We are FIFA 14 - BUG Online Tournament

poruka: 293
|
čitano: 25.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: We are FIFA 14 - BUG Online Tournament

Ja san na orginu od 2 popodne,on još nije došao,ako neodigramo danas sutra san opet tu popodne cijelo.

13 godina
neaktivan

je frende moj ja ti radim svaki dan do 5,poslije 18h mogu odigrati,najviše sam online od 20h do 23h ;)

13 godina
neaktivan

Ekipa, ja u subotu idem na putovanje pa ak bi to mogli riješit do tada bilo bi super, da nemoramo onda 5 dana čekat za finale :) 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I mislia san,nema problema bicu valjda navečer tu pa se čujemo :)

14 godina
neaktivan

Newcastle 1:4 Bayern
Bayern 1:3 Newcastle

Prvu ja dosta bolji,drugu on.
Svaka čast protivniku odlično je igrao sa slabijom ekipom,al štaš nije imao sreće.
Antiljano PP mi kad budeš želio finale :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

želim samo reć da kad god oces pucat po golu ili nedo bog dribljat po šesnaest metara je*** DANTEEEEEEEEEE  stoji ispred i na svaku loptu se stigne baciti,aaa o ovom grderiju(riberiu) nemoš ništa ide kako hoće takođe i čelonja(robben) a bogami i čudnovati kljunaš (mandža);) ide ko pila!i šta ja mogu sa NEWCSTLEOM  kad mi je ben arfa zvan harfa može samo da duva neueru jer ovaj brani ko od majke rođen...mahhhh pozzz ekipa i nadam se i drugom turniru;) a BORNA tebi (smeće jedno bavarsko da nemaš taj BAYERN mogo bi da mi pećeš kokice i gledaš kako se špila {#} )šalim se naravno,želim ti sreću u finalu ;) {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ahahahah hvala,znan kako frustrira protiv Bayerna igrat,prejeb*no su jaki. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Zato bi da je po mome ubuduce svi mogli igrat s bilo kojim klubom..i bilo bi realnije..

i jedno pitanjce za naseg organizatora, ako u budućnosti bude jos turnira, sta se nadam da oce..dali bi npr sa jednog acc ja i buraz mogli igrat ali svatko sa svojim klubom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ali onda ti se pak dogodi da imaš 90% tekmi gdje su Real, Barca i Bayern. Osobno smatram da je puno bolje rješenje da se ograniči na klubove sa maksimalno 4 i pol zvijezdice. Na taj način više dolazi skill do izražaja i mečevi su pravedniji jer nije tolika razlika između klubova. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Slažen se sa ovin na 4.5 zvijezdice i nasumično bi bilo super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bayern Munchen 1-2 Atletico Madrid

Jako čvrsta utakmica, i posve zanimljiva. Obrana i jedna i druga je bila na nivou i jako se teško dolazilo do prilika i bilo je potrebno 100% koncentracije tijekom svih 90 minuta utakmice. Bio je užitak igrat protiv Borne i hvala mu na poštenoj i izvrsnoj utakmici, da je on pobijedio nebi bilo ništa manje zasluženo :)

Također, hvala organizatoru koji je to sve izvrsno odradio i radujem se novim njegovim turnirima!

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čestitke Antiljanu na osvojenom turniru i hvala mu na odličnoj utakmici,daleko najteza i najzabavnija za mene u ovom turniru.Također svaka čast Kodaku na odličnoj organizaciji i nadan se još kojem vakvom turniru jer se ekipa čini odlicna. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 22:47 (Borna41).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hexfire kaže...

Ali onda ti se pak dogodi da imaš 90% tekmi gdje su Real, Barca i Bayern. Osobno smatram da je puno bolje rješenje da se ograniči na klubove sa maksimalno 4 i pol zvijezdice. Na taj način više dolazi skill do izražaja i mečevi su pravedniji jer nije tolika razlika između klubova. 

Iskreno nemam pojma jer ja npr. odavna navijam za real i igram s njime stalno..jos od pes-a 4..

13 godina
neaktivan

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 10:33 (KODAK17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Champion:

Club Atletico de Madrid

Čestitam antiljano...svaka čast {#}

Čestitam i tebi Borna za izboreno finale...Vidim da je bilo stvarno tijesno kako i dolikuje pravom finalu.

Svim učesnicima se također zahvaljujem jer je sve ispalo onako kako sam zamislio. Bila mi je velika čast i zadovoljstovo organizirati ovako nešto i nadam se da cemo svi skupa u jos jednu sezonu uz neke izmjene u samoj organizaciji.

Ekipa (jos jednom) HVALA OD SRCAaa...pozzz!!! {#}

I daaa...za kraj... malo da sse svi opustimo uz meni najdrazi soundtrack iz FIFE 14

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 10:34 (KODAK17).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hehe uspio sam pobijediti osvajača :)

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

RANKING FIFA TURNIR(ZLATNI)
KLUBOVI 1. KLASE
(Prijave od ponedjeljka 04.11.2013 od 12h do 08.11.2013 do 20h  )

- Mogu se birati klubovi PRVE KLASE.

- Jedan isti klub se može izabrati samo jednom.

-Primjer pravilne prijave:

Prijava - milaninjo1988

Club: Torino

Igra se po 2 meča(doma & u gostima), group&knockout sistem. 

Ako ne znate koji su Klubovi 1 Klase,možete vidjeti ovdje:

Klase Timova FIFA 14

Zlatni turniri bodovi:
1. mjesto - 400 bodova
2. mjesto - 350 bodova
3. mjesto- 250 bodova
4. mjesto- 220 bodova
1/4 - 200 bodova
1/8 - 100 bodova
1/16- 50 bodova

Novi igrači moraju odigrati 10 prijateljskih utakmica i pročitati Pravila za nove igrače.
Za sve koji žele igrati prijaviti se na www.fifa-onlineliga.com.hr
www.fifa-onlineliga.com.hr
13 godina

Pa sta nisi reko da neces vise raditi turnire ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Po uzoru na na pravu Ligu prvaka pokrećemo našu Ligu prvaka. 32 momčadi će se natjecati u 8 grupa sa po 4 momčadi. Prva dva iz svake skupine prolazi dalje u knockout fazu. Igra se sa svakim po 2 utakmice(Home&Away), samo u finalu se igra jedna utakmica.

Izgled prijave:

Origin ID:

UEFA Champions League kreće kad se skupi 32 igrača. Administrator će Ždrijebom odrediti tko će dobit koji klub.

NAGRADA ZA OSVAJAČA UEFA CHAMPIONS LEAGUE ĆE BITI POKLON KEY NAŠEG SPONZORA KEY4GAME.

Prijavite se u što većem broju da nas bude minimalno 32 na : http://fifa-onlineliga.com.hr/Forums/index.php?/topic/354-uefa-champions-league/#entry1796

Neka najbolji pobjedi i osvoji vrijednu nagradu. Hvala svima

www.fifa-onlineliga.com.hr
14 godina

Kad će nastavak?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U petak cemo gledati zavrtiti novu sezonu...

Moram kontaktirati ekipu da vidimo na koji nacin cemo igrati...Ako netko ima kvalitetan prijedlog, slobodno se razmašite {#}

The King of Old Trafford
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Što se mene tiče, bilo bi mi drago da se ograniči na 4 - 4.5*. Ostalo ti ovisi o broju igrača. Ak će opet biti puno onda je dobro da ostane ovakav turnir način, a ako će biti puno manje može se napraviti samo jedna skupina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

.

EUNE: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 11:16 (Rayz00).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice