Ima li nade za mene ako pobijedim protiv wolfsburga ne mogu kalkulirat a i ne znam ko je igro s kim u skupini...
Sve što te zanima, možeš vidjeti u prvom postu teme.
Ima li nade za mene ako pobijedim protiv wolfsburga ne mogu kalkulirat a i ne znam ko je igro s kim u skupini...
Sve što te zanima, možeš vidjeti u prvom postu teme.
Tottenham 2-2 Internazionale
Internazionale 1-1 Tottenham
Utakmice nisu odlučivale o apsolutno ničem, ali nije bilo samo revijalno, bolji protivnik nego što sam očekivao po prijašnjim rezultatima. No, ruku na srce, morao se je boriti protiv opakih lby i cross abusera, pa čak i kickoff, tako da shvaćam zašto je junkie na kraju ispao.
Benfica - PSV
Nismo odigrali zbog protivnika,i danas mi je rekao da je predao,znači 0-3,protivnik može potvrdit.
Ja potvđivan ovo,zbog nekih tehničkih poteškoća nisam u mogučnosti odigrat ovo,utakmica nemoze nista promijeniti na tablici, a nezelim odugovlačiti turnir tako da predajem ,sretno svima u daljnem natjecanju
Ja potvđivan ovo,zbog nekih tehničkih poteškoća nisam u mogučnosti odigrat ovo,utakmica nemoze nista promijeniti na tablici, a nezelim odugovlačiti turnir tako da predajem ,sretno svima u daljnem natjecanju
Pa ta tekma je izravno odlučivala o drugom mjestu tj. prolasku skupine. Kojom onda logikom ništa ne mijenja?
EDIT: I predlažem za ubuduće dvije stvari.
1. U slučaju ako ima vremena jer se neke grupe odigraju prije ostalih neka se igra majstorica za drugo mjesto, ako oba kandidata imaju po pobjedu. Iskreno, gol u gostima je glupo pravilo i u pravom nogometu, a pogotovo ovdje gdje nema baš nikakav utjecaj tko je host. Napominjem, samo u slučaju kad je to vremenski izvedivo.
2. Ako se desi da netko ne može odigrati jednu, dvije, tri nebitno koliko utakmica nego samo dio njih onda mi je logično da se sve njegove utakmice poništavaju. Ak ne može drugačije neka bude pošteno.
Upisano i ažurirano
Ovaj deadmaus1337 (Lille) nikad nije online tako da nitko u grupi s njim još nije odigrao.
Pozdrav decki, iz moje skupine neznam tocno s jednim nisam igro, posto sam ubolnici i nisam u mogucnosti igrati, ond akako sam se i dogovorio sa kodakom, neka uzme 6 bodova, pozz.
Ovaj deadmaus1337 (Lille) nikad nije online tako da nitko u grupi s njim još nije odigrao.
Također, istina.
Mislim da nemoze promijeniti očeš li ti dalje ići,jer da ovisi i o nekome osim mene moja utakmica potrudio bi se odigrat da bude fer ,vako samo sebi oduzimam a ne drugima ,a meni nije stalo toliko do prolaska da bi trazia drugi komp za odigrat 1 utk :D
Mislim da nemoze promijeniti očeš li ti dalje ići,jer da ovisi i o nekome osim mene moja utakmica potrudio bi se odigrat da bude fer ,vako samo sebi oduzimam a ne drugima ,a meni nije stalo toliko do prolaska da bi trazia drugi komp za odigrat 1 utk :D
Ma stvarno pričam samo za ubuduće, iako možda tako ne zvuči. Svi smo tu radi zabave i niti će itko nešto dobiti niti izgubiti bez obzira bio zadnji ili prvi. Ali i kod takvih turnira je dobro da se utvrde pravila za situacije koje ti možda isprva ne padnu na pamet da se mogu dogoditi. Bilo bi dobro da se zna što onda kad netko ne može odigrati dio utakmica. Neka piše u pravilima crno na bijelo. Kad ne može sve odigrati onda nije problem, daš svima 3:0 0:3 i sve je ok. Ali ovakva situacija nije skroz fer prema ostatku grupe. Evo na primjer što se naše grupe tiče, da sam čekao skroz do danas odigirati tekme sa tobom, upisao bih si 6 bodova bez da palim Origin i još k tome prošao skupinu . Naravno da je jedino što si ti mogao je predati utakmicu, nitko ne očekuje da ideš tražit komp radi nekog random turnira na forumu, ali ono, sad kad o tome razmišljam nisam siguran da je pošteno da protivnik samo dobije 3:0.
Liverpool - Napoli 2 : 1
Sve razumin ,ali ispalo je kako je ispalo ,treba u pravilima istaknit kao što kažeš :)
Atletico Madrid - Zenit 0 : 2
Zenit - Atletico Madrid 2 : 4
zenit - southampton 1:2
Ja nikako da vidim kolegu koji je samnom u grupi (Lyon)... Ostala nam je jedna tekma za odigrati...
No, ta tekma ionako nista ne znaci... Pa cisto da se zna zasto se nije odigrala...
Lazio - Wolfsburg
Oba igrača po 1 bod, neće nas spoji nikako, tako smo se dogovorili.
wolfsburg sahtar 2:1 3:0(protivnika nisam nikako vidao
southapton - zenit 1:0
Zašto ovaj rezultat nije prijavljen mnogo prije, jer se iz Match History vide sami DNF-ovi(između wolfsburga i shakthara) prije nego su odigrane tekme između Lazia i Shakhtara(koje su btw. uredno prijavljene)??? Zašto u biti nije bilo nikakve intervencije prije nekoliko dana, već sada 10-15 min prije ponoći? Zašto je Drakula pitao ima li nade ako pobjedi Wolfsburg ako se Historyu može vidjeti da ste pokušavali mnogo prije???
Ntiko od vas nije ništa komentirao tj. postao, niti me obavjestio sve do sada...
Isto tako mi je fico rekao da si pokusao izvuci 6 bodova (jer vas nije moglo spojiti), kako bi se mene izbacilo, zašto ako si imao u džepu 3 boda???
EDIT:
Ekipa da nebi bilo da navlačim za sebe, najbolje bi bilo da ovo javno izglasamo:
Da li je ovo po vama uredu???
1 | DA |
---|---|
11 | NE |
Nas igrica iz nekog razloga nije spojila, okej, sad bi bilo pošteno da se obojici uruči 1 bod. Sad tu tražiti nekih 6 bodova da mu predam, ili pak 3 meni i 3 woredi nije u redu. Nemam ništa protiv worede, ali nije uredu takvo razmišljanje niti takvo ponašanje.
Zašto ovaj rezultat nije prijavljen mnogo prije, jer se iz Match History vide sami DNF-ovi(između wolfsburga i shakthara) prije nego su odigrane tekme između Lazia i Shakhtara(koje su btw. uredno prijavljene)??? Zašto u biti nije bilo nikakve intervencije prije nekoliko dana, već sada 10-15 min prije ponoći? Zašto je Drakula pitao ima li nade ako pobjedi Wolfsburg ako se Historyu može vidjeti da ste pokušavali mnogo prije???
Ntiko od vas nije ništa komentirao tj. postao, niti me obavjestio sve do sada...
Isto tako mi je fico rekao da si pokusao izvuci 6 bodova (jer vas nije moglo spojiti), kako bi se mene izbacilo, zašto ako si imao u džepu 3 boda???
EDIT:
Ekipa da nebi bilo da navlačim za sebe, najbolje bi bilo da ovo javno izglasamo:
Da li je ovo po vama uredu???
ako pokusavaju varat odma DQ
BTW. imate anketu u mom prethodnom postu...
ja i sahtar smo poceli utakmicu i u 45 min on je vodio i pukla je veza i pisalo je da sam ja izgasio, poceli smo novu utakmicu do koje cemo odigrati prvo poluvrjeme i dobio sam na poluvremenu 2-0 i bilo je kasno dog smo se da cemo odigrati sutra tekmu i njega nije bilo danima
Čudno mi je sve to...Sorry ali ja te nemogu pustiti dalje. Nisam dobio nikakvu obavijest, + ispada da ti se nije dalo objaviti rezultat dok neodigrate drugu a navodiš da ga nije bilo danima. Mogao si lijepo sve ovo napisati i puno prije. S druge strane tražiš svih šest bodova od fice, kada je čovjek rekao da ne dolazi u obzir, onda si tražio po 3 oboma, te na kraju prihvatio ono riješenje koje je navedeno u pravilima.
Na moj upit, čemu sve to, napisao si mi privatno na bug.hr: "Tražio sam 6 bodova jer mislim da sa jači od njega". Wtf...
Žao mi je samo što sam u svemu ovome ja u pitanju, pa moram sve pažljivi vagati, jer inače bi o ovome odlučio expresno hladne glave.
Izašao je ždrijeb za Round of 16:
https://drive.google.com/file/d/0B91U7WcZ5flBLWhjMEN0SU9sUHc/edit?usp=sharing
Također sve imate i u početnom postu.
Sretnoooo!!!
Nije mi jasno po kom osnovu je Atl.Madrid 2. mjesto u grupi. Ja sam odigrao svoje mečeve protiv Zenita i dobio ih. Trebao bih imati 3 boda više od Atl.Madrida. HVALA!
Nije mi jasno po kom osnovu je Atl.Madrid 2. mjesto u grupi. Ja sam odigrao svoje mečeve protiv Zenita i dobio ih. Trebao bih imati 3 boda više od Atl.Madrida. HVALA!
Ako si dobio Zenita u oba susreta i Porta u jednom, onda bi max. mogao imati 9 bodova kao Atletico(ali tada si ti svejedno 3. jer je Atletico bolji u međusobnim susretima). Ja u evidenciji imam samo jednu tekmu između tebe i Zenita.
EDIT:
Atletico ima 3 pobjede: dvije protiv tebe i jednu protiv Zenita, a to je 9 bodova
Sad više nije u pitanju Atletico nego Porto jer niste dobro računali bodove. Porto ima poraz i pobjedu protiv atletica = 3 boda, sa Zenitom 2 remija = 2 boda , Protiv mene pobjedu i poraz = 3 boda .... što dolazi do zbroja od 8 bodova, a ja imam 9 bodova.