We are FIFA 14 - BUG Online Tournament (II)

poruka: 376
|
čitano: 27.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

origin id: djkowa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: We are FIFA 14 - BUG Online Tournament (II)
djkowa kaže...

origin id: djkowa

{#}

kowa, ovo je posebna tema otvorena povodom turnira, koji je btw., pri kraju...

Captain Tsubasa
12 godina
neaktivan

Schalke - Liverpool 3:1

Liverpool - Schalke 1:3

Kad zabijes samo 2 pogotka u 30 udaraca u dvije utakmice, nemas pravo se zaliti na ista, kolega sretno dalje, antiljano vidim opet u finalu :) 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

GRANDE FINALE:

Internazionale VS. Schalke 04

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 19:56 (KODAK17).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pokušali smo odigrati finale, no bilo je jednostavno neigrivo, pao sam ispod 25 FPS i tipke kasne i sve je užasno. Moramo napomenuti kako sam tu utakmicu izgubio 2-1, no bilo je poprilično nemoguće u takvim uvjetima igrat. tarmi_ricmi je bio potpuno fer i korektan i ponudio novu utakmicu zbog toga što je, s moje strane, bilo dosta neigrivo, što naravno, nije trebao. Uz blagoslov Kodaka, sutra bi odigrali novu utakmicu

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-14-world-cup-online/203804.aspx PRIJAVITE SE ZA WORLD CUP SVI KOJI ŽELITE IGRAT. TREBA NAS 32 BITI

www.fifa-onlineliga.com.hr
13 godina
neaktivan
filomen kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-14-world-cup-online/203804.aspx PRIJAVITE SE ZA WORLD CUP SVI KOJI ŽELITE IGRAT. TREBA NAS 32 BITI

Vidjeli smo na stranici prije, molim te nemoj spammat. 

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Pokušali smo odigrati finale, no bilo je jednostavno neigrivo, pao sam ispod 25 FPS i tipke kasne i sve je užasno. Moramo napomenuti kako sam tu utakmicu izgubio 2-1, no bilo je poprilično nemoguće u takvim uvjetima igrat. tarmi_ricmi je bio potpuno fer i korektan i ponudio novu utakmicu zbog toga što je, s moje strane, bilo dosta neigrivo, što naravno, nije trebao. Uz blagoslov Kodaka, sutra bi odigrali novu utakmicu

Imate moj blagoslov. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 20:47 (KODAK17).
13 godina
neaktivan

Salke - Inter 2:0

odigrali smo finale,drugi put, antiljano je opet imao problema, al nema vise smisla ponavljati, tako da je ovo konacan rezultat

cestitke svima, dobar turnir,dobra organizacija

posto je ne igram fut i tih 100000 coinsa mi nista ne znace, neka ti coinsi ostanu kodaku, u znak zahvalnosti za ovaj turnir, meni ne trebaju

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fikus kaže...

Salke - Inter 2:0

odigrali smo finale,drugi put, antiljano je opet imao problema, al nema vise smisla ponavljati, tako da je ovo konacan rezultat

cestitke svima, dobar turnir,dobra organizacija

posto je ne igram fut i tih 100000 coinsa mi nista ne znace, neka ti coinsi ostanu kodaku, u znak zahvalnosti za ovaj turnir, meni ne trebaju

Potvrđen je rezultat, nažalost i dalje imam problema sa igrom. I 100% je moja krivica. Mislim da je jednostavno fer da Schalke bude pobjednik turnira jer je moja krivica što se nemože odigrat normalno i uz to, bez obzira u kakvim uvjetima, dva puta me pobijedio. Uz to sve, i dalje mi je htio ponudit da ponovimo utakmicu, što pokazuje koliko je fer igrač. 

No da nebude zabune, i da mi sve radi perfektno bilo bi mi jako teško protiv njega, vidi se da je izvrstan igrač. I naravno hvala organizatoru turnira na još jednom izvrsnom izdanju :) 

16 godina

Ovo se rijetko viđa, svaka vam čast dečki i svaka čast kreaturu turnira. 
Eto, sad ti ostalo za još jedan turnir. Ovo je bila liga prvaka, sad se organizira World Cup, slijede Europa liga i Intertoto cup (ma oživimo ga mi) {#} 

13 godina
neaktivan

CHAMPION:

Schalke 04

Čestitam pobjedniku.

Žao mi je zbog tehničkih problema koje ste imali, ali šta je tu je...Nagradu ću isplatiti čim dođem doma. Znači 100 000 coinsa ide fikus-u.

Bila mi je čast i zadovoljstvo po drugi put organizirati turnir i nadam se da će nas biti i za sljedeći. Kao i što sam najavio, poslije ovoga turnira KODAK17 odlazi u mirovinu, a cijelu stvar preuzima Anchor Man.

Hvala svima na podršci i lijep pozdrav.  {#}

I'architetto
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 15:14 (KODAK17).
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina

EA je sabotirao antiljana kako ne bi i drugi put osvojio turnir i tako obeshrabrio sve ostale koji bi se u budućnosti možda priključili.

Ostaje malo gorki okus što niste uspjeli odigrati kako treba, ali šta se može.

@antiljano

Javi mi se na pp ako želiš neku Steam igru koju imam viška, kao nagradu za osvojeno drugo mjesto. Nemam ništa specijalno, igre koji mi ostanu iz raznih bundlova. Ovako iz glave, mislim da imam Batman Arkham Asylum, Serious Sam 3, Trine 2 možda... Uglavnom, javi se pa se dogovorimo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

svaska čast,čast mi je bila sa tobom odigrat 1:1,ako coinse netrebaš,daš meni haha.

14 godina

Dogovorili se ljudi da antiljano uzme coinse, a fikus Steam igru. Vukovi siti, a koze na broju.

Dobar je bio turnir i veselim se slijedećem. Nadam se nekom fora twistu, npr. da svatko bira ekipu za drugog člana tako da mogu nekoga zaj*bati sa Monacom {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Dogovorili se ljudi da antiljano uzme coinse, a fikus Steam igru. Vukovi siti, a koze na broju.

Dobar je bio turnir i veselim se slijedećem. Nadam se nekom fora twistu, npr. da svatko bira ekipu za drugog člana tako da mogu nekoga zaj*bati sa Monacom {#}

Sljedeći put će grupna faza biti takva, da će u jednoj grupi biti Bayern, Real, City i PSG, pa neka se hrvaju...u drugoj grupi nešto blaža konkurencija ali će svi biti izjednačeni itd...Zatim poslije grupne faze ponovo raspoređeni timovi koji su tu negdje po jačini...samo napravimo izvlačenje tko će s kojim klubom igrati i na taj način konačno odmjerimo snage...

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 21:12 (Anchor Man).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice