World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.355.484
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks

Još ništa od koda, valjda bude šta. Ko probao igrati s tim dobivenim tenkom? Ako dobim kod probat ću odigrat par rundi pa ga onda prodat :)

A ne znam još kaj bi s goldom, vjerojatno aktivirat premium, al onda kad ga aktiviram, neću izlazit iz sobe, nego samo nabijat creditse.

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 20:40 (The Unforgiven).
15 godina
rebelsy kaže...

Sto cete vi napraviti s goldom?

Onaj tenk sto se dobije ... prodao sam ga...

Imam 3000 golda - mogu uzeti premium na mjesec dana ili npr. za 1500 golda kupiti Churchilla...

edit: koliko sam ja vidio smije se unjeti vise tih promotivnih kljuceva jer nakon sto unesete prvi ... ispod pise enter another promotion key...

Ja sam dobio 1250 golda,a ne 1500.Kako ti imas 3000 golda?
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

950 golda je oko 640k kredita pa sta ti je isplativije :D,,,ocu li ja ban dobit ako budem aktivira jos jedan key?

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Tek koji dobiješ je M3 stuart, ja ću ga sad odmah prodati jer vrijedi 170000 kredita.

Da je neki od onih premium tenkova koje su nudili na preorderu, ali pošto nije prodat ću ga.

Btw, s njim nemožete istražiti ostale tenkove npr. M5 stuart, a pošto u garaži već imam 2 druga tenka (BT2 i M2 medium) on mi stvarno nije potreban.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
rebelsy kaže...

Sto cete vi napraviti s goldom?

Onaj tenk sto se dobije ... prodao sam ga...

Imam 3000 golda - mogu uzeti premium na mjesec dana ili npr. za 1500 golda kupiti Churchilla...

edit: koliko sam ja vidio smije se unjeti vise tih promotivnih kljuceva jer nakon sto unesete prvi ... ispod pise enter another promotion key...

Ja sam dobio 1250 golda,a ne 1500.Kako ti imas 3000 golda?

aktivirao sam 3 kljuca.. i poslao sam jos 2 maila ... ako mogu drugi mogu i ja ...

bannati te nece jer kad upises prvi promotion kljuc ispod ti pise opcija '' enter another promotion code '' (znaci ako ih imas vise, aktiviras ih vise) ... da nije tako onda bi se ta mogucnost aktiviranja jos kljuceva iskljucila nakon sto aktiviras prvi put ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 20:55 (rebelsy).
17 godina
moderator
Duche kaže...

Prouci onaj d 2 5 t ali ga ne montiraj posto su granate skupe a slican je ovom 107mm

To sam i planirao, vidim na papiru da su slični, ali sam mislio da će ipak biti bolji izbor zbog mečeva sa IS-ima i Tigerima. Koliko košta jedno zrno? Ovaj je 257 kredita AP.

Moram sad motor ganjati, natovario sam željeza pa sam inertan.

16 godina
World of Tanks

Evo prodao sam M3 stuart i za njega si kupio M3 Lee i BT-7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kako mozes kupit ako nisi reasercha?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Duche kaže...

Prouci onaj d 2 5 t ali ga ne montiraj posto su granate skupe a slican je ovom 107mm

To sam i planirao, vidim na papiru da su slični, ali sam mislio da će ipak biti bolji izbor zbog mečeva sa IS-ima i Tigerima. Koliko košta jedno zrno? Ovaj je 257 kredita AP.

Moram sad motor ganjati, natovario sam željeza pa sam inertan.

1025 creditsa ti je jedan "metak"

AMD---ATI
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zbog ogromnog interesovanja, isporuka ključeva ide sporije nego što je planirano tako da je moguće čekanje i do dva dana. Izvinjavamo se čitaocima i molimo za strpljenje.

Takođe, primećene su zloupotrebe, pa ko bude slao više mejlova, biće blokiran i neće dobiti svoj ključ. Jedan ključ važi samo za jedan World of Tanks nalog.

To je pisalo u onom komentaru dolje na onoj stranici (digitalonline.rs).

Eh sada, ja sam danas dobio jedan promo code i sada sam poslao zahtjev za novi (sa druge mejl adrese). Onaj lik (kojem se zahvaljujem) koji je to prvi skuzio je reko da mozes vise kodova upisivat i vidim ja na WoTu da se stvarno moze vise puta ali ovaj komentar me zabrinjuje {#}

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
CRT kaže...

Takođe, primećene su zloupotrebe, pa ko bude slao više mejlova, biće blokiran i neće dobiti svoj ključ. Jedan ključ važi samo za jedan World of Tanks nalog.

Pa logično je da jedan ključ važi za samo jedan račun, ne vrijedi za više računa.

Međutim, na toj stranici nigdje ne piše da je zabranjeno unijeti više ključeva, već se ne smije slati više mailova s jedne e-mail adrese. {#}

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 22:01 (deadman).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

dal mogu to zlato iskoristit da mi se povećava iskustvo po rundi za duplo , to sam ćuo da ima pa ako netko zna kako to napravit ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
dejvis kaže...

Za 122mm? FFFFFFUUUUUUUUUUUUUU :D

Držaću se ja 107ice, sad je puno bolja kad se posada utrenirala, jer u odnosu na KV sam mašio sve. Još novi motor da budem pokretljiviji i ide.

Sad razumijem kad kažu da je neisplativo igrati, jer pucaš kredite u prazno.

14 godina
protjeran
mlinka93 kaže...

dal mogu to zlato iskoristit da mi se povećava iskustvo po rundi za duplo , to sam ćuo da ima pa ako netko zna kako to napravit ???

pa s zlatom kupujes premium racun, vise zlata duzi premium, a kad je premium acc aktivan tada dobivas 50% vise iskustva

World Of Tanks nick: TheChosen
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pogledao sam malo bolje ovo rusko tech tree i vidio sam da ima spasa za mene. Sada imam T-34 a preko T-34-85 se mogu prebacit na KV-13 a onda na rusku Heavy liniju (IS) jupijej.

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni još ništa nije stiglo...

Kako je vaš mail izgledao? Ja sam samo u naslov stavio "Digital! i World of Tanks",inače poruka nije imala sadržaja...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 23:53 (Loz).
17 godina
neaktivan

6 killova sa VK3601(h), 1798xpa, 45k kredita (premioum account tho)...Normalna silver krediti municija. OWNAGE :)

15 godina
World of Tanks

Ja sam dobio dva kljuca. Da ovaj isto slobodno ukucam ili da taj nekome dam? Da li se samo jedan moze iskoristiti?

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Daj meni  {#} da, mozes oba dva ukucat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CRT kaže...

Daj meni {#} da, mozes oba dva ukucat

Lol. Imam za legu jedan s kojim igram. E a da li ja mogu napravit platoon s tim jednim? Koliko se dobije s tim kodom zlata?

Samo trebam ukucat na stranici tamo i sta onda? Treba neka potvrda maila ili slicno?

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
World of Tanks

J*ebem ti tenk bez kupole da ti j*ebem.Moram s m3 lee igrat još pola godina da bi došao do shermana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 1:09 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam odustao od amera SHERMAN je samo meta na mapi nista drugo ,a upgrade na noviji sherman ne donosi nist novo samo ima vise HP-a.

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Za godinu dana svi će bit kv-ovi isuovi ili  isevi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Ciji su SPG-ovi najbolji? Neznam na koju cu liniju razvijat...

Sad imam T57 i zakon je gađati onako, iz fotelje! :)
http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Još ništa od koda. FUUUUUU

F*ck, bolje da nisam ni saznao za to, sad ću se samo nervirat ako ne dobijem. Jel' moguće da im je ponestalo kodova? Mislim, nije moguće da ih imaju beskonačno mnogo, a odaziv je stvarno velik bio.

Što se SPG-ova tiče, da, zabavno je gađat iz fotelje, ali je ujedno i frustrirajuće kad ti se nađe neka zgrada ili nešto ispred sigurnog pogotka, a da ne pričam o tome da te svaki drek uništi ako ti netko ne čuva leđa, a takvih je mal okoji će ostat i pazit te :)

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja cu majke mi pocet team killat sve ove pi*ke koje ostaju u bazi i kempaju.

Heavy tank - push forward

Medium tank - support heavy

Light tank - fast scout

Arty - support guys pushing forward / defend if needed

tank destroyers - defend base, precise (relative long range) killing

Ovako ja vidim uloge tenkova, mozda nisu 100% tocne, ali garant nije da svi ostanu u bazi i gurnu top ko kitu kroz prozor i cekaju, cekaju, cekaju. Uzas.

Naravno moguce je da sam ja promašio ulogu tenkova. Isto tako ok ako ostanu 3-4 tenka defendat (cak i treba bit uz arty neki TD ili medioum tank da im pokriva ledja jer su vrlo papirnati sa ledja) ali 10-12 e to mi vec neopisivo dize tlak. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 11:24 (mislav_01).
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
dejvis kaže...

Za 122mm? FFFFFFUUUUUUUUUUUUUU :D

Držaću se ja 107ice, sad je puno bolja kad se posada utrenirala, jer u odnosu na KV sam mašio sve. Još novi motor da budem pokretljiviji i ide.

Sad razumijem kad kažu da je neisplativo igrati, jer pucaš kredite u prazno.

Ali prouci ga jel ce ti trebati na IS-u. naravno da ces koristiti 107mm. razlika u penetraciji je nekih 8mm i 90 dmg-a. Ali ponavljam trebat ce ti na IS-u. pa da ne vozas onaj od 85 mm na is-u

15 godina
mislav_01 kaže...

Ja cu majke mi pocet team killat sve ove pi*ke koje ostaju u bazi i kempaju.

Heavy tank - push forward

Medium tank - support heavy

Light tank - fast scout

Arty - support guys pushing forward / defend if needed

SPG - defend base, precise (relative long range) killing

Ovako ja vidim uloge tenkova, mozda nisu 100% tocne, ali garant nije da svi ostanu u bazi i gurnu top ko kitu kroz prozor i cekaju, cekaju, cekaju. Uzas.

Naravno moguce je da sam ja promašio ulogu tenkova. Isto tako ok ako ostanu 3-4 tenka defendat (cak i treba bit uz arty neki TD ili medioum tank da im pokriva ledja jer su vrlo papirnati sa ledja) ali 10-12 e to mi vec neopisivo dize tlak. 

Artiljerija = SPG?

Ili su artiljerija tank destroyers?

Uglavnom tako ja i svaćan uloge tenkova, samo šta ima dosta dice koja se zaje*aju ko da je ovo COD.

http://about.me/antesirkovic
17 godina
SPG = Self-propelled gun
17 godina
moderator
Duche kaže...

Ali prouci ga jel ce ti trebati na IS-u. naravno da ces koristiti 107mm. razlika u penetraciji je nekih 8mm i 90 dmg-a. Ali ponavljam trebat ce ti na IS-u. pa da ne vozas onaj od 85 mm na is-u

Po novom stablu neću moći ići na IS sa KV-3, već na novi KV-4 koji ide tom oklopljenom linijom do IS-4 koji je tier 10 po novom. IS-IS3-IS7 je brža heavy linija koja počinje sa KV-1S.

Ali istražiću ga, vjerovatno zbog KV-4 koji će ga koristiti, mada neću prodavati KV-3 zbog isplativosti jačih tiera heavyja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice