Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 128.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

ja i bro taman udemo u prvu instancu , BOOM crash i que 2500 :) krasno !!!

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Meni isto crash, ali odmah sam se ulogirao i nema que nema nista. Tek lvl 11, ali s obzirom da sam iza 3:30 krenu igrat posteno, nije ni lose. Imam vremena, sve istrazujem... a sto se tice prereleasea... Jako losa priprema!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Wildstar MMO
Rhodin kaže...

Meni isto crash, ali odmah sam se ulogirao i nema que nema nista. Tek lvl 11, ali s obzirom da sam iza 3:30 krenu igrat posteno, nije ni lose. Imam vremena, sve istrazujem... a sto se tice prereleasea... Jako losa priprema!

A sta mislis s kojim razlogom postoji prerelease... tako da na prvi dan ne bude katastrofe.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Wildstar MMO

aj kak je znalo kod drugih bit danima si imao problema,ovo nakon onakvog jutra cak ide ok.nema rusenja, nisam primjetio niti ikakav bug (makar sam mali lvl)....sve ide ok, zasad. jedino queue ali posto tolko ljudi jasno mi je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Bit ce i na releaseu sr*nja, ne brinem ja za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Stari moj, ja toliko zelim igrati ovu igru. Samo gledam strimere kak igraju i jezim se. Jedva cekam kupit! Odigrao sam toliko closed betu i open i bla bla i tak je sexy!

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Bit ce i na releaseu sr*nja, ne brinem ja za to

Mislim da je najveći val prošao. 

I'm very large!
17 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Dosta je losa igra. Teksture su isprane i razvucene, krajolik jednostavan, a i tehnicki nije nesto jer su performanse ocajne, rusi se, lag je katastrofa, redovi za ulaz. Dosta losa izvedba. Treba igri jos barem 12-18 mjeseci posla.

Moj PC  
3 9 hvala 0
15 godina
Wildstar MMO

Pošto sam malo igrao u betama, a nisam kupio pošto se premišljam zanima me sljedeće. Osim sustava borbe,housinga i raidova (hardcore) zašto je wildstar bolji od konkurencije u smislu gameplaya? Pošto mi je početno leveliranje bilo onako meh, ništa posebno. Onda dolazim na sami svijet koji nije loš i okolina koja je korektna, ali ništa me nije pretjerano privuklo u samom startu. Odigrao sam nekih 15 levela sa više karaktera. Što čini wildstar isplativim plaćanja pretplate?

Pa ako netko može potencijalnom kupcu reći svoj dojam i malo detaljnije svoj doživljaj opisati pošto recenzije mi ništa ne znače.

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Pošto sam malo igrao u betama, a nisam kupio pošto se premišljam zanima me sljedeće. Osim sustava borbe,housinga i raidova (hardcore) zašto je wildstar bolji od konkurencije u smislu gameplaya? Pošto mi je početno leveliranje bilo onako meh, ništa posebno. Onda dolazim na sami svijet koji nije loš i okolina koja je korektna, ali ništa me nije pretjerano privuklo u samom startu. Odigrao sam nekih 15 levela sa više karaktera. Što čini wildstar isplativim plaćanja pretplate?

Pa ako netko može potencijalnom kupcu reći svoj dojam i malo detaljnije svoj doživljaj opisati pošto recenzije mi ništa ne znače.

Problem kod svakog mmo je taj što ne znaš kakva je igra dok dok ne udariš cap. Tad igra počinje (ili završava {#}).

Koliko sam vidio, pripremili su dosta endgame sadržaja i trebalo bi biti dobro ako im se može vjerovati na riječ. Jedino me zanima kako će izgledati 40 man raidovi s telegrafima i tko će to uopće moći igrati, ako se događaju ogromni fps dropvi kad uđeš u bilo kakvo naselje.

I'm very large!
13 godina
neaktivan

Ili trebaš novi komp ili nove naočale...  Nit je lag, nit se rusi, redovi za ulaz su za neke servere. 12 - 18 mjeseci posla ??? Bože me oslobodi

12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Pa dobro to je njegovo misljenje. Ja isto neznam od kud mu sve to ali dobro

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
thechosenfreak kaže...

Wildstar je vrlo vjerojatno najkompletniji MMORPG koji je ikad izašao. Što je god izmišljeno u MMORPG svijetu od sadržaja i fićrsa, oni su to nagurali + dodali još nešto svoje.

Ne kažem da bi ju svatko trebao igrati, jer nekom se možda ne sviđa grafika, nekom je combat bezveze, ali mora se priznati da generalno, ova igra ima sve. 

Plaćanje pretplate je individualna stvar. Po meni, ako mi je igra zabavana i dok god imam želju i mogućnost da moj lik napreduje, imam volju i plaćati pretplatu. Mislim da na tom polju Wildstar neće podbaciti, što zbog vertikalne progresije, kao i zbog zahtjevnog end-game sadržaja. 

12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

PLUS na sve to, ako imas vremena igrati i dobar si u igri mozes si lijepo kupovati CRED i na miru si. to je predobro!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Bilo bi dobro da se skupimo na istom serveru.

Na kojem serveru na kraju igrate?

4 Hazzak PVP
3 Ravenous PVP
2 Zhur PVP
4 Neki drugi server
17 godina
Wildstar MMO

p ajde ako mislite da se onda sto prije dogovorimo,ja ajde nisam previse otisao, 11 lvl.warrior mi se svida, makar u beti mi je isto i stalker bio dobar. a sad exile ili dominion...ja trenutno igram sa exile..

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 13:12 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ja sam na ravenousu. Server je high. Znači puno ljudi, a ulazi s bez problema. Našao sam i neki guild

12 godina
Mlitavi kaže...
DeniZg kaže...

Ja sam na ravenousu. Server je high. Znači puno ljudi, a ulazi s bez problema. Našao sam i neki guild

Da, Ravenous je full, ali se ulazi odmah. Ja sam isto tamo napravio likove.

Hazak je isto tako full, ali je red čekanja ogroman.

11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Mlitavi kaže...
DeniZg kaže...

Da, Ravenous je full, ali se ulazi odmah. Ja sam isto tamo napravio likove.

Hazak je isto tako full, ali je red čekanja ogroman.

Ja i brat smo na Hazzaku...lvl 16 oboje ali evo čekamo u que...2800 je bia...ali ko ce krenit iz pocetka :(

17 godina
Wildstar MMO

zhur isto pun ali za sad nisam morao cekat upad.

kao sto kaze bas to dal ce se dat ljudima ispocetka ic,i dogovorit za server,meni se iskreno ne da cekat 20-30 + min za upad

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Poz, eto novi sam na forumu pa ako ima kakva ekipa da se okupimo.
Poceo sam na Ravenousu (exile) jer mi se na hazzak nije dalo cekat jucer uz sva ona sranja( dug red i prazni character creation screen).
IGN FictionX

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

vi ostali  koji ste na raven ste exile ili dominion ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...
thechosenfreak kaže...

Wildstar je vrlo vjerojatno najkompletniji MMORPG koji je ikad izašao. Što je god izmišljeno u MMORPG svijetu od sadržaja i fićrsa, oni su to nagurali + dodali još nešto svoje.

Ne kažem da bi ju svatko trebao igrati, jer nekom se možda ne sviđa grafika, nekom je combat bezveze, ali mora se priznati da generalno, ova igra ima sve. 

Plaćanje pretplate je individualna stvar. Po meni, ako mi je igra zabavana i dok god imam želju i mogućnost da moj lik napreduje, imam volju i plaćati pretplatu. Mislim da na tom polju Wildstar neće podbaciti, što zbog vertikalne progresije, kao i zbog zahtjevnog end-game sadržaja. 

Sumnjam da će iko ikad nadmašiti DAOC

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Kamo da si uzmem igru al da nekako prodem najjeftinije? :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
cropunk kaže...

vi ostali  koji ste na raven ste exile ili dominion ?

Exile. Mislim da uglavnom svi igramo tu frakciju.

17 godina
Wildstar MMO

ajd dodem i ja onda kod vas veceras

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

ja i brat rerollali Ravenous , exile strana , dodajte Jacks i wewe

1 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

odlicno,izgleda da cemo se uspjet skupit. btw kolko kosta za napravit guild?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dekinho14 kaže...

ja i brat rerollali Ravenous , exile strana , dodajte Jacks i wewe

dosta si los igrac.....

veki-919
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: