Windows 7 vs. Ubuntu(+wine)

poruka: 3
|
čitano: 1.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Windows 7 vs. Ubuntu(+wine)

Ovako, zanima me sto mi je bolje za igre windows 7 ili ubuntu linux.

znaci volio bih znati dal bi mi linux poboljsao performanse u igri ili bi bilo samo gore ?

zanima me radi igre Triber Ascend koja mi na windowsu steka i sad bi htio znati dal bi na linux/u bilo sta bolje ili bi bilo jos gore.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 vs. Ubuntu(+wine)
CroNk3r kaže...

znaci volio bih znati dal bi mi linux poboljsao performanse u igri ili bi bilo samo gore ?

zanima me radi igre Triber Ascend koja mi na windowsu steka i sad bi htio znati dal bi na linux/u bilo sta bolje ili bi bilo jos gore.

Hvala.

Teško da bi ti bolje radilo, no možda ti se posreći, skini i probaj. Meni su recimo CnC Generals radilo 10% bolje na linuxu nego na winsima. ALI, i dalje igraš preko emulatora i vjerojatnije je da će slabije raditi nego na nativnoj konfiguraciji. 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
16 godina
Re: Windows 7 vs. Ubuntu(+wine)
kakapo kaže...
CroNk3r kaže...

Hvala.

Teško da bi ti bolje radilo, no možda ti se posreći, skini i probaj. Meni su recimo CnC Generals radilo 10% bolje na linuxu nego na winsima. ALI, i dalje igraš preko emulatora i vjerojatnije je da će slabije raditi nego na nativnoj konfiguraciji. 

Hvala, budem onda probao, mislio sam ako je nemoguce onda necu ni pokusavati, ali ovako ima nade :D

:D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice