World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.352.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mislav_01 kaže...

Meni se isto svidja. Moj je full upgradean i beast je :)

Koji bi mi preporučio top?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
16 godina
World of Tanks

Kupio sam ujutro PzIV imao sam na njemu onaj 7.5cm sa PzIII i sad konačno kupim novi 7.5 top. Neznam zašto ali nemogu penetrirati s njim ni isti takav tenk kakav imam i ja, čudno. Pucam po njemu sa he i onim običnima i ne skidam mu ništa, probao od iza,sastrane, u gusjenice i nisam mu skinuo ništa.

Na tom novom topu piše da je penetracija 98, a PzIV ima armor 80/30/20 i kupola 50/30/30. I ja mu ne skidam ni 1%hp-a,kako je to moguče?

Od 15 rundi s njim odigranih uništio sam samo 2 tenka i nekolicinu ih oštetio, plus još uzmite u obzir da me baca u runde sa Tigerima i sličnim heavy tenkovima.

PzIII mi je barem bio brz pa sam mogao barem spotati s njim, a što da radim s ovim govnom, i da kad smo već kod PzIII i u njega sam probao pucati isto se granata odbila.

Ja si mislio PzIV će sad rasturati možda čak i heavyje kad ono kita, ne mogu uništiti ni tenk tier niže.

Evo i slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kupio sam ujutro PzIV imao sam na njemu onaj 7.5cm sa PzIII i sad konačno kupim novi 7.5 top. Neznam zašto ali nemogu penetrirati s njim ni isti takav tenk kakav imam i ja, čudno. Pucam po njemu sa he i onim običnima i ne skidam mu ništa, probao od iza,sastrane, u gusjenice i nisam mu skinuo ništa.

Na tom novom topu piše da je penetracija 98, a PzIV ima armor 80/30/20 i kupola 50/30/30. I ja mu ne skidam ni 1%hp-a,kako je to moguče?

Od 15 rundi s njim odigranih uništio sam samo 2 tenka i nekolicinu ih oštetio, plus još uzmite u obzir da me baca u runde sa Tigerima i sličnim heavy tenkovima.

PzIII mi je barem bio brz pa sam mogao barem spotati s njim, a što da radim s ovim govnom, i da kad smo već kod PzIII i u njega sam probao pucati isto se granata odbila.

Ja si mislio PzIV će sad rasturati možda čak i heavyje kad ono kita, ne mogu uništiti ni tenk tier niže.

Evo i slike

Hmm da ne gađaš možda frontalno previše? BTW sa 10.5cm topom tek vidiš sve mogućnosti ovog tenka...

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

KV ima manje HP-a, 560 HP, KV2 nadogradnja je 660 HP-a. Taj VK nešto je baš žilav, još voli bounceati pogotke i mobilniji je.

Meni se KV-3 i sviđa i ne sviđa, par partija sam bio u minusu jer sam bio loš, ali generalno sam u plusu, oko 230k kredita imam. 107mm koji sam prebacio sa KV-a se čini kao potpuno drugi top, u lošem smislu.

Prouci onaj d 2 5 t ali ga ne montiraj posto su granate skupe a slican je ovom 107mm

14 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Ovako...

Uzeo sam VK3601(H) sa stock opremom skroz, i upgradeo sam Drivera, Commandera i Gunnera na 75%. Tenk mi se čini vrlo okretan, puno okretniji od Pz IV, možda sa jednakom ili neznatno manjom max brzinom, ali za razliku od Pz IVa max brzinu se može postići i prilikom vožnje na terrainu, i tenk je mnogo brži od četvorke za vrijeme penjanja. Oklop mu je prilično masivan (760 ako se ne varam). Stock top nije izvrstan u smislu damagea, ali sam s njim svejedno uspio simultano riješiti KVa i Hetzera. Prilično je precizan i nekako imam dobar osjećaj kad pucam iz njega. Sve u svemu odličan tenk po meni... To je prvi pogled.

to je moj sljedeći tenk

14 godina
neaktivan

Dobio sam napokon promo kod sa digital onlinea prije par minuta

15 godina
Segata kaže...

Takodjer.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
World of Tanks

Evo i kod mene {#}

Zna iko šta triban napravit sa tin? Zaboravia san.{#}

EDIT: evoga naša san šta triba.

http://about.me/antesirkovic
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 19:33 (sirka666).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
I ja sam dobio kod...gmail.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
I ja sam dobio kod...gmail.

Same thing by me

World Of Tanks nick: TheChosen
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Segata kaže...

Takodjer.

Kod mene još uvijek ništa. Al stić će ak ste vi dobili ;)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja isto dobio ;D

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

I ja sam i to dva, drugog sam već podjelio {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Sto da sad kupim,joj ovo nije nista pomoglo,samo je otvorilo 100 novih mogucnosti{#},sala,naci cu ja nesto pametno za utrosit.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Damnit kod mene još ništa. Kad ste vi poslali i u kolko sati?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...

Sto da sad kupim,joj ovo nije nista pomoglo,samo je otvorilo 100 novih mogucnosti{#},sala,naci cu ja nesto pametno za utrosit.

Ja ću vjerojatno čuvat za kasnije tierove (8,9,10) pa kupit malo municije za njih.

Nego jel ko od vas dobia ovog tenka? M3 stuart ali USSR.

EDIT: Drugi put danas san glup pa nisan vidia link di piše "dobićete tenk M3 Stuart Premium do koga ne možete doći ni na jedan drugi način"

http://about.me/antesirkovic
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 19:49 (sirka666).
15 godina

Ti si stvarno lud(u pozitivnom smislu). ovo se odnosilo na RoyalBlood-a, al vidim da ima dosta postova dok sam ja napisao ovaj. 

Evo danas nabavio T1 Heavy, i riješio se onog shita od Leeja, ali sad mogu potvrdit da su rusi ipak malo OP.

Hebo, stock T1 ne može ništa KVu, tj. može nešto dmga napraviti, pa koristim HE, al moj upgradeani KV oneshoota T1icu(je da je upgradeani, al sve jedno).

Ono što mi se sviđa kod T1 naspram KVa je da je stock nešto brži nego upgradeani KV, pa se time izvlačim.

Nadalje, par informacija u vezi one vijesti o novim tenkovima, ne znam koliko vas koji igrate i pratite ovu temu pratite i WoT forum.

Dakle, uskoro(mislim da će biti kroz 2 tjedna) bi trebala biti patchana na 0.6.4, što će u tom patchu biti ispravljeno od onog što je navedeno, vidjet ćemo.

Što se tiče uvođenja samih novih tenkova, uvodit će se postepeno, a sam redizajn tech tree bi trebao biti tijekom lipnja-srpnja prema riječima jednog od developera.

Dosta ljudi se buni oko "giftova" određenim ljudima(koji će u trenutku updatea imati određeni tenk). Zapravo oni koji grindaju rusku heavy liniju i imat će IS-7, samo kupe IS-4, KV i KV-3, pa dobe 3 tenka i 3 slota u garaži, + IS-4 kao tier 10.

Što se Amera tiče, T30 će postati TD, a top heavy će biti T110. Točne specifikacije svih tenkova će biti poznate pred update, ipak će se kod nekih promijenit ponešto.

Za njemački tech tree nisam ni gledao puno, pa ne mogu pričat.

Uglavnom moj stav je da se ljudima samo zamijene tenkovi koje imaju sa novim koji će doći na to mjesto, bez ikakvih dodatnih tenkova i slotova.

Ili jednostavno svima uzet tenkove, tj. prodat po kupovnoj cijeni, dat sve XP koje su imali u Free i nek sami ljudi odluče kud će ići.

No ima vremena pa sad idem na grindanje do t30, za KV-3 mi treba samo 6k još.

btw. u međuvremenu mi stigao promo kod.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 19:51 (mystik).
14 godina
protjeran
World of Tanks

Mislim da Duche zavrijeduje da mu svi pritisnemo gumb HVALA ovdje

Dao nam je link za ove golde sto smo dobili!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 20:14 (TheChosen).

2 0 hvala 0
15 godina

Ako ga idete prodat dobijete lijepu svotu za njega,cak 170000.(Dobiveni tenk)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 19:51 (ivanoile).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

LoL znači ja dobivam sutra vjerojatno, poslao sam negdje pola dana kasnije :D Bio u Rijeci taj dan skoro cijeli

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 19:53 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sto cete vi napraviti s goldom?

Onaj tenk sto se dobije ... prodao sam ga...

Imam 3000 golda - mogu uzeti premium na mjesec dana ili npr. za 1500 golda kupiti Churchilla...

edit: koliko sam ja vidio smije se unjeti vise tih promotivnih kljuceva jer nakon sto unesete prvi ... ispod pise enter another promotion key...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 19:59 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo i ja dobio gold..

HVALA onome koji je podjelio to sa nama

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
gamer_101 kaže...

evo i ja dobio gold..

HVALA onome koji je podjelio to sa nama

Stavio sam gore link

15 godina
neaktivan
World of Tanks
Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni još ništa (poslao sam dva zahtjeva prije 4 dana) {#}

Kada (ako {#}) dobijem golde, najvjerojatnije ću kupiti još jedan slot u garaži. (Sada imam 7 slotova + još 1 koji ću dobiti kada uvedu nove tenkove u igru (KV-2))

Možda tu i tamo ubacim pokoju premium municiju.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja kupio premium ... ostalo mo jos 500 golda...

Sto ce vam slotovi toliki? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako dobijem, premium na jedan vikend, dio za free exp i slotove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Tooo napokon :DDD,poslali su mi key,ja sam slao sa gmaila,pogledajte jeste li i vi dobili :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

fali mi 250 golda za churchilla :/

EDIT: a zasto nebi BUG djelio Promo Codove :)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 20:36 (CRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mogu li ja jos ukljuciti ako dobijem na drugi mail,ocu li ban dobit ili?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice