Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 131.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Wildstar MMO

Tutorial je i dalje losije optimiziran, meni je tutorial imao nkih 16-30, vani mi je 30-60. Go figure.

Nisam puno igrao sada, samo da isprobam novi build... nesto su zeznuli, optimizacija je vani bolja, ali ko da imam delay, iako pise samo 140-160ms.

Takodjer mi je 2 puta crashala igra... Ocito jos ima posla. Neki NPC-ovi su u zraku (doslovce lete gore negdje iznad zemlje i nemrem do njih) itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Wildstar MMO

Da. Nevjerojatno koliko je početna zona loše optimizirana u odnosu na sve ostalo. 

Inače, ja sam smanjio vidljivost telegrafa na 10% i samo ostavio jači obrub. Puno je ugodnije za oči.

A na Curse gamingu veći ima i fini broj addonova za isprobati. 

12 godina

Jako dobra recenzija igre

.

Zanimljivo mi je kako čovjek na početku kaže kako mu je prvih 20-ak levela bilo ništa posebno, ali kasnije, pogotovo sa prvim dungeon-om, igra postaje sve bolja i bolja.

17 godina
Wildstar MMO

Ne bih znao nista o tome, ja sam dosao na lvl 15 i nisam zelio uci u prvi dungeon, a odusevila me igra :D Ako postaje sve bolja, odlicno !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wildstar MMO

2:30 - 2:42 Koja recenica {#}

Uglavnom svidio mi se video.

Nazalost nisam uspio igrati koliko sam zelio, kad sam imao weekend key, pa prakticki nisam niti zagrebao u Wildstar.

Kako sad stvari stoje, ne budem igrao, ali ne zbog pretplate ili cega drugog.

Nego jednostavno zbog nedostatka vremena.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Ja iskreno ne bih toliko popljuvao igru na pocetku, kao on, jer nije TOLIKO losa, dapace, meni je prvih 15 levela bilo sasvim zadovoljavajuce. U biti znao sam sto dobijam, i to je on reko - igraju na sigurno, nisu uveli nista novo, imaju tu neku cartoony / funny spiku oko svega. Ono sto je spomenuo da ce neke odbit, to je taj sci-fi/western blend - iskreno zgadilo mi se kad sam cuo onu "texas y'all" spiku od zenske koje predstavlja the exiles. Sa druge strane sama igra, osjecaj "action combata" i slicno nije toliko los. Slazem se da je AI nekad glup i teze je fulat nego pogodit sa telegraphom, ali nije ideja pogodit, nego pogodit sve i znat kako ti koji telegraph izgleda i koji skilovi se medjusobno nadopunjavaju. Ipak, nadam se da je sve sto je rekao u drugom dijelu istina, buduci da nisam probao. Nisam si htio previse spoilat, pa se nisam trudio radit, a ni gledat dungeone.

Ono sto jesam sam vidio/iskusio (a igrao sam i pvp) je predobro i nadam se da ce vas secim vise uvjerit u to. Igra kosta ko ESO, mozda malo vise, mozda malo manje, ovisi kako se snadjete, ali igre su nebo i zemlja... koliko mi je ESO los, toliko je wildstar dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

neki dan sam naletio,ne znam ni sma kako, bila je slika di je nacrtano i opisano sljedece :
ako imas ili nemas narucenu igricu, i onda opcije koje imas sa igricom ili obicnom betom i datumi tih beta sa strane. Dla netko ozna uopce na sta mislim,i dal zna di bi mogao opet naci tu sliku.

edit:

mogao sam i prije pitat.nasao je.evo podjelim i sa vama

http://imgur.com/UzFUlgj 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 14:37 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 0:21 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ou jea. Doduše, ja ne igram više ove vikende, samo mi spojlaju doživljaj kad krene igra.

Ali, ulogirat ću se svaki dan bete kako bih dobio kutijice.

17 godina
Wildstar MMO

jel tko upao unutra? i jel treba novi kljuc ili vrijedi od proslog puta beta,znaci samo log in ?

sad sam vidio da imjau update da su poslai 100k najstarijim beticarima :/

a nista cekat do sljedeceg vikenda onda

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 20:26 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

9BEU-AGR6-755H-A3G9-XKT9

Nemam vremena, jer mi se ništa neda, a da mi se i da, nebi imo vremena.

1 0 hvala 1
17 godina
Wildstar MMO

stvarno puno hvala {#}{#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Trudio sam se i trudio, ali mi nije taj key htio proci. Mozes rec za sto je bio? Dosta prije tebe sam ga pokusavao ukucat, ali nije prihvacao NCSOFT. Kao "serial code is valid, but you can't enter it " mesto bla bla. Isto sam googlat to, ali nis pametniji nisam zakaj nisam mogo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Trudio sam se i trudio, ali mi nije taj key htio proci. Mozes rec za sto je bio? Dosta prije tebe sam ga pokusavao ukucat, ali nije prihvacao NCSOFT. Kao "serial code is valid, but you can't enter it " mesto bla bla. Isto sam googlat to, ali nis pametniji nisam zakaj nisam mogo.

pa za ovo tjednu betu. Ja sam ga upisao pod accaunt managment - apply a code i "dobio" betu. i odmah napisao zahvalu. Ne znam jesi li i ti tamo probao, i da li si mozda bio u prosloj beti? ne vidim razloga da ti ne radi ....

17 godina
Wildstar MMO

Ne, cim ga je postao jedno 5 puta sam probao i nikako nije htio prihvatit. Pisalo je da je kod valid ali ga ne mogu applyat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Weekend 64VL-RUDU-EGV5-Q78W-GP3M
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Ak netko ima viska key za poslati bilo bi odlicno.Hvala :)

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Nemas vise prije beta vikenda nista. Malo iznad ti je raspored vikenda u kojima se moze igrat, a cijeli svibanj je open beta koliko ja znam,

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Nemas vise prije beta vikenda nista. Malo iznad ti je raspored vikenda u kojima se moze igrat, a cijeli svibanj je open beta koliko ja znam,

Aha hvala, koliko vidim sljedeci beta vikend je sada u  subotu, kako mogu dobiti key za ovaj sljedeci vikend, nisam nigdje nasao prijavu.Hvala

LoL-scarface797(EU-West)
12 godina
scarface797 kaže...
Rhodin kaže...

Aha hvala, koliko vidim sljedeci beta vikend je sada u  subotu, kako mogu dobiti key za ovaj sljedeci vikend, nisam nigdje nasao prijavu.Hvala

Ima ključeva na Curse-u.

17 godina
Wildstar MMO

Za premium korisnike na zalost. Ako cu vec dat pare, onda radije odmah kupim igru :D

Ipak hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

Za premium korisnike na zalost. Ako cu vec dat pare, onda radije odmah kupim igru :D

Ipak hvala!

Ja sam bio pod dojmom da si već kupio igru.

17 godina
Wildstar MMO

Ne, pokusavam preko jedne stranice uplatit deluxe za 37€ ali nemaju paypal ni nista slicno. Jedino sto sam vidio je putem uplatnice i "unique" koda, taj dio nisam siguran koliko im vjerujem. Cekam odgovor imaju li kakvu drugu mogucnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Zamolio bih nekog ako ima beta key za Wildstar. Meni nikako da stigne sa official stranice kljuc, a ne mogu se prijavit na ovaj giveaway http://www.curse.com/betas/eu-wildstar-beta-key-giveaway/3 . Bio bih jako zahvalan, pikiram igru vec neko vrijeme ali bih prvo volio zaigrat pa onda zakljucit o kupnji, da/ne :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nemozes jer moras biti premium user, dal ce kasnije djeliti za nas obicnu klasu ne znam....

ja se isto pridruzujem molbi za key,jer ne vidim nigdje bar za sd da djele. thx

13 godina
Wildstar MMO

pošto vas je vise , a dobio sam samo jedan key GL ! pratite twitter i svakakve  stvari. od njih sam dobio https://twitter.com/InsideGaming morate i followat i pitat za key

2 0 hvala 2
13 godina
Wildstar MMO

Napokon i mi bez premium curse accounta mozemo uzeti key za beta weekend,upravo sam pokupio svoj.

Navalite dok nije razgrabljeno :)

1 0 hvala 1
17 godina
Wildstar MMO

da i ja taman htio isto objaviti.radi bez beda isto ugrabio svoj.evo link da se nade

http://www.curse.com/betas/eu-wildstar-beta-key-giveaway

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Dobio key sa cursea i skinio igru, kada ce se otvorit serveri? Uzasno je imat to na kompu a ne bit u mogucnosti zaigrat :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
X4N()R4$H kaže...

Dobio key sa cursea i skinio igru, kada ce se otvorit serveri? Uzasno je imat to na kompu a ne bit u mogucnosti zaigrat :P

U 16:00 bi trebao poceti beta weekend.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice