World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.355.484
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Sanjaj da ce ti sa novim tenkom biti nesta bolje protiv KV...Tenkovi su odlicni. Definitivno prejaki za tier u kojem se nalaze. Ja sam tek sa svojim VK3601(h) kojeg sada vozim nekako ravnopravan protiv KVa.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Maloprije dobih pozivnicu za neki klan pa eto baš se premišljam  {#}

mislav_01 kaže...

Sanjaj da ce ti sa novim tenkom biti nesta bolje protiv KV...Tenkovi su odlicni. Definitivno prejaki za tier u kojem se nalaze. Ja sam tek sa svojim VK3601(h) kojeg sada vozim nekako ravnopravan protiv KVa.

Naravno da će mu biti bolje! Pogotovo sa onim 10.5cm topom, ako igra pametno može bez problema razorit KV... Najslađe mi je upravo kad KV ide onako samouvjereno na mene i onda završi u plamenu kroz par sekundi. Inače u igrinoj hijerarhiji, VK se smatra neznatno jačim od KVa...

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 11:52 (RoyalBlood).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

@nixxa

U početku ćeš se maltretirati s BT-7 i bit će ti žao što si ga uopće kupio, tako je meni bilo prvih par rundi. Obavezno stavi onaj top koji ima najveće AP vrijednosti, da možeš bar nešto ovim grdosijama skidati. Ostalo istraži sve osim radija, stvarno ti netreba takav :)

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Tanks

dal postoji vizualna razlika između T1 heavy-a i M6? Meni su ti tenkovi identicni...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Maloprije dobih pozivnicu za neki klan pa eto baš se premišljam {#}

mislav_01 kaže...

Naravno da će mu biti bolje! Pogotovo sa onim 10.5cm topom, ako igra pametno može bez problema razorit KV... Najslađe mi je upravo kad KV ide onako samouvjereno na mene i onda završi u plamenu kroz par sekundi. Inače u igrinoj hijerarhiji, VK se smatra neznatno jačim od KVa...

Problem kod tog topa je što uzasno spor ima reload. Ali opet kad uporedim KV i pzIV nekako je idalje KV allaround bolji.

16 godina
The Unforgiven kaže...

@nixxa

U početku ćeš se maltretirati s BT-7 i bit će ti žao što si ga uopće kupio, tako je meni bilo prvih par rundi. Obavezno stavi onaj top koji ima najveće AP vrijednosti, da možeš bar nešto ovim grdosijama skidati. Ostalo istraži sve osim radija, stvarno ti netreba takav :)

Daješ čovjeku krivi naputak. BT-7 je light tank, a kod light tanka su bitniji ovijes, radio i motor, a ne top, to ti ponekad piše čak i u igri kad ide loading. Light tank je tu u ulogi scouta, pogotovo bt7, i a20 koji ide 55km/h, odnosno 65km/h.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 12:39 (Jack Sparrow).
16 godina
mislav_01 kaže...
RoyalBlood kaže...

Maloprije dobih pozivnicu za neki klan pa eto baš se premišljam {#}

mislav_01 kaže...

Problem kod tog topa je što uzasno spor ima reload. Ali opet kad uporedim KV i pzIV nekako je idalje KV allaround bolji.

Da, to je istina...ali svejedno, reloada brže nego KV...:P

Najljepše mi je kad izađem 1 na 1 s heavyjem, a ja s PzIV...gušt..=)

Ali, obično mislim da sam 1 na 1 sve dok me neko od natrag ne spraši..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

mene najvise zivcira sto kako idem dalje sve vise ljudi stoje na spawnu. Sad sam baš naletio na par takvih, par ljudi iz mojeg tima sa medium i light tankovima od kako su se stvorili otišli su do najbližeg grma i čekali neprijatelje. Isto tako je bilo s druge strane i onda ja sam moram napadati i spotati si. A ovi sa light tenkovimaA20, T34 stoje u bazi.

Mislim tko sam ja da nekome govorim kako da igra, ali opet ne kužim kako netko ima volje proči s nekim brzim tenkom 2 metra, sakriti se u najbliži grm i čekati 10 minuta da netko dođe do tvog spawna i onda mu nakraju dođe Kv i uništi ga sa jednim metkom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 12:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

teško je igrat sa ljudima koji idu jedan po jedan na njih i naravno da padaju ko zrele kruške i onda sjevne kontra i ostane samo hrpa željeza iz našeg tima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
The Unforgiven kaže...

@nixxa

Daješ čovjeku krivi naputak. BT-7 je light tank, a kod light tanka su bitniji ovijes, radio i motor, a ne top, to ti ponekad piše čak i u igri kad ide loading. Light tank je tu u ulogi scouta, pogotovo bt7, i a20 koji ide 55km/h, odnosno 65km/h.

Da, odlično potegne xD, hebiga kaj ću sad kupio sam bt-7 i gotovo.

http://soksa.3dhr.net/
16 godina
World of Tanks

Kakav šugavi dan...odigrao sam jedno 6 partija, i sve sam izgubio...-.-

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Baš je loš dan, a treba skupit još expa za VK3601 H...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hahahhahahaha kako sam sretan :D

Mapa koju baš i ne volim, i moji allies zadrže neprijatelje, ja ih flankam i samo one shotam... 900 exp i 19000 creditsa{#} Btw crew za Pz IV mi je na 80%

EDIT: Baš mi je krenulo! Sad sam uspio sa dva udarca skinut heavya (u prvom sam skino 70%, u drugom ostatak), i poslije još 3 tenka... Doduše poslije sam poginuo al koga briga :D bio sam okružen

800 exp i 20500 creditsa...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 14:52 (RoyalBlood).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

OK sad imam Pz 38 (t), koji dalje preporučate za istraživanje.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
krayzie kaže...

dal postoji vizualna razlika između T1 heavy-a i M6? Meni su ti tenkovi identicni...

M6 je svjetliji i ima u predijelu enginea malo povišenje. Sve drugo mi se čini isto.

15 godina
neaktivan
krayzie kaže...

I meni su nakon 5 mjeseci igranja slični, M6 je za jedan tier viši i puno je jači. Obadva su slična, ali M6 ima grbu iznad stražnjice (doslovno) {#}

Krešo91 kaže...

OK sad imam Pz 38 (t), koji dalje preporučate za istraživanje.

Tenk nije baš nešto. Ima oklopa koliko i njegov manji brat 35. 

Jedini (logični) izbor koji proizlazi iz 38-ice jest Hetzer. Vjeruj mi, Hetzer je strava jednom kad ga nabriješ i naučiš se koristiti ga.

Sarma - the best dish you`ll ever get!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

koji je bolji top za PzK IV

onaj od 10.5 cm ili onaj zadnji od 7.5 cm

0 0 hvala 0
15 godina

Sad trebam malo se zaustavit za igrom jer ipak mene ceka skola,a kasnije sam siguran da ce bit dovoljno zelje i tenkova za igranje,ipak nije da cu bas sad ne igrat igru do 6 mj. jer to je WoT i moram barem malo svaki vikend razvalit nekog.Ma biti cu sretan ako mene razvale,ali samo da vozim onu kantu od t-28.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 17:41 (ivanoile).
16 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

koji je bolji top za PzK IV

onaj od 10.5 cm ili onaj zadnji od 7.5 cm

Ja sam koristio ovaj veći, i to uglavnom većinom sa HE granatama. S njim možeš oneshootat, predobar osjećaj je kad samo jednom raspališ i dole ti piše <nick> is destroyed!...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

koristim ovaj veći i super je oneshoot kill ali i dalje se mućim sa heavy-ima.. nema toliku probojnost kao 7,5 cm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

koristim ovaj veći i super je oneshoot kill ali i dalje se mućim sa heavy-ima.. nema toliku probojnost kao 7,5 cm

Nauči gdje gađati heavije i super će ti bit ;)

Maloprije sam dobio bitku u kojoj su 2 KVa išla na mene jednog... samo dobra taktika...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

kamo da gađam mrcine teške

0 0 hvala 0
16 godina
Sa strane i iza. Ako ti vec stoji prema naprijed, spoj kupole i ostatka tenka. Najgore sto mozes napravit je da ga pogodis u trup od naprijed. Mene kad heavy tak pogodi ne skine mi nis (PzIV)..
15 godina
neaktivan
World of Tanks

u gusjenice, a cini mi se dok smo bili na trening bitcki da je potrkalo reko da KVa gadjas odmah ispod kupole...

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Najbolje mi je kada gađaš nekoga sa strane oko sredine gusjenica i onda čuješ pobjednički glas "Enemy fuel tank is on fire".{#}

A iza samo nastaje plamen koji se povećava a hp leti prema 0% ^^.

Trenutno malo muku mučim sa Paanzerom III Aufs. A, ali bit će bolje kada dođem na punokrvni III, a jedva čekam IV. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Moze savjet za t28 i t34 za gun? Ni sam ne znam s kojim da igram.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

VK3601 H researchan. Ten minutes to buying ^^

Javim dojmove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako...

Uzeo sam VK3601(H) sa stock opremom skroz, i upgradeo sam Drivera, Commandera i Gunnera na 75%. Tenk mi se čini vrlo okretan, puno okretniji od Pz IV, možda sa jednakom ili neznatno manjom max brzinom, ali za razliku od Pz IVa max brzinu se može postići i prilikom vožnje na terrainu, i tenk je mnogo brži od četvorke za vrijeme penjanja. Oklop mu je prilično masivan (760 ako se ne varam). Stock top nije izvrstan u smislu damagea, ali sam s njim svejedno uspio simultano riješiti KVa i Hetzera. Prilično je precizan i nekako imam dobar osjećaj kad pucam iz njega. Sve u svemu odličan tenk po meni... To je prvi pogled.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Meni se isto svidja. Moj je full upgradean i beast je :)

17 godina
moderator
World of Tanks

KV ima manje HP-a, 560 HP, KV2 nadogradnja je 660 HP-a. Taj VK nešto je baš žilav, još voli bounceati pogotke i mobilniji je.

Meni se KV-3 i sviđa i ne sviđa, par partija sam bio u minusu jer sam bio loš, ali generalno sam u plusu, oko 230k kredita imam. 107mm koji sam prebacio sa KV-a se čini kao potpuno drugi top, u lošem smislu.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice