američki server kad mi je nick na EU, uvik meni neki problemi lol
ajd gledaj gore sta ti pise u browseru, nekad zna prebaciti na com domenu i onda zlato ode na americki server, neki su se tako zaj, provjeri
Kakav je KV? Uskoro ga kupujem pa me zanima zasto je tako jeftin? lol
Zamolio bih sve koji razmišljaju o ulasku u klan da pričekaju još 2 dana..;)
I'm waiting ;)
I'm waiting ;)
Samo 2?Cekam,jedva cekam ;-)

I'm waiting ;)
Mislim, nije to još 100%, ali moglo bi vam se isplatiti čekanje..:P
Btw. kako citiraš s mobitela?
I'm waiting ;)
Mislim, nije to još 100%, ali moglo bi vam se isplatiti čekanje..:P
Btw. kako citiraš s mobitela?
Mislis kako ja citiram sa moba?

gdje se mogu prijavit za klan?
Da..:P
evo cekam....counting starts now!..............
47:58:23
47:58:22
47:58:21
Evo da se i ja pohvalim malo, do sada nisam :)
jel imas premium?
Da..:P
Imam iOS,neznam ako ti to nes znaci.Inace samo pretisnem "Citiraj" i to je to.

Prvi pacijent prijavljen. Za one kojima se takav slučaj desi, molim vas:
"Just as PlacidDragon wrote, any such incidents are to be reported to Support, not Forums. If anything like that happens in the future, just take a screenshot and send it to support@worldoftanks.eu.".
Evo da se i ja pohvalim malo, do sada nisam :)
jel imas premium?
Imam, al nije tolko zbog zarade, bilo je i većih. Nego najveći broj killova do sad... A i ova medalja mi je super :)
Evo piše na njihovo stranici da svi koji su poslali zahtjev do 3.5., dakle danas, će dobiti ključeve, samo se treba strpiti. Od sutra ko šalje, mora u mailu također odgovoriti na nekakvo pitanje u pismenom izdanju tog časopisa...
Znaci mogu jos ocekivati 8750 golda ....
EDIT: Sta si ljubomoran sto sam iskoristio priliku? I drugi su ...ne brini
Zanima me jedna stvar da mi savjetujete...
Što se više isplati, skupit 33000 EXPa za enigne koji ima 130 HP više od moga, ili ić odma skupljat 45000 za Tigera? Nekako me Tiger više privlači..
Znaci mogu jos ocekivati 8750 golda ....
EDIT: Sta si ljubomoran sto sam iskoristio priliku? I drugi su ...ne brini
Ljepa svota,bravo.Ja sam poslao 2 i to mi je i previse jer cu se razmazit.