Napoli - Sporting 1 : 1
Sporting - Napoli 1 : 1
Napoli - Sporting 1 : 1
Sporting - Napoli 1 : 1
Meni trenutno uopce ne učitava friend listu.. Pise 20 i kad kliknem su svi offline :S ingame isto offline :S
Meni trenutno uopce ne učitava friend listu.. Pise 20 i kad kliknem su svi offline :S ingame isto offline :S
Pokušaj se odjaviti pa ponovo prijaviti...i mene je to znalo živcirati.
BTW., novi rez. su upisani, a grupe ažurirane...
Nista ne pomaze..
Nista ne pomaze..
I ja imam taj problem sada..
Ljudi, pa igramo ovaj turnir da se zabavimo...
A u ostalom, zar nije veci gust ako pobjedis npr Inter, Milan, Porto sa nekim slabijim timom tipa Southampton, Real Sociedad...
Meni osobno je...
Aj ti mene prihvati pa da mozemo odigrat..
Wolfsburg 0 - 1 Ajax
Ajax 0 - 1 Wolfsburg
atl.bilbao 0 - 2 marseille
marseille 1 - 0 tottenham
tottenham 1 - 1 marseille
Ajmo odigrat javite se
za sve koji su u grupi sa PSV-om,origin id mi je accpr0
marseille 7 - 0 atl.bilbao
Zadnji rez. UPISANI.
Btw, svi malo bacite oko i javite ako sam nekoga zakinuo.
Benfica 3:1 Monaco
Monaco 2:0 Benfica
O. Lyon 0 : 6 Borussia M'gladbach
Borussia M'gladbach 3 : 0 O.Lyon
Kolega je malo noviji u fifi, uvjezbat ce se :)
Tottenham HotSpur-Atl. Bilbao 0:2
Monaco 2:0 PSV
PSV 2:1 Monaco
Bio je jedan odličan detalj s tekme, protivnik ubaci, Subašić skoči, ulovi loptu, i u trenutku kad prizemljuje u njega se zaleti napadač PSV-a i sudac dosudi penal. Nagledao sam se svakakvih retardiranih impact engine penala u zadnje 3 godine, ali ovaj ide na vrh.
Sve u svemu, protivnici u grupi su bili fer i ok su igrači, kolega sa Schalkeom možda za klasu bolji od nas ostalih, moj dojam. Bilo je zabavno, iako sam čak 5/6 tekmi igrao po kiši od čega mi nema gore stvari. Veselim se slijedećem turniru uz nadam se bolji rezultat.
Pošto je kolega Kodak osigurao nagradu za prvo mjesto onda ću ja osigurati nagradu za gubitnika u finalu, neka Steam igra koja mi je ostala iz Humble bundleova ako će poraženi biti zainteresiran. Vjerojatno ću pratiti ovu temu do kraja da vidim rasplet, ali podsjetite me na ovo kad se dođe do kraja u slučaju da zaboravim.
Sretno svima u nastavku.
Zvonja i Vlad... Di ste momci, ajde da odigramo
Lille, sutra sam slobodan od 7 pa do jedno 12, možda i prije čak pa da odigramo :D
Atl. Bilbao-Tottenham HotSpur 2:0
Hexfire
slicnu takvu situaciju sam ja sa golmanom imao samo sto su meni golmana zakucali u gol skupa sa loptom
Ima li rješenja za ove koji imaj vražiji thompsonov ruter??? Neće da me spoji sa ficom, pas mater...
BTW., zadnji "rezoni" UPISANI.
Borna i Tarmi,prihvatite me na originu.
Ima li rješenja za ove koji imaj vražiji thompsonov ruter??? Neće da me spoji sa ficom, pas mater...
BTW., zadnji "rezoni" UPISANI.
H nije?
Benfica 2:1 PSV
Internazionale 2-0 A. Bilbao
A. Bilbao 2-2 Internazionale
UPISANO!
CSKA Moskva 2:0 Galatasaray
Galatasaray 0:9 CSKA Moskva
Real Sociedad-Everton 0:2
Napoli - Valencia 4 : 0
Valencia - Napoli 1 : 4