Zašto je ovaj tenk koji se dobije s tim kodom svrstan pod ruske? M3-Stuart je američki tenk
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina, 170k nije malo
Zašto je ovaj tenk koji se dobije s tim kodom svrstan pod ruske? M3-Stuart je američki tenk
To i meni nije jasno...
Tenk Churchill je također americki, a svrstan je u ruske...
možda:
-ja sam taj tenk dobio još za vrijeme closec bete ikad su djelili taj tenk onima koji su dobili aktivaciski kod preko gamespota a tad još nije bilo amerikanaca
-sovjeti su dobili nešto američkih tankova putem lend-lease dogovora
To i meni nije jasno...
Zato što su Saveznici slali pomoć Rusima morskim putem preko Sjevernog mora.
BTW Churchill je orginalno britanski tenk
To i meni nije jasno...
Zato što su Saveznici slali pomoć Rusima morskim putem preko Sjevernog mora
pa sta im nisu mogli poslat bolji tenk od M3 Stuarta?
Paaaaa dosta ih stane u jedan brod ;)
za što služi onaj radio..dali omogučuje da protivnika vidim na veću udaljenost ili nešto drugo?
majku vam, ko je napravio platoon? :)
majku vam, ko je napravio platoon? :)
Ja sam ali smo to namjerno ušli u rundu sa MS1 xD
Hahahaha :D
Najjači mi je komentar na slici; "I gotta be stoned i see two ms1"
Stigli i meni goldi :)
( dobil sam Stuarta i 1250 golda )
I ja jucer bio u partiji sa svojim Pz IV (najjaci je bio IS), kad ono traktor s druge strane. I bio mi bed pucat na njega, ali spotao bi me da sam ga pustio...
Zato što su Saveznici slali pomoć Rusima morskim putem preko Sjevernog mora
pa sta im nisu mogli poslat bolji tenk od M3 Stuarta?
Ma slali su ameri sve
ali moraš shvatiti pristup tenkovima
Rusi i njemci su gradili tenkove za borbu sa tenkovima
Amerikanci su radili tenkove kao podršku pješadiji
Ruska taktika je bila T34 juriša, a pješadija trči za njime
Američka taktika je bila pješadija naprijed, a tenkovi straga (nešto kao samohodna artiljerija) pružaju podršku (iz tog razloga i dizajn tenka sherman je bio viski jer je davao preglednost za bolju podršku pješadiji.
uz visoku siluetu imao je osrednji oklop dovoljan no ne dovoljno jak za ruske i njemačke razbijače (pantere / tigrove ili T34 / JS)
Ameri su imali drugačiju filozofiju
Iako su američki tenkovi bili lošiji po oklopu bili su mobilni, te proizvedeni u velikim brojkama
sam sherman je proizveden u 50.000 primjeraka (i rusi su dobili dobar dio toga kao pomoć)
Ima dokumentarac di su razgovarali sa njemačkim tenkistima i kažu oni doslovce da su bili pregaženi shermanima koliko ih je bilo
kaže njemac, nas 10 u obrani, a na nas 200 shermana
kaže, možeš unišiti 8, ali dva ti priđu straga i onda padne i njemački tenk
WoT prvi na top listi sa 40tak glasova, EVE drugi sa 9
Ima dokumentarac di su razgovarali sa njemačkim tenkistima i kažu oni doslovce da su bili pregaženi shermanima koliko ih je bilo
kaže njemac, nas 10 u obrani, a na nas 200 shermana
kaže, možeš unišiti 8, ali dva ti priđu straga i onda padne i njemački tenk
Sad si me zainteresira sa ovin poston, pa ako nije problem da kažeš ime tog dokumentarca?
Evo ti jedne top liste naj tenkova svih vremena od Military Channel samo što sam ih ja poredao i složio u playlistu:
https://www.youtube.com/view_play_list?p=EF916CC9F2DD64C2
Pogledajte samo tenk koji je prvi
Inače ima jedan super dokumentarac koji se prošle godine emitirao na hrt. Ima 6 epizoda i radi se o WW2, sve od početka tog događaja pa do kraja. Ime serije je Apokalipsa - Drugi Svijetski rat, bilo je na crostuff linkova za skidanje serije koja je snimana sa hrt-a, znači sinkronizirano.
Ja je još sad imam na kompu ali mi se neda uploadati tih 2gb.
Tank T-34 number 1 hehehe - možeš mislit- danas i jucer sa T-34 nisam napravio ni jedan jedini kill, doduse nije problem u meni, kada nikom nemogu ni penetrirat oklop.....
meni je T-34 odlican za sada, tek sam ga uzeo juce pa neam bas puno partija s njim...
meni je T-34 odlican za sada, tek sam ga uzeo juce pa neam bas puno partija s njim...
T-34 je mrcina. Zapravo meni omiljen tenk dosad i s njim sam jos mogao najvise stete drugima radit.
Samo se treba naviknuti na njega i obavezno koristim 50 i nest mmm. Sa onim vecim kalibrima nikako na zelenu granu.
No kada se navikne na stil udri i bjezi ide odlicno.
Danas sam kupio t34-85 pa me bas zanima da li ce mi biti bolji :)
Evo ja kupio Tigera, da se pohvalim, polako ali sigurno napredujem kroz tierove.
Moram se i ja pohvalit da sam dobio od frenda jedan promo code....prvo sam isprobao onaj M3 Stuart...nije ništa posebno, pa sam ga prodao, zamijenio 750 zlata (od 1250) za "pare" i ostalo ostavio za slobodno iskustvo (7.5k ), od toga sam istražio Mardera i Hetzera, istražio za oba najjače stvari i odma namontirao....odem prvo igrat sa Hetzerom kad ono nađem se zajedno sa 3 KV-a i 2 IS-a
....na kraju prešao na Mardera (zasad, da se istreniram) i onda polako trenirat s Hetzerom
Sve u svemu dobro sam isplanirao, samo još čekam svoj promo code koji još nije stigao
Evo ja kupio Tigera, da se pohvalim, polako ali sigurno napredujem kroz tierove.
ja sam sa vk3601 stao na 25k xp-a i presao na ruske heavy tenkove, previse ljudi govori da je tigar trenutno najgori tenk u igri. nadam se da ces ti imati nesto bolje za reci o njemu
Sad si me zainteresira sa ovin poston, pa ako nije problem da kažeš ime tog dokumentarca?
e sad neznam, gledao sam to na history chanell
ali prepun ti je youtube tih dokumentaraca
ključne riječi su ti:
tanks
wittmann
ww2 tanks documentary
ima toga na tone
ako te igra grije, svakako pogledaj što više tih dokumentaraca
tenkovi iz igre se ponašaju kao i stvarni
također možeš čuti interesantne taktike i komentare bivših i sadašnjih tenkista
i onda to što saznaš, probaj i primjenti u igri
dobio i ja promo code
Tank T-34 number 1 hehehe - možeš mislit- danas i jucer sa T-34 nisam napravio ni jedan jedini kill, doduse nije problem u meni, kada nikom nemogu ni penetrirat oklop.....
pa ima jedna serija knjiga iz WWII
Ruska Popelj - u teško vreme, tenkovi su okrenuli na zapad, pred nama je berlin
u njima ti se prati 1. gardijska tenkovska armija
zanimljive su priče koje se donose i taktike - preporučam digitalnim tenkistima (pogovo onima koji vozaju ruske tenkiće)
no generalno najjača fora sa t34 je bila brzina (top tek kasnije sa 88 mm)
znači dojuriš sa boka ili ako imaš sreće straga, opališ i crta (generalno najjača taktika)
nikad nisu imali statičku izmjenu vatre (osim kod kurska kad su t34 bili ukopani)
ja sam sa vk3601 stao na 25k xp-a i presao na ruske heavy tenkove, previse ljudi govori da je tigar trenutno najgori tenk u igri. nadam se da ces ti imati nesto bolje za reci o njemu
Sudeci po prvih 4-5 partija. Tenk je smece naspram ISova a cak i americkih heavy tankova...Al doci ce patch, mora.
Definitivno je slabiji 1v1 i protiv ISova i protiv T29. Ono sto je dobro je top koji ima nesto brzi rate of fire i cini mi se vrlo precizan na daljinu. Al ne osjecam se mocno kao sto sam mislio, ipak je to Tiger. Eh i da, armor, cak i sprijeda, mu je katastrofa naspram konkurencije.