World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.348.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Znaci ako je meni na T26 posada na 75% kako da ja prebacim tu posadu na novi tenk...postupak

Jel se to isplati uopce ili da cekam da budu 100% ?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 14:58 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Tanks

desni kilik miša na lika, training, vehicle i izabereš kaj očeš da ti vozi

ne ne isplati se čekat jel na low tieru prebrzo mjenjaš tenkove da bi brijanje na posadu bilo isplativo a i low tier tenkovi donose manje para i xp, a i količina xp za dignut skill kod posade se progresivno povečava

nije mi uopče jano kako si uspio natuč 75% na t26 na tom tieru odradiš 15 paritija i odeš na t46 tj, digneš posadu na tipa 55%-56%

ako si se sviđa t26 onda si ga ostavi, jel davat creditse ili golde za bildat posadu zavisi koliko misliš igrat toga tenka

samo pazi najbolje ti je odma kupit skill od posade jel npr. ako si odigrao par partija i digao posadu na recimo 55-60 ako kupiš skill za njih za creditse tj. digneš ih na 75% izgubit češ praktički taj xp, jel da si odma na početku kupio 75% posada bi ti mogla bit na tipa 80% tj več koliko si xp skupio

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

http://game.worldoftanks.eu/accounts/500509960-rebelsy/

los sam :S ... ali zato uskoro T-28 Medium Tank ... fali mi kojih 140k novaca ;D

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 19:03 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam kupio novi tenk i nakon svake bitke se mora popravljat :/

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nixXxa kaže...

Welcome to the club :)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

upravo je stavio skidat jedva čekam da se skine , jedno pitanje za ove koji već igraju : kolko treba igrat da se dobije tigar ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bolje da nisi pitao .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mlinka93 kaže...

upravo je stavio skidat jedva čekam da se skine , jedno pitanje za ove koji već igraju : kolko treba igrat da se dobije tigar ????

300-tinjak meceva...tesko je to rec jer ovisi od meča do meča

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 21:56 (krayzie).
16 godina
protjeran
krayzie kaže...
mlinka93 kaže...

300-tinjak meceva...tesko je to rec jer ovisi od meča do meča

Odnosno od igrača do igrača :)

http://dizanje-ratia.info
14 godina
World of Tanks

Probao igrat s artiljerijom, i moram priznat da mi se sviđa :D

Lijepo je jednom bit onaj lik koji sjedi u bazi i kolje ekipu xD A ne onaj drugi koji psuje je*enu artiljeriju ;)

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Da, to je baš čudno.

Možda da ga obložiš materijalom za silikonske sise (obzirom da je kvaliteten) tako da se granate odbijaju, možda tako izbjegneš popravke

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
14 godina
World of Tanks

Polako, ne moraš odmah bit bezobrazan. Čovjeku je to vjerojatno prvi tenk koji je kupio, poslije jednog od ona 3 početna... Koji se popravljaju besplatno nakon svake bitke.

Ako ti to znaš, ne moraju svi.

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Bok meni se nakon nekog vremena ugasi komp  i to samo na ovoj igri ima li još neko takvih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Probaj driver od grafičke updejtat.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer sam počeo sa artiljerijom....još uvijek ruske prdavce igram {#} ali barem će se brže skupit para za T-46 ili novi "arty" {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 11:36 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego, jel netko od vas uspio pronaci easter eggs koji je postavljen danas na mapama?

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PureEntity kaže...

Nego, jel netko od vas uspio pronaci easter eggs koji je postavljen danas na mapama?

Ja nisam, doduše igrao sam samo 2-3 bitke danas

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
World of Tanks

Prvo kad sam kupio BT-2 nisam se mogao naviknuti na tenk jer nisam iskorištavao njegovu brzinu, ali sad kad sam se naviknuo tenk ubija. Sve što radim s njim je zatjeram se što prije naprijed na SPG-eve i Tank Destroyere. Baš sam jučer uništio 2 spg-a, jednog TD-a, light tenka i spotao krdo neprijatelja, i to sve u prvoj minuti runde{#}.

Nego evo jednog idiota, uništio mene i još dva naša,te oštetio pola momčadi na 15%hp-a. Ima li kakav način da se takve debile prijavi i da ih se bana?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 12:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Prvo kad sam kupio BT-2 nisam se mogao naviknuti na tenk jer nisam iskorištavao njegovu brzinu, ali sad kad sam se naviknuo tenk ubija. Sve što radim s njim je zatjeram se što prije naprijed na SPG-eve i Tank Destroyere. Baš sam jučer uništio 2 spg-a, jednog TD-a, light tenka i spotao krdo neprijatelja, i to sve u prvoj minuti runde{#}.

Nego evo jednog idiota, uništio mene i još dva naša,te oštetio pola momčadi na 15%hp-a. Ima li kakav način da se takve debile prijavi i da ih se bana?

nice....ali onaj lik je totalni kreten xD

vidiš sad bi i ja mogao s BT-2 pomoću tvoje taktike, tnx za info {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 12:29 (Krešo91).
15 godina
World of Tanks

Da, postaj ovaj screen na sluzbenom forumu, vjerujem da ima tema za tako nesto, potrazi. I meni se to dogadjalo, ali nisam napravio SS. Jedan kolega tu na forumu mi je savjetovao ovo sto sam ja sada tebi.

Btw, igram TD-e, no za sljedeci mi treba brdooo love i jos za upgrejd...strasno.... ne zaradjujem nista skoro, 2k po rudni ako imam srece....ubicno sam na nuli zbog popravka,kilaju me u AT-1 samo tako. Ocito to nije za mene...pre spor mi je. 

Razmisljo sam o BT-2 zbog brzine. Znaci ova tvoja taktika radi? Taman imam za kupit taj tenkic....jel upgrade esencijalan ili cu moci i bez upgrejda zaraditi nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Cek kako je tebi na hrvatskom xD ?

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad pokrenes igru u launcheru imas opciju da prebacis na hrvatski...

2 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

S kojim američkim tenkovima igrate?Uzeo sam t2 medium i njesra samo tako.

koliko sam skužio nemožeš samo skupit lovu i kupit tenka nega ić postepeno ih otključavat?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

sta je s tim easter eggsima? sta dobivas ako ih nadjes i kako ih nadjes?

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
15 godina
Kill Frenzy kaže...

S kojim američkim tenkovima igrate?Uzeo sam t2 medium i njesra samo tako.

koliko sam skužio nemožeš samo skupit lovu i kupit tenka nega ić postepeno ih otključavat?!

Da, moraš skupit određeno iskustvo da bi moga otključat tog tenka i posli toga skupljaš kredite da ga kupiš.

http://about.me/antesirkovic
14 godina
neaktivan
World of Tanks

danas malo igro igrica je prehebena što je više igraš to ti je draža

evo jedna pjesma koja paše uz igru

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
CRT kaže...
PureEntity kaže...

sta je s tim easter eggsima? sta dobivas ako ih nadjes i kako ih nadjes?

Dobiješ 2500 golda...ja sam odigrao danas jednu i isključivo sam ta jaja tražio po šumi.. Nisam ih našao, ali sam usput sakupio 6 killova..lol..=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
hari85 kaže...

Cek kako je tebi na hrvatskom xD ?

Ako si skinuo i instalirao Eu verziju igre onda kad pokreneš u launcheru imaš gore desno za promjeniti jezik, te tamo staviš na hrv.

16 godina
protjeran
World of Tanks

evo jedan dobar filmic - ima i tenkova{#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Odlično!!!{#}=>{#}! Imaš screenshot šalji na WOT official forum, neznam točno gdje, ako nađem javim ti . Ugl. lik će dobit 99,9% bančinu!

Sarma - the best dish you`ll ever get!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice