Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 131.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Wildstar MMO

Jao da sam znao reko bi ti ja. Slusao sam za vikend jos jedan lik je dobio beta invite prije 10ak dana i onda saznao da idu samo beta vikendi (stress testovi) do releasea. Doduse onda su jos uvijek samo nagadjali release date.

Nadam se da te nije puno kosto key.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

Da ali svejedno nekontam ovu foru sa 32 levelom , 32 level mi znaci da cu do relase date moci igrati vikendom bez obzira sto necu preorder ?

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Ne znam detalje iskreno, na zalost. Ali gledaj to sa vedrije strane, kroz manje od tjedan dana moze se napravit prerelease, a 31.05. pocinje early access. Bete od sada do kraja su ionako (po meni) bespotrebne... Igre sam vidio dovoljno da znam da ju zelim igrat, a spoilat si bas sve kroz betu ovoliko blizu releasea... nisam siguran da to zelim.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: Wildstar MMO

Zgodna usporedba contenta između Wildstara i WoW-a.

17 godina
Wildstar MMO

A gle... zogdna. Nista novo da budem iskren, ovi su to lijepo stavili na papir. Ekipa koja je radila wildstar je odlucila igrat na sigurno. Necu rec da rade WoW klona, jer nije u potpunosti istina, pogotovo kad pogledas kombat, ali vidi se da su uzimali najbolje iz svakog MMO-a bes previse eksperimentiranja. tome svemu dali su svoj potpis (u smislu da su stvari u igri originalno zamisljene, iako prate vec poznate modele) i po meni dosli blizu onome sto je WoW predstavljao svih ovih godina.

Imaju potencijalno jako dobar MMO zahvaljujuci takvom pristupu. Ja se slazem sa onim sto ljudi govore "if it aint broken, don't fix it" - sto se upravo u wildstaru vidi. Sve sto je ljudima bilo primamljivo, od grafike, raidova, adventura i slicno su ubacili u igru. Cak i housing sistem, hrpu dekoracija, customiziranje SVEGA u igri (vizualno) i u biti svi se mogu nac u vecem djelu igre.

Najbolje od svega, kad sam probao igru, djelovala je dobro, fluidni pokreti borbe, reaktivna borba, dobar crafting sustav, sve ima smisla, nista nije djelovalo ishitreno ili nedovrseno ili barem traljavo napravljeno.

To sve sa povecom dozom humora i moglo bi biti da je igra slijedeci hit.

Ono sto je meni fora je da je beta max lvl bio 39 (closed beta dostupna javnosti), sto nije blizu end gamea, ali nije ni toliko daleko, a za ostatak su placali velike guildove iz ostalih MMO naslova da im testiraju. Ovo je dobro cisto zbog toga sto na redditu mozes procitat do 4/5 igre da je testirano i u kakvom je stanju, a ostatak, iako nije nigdje javno objavljeno (jos je pod NDA i ostat ce do releasea ako nista da ne bi bilo spoilanja), barem nisu testirali sami nego uspomoc nekoliko vecih guildova koji su sigurno ukazali na probleme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 11:19 (Rhodin).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

Definitino se slažem sa komentarom , ako će ikoja igra (srušiti :) / približiti se ) wowu onda je to ova , ima sve elemente da to uradi 

0 0 hvala 0
12 godina

Renovirana je početna stranica.

Sad se obajšnjavaju (čitaj: hajpaju) svi fićrsi na jednom mjestu.

Igra je sama po sebi odlična, ali marketing im je na nekoj novoj razini.

Link

13 godina
Wildstar MMO

imam tko hoce weekend key tko hoce

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Treba mi guest passes u slucaju da neku ima viska.

Dobe se 3 pri prednaručivanju.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Evo beta:

KURM-PG9J-ECK5-TCQ7-5CR8

Nemam vremena, jer mi se ništa neda, a da mi se i da, nebi imo vremena.

0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

J8XT-PZN7-Q99K-GUX3-Q7JK

J8Y2-MSRE-5NHD-L9CZ-HY8K

J8Y8-L24P-25AT-MZDX-RDQH

1 0 hvala 1
16 godina
Wildstar MMO

Evo od danas moguć preorder. Cijene nisu tako strašne, standard edition, 44,99€ je čak i povoljan dosta, a Deluxe edition je 59,99€. Mislim da bi se čak i taj deluxe edition dao ubosti. {#}

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
12 godina

Evo filmić iz lvl 35 danđna koji se zove "Skullcano". {#}

12 godina

Na GreenManGaming stranici se uz vaučer (PLOCVS-G2T5YX-DATY6M) dobije popust od 20%, tako da ukupna cijena ispadne samo 36€. 

13 godina

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Jep, tako je i bilo moje neko ocekivanje, ista cijena bila je za ESO, oo je cak i malo jeftinije. Preorderam ovih dana... moram prebacit pare na zirac prvo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Jep, tako je i bilo moje neko ocekivanje, ista cijena bila je za ESO, oo je cak i malo jeftinije. Preorderam ovih dana... moram prebacit pare na zirac prvo.

Kolega kad ce beta weekend?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
11 godina
Wildstar MMO

Najvise sto me odbija od ove igre je casting i spellovi i taj uzasni AOE koji me osljepi,u WOWu sam LFR prestao da radim sa melle klasama bas zbog toga,strasno je ubijati bossa gledati da se maknes iz necega dok 20 drugi ljudi casta AOE spellove i oci ti krvare.

0 1 hvala 0
12 godina
Wack kaže...

Najvise sto me odbija od ove igre je casting i spellovi i taj uzasni AOE koji me osljepi,u WOWu sam LFR prestao da radim sa melle klasama bas zbog toga,strasno je ubijati bossa gledati da se maknes iz necega dok 20 drugi ljudi casta AOE spellove i oci ti krvare.

Teško da ćeš naći neki MMO koji nema te krugove po podu, a koji ti pokazuju gdje će pasti spellovi. 

U Wildstaru bar možeš birati koje od njih želiš isključiti, kao i njihovu jačinu prikaza.

11 godina
DeniZg kaže...
Wack kaže...

Teško da ćeš naći neki MMO koji nema te krugove po podu, a koji ti pokazuju gdje će pasti spellovi. 

U Wildstaru bar možeš birati koje od njih želiš isključiti, kao i njihovu jačinu prikaza.

Ne znam u Vanilla Wowu npr mi je bilo odlicno balansirano to,bilo je AOEa i friendly i ne-friendly al mogao si razabrati sta i kako,Wildstar nisam igrao jos tako da necu puno da pametujem cisto ono sto sam vidio malo preko streama ili SSova,nemam problem sa enemy AOEom,ali enemy+friendly AOE kombinirano je uzasno lose i nepregledno.
Ali dobro ako se mogu iskljuciti ili smanjiti prikaz to je vec nesto pozitivno.
Mene je ova igra najvise privukla zbog odlicnoga humora i art styla,ostalo cemo vidjeti jos. 

17 godina
Wildstar MMO

Nisam igrao ali me smeta... takve volim!

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Bugzapper kaže...
Rhodin kaže...

...

Kolega kad ce beta weekend?

Pa ovaj vikend je beta, zar ne? Ja sam upisao kod i prihvatio mi je, pretpostavljam da je to onda ovaj vikend.

EDIT: ispricavam se na 2 posta, bio sam uvjeren da sam iso na uredi a ne novi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 21:00 (Rhodin).
17 godina
Wildstar MMO

ima netko jos koji kod za betu ? ako moze na pm,thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
cropunk kaže...

ima netko jos koji kod za betu ? ako moze na pm,thx

Probaj ovdje.

17 godina
Wildstar MMO

upsio,dobio key. hvala ti puno{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Rhodin kaže...

Nisam igrao ali me smeta... takve volim!

Sam sam naglasio u svome postu da necu da pametujem jer nisam igrao igru,ali nasao se pametnjakovic koji nece ni procitati post ali ce poletiti da ispadne pametnjakovic bravo!

12 godina
Wildstar MMO

Evo i ja napravio acc,pa sad me zanima,kako ide taj kljuc za igru.Znaci kada ga dobim na mail,odmah me izbaci na tu str,gdje se nalazi i launcher ili...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...

Evo i ja napravio acc,pa sad me zanima,kako ide taj kljuc za igru.Znaci kada ga dobim na mail,odmah me izbaci na tu str,gdje se nalazi i launcher ili...?

Kao i u većini igara, bilo da se radi o beta ključu ili pre-order ključu, kad se ulogiraš na Wildstar stranicu imaš pod "account settings" opciju "redeem code".

17 godina
Wildstar MMO

u koliko sati pocinje beta ako tko zna ?

skuzio u cemu je bio problem

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 21:06 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Wildstar MMO

Isprobao malo igrat i dopada mi se, medutim imam samo 20 FPS-a iako se sve odvija u zatvorenom prostoru?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice