Milan 5 - 2 Lyon (s igracem manje i puknula nam veza u 75' ali nismo nastavljali jer je kolega reko da nema potrebe sto se njega tice)
Lyon 0 - 1 Milan
ovaj Wh1T3L10n se ne javlja... dodo sam ga na origin ali nista, nije ni prihvatio zahtjev...
Milan 5 - 2 Lyon (s igracem manje i puknula nam veza u 75' ali nismo nastavljali jer je kolega reko da nema potrebe sto se njega tice)
Lyon 0 - 1 Milan
ovaj Wh1T3L10n se ne javlja... dodo sam ga na origin ali nista, nije ni prihvatio zahtjev...
Ja necu igrati jer ocito kolegama iz moje grupe ne pase termin kad sam ja online svi su offline.
Ni ja ga jos nisam ulovio :/
CSKA Moskva 0:0 Roma
Roma 1:2 CSKA Moskva
Sporting - Valencia 1:3
Valencia - Sporting 1:5
Ja necu igrati jer ocito kolegama iz moje grupe ne pase termin kad sam ja online svi su offline.
Daj, nećemo se ponašati kao djeca...Dogovorom se da sve riješiti...Uostalom tek je 1. dan, tako da...samo laganooo
Rezultati upisani a grupe ažurirane...
Jutros uz čitam sportske:
CSK u najzanimljivijem meču dana uspio slomiti Romu... Spursi razočarali, od njih se očekivalo puno više.... U Istanbulu -20, stanje opće katastrofe, čak i na onoj njihovoj čuvenoj ulici se nemože vidjeti nitko, pustaraaaa...U grupi G još spavaju zimski san . Aktuelni prvak opravdao ulogu favorita u grupi F.
Sporting žalopjevkom taktički zbunio protivnike, a Liverpool totalno anemičan i na konopcima. Viole skoro osigurle 1. mjesto u grupi. Ajax i Wolfsburg poslije međusobne rovovske bitke, obnavljaju snagu za ostale utakmice.
Sve u svemu, jako zanimljivo i mislim da će biti neizvjesno do samoga kraja.
Lijep pozdrav!
ja ljudi nažalost nemogu igrat a baš sam se nada napokon ovo osvojit jer mi paše njemačka momčad,na futu igram s njima tako da bi dobro proša,ali kakve sam ja sreće u životu baš sada mi grom pogodi u komp i sve ošlu u p.m.Stvarno mi je žao probajte nać nekog drugog jer neznam koliko će mi popravak trajat nadam se da ću bit spreman za sljedeći.
Lyon 0 - 1 Milan
Eo ga, rjeseno... prihvaceni svi iz moje grupe...
U startu sam napisao da mogu danas odigrati sve tekme... Pa evo...
Od sad pa cijeli dan... samo me kontaktirajte na origin, ili cu ja vas ako vidim da ste online...
LP
Budući da imam Napoli, napeta je skupina , strah me da se ne dogodi Liga Prvaka scenarij
draksides i vuco sinisa kad cemo odigrat javite mi se ja sam sutra od 1 slobodan citav dan
Rezultati upisani a grupe ažurirane...
Jutros uz čitam sportske:
CSK u najzanimljivijem meču dana uspio slomiti Romu... Spursi razočarali, od njih se očekivalo puno više.... U Istanbulu -20, opće stanje katastrofe, čak i na onoj njihovoj čuvenoj ulici se nemože vidjeti nitko, pustaraaaa...U grupi G još spavaju zimski san . Aktuelni prvak opravdao ulogu favorita u grupi F.
Sporting žalopjevkom taktički zbunio protivnike, a Liverpool totalno anemičan i na konopcima. Viole skoro osigurle 1. mjesto u grupi. Ajax i Wolfsburg poslije međusobne rovovske bitke, obnavljaju snagu za ostale utakmice.
Sve u svemu, jako zanimljivo i mislim da će biti neizvjesno do samoga kraja.
Lijep pozdrav!
hahah svaka cast, slatko sam se nasmijo
a ovi sto imaju viska coinsa slobodno mogu donirat i meni... mozemo se i dogovorit oko namjestanja utakmica :D samo pssst, da ne zavrsimo ko agić i drustvo :D
Ako je Vlad zavrsio svoje... Onda je nasa grupa zakljucena :D
a ovi sto imaju viska coinsa slobodno mogu donirat i meni... mozemo se i dogovorit oko namjestanja utakmica :D samo pssst, da ne zavrsimo ko agić i drustvo :D
graciozno
ja se samo iskreno nadam da si shvatio da se zezam...
Još jednom da naglasim:
Kada pišete rezultate, napišite ih lijepo da se vide, odvojeno od komentara...karlu666 su se gore rez., stopili sa tekstom. Čemu služi boldiranje???
Još jednom da naglasim:
Kada pišete rezultate, napišite ih lijepo da se vide, odvojeno od komentara...karlu666 su se gore rez., stopili sa tekstom. Čemu služi boldiranje???
da... kad sam pisao bilo je uredno, ali sam zaboravio da ce jedan dio teksta otic u novi red... pripazit cu ubuduce ;)
--------------------------- REZULTATI ------------------------------------------
Newcastle Utd. 2 : 3 Borussia M'gladbach
Borussia M'gladbach 4 : 1 Newcastle Utd
------------------------------------------------------------------------------------
Ova prva napeta za poludit, pobjedonosni gol u 90toj hh
Osigurano prvo mjesto, gg
graciozno
ja se samo iskreno nadam da si shvatio da se zezam...
Pa i da nisi stavio smajlije , skužio bih
Salke - Benfica 4:0
Benfica - Salke 0:3
Atletico Madrid 3 : 0 Southampton
Southampton 1 : 5 Atletico Madrid
Milan : Newcastle (1:0)
Newcastle : Milan (3:0)
Prva tekma napeta ajme... Pucanje veze u 30min... Pa onda nastavak...
Druga malo lakse prosla za Newcastle... Ipak su pred domacim navijacima...
Borna,tarmi kad možete?
Lazio - Ajax 1-0
Ajax - Lazio 0-2
UPISANO
Btw. fico ipo je odgonetnuo šta treba kada neće da spoji...tko ima problem neka ga kontaktira.
Pozzz!!!